.
Отговор в тема
Страница 19 от 49 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1217
    Град
    Хасково
    И не е само за отслабване, ако се разровите в нета ще видите че е и за много други неща и болести

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз пак съм болна,нз какво ми става ама тая година от 6 месеца 5-те месеца съм била болна.Не ми се яде даже,ама ям кво да правя.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз от утре пак си започвам 90-дневната,днес се заредих с плодове и риба.
    Напоследък ми е много отпаднало,затова я спрях.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    искам да ви попитам ..
    на някой спирало ли му е цикалът от диета ?
    защото от мойта драстична диета вече нямам цикъл от 5 месеца ии толко съм се притеснилаа че от един месец и повече буквално се тъпча и очаквам да ми дойде , но без резултат .. таа който е бил така след колко време му е почнал пак цикалът ?
    НАпълно възможно е от диетите.
    Аз пък имам друг въпрос. Не правя диета, а съм си превърнала от доста време разни неща в начин на хранене, не се храня с боклуци пия само вода и т.н. Само сладко си позволявам. Нямам да свалям килограми, но имам коремче. Тренирам и сега почнах и упражнения за стягана, а лятото почвам още п-сериозно. Но проблемът е, че когато спрях да ям сладко за само 10тина дни, и цикълът ми закъсня доста, а и беше доста по-малко и по-къс от обикновено. А когато почнах пак ад си хапваш шоколад си ми е наред. Въпросът ми е защо така става? Имам волята да намаля още повече шоколада, но се притеснявам, че може да ми спре цикъла.

И друго въпросче Ако някога нсе случипримерно няколко поредни дни или седмица без тренировки, би ли станало нещо? Защото ми се очертава такъв период, през който няма да мога да правя за няколко дни.

Като стана дума за сладко да попитам, тъй като и без това попринцип обичам, пък аз си отслабвам и да ям сладко(попринцип говоря, не съм на диета пак да кажа), какво би станало ако като правя тея упражнения за стягане на корем, правя кардио и хапвам малко сладко? Би ли имало ефект или би станало нещо, как да се изразя, не толкова хубаво? Иначе ясно, че сладкото трябва да се смъкне до минимум.

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Дали може да се комбнира това със канелата и меда със 90-дневната.. ?! Доста интересно и примамливо звучи. Как мислите?
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Град
    Хасково

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Дали може да се комбнира това със канелата и меда със 90-дневната.. ?! Доста интересно и примамливо звучи. Как мислите?
    Ами според мен по 1 чаена лъжичка истински мед на ден не би попречила на никаква диета, а канелата.. Ами тя си е само нещо като подправка...

Град
    Пловдив
    Аз мисля това с меда и канелата да го пробвам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз от днес,отново съм на 90-дневната и тази сутрин го пробвах.
    Много обичам канела.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За мойта кръвна група пък пише че канелата е противопоказна така че няма да пробвам .

За днес:
    Закускообяд(ми не мога да закусвам и това си е!): тричава питка с Екскуиза, шунка и кисела краставичка
    Междинно: Вода и кола лайт
    Вечеря: Риба тон ми се ще да е защото вчера ядох по-мазна риба и днеска имам +

И при нас най-после се оправи времето и сега е жегааа . То за това и не ми се яд е много последните 3-4 дена. Като валеше и беше студено си хапвах по 5 пъти на ден .

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

На мен днес трябваше да ми е плодов, но сутринта изядох един голям сандвич с пържола.. Но реших да продължавам на плодове (за обяд изядох 2 нектарини). Утре ми е белтъчен, но мисля от 16:15 да го заменя с лунна.. нали е новолуние или нещо от сорта. Пробвах и това с канелата, малко ми се гади като го пия, ама стискам. Много нещо стана, дано да не си прецакам организма или цикъла.
    Бтв. как ми се яде сладолееееееееед
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз пак съм болна,нз какво ми става ама тая година от 6 месеца 5-те месеца съм била болна.Не ми се яде даже,ама ям кво да правя.
    То трябва да си много тъпа, че да се чудиш защо си болна.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    освен и аз да си дам мнението.. това с канелата и меда и аз ще го пробвам, от утре започвам, иначе в момента съм на някаква диета (3-ти ден ми е днес) в която наистина мн малко се яде, но и не чувстваш глад.. супер си е..

По време на диета не трябва да консумирате картофи, газирани и алкохолни напитки. Добре е всеки ден да приемате витамини.

Първи и втори ден:

1 литър доматен сок или 1 литър мляко + 1 филийка пълнозърнес хляб се разпределят за целия ден.

Трети и четвърти ден:

Закуска:
    Чай или кафе, 1 филийка хляб с масло, 2 чаени лъжички мед.

Обяд:
    Пилешки бульон с 2 супени лъж. грах, 1 филийка хляб.

Следобед:
    Една чаша чай с 1 чаена лъжичка мед

Вечеря:
    2 варени яйца или 50г кашкавал или 100г задушена риба или 100г варено пилешко месо.

Пети ден:

Закуска:
    2 праскови или 2 ябълки

Обяд:
    Зеленчукова супа (без картофи), 1 филийка хляб

Следобяд:
    1 ябълка или 1 кайсия

Вечеря:
    Зеленчукова салата, 1 филийка черен хляб.

Следващите 15 дни диета се повтаря.

90-дневната и аз съм я пробвала, но при мен нямаше никакъв ефект през първия месец и я спрях.. но от тази наитина още на третия ден се чувстваш по- лека

днес ми е въглехидратен
    закуска : 2 ябълки
    обяд : 3 парчента кекс по спец.рецепт без яйцаи мляко
    вечеря : 1 парче и половина малко череши

Диетата ми харесва , но не съм сигурна ,че ми понася добре имам сърцебиене , нервна съм повече от обикновеното и започна да ми се вие свят доста често не искам да я прекъсвам , но като цяло не съм сигурна че ще има резултат , някак си не се чувствам на диета ям си почти както преди , решила съм да я изкарам до 1 юли и ако няма ефект и продължавам да се чувствам така да я прекъсна , започнах я на 1 юни не знам какво да правя някакви съвети и мнения ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    То трябва да си много тъпа, че да се чудиш защо си болна.
    По принцип имам слаба имунна с-ма и при всеки нов грип аз съм болна,така съм от години,така че не ми казвай аз тъпа ли съм или остра.

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    И не е само за отслабване, ако се разровите в нета ще видите че е и за много други неща и болести
    Мерси,че го сподели.
    Разрових се в нета и намерих доста информация,определено медът и канелата помагат за много неща.
    Ето статията: http://bg.netlog.com/groups/________...essageid=32456
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Град
    Пловдив
    А аз да питам за меда и канелата кога се пие,сутрин на гладно ли?Ами вечерта как на гладно,без вечеря ли или след вечерята преди да си легна?!

Голям фен Аватара на Ankh
    Сутрин 30 мин.преди да закусиш,а вечер преди да си легнеш,то ще се е минало доста време откакто си вечеряла.
    Аз в момента го пия.
    Тази канела така мирише.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Град
    Хасково
    Освен че полезно, ами и вкусно..... мммм

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Здравейте, мацки.
    Прочетох това за меда и канелата... Сега пия чай с мед и ще му сложа канела, а утре ще направя точната рецепта.
    По принцип не спазвам нашумелите "90-дневни" и други диети, ами в момента не ям нищо, освен натуралната здравословна храна.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Сутрин 30 мин.преди да закусиш,а вечер преди да си легнеш,то ще се е минало доста време откакто си вечеряла.
    Аз в момента го пия.
    Тази канела така мирише.
    И аз си мислих,че така трябва да се пие,ама пак да си ви питам да не объркам нещо.Мерси.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Закуска: Тричава питка с Екскуиза, шунка и кисела краставичка. Тоя път я правих във фурната обаче и едвам я изядох . В тигана става по-добре
    Обяд: Едва ли ще огладнея
    Следобя: Желенце
    Вечеря: Надявам се любимия да направи пангасиуса ако не ще хапна риба тон.

Днес лунната диета само да ви попитам има ли някакви ограничения в количеството течности :P
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Цитирай Първоначално написано от newandoriginal
    Днес лунната диета само да ви попитам има ли някакви ограничения в количеството течности :P
    никакво , колкото повече толкова по-добре
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa

никакво , колкото повече толкова по-добре
    мерси много
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си