.
Отговор в тема
Страница 20 от 49 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1217
    Мега фен Аватара на mynichka
    Аз искам да попитам за меда и канелата където бяхте казали, прочетох..че се оставя да изстине и след това се добавя меда..
    За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. пише, че се пие гореща вода..та вечерта преди да го изпия трябва ли да го претопля или го пия студено
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да ви се оплача .. вече 6-ти ден карам 90 дневната диета и съм свалила само 1 кг + това вечер правя по 40 минути от Pump it up .. как може да няма никакъв ефект ;х ?! Адски много се тормозя .. и освен dance workout-a сутрин ходя пеш до училище и се прибирам пеш.. а живея в другия край на града .. Как е възможно само 1 кг по дяволитее

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    bonbonche005 1кг за 6 дена е един много добър резултат. Все пак едва ли имаш да сваляш 20кг та да очакваш бързи резултати. Пък и 90-дневната е основана на разделното хранене с което се сваля бавно но трайно. Така и така не е здравословно да се отслабва с повече от 1кг на седмица. А и мускулите тежат повече от мазнините имай го предвид . По-добре се мери с шивашки метър защото см са по-важни от кг.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Иска ми се да го пробвам това с меда и канелата, ама...двете неща, които ненавиждам и като аромат и вкус..сигурно ще го повърна ако го изпия, но все пак ще изчакам някоя от тук да сподели след време ако има ефект. И ако има, ще се прежаля.

Мега фен Аватара на mynichka
    та аз пак не разбрах, после преди да легнете претопляте ли си водата с канелата или я пиете студена ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ и аз имам същия въпрос
    звучи добре ще го пробвам

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на cyclops
    Само да кажа, че това с меда и канелата няма да ви накара да отслабнете просто ей така - магически Целта на вода+мед+канела и по-честото ходене до тоалетна, което естествено е също много важно !

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Аз искам да попитам за меда и канелата където бяхте казали, прочетох..че се оставя да изстине и след това се добавя меда..
    За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. пише, че се пие гореща вода..та вечерта преди да го изпия трябва ли да го претопля или го пия студено
    Права си за меда!! По принцип знам, че когато си правиш чай, трябва да поизстине мъничко (да можеш да си го пиеш, такава температура), ЧАК тогава да добавиш меда, защото от температурата всички витамини отиват на майната си в Айтос!!

Град
    Германия
    Закуска: Кисело мляко с трици
    Обяд: Пилешка пържола с малко лук
    Междинно: Желенце
    Вечеря: Не съм измислила още... Сигурно пак пилешка пържола

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Спортуваш ли? Четох, че спортът не се препоръчва при Дюкан и ми е чудно защо.

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Като стана дума за сладко да попитам, тъй като и без това попринцип обичам, пък аз си отслабвам и да ям сладко(попринцип говоря, не съм на диета пак да кажа), какво би станало ако като правя тея упражнения за стягане на корем, правя кардио и хапвам малко сладко? Би ли имало ефект или би станало нещо, как да се изразя, не толкова хубаво? Иначе ясно, че сладкото трябва да се смъкне до минимум.
    И още нещо-някой ял ли е от тези бисквити с мюсли?

Подходящи ли са?

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от changess
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Спортуваш ли? Четох, че спортът не се препоръчва при Дюкан и ми е чудно защо.
    Не спортувам . Напоследък астмата ми още повече се е обострила и дори от бързо ходене се задъхвам . Дюкан не е ЗА спорта защото повечето хора които са на диетата му са наистина много дебели а с 50кг свръхтегло не е особено здравословно да се спортува заради сърцето и дробовете. В новата си книга обаче препоръчва в първа фаза 20 минути на ден ходене, за втора - 30 а за трета и четвърта - 40 минути. Дори казва че ако има задържане разходките от по 50-60 минути помагат да се раздвижи стрелката на кантарчето. Абе спорт винаги е добре да се прави. Единственото което може да се сметне за проблем е че мускулите тежат повече от мазнините съответно може човек да не мърда на кг а обиколките да се смаляват. Повечето дебели хора обаче се отчайват когато не свалят килограми .
    ЕДИТ:
    И още нещо се сетих. Диетата все пак е доста шокираща за организма съответно тялото си има достатъчно "проблеми" а спорта само ще го натовари допълнително. Тоест не мисля че е разумно да почнеш да ходиш за по 1 час на фитнес 4 пъти в седмицата но една разходка за половин час и качване по стълбите едва ли ще са проблем.

BlackStar
    погледни колко въглехидрати и мазнини имат тези бисквити и тогава прецени.

Жалко, иначе Дюкан идеално ми пасва, обожавам месо и кисело мляко.

А за момичето с бисквитките- по- добре яж чист шоколад, ако ще и да не е натурален.

Като стана дума за сладко да попитам, тъй като и без това попринцип обичам, пък аз си отслабвам и да ям сладко(попринцип говоря, не съм на диета пак да кажа), какво би станало ако като правя тея упражнения за стягане на корем, правя кардио и хапвам малко сладко? Би ли имало ефект или би станало нещо, как да се изразя, не толкова хубаво? Иначе ясно, че сладкото трябва да се смъкне до минимум.
    И още нещо-някой ял ли е от тези бисквити с мюсли?

Подходящи ли са?
    бисквитите са много хубави яла съм ги, но не мисля че стават за диета

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от changess
    Жалко, иначе Дюкан идеално ми пасва, обожавам месо и кисело мляко.

А за момичето с бисквитките- по- добре яж чист шоколад, ако ще и да не е натурален.
    Хмм за кое е жалко? Можеш да спортуваш можеш и да не спортуваш. Все ще има ефект просто ако спортуваш много може би ще сваляш повече на см а не на кг . Не знам на колко си години но искам да припомня че Дюкан не препоръчва режима за подрастващи защото организма все още се развива и има нужда от въглехидрати и мазнини.

Сега се разтърсих, пишеше, че при интензивен спорт има опасност от падане на кръвната захар мисля и причерняване, а аз мисля лятото да спортувам доста интензивно. Иначе съм на почти 18.

Град
    Германия
    Хммм тогава може да не правиш диета ами просто да наблягаш повече на протеините без да изключваш въглехидратите съвсем . Или да започнеш разделно хранене. От него се отслабва но организма не се изтощава както при Дюкан примерно.

Преди около 5 месеца започнах диета.. Тя преставляваше 9 пъти качване по стълбите до 5 етаж на ден. ии съвсем лек хранителен режим - мюсли за закуска, без газирано и сладко тестно пържено и така Отслабнах 12 кг.. вече се харесвам и иискам да запазя килограмите си.
    Но мама започна да ме тъпчи и сега тежа 800 гр повече.. Обясних й че не трябва веднага да започвам да се тъпча и тя ме разбра .. Даде ми един месец да прая квото си искам..
    Ии искам някакъва диета или нещо такова с която да мога да си запазя килогтрамите, да не се получи йо-йо ефекта ..

Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Преди около 5 месеца започнах диета.. Тя преставляваше 9 пъти качване по стълбите до 5 етаж на ден. ии съвсем лек хранителен режим - мюсли за закуска, без газирано и сладко тестно пържено и така Отслабнах 12 кг.. вече се харесвам и иискам да запазя килограмите си.
    Но мама започна да ме тъпчи и сега тежа 800 гр повече.. Обясних й че не трябва веднага да започвам да се тъпча и тя ме разбра .. Даде ми един месец да прая квото си искам..
    Ии искам някакъва диета или нещо такова с която да мога да си запазя килогтрамите, да не се получи йо-йо ефекта ..

просто поддържай режим на хранене не се тъпчи с боклуци ,сладкиши , пържено продължавай да се качваш пеш по стълбите дори да не е по 9 пъти 2-3 пъти пак си е движение .
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Голям фен
    Бобов ден !!!

Закуска: Ябълка и кафе
    Обяд: Заленчукова супа (картофи,грах,моркови,лук и подправки) + Зелена салата
    Вечеря: същото !

Град
    Германия
    ferit0 запознай се с правилата на разделното хранене. То е както за отслабване така и за поддържане на теглото. Можеш да включиш и закуска разбира се (при разделното хранене по принцип до обяд се ядат само плодове) стига да е "разделна" .

Мега фен Аватара на iiordanova
    От сряда започвам диетата на доктор Байкова.
    Прочетох много добри отзиви .. дано има ефект!
    Аз съм минус 2 кг .. , а не съм променяла нищо в навиците си .. странно!

Град
    Германия
    За днес менюто е:
    Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза, шунка и краставица
    Следобяд: Пангасиус и малко салата
    Вечеря: Нищо защото пангасиуса беше отвратителен и ми уби апетита

ЕДИТ: Накрая не ядох това което бях планирала тъй че си промених мнението така че да отговаря на истината .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    От сряда започвам диетата на доктор Байкова.
    Прочетох много добри отзиви .. дано има ефект!
    Аз съм минус 2 кг .. , а не съм променяла нищо в навиците си .. странно!
    Много, много съм доволна от тая диета. Но направих една съществена грешка - повторих я в рамките на 1 календарна година и ми се отрази много зле. Изрично предупреждавам поне година-година и половина да изчакаш. Отслабнах 5-6 кг по време на диетата, а след спирането й още 1-2. От 60 станах 53, задържах теглото повече от половин година, но почнах да чета за приемни изпити за докторантура и ми се отрази пагубно на фигурата.

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    14-ти ден от 90-дневната и съм минус 3 кг! Много се радвам, дано да продължа в същия дух..
    Днес варива:
    закуска:ябълка, малко студен чай
    обяд: картофена салата + 1 филия пълнозърнест хляб + половин домат
    вечеря: пак салата
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си