- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Нистина не изглеждаш много пълна! А на теб ти е хубаво и с по пълно лице и с по слабичко !Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
Здравейте.Искам да дам съвет на всички, които искат да отслабнат и не могат или им е трудно.Прочетете книгата на Лидия Ковачева - ГЛАДЪТ - ПРИЯТЕЛ И ЛЕКАРСТВО.Да, книгата е , за това как гладът лекува, но в нея има мнооооого неща свързани с диети и с това как хората нямат волята да пазят диети, но прочетете ли я , ще имате волята.Поне аз в момента постя(не с цел тслабване, а с цел изчистване на организма) и карам САМО на плодове, краставици, домати, зеле, мед, малко ядки и сега като прочетах половината книгата направо стимулът си ми е 100 %Разбира се и цялата ще я прочета.Ето ви я да си я изтеглите от интернет.
http://www.biblioteka-bg.com/index.p...id=13&cid=2201
Разбира се да поясня-не се говори за диети, но се говори за това,как хората се се лекували, чрез лечебно гладуване, но има и доста места, в които се говори за хората, които не могат да пазят диети.....
Лидия Ковачева си е класика. Аз до сега 2 пъти съм правила гладуване но само с плодове. Единия път 3 дена а другия 10. После захранването обаче е супер важно за да не се стресира организма.
Варива:
закуска:череши
обяд: боб + 1 домат и филия хляб
вечеря: пак боб с домат
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
много благодаря за отговораПървоначално написано от titinkaa
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Днес ми е вторият ден:
закуска:ябълка
обяд:супа от боб и един домат
вечеря:същото
Четох,че след всяко ядене трябвало да се пие бульдн от зеленчукова супа?Задължително ли е?
А и какъв хляб да ям-пълноцърнест,ръжен,с фибри.![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Чувала съм че хляба с фибри дразни стомаха и е по-добре пълнозърнест![]()
Пълнозърнест.Ако в твоя град продават хляб Органик,още по-добре.Аз само такъв ям,а и не смао аз ами и цялото ми семейство,дори на село носим като си ходим,щото баба и те го харесват пък при тях го няма.Първоначално написано от pifiella
^Може би не те разбрах, но аз мисля, че гладът не допринася за нищо хубаво.Да, книгата е , за това как гладът лекува
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Да и аз така мислих, но след като я прочетах мисля друго.Там се обяснява как гладът лекува.И то не е напълно глад ми се кара на 800 грама плодове и 2-3 чая дневно.Но наистина лекува, има много доктори , които смятат така и те са споменати в книгата, също в книгата има и истории на хора , излекували се чрез глад!Просто тярвба да прочетеш книгата и ще мислиш по друг начин.Няма вероятност да я прочетеш и да мислиш отново като сегашният си начин.Просто в писанията на Лидия Ковачева имам мноооого убедителни доводи.Първоначално написано от GirLN
Мда глада лекува. Тялото може да се лекува само и то от всякакви болести (ако не ме лъже паметта Ковачева е имала туберколоза... не помня защото преди 6 години четох книгата). За да стане това обаче трябва да му се даде време и възможност да се съсредоточи върху лечебния процес а това не може да стане когато трябва да обработва храна. Три дни на плодове и 4-5 дни захранване са едно хубаво прочистване на тялото. Продължително гладуване е добре да се прави под лекарско наблюдение. Клиниката на д-р Емилова работи на принципа на Лидия Ковачева (беше ми препоръчана преди време заради хранително разстройство от момиче което беше бивша анорексичка и булимичка).
Абе във витамино-протеиновата какви протеини може освен месо, сирене и яйца?![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
http://www.hubavotialo.com/2009/12/1...5%D1%82%D0%B0/Като протеинови компоненти могат да се консумират: яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).
Гугъл знае всичко.
Това го видях. Питам какво друго може.Първоначално написано от slun4ice
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Е предполагам че щом може сирене би трябвало да може и други обезмаслени млечни продукти (кисело мляко, котидж чийз,Екскуиза). Аз съм на протеинова диета и тези храни са разрешени.
Менюто днес:
Закуска: Изцедено кисело мляко с трици и ленено семе
Обяд: Пилешка пържола и половин домат
Междинно: Сигурно няколко лъжици кисело мляко или парче чушка
Вечеря: Салата и котидж чийз
веднъж попитах тук за подутия ми стомах .. опитах се да ям често и по малко не става .. после пих топла вода със мед на гладно и пак без резултати .. сега нашите ми купуват хапчета но и те не си вършат работата като хората ..
майка ми ми каза защото съм имала колит и лениви червата въпросът ми е как да се оправи този стомах защото ,, вече почват да ми казват и че приличам на бременна
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Има ли нещо което ядеш или пиеш всеки ден? Спазваш ли някакъв режим на хранене? На какви храни наблягаш (тестени, месо, млечни продукти...)? На лекар ходила ли си?
Първоначално написано от slun4ice
еми обикновенно деня ми не минава без хляб и кисело мляко , режим на хранене - не ,, опитвам се да напълнея .. а за храните който да наблягам - еми тестено и млечни продукти / и от няколко дена сладко - въпреки че не трябва![]()
Така си и помислих. На много хора им се подува корема от кисело мляко. Опитай се да го спреш за 1 седмица примерно и виж как ще ти се отрази.
окей , благодаря мн ..
ще ви кажа резултати после![]()
Ще се радвам ако съм ти помогнала. Дано се оправиш.
Въглехидратен:
закуска:банан
обяд:спагети с кетчуп
вечеря:малко паста + 3 парчета шоколад Milka
добре се захраних за плодовия![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Въглехидратен
Закуска: 1 ябълка
Обяд: Препечена филия с домат,солети и шоколад
Вечеря: Череши и солети
Момичета замисляли ли сте се дали кръвните групи влиаят на отслабването?Аз това не го вярвах много и не се бях информирала обаче днеска доста попрочетох и за 0 всичко важи (или поне що се отнася до мен). Нищо чудно че на Дюкан се чувствам по-добре отколкото на плодов режим. Не само че отслабвам ами и астмата и главоболията ми изчезват всеки път като увелича протеините.
Може би трябва да проверите и вие дали важат нещата за вашата кръвна група и да се опитате да ориентирате диетата на която сте според това. Може да помогне на тези които имат задържане или почти никакви резултати от диетата на която са.
Белтъчен
Закуска –
Обяд 14:00- варено яйце 1 домат
Вечеря 20:00- таратор