- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
И моето мнение е като вашине, но и аз не искам да я обидя.А и все пак тя ако иска да отслабне много , по-добре ще е да спортува и след това да има супер стегнато тяло.Тя верно, казва, че като отслабва не овисва като бабичка, което е така, но пък ако спортува ще е по-стегната.И все пак тя си е решила, че спорта не и харесва и се е настроила лошо към него, а някой човек няма ли желание за нещо не го прави и ние не можем да я убедим в обратното.Първоначално написано от ElItoOoO
Титинка виж какво намерих. Явно добре съм се ориентирала със съветите ми![]()
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=745Някои от причините за застой често са:
1. Твърде много калории или недобре изчислени калории.
2. Калориите идват наведнъж, често вечер.
3. Твърде много въглехидрати (мислите си, че не ядете много въглехидрати, но една салата от моркови за обяд и гарнитура от грах и царевица към пържолата за вечеря, както и двете кисели млека за закуска се натрупват и ви изпращат във средновъглехидратната зона)
4. Твърде малко храна като цяло ("не ограничавайте калориите твърде много")
5. Твърде малко вода
6. Недостатъчно движение (това, че тренирате 3 пъти в седмицата, не значи че се движите много).
7. Много "свободни дни" (може би по-често си позволявате по нещо малко за награда).
Ако ви се е случило нещо подобно и не сте качили повече от килограм-два, не е време за паника. Дайте си още 1-2 седмици на сегашното меню, като ограничите малко млечните (особено прясното и киселото мляко и наблегнете на листните зеленчуци). Увеличете приема на вода. Пробавете половин час движение на ден (катерене на стълби, чистене с прахосмукачка, разходка на кучето, ходене на работа пеша (паркирайте си колата по-далеч Wink).
Успех на всички, които са прочели темата, дано малко е помогнала. Не се отказвайте при първа възможност. За да измервате прогреса си ползвайте сантиметър и огледало, не кантар.
Аз за спорта не мога да се съглася. Никога не съм спортувала пък не ми пречи на отслабването и нито ми увисва кожата нито съм отвратително "мека на пипане"Да, хубаво е да има движение за тонус, стягане, по-добро самочувствие но не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
.
Не е съвсем така...много хора не обичат спорта. Аз не само, че не го обичам, но и съм супер супер мързелива..но колкото и да е, ако искам да сваля, ще се прежаля. Решението и преценката си е изцяло твоя разбира се.Първоначално написано от titinkaa
Преди съм чела, че поне ходиш доста пеша и се разхождаш, което пак е нещо и е добре. Успех с диетата.
Вчера нали бях +4кг,и бях на воден ден,и днес съм -4кг,поне се радвам,че тея 4кг се махнаха.
Сичко значи е било вода.Първоначално написано от titinkaa
Пффф +300гр. ама си знаех защото вчера много малко ядох.![]()
Днес ми е първия ден на зеленчуци:
Закускообяд: Тричава питка с червено цвекло
Обяд: Таратор
Вечеря: Пилешка пържола с малко салата
Междинно едва ли ще огладнея пък ако се случи ще пия кола лайт.
аз започнах режим пък.. ще видим.. менюто ми за вчера и днес е такова:
вчера:
закуска- активия закуска и ябълка
към 12- малко кайсии
обяд- ягоди
следобяд- банан
вечеря- салата от домати, краставици и сирене, без подправки
днес в 7: закуска- кафе с мляко без захар и 1 натурален шоколад, беше отвратително горчив, ама..![]()
2ра закуска в 10 и 30- банан и нискомаслено к. мляко
сега се прибрах и си сварих зелен чай и 2 яйца. като изпия чая ще ям варените яйца и една салата като вчерашната.
следобяд ще хапна плод някакъв, а довечера ще излизам, но ще пия, или фреш, или минерална вода, а може да хапна и една салата.
за сега ми е добре.. правя упражнения- коремни преси, наклони за паласките, клякания.. като имам време, може би утре ще да е, ще тичам. Искам да сваля около 5 килограма, най- вече в корема. Не се мисля за дебера, даже грам, просто тия 55 килограма на мойта 1.56 височина някакси не ми пасват![]()
дано сваля по тоя начин..![]()
Имало едно време..
Плодов:
3 ябълки,1 Грейпфрут,ягоди и череши
Плодов
закуска : 2 портокала
обяд: 2 портокала
междинно :1 ябълка
вечеря : 3 портокала
знам че трябва през два часа , но като съм на училище и то втора смяна няма как![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
На мен трябваше да ми е плодов ден,но провалих нещата и въпреки тома съм доволна от резултатите постигнати за 1 седмица.
В момента си харесвам тялото много![]()
От днес си я продължавам пак.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Варива
Закуска 3в1
обяд зеленчукова супа
вечеря пак супа
Обмислям за въглехидратен ден да хапвам едни бисквитки ,че им се каня отдавна обаче да разделя пакетчето наполовина за 1 хранене,че достазасищат бисквитките
![]()
billytalent може ли някаква друга снимка на момичето от аватара ти,мн е готина с тази бяла кожа
Здравейте, имам едно въпросче...значи сега съм на една 7-дневна диета със супи иии и се сваля много, то защото имам да свалям многоиии за тия 7 дена без отклонения от диетата съм свалила 4.5 кг. После направих почивката - 2 дена и сега я почнах пак.....таааа може лиии на 2-3 дена да се изяждаа поо примерно 40г натурален шоколад, защото преди ядях нон стоп
ии...мисля че не би повллияло толкова ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Разбира сеПървоначално написано от zoreto
http://prikachi.com/files/1635615J.jpg
http://prikachi.com/files/1635644E.jpg
http://prikachi.com/files/1635650H.jpg
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Здравейте момичета!Днес почнах 90 дневната и искам да ви питам имали значение колко % масленост е киселото мляко.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз принципно не харесвам много бяла кожа и въобще готик стила ( или както се води ), но тази наистина ее уникална..много красива.. <3Първоначално написано от billytalent
Пък на мен сега не ми се спазват никакви диети, разбрах, че нямам никаква воля..поне реших да карам до колкото мога без хляб, газирано и почти никакво сладко. Като се има предвид в какви количества пия газирано, сега ако го спра, би трябвало да има положителен ефект. ;д
Ами...аз мисля,че 2% е достатъчно...на мене лично повече ми е малко тежко,а ако е по-малко...пфф то вече не е кисело мляко.Първоначално написано от pifiella
![]()
Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Ще може ли да качиш някоя снимка твоя защото за тези кг и тази височина май са много !![]()
![]()
![]()
![]()
Да, много са и, но не са чак прекалено много.По принцип тя е висока 156 и е 55 кила, а идеала е да е 46(и да е 46 няма да е кльощава, просто ще е наистина слаба)Първоначално написано от silviq8888
Запазвам си теглото но съм доволна защото вчера ядох шоколад. Обаче беше с обезмаслено сухо мляко и подсладител
.
Закуска: Нямах време
Обяд: Сандвич от тричава питка, домати, шунка, Екскуиза и лук
Междинно: Май няма да има
Вечеря: Половин пържола и таратор
Ако ми се дояде нещо сладко ще си направя изцедено кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.
Мацка, много лошо правиш, че всеки ден се теглиш.Та ти така можеш да се побъркаш.Чивек е най-хубаво да се тегли един път седмично максимум 2 пъти.. и все пак-ти си знаеш.Първоначално написано от slun4ice
МЕРСИПървоначално написано от Functional1Neighbour
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Имам няколко въпроси около 90 дневнтата диета:
1. Може ли през Бобовия ден да имам царевица от консерва?
2. Може ли през Въглехидратния ден да ям течен шоколда намазан на филия хляб?
3. Има ли значение дали ще сменям плодовете или може всеки ден да ям един и същ плод - ябълка?
foreverr знам че е така но при първия си път с Дюкан придобих навика да се тегля всяка сутрин. Благодарение на този си навик успях да си запазя теглото повече от година. Като се претегля и видя дали имам - или + мога да си преценя менюто за деня и да преценя кое ми действа отслабващо. Може и да си фантазирам но просто за мен този принцип действа
. Естествено съобразявам дали съм ходила до тоалетна, дали ще ми идва, дали съм пила вода посред нощите и тогава преценявам колко е реален резултата
.