- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
аз започнах някаква лека диета и започвам всеки ден колело + 2 пъти в седмицата плуване ... но нещо не съм доволна от моята диета та искам да ви попитам дали имате предложения
Аз съм на 14 имам нужда да сваля 5 килограма и имам 15-20 дни на разположение до моретопомагайте че да не се излагам по плажа
![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
Еии браво с теб вървим заедно и на мен ми е 14 ден и съм бобов. Само,че несъм се мерила,реших да се премеря след водния. Успех много е добре за 2 седмици 3кгПървоначално написано от IrRePlAcEaBlE
![]()
Аз от толкова време се каня да почна диета, но все започвах, а не издържах и все се предавах. Но преди няколко дни като се мерих и видях едно чило в кантара, което много ме уплаши. Не, че като съм се поглеждала в огледалото и не съм виждала каква е реалността, но някакак си не се стимулирах. Но килограмите ми ме накараха да започна 90 дневната диета и вече втори ден съм на диета. Дано да има положителен ефект.
Е , супер! Още едно добро мнение. Определено ще я направя.Първоначално написано от krem4et0
на мен също ми е 14 ден как бързо минава времето![]()
закуска : 2 ябълки
обяд : печен ориз със зеленчуци , 1 пълн . филия
вечеря: същото![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Бобов
Закуска: Ябълка и кафе
Обяд: Заленчукова супа (картофи,грах,моркови,лук и подправки) + Зелена салата
Вечеря: същото !
Въглехидратен:
Закуска: Портокалов сок
Обяд: 2 препечени филии Вита с мед
След 3 часа: лентичка шоколод
Вечеря: Сладолед
Тия дни нямам никакъв апетит.... до сега съм на едно малко парче диня и едно бяло фрапе (не става за витамино-протеиновата май, ама нищо) и довечера може да изям най-много 1 кисело мляко.....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Закуска: Кисело мляко с трици
Обяд: Протеинов шейк
Вечеря: Направих си нещо като миш-маш че много ми се беше дояло. Сложих половин чушка нарязана на малки парчета (нямах време да я пека първо) в тигана за около 5 минутки и към нея добавих сместа от 2 яйца и котидж чийз
. Добре се получи макар че не очаквах. Ако не друго поне миришеше на миш-маш.
закуска:диняя
вечеря:диняя![]()
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Плодов:
Ябълка
Кафе
Грейпфрут
Пъпеш
Череши
и много вода ще изпия
Закуска:Кисело мляко с трици
Обяд: Риба тон
Вечеря: Може би омлет
закуска: проспана
обяд: пилешко бутче
вечеря: ябълка или някакъв друг плод
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аз вече съм -4кг! Можеше и повече да са ама аз прегрешавам с шоколад от време на време та става бавничко... Не ми пречи де. По-добре така от колкото да ми писне и да прекъсна. Последната седмица бях непрекъснато -200гр, + 300гр, -400гр, +100гр та не смеех да се похваля ама от вчера съм се заковала на едно число и понеже днес ще съм стриктна знам че вече са ми затвърдени тия -4кг.
Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза и шунка + червено цвекло + кисели краставички
Междинно: Ако огладнея ще пийна едно капучино
Вечеря: Пилешка пържола със салатка
Аз все още не помръдвам на килограми и тва е.Писна ми от тая диета,но ще я избутам още 2 седмици и я свършвам.Писна ми 3 месеца да се мъча за едни 5кг.![]()
titinka .. нищо ли не свали за тези 3 месеца ?
Пробвай диетата на Дюкан или на д-р Байкова .. аз съм 2-ри ден на Байкова и се чувствам прекрасно. : ))
А не не Дюкан не го препоръчвайте. Не е за подрастващи.![]()
За диетата на Байкова четох доста защото Кремчето беше много доволна като я спазваше ама нещо ми се стори скучна.![]()
Аз искам да ви попитам 90 дневната диета подходяща ли е за мен?Аз съм на 13 години.![]()
Ми да според мен това е най-добрата за възрастта ти...Първоначално написано от viv4etooo
![]()
Не, не е подходяща. Ти си дете и за тебе е подходящо да тичаш, да скачаш, да караш колело, да ядеш плодове и зеленчуци, месо, риба, пълнозърнести храни, черен шоколад, мляко. Да откажеш пърженото, мазното и изобщо всичко вредно, като вашли, шоколади, чипсове и снаксове. Лято е, повече движение и вода, по- малко лежане.
Имало едно време..
+ 1 тортаПървоначално написано от YouMakeMeSmile
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Здравейте. искам да попигам: Нали зелето е подходящо за всички дни от 90 дневната ?
Аз такива режими обичам - да ми казват днес яж това, утре-онова. Иначе почва едно чудене какво да ям, какво да не ям. Скучна е през първия етап и направо ти се разкатава фамилията от толкова кисело мляко. А месо, колкото и да не обичам, на 4 дни 1 път да ям ми е ужасно трудно. После се хапват 2 по 2 еднакви дни и така е по-интересно. А и готвя през ден по повечко. През ден имаш месо или млечен продукт и така се живее. На практика втория и третия етап са разделно хранене, но не на база на отделните хранения за деня, а на база целия ден. Има и малко моно (2-та поредни еднакви дни) за засилване на ефекта.Първоначално написано от slun4ice
iiordanova, сподели как се чувстваш след 7-мия ден. Първият път като я правих първите 3 дни беше ужас. Гадеше ми се от глад, но после нямах изобщо гладни периоди. Вторият път пък на 8-мия ден припаднах. И сега честно казано просто ме е страх да я почна пак.
Не,само 700-800гр съм свалила и нищо повече.Първоначално написано от iiordanova
![]()