- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
E, все пак щом ти е в плюс да се теглиш всеки ден, тегли се.Само внимавай да не се вманиячиш, че една фр се беше вманиячила да се тегли шред няколко часа и накрая си изхвърли кантара в боклука, за да се откаже от негоПървоначално написано от slun4ice
![]()
Хаха е при мен такъв проблем няма.Просто обичам да държа нещата под контрол за да мога да взема на време мерки
![]()
1.мисля,че можеПървоначално написано от anitapz93
2.да
3.можеш да сменяш плодовете,но трябва да ядеш един вид плод на едно ядене
Белтъчен:
(08:00) Закуска: 1 ябълка
(12:00)Обяд: 1 филийка Вита запечена със сирене и кашкавал
(19:00) Вечеря: Половин риба,зелена салата + 1 кис.мляко
Много голям проблем ли е,че имаше голям интервал между обяда и вечерята,просто бях по концерти и нямах време да ям ???
белтъчен
закуска : 2 ябълки
обяд:2 пълнозърнести филиики , 1 домат , 1 -2 резана кашкавал ( преди много обичах да закусвам така наричах го царска закускаимаше маи и яйце )
вечеря :салата от домат краставица и кашкавал , 1 пълн.филиика
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Белтъчен
закуска: 2 праскови
обяд: малко пилешко, 2 парченца кашкавал, шопска салата
вечеря: остатъка от салатата и от пилешкото
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Не е проблем,че имаш голям интервал между храненията,и аз понякога ям по късно отколкото трябва,и часовете ми стават по големи,ама по-добре повече разстояние отколкото по-малки.Първоначално написано от chocolatedidi
Имало едно време..
еми щото на първите 2 съм по- пълна, някъде около 57-58. сега съм 54 да се похваля, премерих се оня денама в събота прекалих с храната, а и днес се започнах много добре. А отида ли на работа довечера..
Ще видим, скоро трябва сериозно да се взимам в ръце.
Имало едно време..
мерси многоПървоначално написано от ElItoOoO
Имам един въпрос по време на диетата може ли да се яде туршия , никъде не мога да намеря информация относно деня някои казват белтъчен , други в бобовия вие как мислите ?![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Туршията е зеленчуци,така че няма значение в кой ден я ядеш,дали в белтъчен или в бобов,няма значение.Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
Не може да се яде. Пълна е със сол, оцет...Първоначално написано от titinkaa
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Да,но ако се измие леко в вода ще й падне солта и няма да е толкова солена.ние в нас така правим,когато е много солена,и после пак е вкусна.Първоначално написано от StreetFame
Е, така става. Аз бях питала веднъж и ми казаха, че не може.Първоначално написано от titinkaa
titinkaa може ли да ми препоръчаш някоя диета, която да не е повече от 1 месец, защото организма ми явно е свикнал с 90 дневната понеже почти винаги се храня г/д като нея и нищо не свалям.![]()
ква туршия посред лято етолкова зеленчуци- зеле, моркови, домати, краставици, вие туршия искате да хрупате, вместо една прясна салата с лимонче
![]()
п.п. аз как се улях тия 2 дена ебаси.. събота и неделя ми е страшноо![]()
от утре се стягам, до следващата съботахубавото при мене е, че 3 дена ограничения и бум- 1 кило на долу
аз не си давам много зор де, смисъл, не че не се харесвам, просто искам да махна корема и паласките. А в петък като никога се въздаржах и си поръчах шопска салата и минерална вода, а не бира и картофи
![]()
![]()
Имало едно време..
StreetFame,еми Витаминно-протеиновата,при мен имаше ефект,само 10 дни е,или диетата Скарсдейл 14 дни спазваш после още 14 за поддържане на теглото.Аз сега тоя месец ми е последен на 90-дневната и съм се навила да почвам Скарсдейл,защото както изглежда с 90-дневната няма да махна всички килограми които искам.Пък и не е глад.
Мерси много. Мисля да почна Витаминно-протеиновата от утре. А понеже съм 2-ра смяна в училище и не съм много гладна следобяд, може ли вместо плод да изпия един сок БББ? (това е най-здравословното нещо в лафкатаПървоначално написано от titinkaa
)
Сега прочетох, че не може.![]()
А тогава може ли да не ям следобяд?![]()
Днеска пак ми е малко яденето и то почти без месо![]()
Закуска: Тричава питка с Екскуиза, шунка и домат
Обяд: 1 парче чушка с малко извара (хич не бях гладна)
Вечеря: Мисля да е риба тон или пържола. Зеленчуци не мисля да добавям. Най-много още едно парче чушка.
Може,то е 6 пъти на ден яденето,но аз като я спазвах ядях по 4 пъти,и рядко по 5.
Окей, мерси.Първоначално написано от titinkaa
![]()