.
Отговор в тема
Страница 14 от 49 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1217
    Цитирай Първоначално написано от ElItoOoO
    Цитирай Първоначално написано от magince
    titinka от една страна е така, но за да постигнеш по-големи резултати трябва да се потрудиш
    съгласна съм,понякога и на мен ми се иска да си лежа но вместо това отивам и тренирам.Ако искаш да си слаба без спорт няма да стане.

П.С.:не искам да те обидя по никакъв начин,изразявам мнение :]
    И моето мнение е като вашине, но и аз не искам да я обидя.А и все пак тя ако иска да отслабне много , по-добре ще е да спортува и след това да има супер стегнато тяло.Тя верно, казва, че като отслабва не овисва като бабичка, което е така, но пък ако спортува ще е по-стегната.И все пак тя си е решила, че спорта не и харесва и се е настроила лошо към него, а някой човек няма ли желание за нещо не го прави и ние не можем да я убедим в обратното.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Титинка виж какво намерих. Явно добре съм се ориентирала със съветите ми
    Някои от причините за застой често са:
    1. Твърде много калории или недобре изчислени калории.
    2. Калориите идват наведнъж, често вечер.
    3. Твърде много въглехидрати (мислите си, че не ядете много въглехидрати, но една салата от моркови за обяд и гарнитура от грах и царевица към пържолата за вечеря, както и двете кисели млека за закуска се натрупват и ви изпращат във средновъглехидратната зона)
    4. Твърде малко храна като цяло ("не ограничавайте калориите твърде много")
    5. Твърде малко вода
    6. Недостатъчно движение (това, че тренирате 3 пъти в седмицата, не значи че се движите много).
    7. Много "свободни дни" (може би по-често си позволявате по нещо малко за награда).
    Ако ви се е случило нещо подобно и не сте качили повече от килограм-два, не е време за паника. Дайте си още 1-2 седмици на сегашното меню, като ограничите малко млечните (особено прясното и киселото мляко и наблегнете на листните зеленчуци). Увеличете приема на вода. Пробавете половин час движение на ден (катерене на стълби, чистене с прахосмукачка, разходка на кучето, ходене на работа пеша (паркирайте си колата по-далеч Wink).
    Успех на всички, които са прочели темата, дано малко е помогнала. Не се отказвайте при първа възможност. За да измервате прогреса си ползвайте сантиметър и огледало, не кантар.
    http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=745

Аз за спорта не мога да се съглася. Никога не съм спортувала пък не ми пречи на отслабването и нито ми увисва кожата нито съм отвратително "мека на пипане" Да, хубаво е да има движение за тонус, стягане, по-добро самочувствие но не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО .

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не,не говоря за теб,а за всички,които само това говорят.Замислете се малко,че не всеки си пада по спорта,а аз не обичам да правя нещо,което не ме влече,демек на сила да спортувам,няма смисъл.
    Не е съвсем така...много хора не обичат спорта. Аз не само, че не го обичам, но и съм супер супер мързелива..но колкото и да е, ако искам да сваля, ще се прежаля. Решението и преценката си е изцяло твоя разбира се. Преди съм чела, че поне ходиш доста пеша и се разхождаш, което пак е нещо и е добре. Успех с диетата.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вчера нали бях +4кг,и бях на воден ден,и днес съм -4кг,поне се радвам,че тея 4кг се махнаха.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Вчера нали бях +4кг,и бях на воден ден,и днес съм -4кг,поне се радвам,че тея 4кг се махнаха.
    Сичко значи е било вода.

Град
    Германия
    Пффф +300гр. ама си знаех защото вчера много малко ядох.
    Днес ми е първия ден на зеленчуци:
    Закускообяд : Тричава питка с червено цвекло
    Обяд: Таратор
    Вечеря: Пилешка пържола с малко салата

Междинно едва ли ще огладнея пък ако се случи ще пия кола лайт.

аз започнах режим пък.. ще видим.. менюто ми за вчера и днес е такова:

вчера:
    закуска- активия закуска и ябълка
    към 12- малко кайсии
    обяд- ягоди
    следобяд- банан
    вечеря- салата от домати, краставици и сирене, без подправки

днес в 7: закуска- кафе с мляко без захар и 1 натурален шоколад, беше отвратително горчив, ама..
    2ра закуска в 10 и 30- банан и нискомаслено к. мляко
    сега се прибрах и си сварих зелен чай и 2 яйца. като изпия чая ще ям варените яйца и една салата като вчерашната.
    следобяд ще хапна плод някакъв, а довечера ще излизам, но ще пия, или фреш, или минерална вода, а може да хапна и една салата.
    за сега ми е добре.. правя упражнения- коремни преси, наклони за паласките, клякания.. като имам време, може би утре ще да е, ще тичам. Искам да сваля около 5 килограма, най- вече в корема. Не се мисля за дебера, даже грам, просто тия 55 килограма на мойта 1.56 височина някакси не ми пасват
    дано сваля по тоя начин..
    Имало едно време..

Голям фен
    Плодов:
    3 ябълки,1 Грейпфрут,ягоди и череши

Плодов
    закуска : 2 портокала
    обяд: 2 портокала
    междинно :1 ябълка
    вечеря : 3 портокала
    знам че трябва през два часа , но като съм на училище и то втора смяна няма как
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Плодов
    Закуска: 2 банана
    Следобед: 2 ябълки
    Вечеря: ягоди

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На мен трябваше да ми е плодов ден,но провалих нещата и въпреки тома съм доволна от резултатите постигнати за 1 седмица.
    В момента си харесвам тялото много
    От днес си я продължавам пак.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на zoreto
    Варива
    Закуска 3в1
    обяд зеленчукова супа
    вечеря пак супа

Обмислям за въглехидратен ден да хапвам едни бисквитки ,че им се каня отдавна обаче да разделя пакетчето наполовина за 1 хранене,че достазасищат бисквитките

billytalent
    може ли някаква друга снимка на момичето от аватара ти,мн е готина с тази бяла кожа

Град
    Somewhere;p
    Здравейте, имам едно въпросче...значи сега съм на една 7-дневна диета със супи иии и се сваля много, то защото имам да свалям много иии за тия 7 дена без отклонения от диетата съм свалила 4.5 кг. После направих почивката - 2 дена и сега я почнах пак.....таааа може лиии на 2-3 дена да се изяждаа поо примерно 40г натурален шоколад, защото преди ядях нон стоп ии...мисля че не би повллияло толкова ???
    ...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от zoreto

billytalent
    може ли някаква друга снимка на момичето от аватара ти,мн е готина с тази бяла кожа
    Разбира се
    http://prikachi.com/files/1635615J.jpg
    http://prikachi.com/files/1635644E.jpg
    http://prikachi.com/files/1635650H.jpg
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Здравейте момичета!Днес почнах 90 дневната и искам да ви питам имали значение колко % масленост е киселото мляко.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз принципно не харесвам много бяла кожа и въобще готик стила ( или както се води ), но тази наистина ее уникална..много красива.. <3
    Пък на мен сега не ми се спазват никакви диети, разбрах, че нямам никаква воля..поне реших да карам до колкото мога без хляб, газирано и почти никакво сладко. Като се има предвид в какви количества пия газирано, сега ако го спра, би трябвало да има положителен ефект. ;д

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Здравейте момичета!Днес почнах 90 дневната и искам да ви питам имали значение колко % масленост е киселото мляко.
    Ами...аз мисля,че 2% е достатъчно...на мене лично повече ми е малко тежко,а ако е по-малко...пфф то вече не е кисело мляко.

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile

вчера:
    към 12- малко кайсии
    обяд- ягоди
    следобяд- банан

днес в 7: закуска- кафе с мляко без захар и 1 натурален шоколад, беше отвратително горчив, ама..
    сега се прибрах и си сварих зелен чай и 2 яйца. като изпия чая ще ям варените яйца и една салата като вчерашната.
    следобяд ще хапна плод някакъв, а довечера ще излизам, но ще пия, или фреш, или минерална вода, а може да хапна и една салата.
    за сега ми е добре.. правя упражнения- коремни преси, наклони за паласките, клякания.. като имам време, може би утре ще да е, ще тичам. Искам да сваля около 5 килограма, най- вече в корема. Не се мисля за дебера, даже грам, просто тия 55 килограма на мойта 1.56 височина някакси не ми пасват

Ще може ли да качиш някоя снимка твоя защото за тези кг и тази височина май са много !

Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile

вчера:
    към 12- малко кайсии
    обяд- ягоди
    следобяд- банан

Ще може ли да качиш някоя снимка твоя защото за тези кг и тази височина май са много !
    Да, много са и, но не са чак прекалено много.По принцип тя е висока 156 и е 55 кила, а идеала е да е 46(и да е 46 няма да е кльощава, просто ще е наистина слаба)

Град
    Германия
    Запазвам си теглото но съм доволна защото вчера ядох шоколад . Обаче беше с обезмаслено сухо мляко и подсладител .

Закуска: Нямах време
    Обяд: Сандвич от тричава питка, домати, шунка, Екскуиза и лук
    Междинно: Май няма да има
    Вечеря: Половин пържола и таратор

Ако ми се дояде нещо сладко ще си направя изцедено кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Запазвам си теглото но съм доволна защото вчера ядох шоколад . Обаче беше с обезмаслено сухо мляко и подсладител .

Закуска: Нямах време
    Обяд: Сандвич от тричава питка, домати, шунка, Екскуиза и лук
    Междинно: Май няма да има
    Вечеря: Половин пържола и таратор

Ако ми се дояде нещо сладко ще си направя изцедено кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.
    Мацка, много лошо правиш, че всеки ден се теглиш.Та ти така можеш да се побъркаш.Чивек е най-хубаво да се тегли един път седмично максимум 2 пъти.. и все пак-ти си знаеш.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Functional1Neighbour
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Ами...аз мисля,че 2% е достатъчно...на мене лично повече ми е малко тежко,а ако е по-малко...пфф то вече не е кисело мляко.
    МЕРСИ
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Имам няколко въпроси около 90 дневнтата диета:
    1. Може ли през Бобовия ден да имам царевица от консерва?
    2. Може ли през Въглехидратния ден да ям течен шоколда намазан на филия хляб?
    3. Има ли значение дали ще сменям плодовете или може всеки ден да ям един и същ плод - ябълка?

Град
    Германия
    foreverr знам че е така но при първия си път с Дюкан придобих навика да се тегля всяка сутрин. Благодарение на този си навик успях да си запазя теглото повече от година . Като се претегля и видя дали имам - или + мога да си преценя менюто за деня и да преценя кое ми действа отслабващо. Може и да си фантазирам но просто за мен този принцип действа . Естествено съобразявам дали съм ходила до тоалетна, дали ще ми идва, дали съм пила вода посред нощите и тогава преценявам колко е реален резултата .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си