- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Аз искам да попитам за меда и канелата където бяхте казали, прочетох..че се оставя да изстине и след това се добавя меда..
За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. пише, че се пие гореща вода..та вечерта преди да го изпия трябва ли да го претопля или го пия студено![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да ви се оплача .. вече 6-ти ден карам 90 дневната диета и съм свалила само 1 кг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ това вечер правя по 40 минути от Pump it up .. как може да няма никакъв ефект ;х ?! Адски много се тормозя .. и освен dance workout-a сутрин ходя пеш до училище и се прибирам пеш.. а живея в другия край на града .. Как е възможно само 1 кг по дяволитее
![]()
![]()
![]()
![]()
bonbonche005 1кг за 6 дена е един много добър резултат. Все пак едва ли имаш да сваляш 20кг та да очакваш бързи резултати. Пък и 90-дневната е основана на разделното хранене с което се сваля бавно но трайно. Така и така не е здравословно да се отслабва с повече от 1кг на седмица. А и мускулите тежат повече от мазнините имай го предвид. По-добре се мери с шивашки метър защото см са по-важни от кг.
Иска ми се да го пробвам това с меда и канелата, ама...двете неща, които ненавиждам и като аромат и вкус..сигурно ще го повърна ако го изпия, но все пак ще изчакам някоя от тук да сподели след време ако има ефект. И ако има, ще се прежаля.![]()
та аз пак не разбрах, после преди да легнете претопляте ли си водата с канелата или я пиете студена ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ и аз имам същия въпрос
звучи добре ще го пробвам
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Само да кажа, че това с меда и канелата няма да ви накара да отслабнете просто ей така - магическиЦелта на вода+мед+канела и по-честото ходене до тоалетна, което естествено е също много важно !
Права си за меда!! По принцип знам, че когато си правиш чай, трябва да поизстине мъничко (да можеш да си го пиеш, такава температура), ЧАК тогава да добавиш меда, защото от температурата всички витамини отиват на майната си в Айтос!!Първоначално написано от mynichka
Закуска: Кисело мляко с трици
Обяд: Пилешка пържола с малко лук
Междинно: Желенце
Вечеря: Не съм измислила още... Сигурно пак пилешка пържола
Спортуваш ли? Четох, че спортът не се препоръчва при Дюкан и ми е чудно защо.Първоначално написано от slun4ice
И още нещо-някой ял ли е от тези бисквити с мюсли?Първоначално написано от BlackkStar
Подходящи ли са?
Не спортувамПървоначално написано от changess
. Напоследък астмата ми още повече се е обострила и дори от бързо ходене се задъхвам
. Дюкан не е ЗА спорта защото повечето хора които са на диетата му са наистина много дебели а с 50кг свръхтегло не е особено здравословно да се спортува заради сърцето и дробовете. В новата си книга обаче препоръчва в първа фаза 20 минути на ден ходене, за втора - 30 а за трета и четвърта - 40 минути. Дори казва че ако има задържане разходките от по 50-60 минути помагат да се раздвижи стрелката на кантарчето. Абе спорт винаги е добре да се прави. Единственото което може да се сметне за проблем е че мускулите тежат повече от мазнините съответно може човек да не мърда на кг а обиколките да се смаляват. Повечето дебели хора обаче се отчайват когато не свалят килограми
.
ЕДИТ:
И още нещо се сетих. Диетата все пак е доста шокираща за организма съответно тялото си има достатъчно "проблеми" а спорта само ще го натовари допълнително. Тоест не мисля че е разумно да почнеш да ходиш за по 1 час на фитнес 4 пъти в седмицата но една разходка за половин час и качване по стълбите едва ли ще са проблем.
BlackStar погледни колко въглехидрати и мазнини имат тези бисквити и тогава прецени.![]()
Жалко, иначе Дюкан идеално ми пасва, обожавам месо и кисело мляко.![]()
А за момичето с бисквитките- по- добре яж чист шоколад, ако ще и да не е натурален.
бисквитите са много хубави яла съм ги, но не мисля че стават за диетаПървоначално написано от BlackkStar
![]()
Хмм за кое е жалко? Можеш да спортуваш можеш и да не спортуваш. Все ще има ефект просто ако спортуваш много може би ще сваляш повече на см а не на кгПървоначално написано от changess
. Не знам на колко си години но искам да припомня че Дюкан не препоръчва режима за подрастващи защото организма все още се развива и има нужда от въглехидрати и мазнини.
![]()
Сега се разтърсих, пишеше, че при интензивен спорт има опасност от падане на кръвната захар мисля и причерняване, а аз мисля лятото да спортувам доста интензивно. Иначе съм на почти 18.
Хммм тогава може да не правиш диета ами просто да наблягаш повече на протеините без да изключваш въглехидратите съвсем. Или да започнеш разделно хранене. От него се отслабва но организма не се изтощава както при Дюкан примерно.
Преди около 5 месеца започнах диета.. Тя преставляваше 9 пъти качване по стълбите до 5 етаж на ден. ии съвсем лек хранителен режим - мюсли за закуска, без газирано и сладко тестно пържено и така Отслабнах 12 кг.. вече се харесвам и иискам да запазя килограмите си.
Но мама започна да ме тъпчи и сега тежа 800 гр повече.. Обясних й че не трябва веднага да започвам да се тъпча и тя ме разбра .. Даде ми един месец да прая квото си искам..
Ии искам някакъва диета или нещо такова с която да мога да си запазя килогтрамите, да не се получи йо-йо ефекта ..
Първоначално написано от ferit0
просто поддържай режим на хранене не се тъпчи с боклуци ,сладкиши , пържено продължавай да се качваш пеш по стълбите дори да не е по 9 пъти 2-3 пъти пак си е движение .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Бобов ден !!!
Закуска: Ябълка и кафе
Обяд: Заленчукова супа (картофи,грах,моркови,лук и подправки) + Зелена салата
Вечеря: същото !
ferit0 запознай се с правилата на разделното хранене. То е както за отслабване така и за поддържане на теглото. Можеш да включиш и закуска разбира се (при разделното хранене по принцип до обяд се ядат само плодове) стига да е "разделна".
От сряда започвам диетата на доктор Байкова.
Прочетох много добри отзиви .. дано има ефект!
Аз съм минус 2 кг .. , а не съм променяла нищо в навиците си .. странно!![]()
За днес менюто е:
Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза, шунка и краставица
Следобяд: Пангасиус и малко салата
Вечеря: Нищо защото пангасиуса беше отвратителен и ми уби апетита
ЕДИТ: Накрая не ядох това което бях планирала тъй че си промених мнението така че да отговаря на истината.
Много, много съм доволна от тая диета. Но направих една съществена грешка - повторих я в рамките на 1 календарна година и ми се отрази много зле. Изрично предупреждавам поне година-година и половина да изчакаш. Отслабнах 5-6 кг по време на диетата, а след спирането й още 1-2. От 60 станах 53, задържах теглото повече от половин година, но почнах да чета за приемни изпити за докторантура и ми се отрази пагубно на фигурата.Първоначално написано от iiordanova
14-ти ден от 90-дневната и съм минус 3 кг!Много се радвам, дано да продължа в същия дух..
Днес варива:
закуска:ябълка, малко студен чай
обяд: картофена салата + 1 филия пълнозърнест хляб + половин домат
вечеря: пак салата
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()