- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Мерси magince.. Аз днеска я почнах и направо умрях от глад в училище (2ра съм)А просто трябва между обяда и следобедната закуска да има 4 часа и после пак 4 до вечерята ?!
А утре ми е 2ри ден за варива.. Ама съм 2ра на даскало и незнам какво да хапна там за обяд .. Мислех си за някаква консерва, но нещо не ми звучи добре .. Предложения ?!![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Пууу провалих си съвсем диетатаНаправо ще умра от яд ама голяма тъга ме е налегнала пък и си бях при наще където винаги е пълно със сладки неща
. Та пих едно кафе и изядох 1 филийка пълнозърнест хляб, 2 бисквити с парченца шоколад и 3 чипсчета. Не всичко на един път де - от следобяд до вечерта. Това освен че са забранени храни при режима който спазвам ми и заради кръвната си група трябва да ги избягвам
. Ох надявам се сега с 5 дена само протеини да оправя положението че иначе язък за тия почти 4кг дето свалих
.
няма ли кой да ми отговори вече за 2ри път цитирам?Първоначално написано от oasis
не знам какъв е този хляб , но например пълнозърнестия е разрешен по филиика на някое яденеПървоначално написано от oasis
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
slun4ice, от това количество, което си изяла няма да напълнееш, споко. Просто ще забавиш отслабването. Винаги, когато съм била на диета, съм ядяла шоколад. Ама не черен, а какъвто ми се яде. Тук говорите за ниско кръвно 115 на 65. За мен това е високо и ми пищят ушите. Ако не ям шоколад кръвното ми пада до 90 на 60 в най-добрия случай. Сближавам и граници (90 на 75). Кардиолога направо се уплаши като го измери. 100 пъти мери човека. Та шоколада и айряна със сол са ми задължителни при всеки режим. А иначе имам малко да свалям, ама така ми се яде. Покрай изпити, проект и обзавеждане хич нямам нерви и сили да отслабвам.
Кремче то и аз винаги ям шоколад като правя диета ама уж все диетичен вземам че е с обезмаслено сухо мляко и подлсадител а сега...Учудващото беше че днес бях -100 грама!
Сигурно защото обяда ми беше риба а освинването го броих като вечеря и нищо друго не ядох.
Равносметката е за 5 дни - -0,5кг.
Днес мисля да ям:
Закуска: Проспана
Обяд: Тричава питка с Екскуиза и шунка
Междинно: Не мисля да има
Вечеря: Пилешка пържола
Сещам се за едни съвет в книга за тийн диети ... НЕ ПРОСПИВАЙТЕ закуската трябва да намаляваш храната с напредването на деня!!! аз мисля че е важно
P.S I love you
Всички ли спряхте 90 дневнатаостана ли някой които още да не се е отказал ?Аз съм твърдо решена да я изкарам до края на този месец и ако има резултат дори и килограм да я изкарам до край
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Във витамино-протеиновата може ли да се яде пилешка пържола?
Предполагам, че може, но все пак да питам.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аз несъм се отказала,твърдо решена съм за я изкарам цялата![]()
Разбира се че може (ама без мазнина). Я кажи моля те едно твое примерно меню че ми е интересно какво ядешПървоначално написано от StreetFame
.
Откакто съм на витамино-протеиновата ям малко, ама е по-често и не огладнявам. (не мога да повярвам дажеПървоначално написано от slun4ice
)
Ако стана към 7-8, ям 2 яйца, ама да са е ставало 1 път
закуска (към 10): портокал
обяд (12:30): пилешко или мляко
към 6-7 2 ябълки или портокал
и към 8 и нещо (късничко е, ама тогава се прибирам от училище): яйца, пилешко или мляко
Ок яйцата гледай да ги ядеш без жълтъците след като ги консумираш всеки ден. Може би 4-5-6 цели яйца на седмица са добре особено след като едва ли имаш проблем с холестерола но все пак не прекалявай. Не забравяй че можеш да ядеш и риба. Тя внася разнообразие в менюто ти, полезна е а и се отслабва от нея. Също не забравяй че зеленчуците имат по-малко въглехидрати от плодовете така че можеш също да ги включиш. Не искам да те критикувам а просто давам идеи за да не ти писне и да имаш добри резултати. Колко време ще я спазваш и колко искаш да свалиш?
Здравейте.. От три дена съм на 90 дневната диета. Чувствам се много добре и от понеделник , всяка вечер танцувам от програмата Pump it up. ;д Както казах трета вечер ми е и за сега успявам да издържа около 35 минути без почивка ;д ..Надявам се да има ефект. Четох коментари, че за около две седмици леко се стягало тялото и имало голям ефект от цялата програма.Вярно ли е ? Има ли някой който я е правил ?
Знам за зеленчуците, обаче съм на червено, че малко направих грешни сметки и....Първоначално написано от slun4ice
от събота ще ям и зеленчуци, а за рибата знам, обаче не обичам много.
В нас постоянно има риба, ама шанс... не ми харесва. Само с доматен сос мога да я ям, ама то не става....
Не знам и аз колко искам да свалям, дори нямам идея колко кг съм, повече гледам на см колко свалям. Мисля да я правя до 25-ти и после да почна да се храня малко по здравословно, защото зимата доста си прецаках орзанизма и бях спряла спорт и стана ужас.....![]()
искам да ви попитам ..
на някой спирало ли му е цикалът от диета ?
защото от мойта драстична диета вече нямам цикъл от 5 месеца ии толко съм се притеснилаа чеот един месец и повече буквално се тъпча и очаквам да ми дойде , но без резултат .. таа който е бил така след колко време му е почнал пак цикалът ?
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Да, от драстични диети е напълно възможно да ти се обърка цикъла! За тия 5 месеца не отиде ли на лекар? Ами ако не е от диетата а имаш киста или нещо по-лошо? Върви още утре на гинеколог. С такива неща шега не бива.
ходих , нито някакви изследвания ,нито нищо не направи личната ми лекарка .. просто ми каза че ше се опраят нещата , но кога .. това е въпросът .. да се опитам ,да я накарам да ми даде направление за гинеколог защото наистина много съм се наплашила - спрях да ръста и какви ли още не проблеми ,а съм още на 15 ноо като не съм мислила навреме това е резултатът..![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
slun4ice,тази тричава питка ти ли си я правиш или я купуваш готова?
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
tamarichka тц тц върви още утре и искай направление. На 15 би трябвало да имаш сравнително редовен цикъл. Да ти прескочи 1 месец на тази възраст е ок но 5 месеца са си доста! Надявам се всичко да е наред все пак.![]()
Ankh сама си я правя. Смесвам 1 или 2 яйца (повечето пъти само белтъците но зависи от колко време не съм яла жълтъци), 2 лъжици кисело мляко, 1 лъжица овесени трици, 1 лъжица пшеничени трици, половин лъжица ленено семе, малко бакпулвер, чубрица и черен пипер. Понякога слагам и малко котидж чийз. Пека в тиган за 2-3 минутки и после обръщам. Става като тънко хлебче. Според книгата на Дюкан на английски която е излязла скоро дозата за триците е 2 лъжици и реших така да я спазвам.
Благодаря ти много![]()
Тези дни ще си направя.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Нещо интересно...За тези който са на диета би се паснало идеално
ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО С МЕД И КАНЕЛА
За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. Ако този режим се спазва строго, и най-дебелият може да регулира теглото си, тъй като комбинацията от мед и канела не позволява натрупването на мазнини.
Съотношението е 1/2 ч.л. канела, 1ч.ч. вода, 1 ч.л. мед . Може да се приготви и по-голямо количество, важно е да бъдат спазени пропорциите. Водата се слага да заври, след това се залива канелата и се оставя да престои 30 мин. Медът се добавя, когато течността е изстинала, за да не бъдат разрушени ферментите. Половината смес се изпива преди сън, другата се оставя в хладилника и се изпива сутринта.
Теглото и талията се регулират в резултат на пречистващия ефект на храносмилателния тракт. Канелата и медът унищожават паразитите /гъбичките, бактерии и др./ забавящи храносмилането.
Майката на приятелят ми го прави съчетано с леки ограничения и ядене с мярка и има видим ефект..![]()
За днес:
Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза, шунка и кисела краставичка
Междинно: Много вода и чай с лимон
Вечеря: Пилешка пържола най-вероятно
От вчера съм болна и нямам апетит...![]()