.
Отговор в тема
Страница 2 от 49 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1217
    Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от kasssidy
    Оф този режим нещо не ми понася. Само като си помисля, че днес ми е ден за варива и ми се повдига.

Обмислям варианта просто да си мина на истинското разделно хранене. До 12 може въглехидтрати , на обяд - варива и вечер - протеини. Ако нещо не ми се яде, просто ще изям една ябълка и толкова. Ще вечерям рано, а аз така и така си спортувам.

Защото не ми се струва, че ще издържа на 90 дневната. Аз съм на втората четвърта , а вече не ми се яде. Представям си след още 2-3. На теория 90 дневната се придържа към разделното хранене , но по дни. Аз ще го правя на хранения.
    А откъде знаеш за това "истинско разделно хранене"!? Смисъл, къде си го прочела!?Питам, защото ми стана интересно и бих искала малко повече инфо.Мерси.
    Big or small, lies are lies!

Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Хах абе не знам до колко е истинско , но като цяло приниципът на разделното хранене е при приема на храна да се разграничават различните групи. При 90 дневната всъщност това е причината да се отслабва. Просто е по дни, което е по-изтормозяващо за организма ( не кой знае колко ) и затова има по-бърз ефект

Иначе като напишеш разделно хранене в гугъл ти излизат доста неща по въпроса. Не съм чела на точно определено място цялата информация

Съкратено , за да има все пак и минусчета на кантара , до 12 на обяд ти е позволено всичко. Разбира се, не е казано да се тъпчеш, но ако ти се дояде кифла примерно , може да ядеш кифла

На обяд могат да се приемат варива и прочие. А на вечеря, когато организма се забавя , се консумират протеини. Плодове можеш да ядеш, като банани примерно се ядат преди 12. Пие се много вода , не се яде много мазно , без пържено и тн. Нормалните неща за едно здравословно хранене : )

Ето тук има и нещо като диета за здравословно хранене. http://razdelnohranene.com/index.php...d=69&Itemid=48 Една е отслабнала с 60 килограма за една година. Но е била доста стриктна , а и не е яла след 6 часа вечерта. Аз мисля да си сложа горната граница на 8, защото като съм втора смяна се прибирам късно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз мисля след 90-дневната диета,да спазвам 14 дни Скарсдейл и после може да премина на разделно хранене,ще си купя книгата и ще действам по нея.

Мега фен Аватара на vagarious
    И моята граница е до 8ч.Този режим ми се струва доста сполучлив.Ще се ориентирам малко кое-как и нищо чудно да я започна.Хихи.
    Big or small, lies are lies!

Аз реших, че не мога да издържа просто на варива Така че , плана влиза от днес

Закуска - малко така ... я проспах отново
    Обяд - насилих се да изям една купичка леща
    Вечеря - ще се натъпча с една голяма вкусна пържола

Ще се премеря другата неделя , да видя дали се отразява и на килограми

Момичета аз от днес съм на диетата на Боряна и после ще пиша за разултата! Дано я издържа но нямам избор искам да съм слаба за началото на юни защото братовчет ми ще се жени и искам някоя хубава рокля да си взема ! Успех на всички!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз пък се чудя какво да правя.
    Днес почнах с един мой си режим,че имам доста за сваляне,пък попринцип трудно се водя по някакви правила и не мога да ям в точно определи часове,затова и диетите не ми се получват.
    ето и какво ядох днес
    закуска:малко череши
    обяд:пилешка пържола на скара,домат
    Спирам хляба,сладкото,мазното,тес еното,газираното.. и почвам да правя упражнения.

1-ви ден ми е и започва супер.

Закуска: 1 ябълка.
    Обяд: 2 средни купички таратор.
    Вечеря: 1^.

И до сега: 30 мин. танци и 40 мин. колело.

You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

оф, не бе, реших да почна 90 дневната от утре
    иначе днеска доволно си хапнах черешкии
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    titinkaa , Благодаря за отговора. От утре мисля да пробвам Витамино-Протеиновата диета.Дано да издържа, защотото нямам никаква воля . Висока съм 169 см и тежа 74 кг.. .. В други теми бях писала за Японското чудо , него го правих зимата някъде и чак сега почнах да качвам .. Да постна ли снимка да видите дали имам нужда от диета ?

Снимките никога не са излишни
    Colouring колко килограма имаш за сваляне?

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Нямам представа.У нас нямаме кантар и дори не знам колко кг съм,но се ВИЖДА,че има за сваляне.Може би 5-6-7..За колко време е възможно?Знам,че става бавно..но както се казва-бавно,но славно.

Град
    Пловдив
    titinkaa , Благодаря за отговора. От утре мисля да пробвам Витамино-Протеиновата диета.Дано да издържа, защотото нямам никаква воля . Висока съм 169 см и тежа 74 кг.. .. В други теми бях писала за Японското чудо , него го правих зимата някъде и чак сега почнах да качвам .. Да постна ли снимка да видите дали имам нужда от диета ?
    За нищо.Дай снимки да те видим,ако имаш в цял ръст ще е най-добре.

Не може да тежиш 74 килограма
    Ти си супер слаба, аз тежа 65, висока съм 171 и изглеждам по - дебела
    Според мен нямаш нужда от абсолютно никаква диета
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен
    О м г! Тъкмо щях да ти пиша, че едва ли има нужда от снимка, тъй като килограмите говорят сами по себе си, ама... Въобще не ти личат, сериозна съм! Давам ти 60-65 килограма макс. Ако си решила да почваш диета, се захвани с нещо леко, но наблегни от спорта. Нямаш нужда от драстично отслабване.

Град
    Пловдив
    И на мен не ми се струва да си 74кг,ама според мен ако свалиш 4-5кг ще си още по-добре.

Момичета и аз съм на диета.. 90 дневната.Започнах я на 19.05.2010. Висока съм 177/82 кг преди да запoчна диетата бях 85.

Голям фен
    4-5 кг МАКС - Не ти трябва повече !

[quote="babylofzz"]
    Ето още една снимка ;д Тя е от априлската ваканция

според мен нямаш никаква нужда от диета
    А според мен така си мислиш, тъй като от дрехите не се виждат недостатъците и, но на мен ми се струва че трябва малко да свали в краката и малко в корема.Около 4-5 кила.

Хм някой да е пробвал система минус 60? Мен ме грабна, че си е точно режим на хранене, не се спазва определено време. Общо взето е на принципа закусваш каквото искаш, обядът е на принципа на разделното хранене, а за вечеря има 7 варианта, от които си избираш един. А и вечерята е до 6 часа. Гледах снимки на рускини преди и след иии.. уау.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си