.
Отговор в тема
Страница 17 от 49 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1217
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Момичета замисляли ли сте се дали кръвните групи влиаят на отслабването? Аз това не го вярвах много и не се бях информирала обаче днеска доста попрочетох и за 0 всичко важи (или поне що се отнася до мен). Нищо чудно че на Дюкан се чувствам по-добре отколкото на плодов режим. Не само че отслабвам ами и астмата и главоболията ми изчезват всеки път като увелича протеините. Може би трябва да проверите и вие дали важат нещата за вашата кръвна група и да се опитате да ориентирате диетата на която сте според това. Може да помогне на тези които имат задържане или почти никакви резултати от диетата на която са.
    О, нищо чудно- то даже вече диети спорид ДНК-то се правят. Сандри, не съм те чувала от два месеца!!! Като влезеш в скайп и ме видиш, пиши ми

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичета замисляли ли сте се дали кръвните групи влиаят на отслабването?
    Вярвам го. Бяха ми попаднали две книги Вашият начин на хранене според кръвната група И Правилният начин на готвене според кръвната група. Доста верни неща прочетох. Останах доволна и от факта, че при мен ходенето пеша е препоръчително за поддържане на фигурата. :P

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз си мислех че ще ме освиркате защото все пак не е научно доказано че има зависимост между кръвната група и храната . Мда аз доста изчетох (в български и немски форуми и сайтове) и специалистите са против но повечето хора са имали добри резултати. От малко неща ще ми е трудно да се откажа защото се оказа че не обичам повечето неща които трябвя да избягвам. Даже шоколада е неутрален за мен хаха . Ще се опитам да комбинирам Дюкан с диета по кръвната група (аз така и така нямах намерение да съм супер стриктна) пък ще видим какво ще излезе.

За днес менюто е:
    Закуска: Тричава питка с Екскуиза, домат и лук (много ми е вкусна тая закуска!)
    Междинно: Нямам намерение да ям
    Обяд: Пилешка пържола и салата
    Междинно: Не знам
    Вечеря: Риба тон и остатъка от зеленчуците в хладилника

П.С.:Марийче знам съжалявам...Нещо не съм добре напоследък и не ми се говори за това така... Ще ти пиша обещавам

Град
    пространството на Дисе
    Аз си мислех че ще ме освиркате защото все пак не е научно доказано че има зависимост между кръвната група и храната .
    Все пак кръвната група се определя от генетичната информация в ДНК. Понеже не мога да си позволя да ида в Скандинавието, да дам кръв, да извлекат ДНК от ядрени клетки, да разчетат какво трябва/не трябва да ям, ми е много по-лесно да карам по периферията, разчитайки на кръвна група.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    slun4ice, сподели малко за нулева кръвна група. Аз съм 0+. До колкото разбрах трябва да наблягам на протеините, а аз не мога - нито шейкове да пия, нито да ям много яйца, мляко и меса. Лошо ми е, имам главоболие и ме болят бъбреците. 1 приятелка ходила при някакъв с лечител и му споделила, че от протеините ми става лошо. Онзи казал, че имам не знам си каква чакра запушена и трябва да отида да си я отпуша. Щяла съм да стана и по-уравновесена и да плача по-малко. Мъжът е съгласен да финансира лечението, ама аз съм скептична. Та, отслабвам като хапвам повечко протеини, зеленчуци и кисели плодове, обаче ми е винаги много лошо. Разбирай повръщане, виене на свят, спадане на кръвното и дори припадъци.

П.С. Намерих някакви позволени, неутрални и забранени храни, ама..нещо не ми се нравят. Забранено ми е това, което обичам най-много, а разрешено - обратното. Мерси. Съгласна съм само за зърнените храни и картофите - ям ли хляб и тестено качвам. Не и за ориза. Мъжо ми е АБ и трябва да яде напълно противоположно. Да, бе. Как ли пък няма да готвя 2 различни манджи.

а тъй като не си знам мойта кръвна група някой може ли да ми я каже ако е възможно ? нашите са нулева и двамата ,значи и аз трябва да съм така ли ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    пространството на Дисе
    Стига да не си късметлийка с двама родители с фенотип Бомбай.
    Шегувам се. Вероятно си нула.

Град
    Германия
    Ето тук една табличка за нулева група http://www.mamaibebe.com/?id=71 . Аз нямам книгата а в различни сайтове намерих различни неща. Примерно на някои места пише че копъра не е препоръчителен а на други че е неутрален . Това малко като разделното хранене ми се вижда - навсякъде пише различни неща и в крайна сметка човек трябва да си избере един източник и по него да се води. Според мен обаче човек трябва да слуша най-вече тялото си. Ето Креми ти казваш че месо не можеш да ядеш толкова много а аз нямам проблеми. Факт е обаче че аз май най-много неутрални храни ям независимо дали съм на диета или не . Може би това е и причината че като спра диетата на която съм после нямам проблем да запазя теглото си. Явно инстинктивно отбягвам хранието които не са препоръчителни.
    Всъщност почнах да търся подобна информация защото любимия нещо го болеше стомаха а преди това си бяхме говорили за кръвни групи и се сетих че някога бях чувала за диета според кръвната група. Ми как няма да го боли като беше ял нудели с кетчуп и кашкавал (и трите са непрепоръчителни)! Аз поне имам късмет че сме една кръвна група та вчера му наготвих здравословно и ядохме и двамата Иначе по принцип откакто съм на Дюкан готвя 2 неща че той набляга на въглехидратите

Искам да ви питам дали хляб с цели пшенични зърна и слънчоглед става за всеки ден от 90 дневната, естествено без плодовия?

Град
    Holand. ^^
    Някой дали има идея за ефикасна вегетарианска диета ( без риба включително )?
    11220_1

Момичета , това сигурно е тъп въпрос за вас,но за мен е изключително важен ! Искам да ви попитам дали има някаква диета ,която да е 2 максимум 3 дни и да се свалят 2 килограма за предпочитане ;д ? Майка ми изрично ми забранява диети,а веднъж бях почнала една и ми чете толкова дълго конско че... ;хх та тя заминава за два дена и ми трябва нещо бързо ! Имайте предвид,че нямам нужда от драстично отслабване,но не мога да протаквам 1 месец със спорт ,защото мноооого скоро заминавам на море ...Моля ви ,помогнете ми
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от zwezda88
    Някой дали има идея за ефикасна вегетарианска диета ( без риба включително )?
    Ами намали въглехидратите просто. Гледай да наблягаш на пресни салати, плодове и нискомаслени млечни продукти и избягвай хляб, ориз, макарони, картофи...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    От вчера ми се вие свят и се гади.Снощи майка ми ми измери кръвното и беше 115 на 65,при което пих кола.Не се оправих,легнах си и ми се въртеше всичко,имах чувството,че цялото тяло ми се върти в кръг.Тая сутрин станах и пак ми беше лошо,в у-ще ядох 1 шоколад на ЛЗ ама ми се пооправи само малко,и цял ден ме увлича на сън.Някой знае ли кво може да ми е?! Четох в 90-дневната,че от нея може да имам проблеми с кръвното,а преди 3 седмици пък го вдигнах,а сега пък падна.Възможно ли е от диетата да е?!

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

За 90-дневната диета допуска ли се следобедна закуска или само закуска, обяд и вечеря ?!
    А може ли през белтъчния ден за обяд да ям мляко с плодове "Активия" ?!
    А може ли да ям различни неща на обяд и на вечеря през същия ден, а и през другите?!
    Sve sto je srcu drago daleko je..

sHaDy_sOuL

В 90-дневната между обяд и вечеря може да има междинно хранене - някъкъв плод или нещо леко

За Активията нямам представа

А за това да ядеш различни неща на обяд и вечеря, то е казано еднакви, но аз бях яла все различни и пак свалих килограми.

До колкото знам и billytalent е яла различни храни.
    Мисля че това не пречи.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    От вчера ми се вие свят и се гади.Снощи майка ми ми измери кръвното и беше 115 на 65,при което пих кола.Не се оправих,легнах си и ми се въртеше всичко,имах чувството,че цялото тяло ми се върти в кръг.Тая сутрин станах и пак ми беше лошо,в у-ще ядох 1 шоколад на ЛЗ ама ми се пооправи само малко,и цял ден ме увлича на сън.Някой знае ли кво може да ми е?! Четох в 90-дневната,че от нея може да имам проблеми с кръвното,а преди 3 седмици пък го вдигнах,а сега пък падна.Възможно ли е от диетата да е?!
    И аз бях така преди 2 седмици. Отидох в бърза помощ защото наистина ми се зави много свят а и си падам хипохондричка и се уплаших . Откриха ми анемия. Не мисля че е свързано с диетата защото ти всъщност приемаш всички необходими храни. Ядеш и белтъчини, и мазнини, и бобови храни... Не намирам връзка след като не си на някакъв изтощителен режим при който ядеш само плодове или само месо или само кисело мляко. Може да отидеш да си пуснеш едни кръвни изследвания за по-сигурно.

Цитирай Първоначално написано от oasis
    Искам да ви питам дали хляб с цели пшенични зърна и слънчоглед става за всеки ден от 90 дневната, естествено без плодовия?

Аз спрях диетата. Аз нямах и намерения да я спазвам цялата.Чувствам си се добре.Продължавам си със спорта като има мвреме и това е .Успех на другите :P

Започвам да ям само на обяд и следобяд само яйца, краставици, сирене (извара), луканка и мариновани гъбки Вечер фитнес. + плуване когато става за плажче
    Let the psycho plays with you...

^ лол луканка

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз я спрях,защото тези дни нямаше просто как да я спазвам,а и не се чувствах добре.
    Свалих 4 кг. и съм доволна.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от magince
    ^ лол луканка
    абе тря няква мръвка да има говоря за няколко парченца ест :Д
    ии ест вероятно пилешко.

Да, по добре пилешко или телешко.

да мерси и без тва са по яки

и аз я спрях диетата.Това разделно хранене не е за мен като режим не мога да му свикна затова ще си карам като преди и с много спорт всичко ще си дойде на мястото ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си