.
Отговор в тема
Страница 15 от 49 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1217
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    foreverr знам че е така но при първия си път с Дюкан придобих навика да се тегля всяка сутрин. Благодарение на този си навик успях да си запазя теглото повече от година . Като се претегля и видя дали имам - или + мога да си преценя менюто за деня и да преценя кое ми действа отслабващо. Може и да си фантазирам но просто за мен този принцип действа . Естествено съобразявам дали съм ходила до тоалетна, дали ще ми идва, дали съм пила вода посред нощите и тогава преценявам колко е реален резултата .
    E, все пак щом ти е в плюс да се теглиш всеки ден, тегли се.Само внимавай да не се вманиячиш, че една фр се беше вманиячила да се тегли шред няколко часа и накрая си изхвърли кантара в боклука, за да се откаже от него

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хаха е при мен такъв проблем няма. Просто обичам да държа нещата под контрол за да мога да взема на време мерки

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Имам няколко въпроси около 90 дневнтата диета:
    1. Може ли през Бобовия ден да имам царевица от консерва?
    2. Може ли през Въглехидратния ден да ям течен шоколда намазан на филия хляб?
    3. Има ли значение дали ще сменям плодовете или може всеки ден да ям един и същ плод - ябълка?

3. Има ли значение дали ще сменям плодовете или може всеки ден да ям един и същ плод - ябълка?
    1.мисля,че може
    2.да
    3.можеш да сменяш плодовете,но трябва да ядеш един вид плод на едно ядене

Голям фен
    Белтъчен:
    (08:00) Закуска: 1 ябълка
    (12:00)Обяд: 1 филийка Вита запечена със сирене и кашкавал
    (19:00) Вечеря: Половин риба,зелена салата + 1 кис.мляко

Много голям проблем ли е,че имаше голям интервал между обяда и вечерята,просто бях по концерти и нямах време да ям ???

белтъчен
    закуска : 2 ябълки
    обяд:2 пълнозърнести филиики , 1 домат , 1 -2 резана кашкавал ( преди много обичах да закусвам така наричах го царска закуска имаше маи и яйце )
    вечеря :салата от домат краставица и кашкавал , 1 пълн.филиика
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Белтъчен
    закуска: 2 праскови
    обяд: малко пилешко, 2 парченца кашкавал, шопска салата
    вечеря: остатъка от салатата и от пилешкото
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Белтъчен:
    (08:00) Закуска: 1 ябълка
    (12:00)Обяд: 1 филийка Вита запечена със сирене и кашкавал
    (19:00) Вечеря: Половин риба,зелена салата + 1 кис.мляко

Много голям проблем ли е,че имаше голям интервал между обяда и вечерята,просто бях по концерти и нямах време да ям ???
    Не е проблем,че имаш голям интервал между храненията,и аз понякога ям по късно отколкото трябва,и часовете ми стават по големи,ама по-добре повече разстояние отколкото по-малки.

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ и аз примерно обядвам след училище към 13 -14 и после вечерям като се прибера от залата в 19 или най късно 19 30

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ Лицето ти изглежда много изпито на последната снимка

еми щото на първите 2 съм по- пълна, някъде около 57-58. сега съм 54 да се похваля, премерих се оня ден ама в събота прекалих с храната, а и днес се започнах много добре. А отида ли на работа довечера.. Ще видим, скоро трябва сериозно да се взимам в ръце.
    Имало едно време..

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от ElItoOoO
    1.мисля,че може
    2.да
    3.можеш да сменяш плодовете,но трябва да ядеш един вид плод на едно ядене
    мерси много

Имам един въпрос по време на диетата може ли да се яде туршия , никъде не мога да намеря информация относно деня някои казват белтъчен , други в бобовия вие как мислите ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Имам един въпрос по време на диетата може ли да се яде туршия , никъде не мога да намеря информация относно деня някои казват белтъчен , други в бобовия вие как мислите ?
    Туршията е зеленчуци,така че няма значение в кой ден я ядеш,дали в белтъчен или в бобов,няма значение.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Туршията е зеленчуци,така че няма значение в кой ден я ядеш,дали в белтъчен или в бобов,няма значение.
    Не може да се яде. Пълна е със сол, оцет...
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Да,но ако се измие леко в вода ще й падне солта и няма да е толкова солена.ние в нас така правим,когато е много солена,и после пак е вкусна.

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Да,но ако се измие леко в вода ще й падне солта и няма да е толкова солена.ние в нас така правим,когато е много солена,и после пак е вкусна.
    Е, така става. Аз бях питала веднъж и ми казаха, че не може.
    titinkaa може ли да ми препоръчаш някоя диета, която да не е повече от 1 месец, защото организма ми явно е свикнал с 90 дневната понеже почти винаги се храня г/д като нея и нищо не свалям.

ква туршия посред лято е толкова зеленчуци- зеле, моркови, домати, краставици, вие туршия искате да хрупате, вместо една прясна салата с лимонче

п.п. аз как се улях тия 2 дена ебаси.. събота и неделя ми е страшноо
    от утре се стягам, до следващата събота хубавото при мене е, че 3 дена ограничения и бум- 1 кило на долу аз не си давам много зор де, смисъл, не че не се харесвам, просто искам да махна корема и паласките. А в петък като никога се въздаржах и си поръчах шопска салата и минерална вода, а не бира и картофи
    Имало едно време..

Град
    Пловдив
    StreetFame,еми Витаминно-протеиновата,при мен имаше ефект,само 10 дни е,или диетата Скарсдейл 14 дни спазваш после още 14 за поддържане на теглото.Аз сега тоя месец ми е последен на 90-дневната и съм се навила да почвам Скарсдейл,защото както изглежда с 90-дневната няма да махна всички килограми които искам.Пък и не е глад.

StreetFame,еми Витаминно-протеиновата,при мен имаше ефект,само 10 дни е,или диетата Скарсдейл 14 дни спазваш после още 14 за поддържане на теглото.Аз сега тоя месец ми е последен на 90-дневната и съм се навила да почвам Скарсдейл,защото както изглежда с 90-дневната няма да махна всички килограми които искам.Пък и не е глад.
    Мерси много. Мисля да почна Витаминно-протеиновата от утре. А понеже съм 2-ра смяна в училище и не съм много гладна следобяд, може ли вместо плод да изпия един сок БББ? (това е най-здравословното нещо в лафката )

Сега прочетох, че не може.
    А тогава може ли да не ям следобяд?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Днеска пак ми е малко яденето и то почти без месо

Закуска: Тричава питка с Екскуиза, шунка и домат
    Обяд: 1 парче чушка с малко извара (хич не бях гладна)
    Вечеря: Мисля да е риба тон или пържола. Зеленчуци не мисля да добавям. Най-много още едно парче чушка.

Град
    Пловдив
    Може,то е 6 пъти на ден яденето,но аз като я спазвах ядях по 4 пъти,и рядко по 5.

Може,то е 6 пъти на ден яденето,но аз като я спазвах ядях по 4 пъти,и рядко по 5.
    Окей, мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си