.
Отговор в тема
Страница 22 от 49 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1217
    Не ме интересува ;д от другата седмица почвам японското чудо... колкото и да е гадна диетата, ще я почна .. поне -7 кг са ми гарантирани

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Не ме интересува ;д от другата седмица почвам японското чудо... колкото и да е гадна диетата, ще я почна .. поне -7 кг са ми гарантирани
    Нали знаеш ,че като я спреш и ако нямаш търпение да се захранваш правилно ще качиш повече,отколкото си свалила и ще си прецакаш метаболизма

бобов
    закуска : 2 ябълки
    обяд :супа от зелен фасул , 1 пълн.ф.Вита
    вечеря : същото
    череши
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Здравейте. искам да попигам: Нали зелето е подходящо за всички дни от 90 дневната ?
    Отговор ???

Повече от фен Аватара на Melanie
    Здравейте. искам да попигам: Нали зелето е подходящо за всички дни от 90 дневната ?
    Отговор ???
    да

Голям фен
    Благодаря

Супер фен Аватара на galu6a
    аз миналата година февруари месец бях на 90 дневната и 2 седмици 5 кг

сега пак я почнах от понеделник + фитнес

днес съм на белтъци

поломин пилешкасупа
    една пилешка пържола на скара с топено сирене
    100 гр сирене
    едно малко кюфте пак с топено сирене
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз искам да питам през кой дни на 90-дневната мога да хапвам супа? и каква да бъде тя

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    И аз мисля да почна 90-дневната. Дали мога да заменя закуската (плодове) сутринта, с кисело мляко примерно или с нещо друго, в зависимост от деня? : )

Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    И аз мисля да почна 90-дневната. Дали мога да заменя закуската (плодове) сутринта, с кисело мляко примерно или с нещо друго, в зависимост от деня? : )
    Не може... закуската винаги трябва да е плодове... всеки ден. До 12:00 часа ти е позволено само плодове. Примерно: ябълки... диня... круши... но да са само 1 вид плодовете не се смесват. Това е много важно да го знаеш.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    А може ли количеството да е по-обилно? Все пак за закуска говорим.

абее не чак така смисал зависи колко сгискаш да отслабеш аз правя така ям каквото ви е позвлео , а когато съв глада пък нетрябва вече ям плодове
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Значи сутрин... преди 12:00ч е важно да наблегнеш на течности и плодове... да не прекаляваш. Но ... примерно ако искаш да изядеш повече ябилки или какъвто и да е плод яж колкото искаш. Само ако ядеш банани не прекалявай! Опитай се да приемаш повече течности: чай (без захар) вода...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    а знаете ли че ако прекаллите с консомацията на плодове може да задържате килограми
    наблягайте на зеленчуците не на плодовете
    повече от 2 плода на ден вече не е диета но пък зеленчуци и 2 кила да хапнете няма лошо
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    а знаете ли че ако прекаллите с консомацията на плодове може да задържате килограми
    наблягайте на зеленчуците не на плодовете
    повече от 2 плода на ден вече не е диета но пък зеленчуци и 2 кила да хапнете няма лошо
    определено е така , по добре като сте гладни една салата отколкото плод

японското чудо е вредно!! не е полезно да се ядат всеки ден яйца..ех, глупави деца, ще си търсите здравето. много по- лесно и приятно е да си хапвате плодове, зеленчуци, мляко, супички и изобщо полезни храни, да си ги съчетавате и разнообразявате, а не на по 15 години да живеете на кафе и яйца.. здравословна храна+ спорт= добро здраве и мечтана фигура.
    Имало едно време..

е аз и преди няколко месеца бях правила Японското чудо .. и издъжах 5 дена .. на шестия рухнах. Хубавото беше,че свалих около 5 кг и си ги задържах след това.. А аз сега мисля да се пробвам да направя Японското чудо и след това да мина на плодове, зеленчуци, кисело мляко и пълнозърнест хляб .. и естествено много.. мнооогоо спорт ;д

^ по-добре мини на плодове,зеленчуци,кис. млякоо пълнозърнест хляб и многото спорт директно без това японско чудо.Хем няма да се товариш и да си вредиш на организма

днес съм на варива

1 пакет сладка заревица
    череши
    половин краставица

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    аз искам да питам през кой дни на 90-дневната мога да хапвам супа? и каква да бъде тя
    През белтъчния и бобовия можеш.Например пилешка супа или за бобов ден може грах,леща,фасул и т.н.

Вчера търих нещо е нета и попаднах на това как като сте на диета след време започвате да не отслабвате, а си стоите на едно място
    http://e-vestnik.bg/5090

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе Байкова, Емилова, Дюкан - няма значение. Ако не си промениш начина на хранене няма да си задържиш теглото и това е. В темата за Дюкан във форума на бгмама има жени свалили 40-50кг ама са наясно че от тук нататък до живот ще се хранят по режим. Същото е и с Емилова. Ако ядеш в умерени количества и един ден в седмицата си само на плодове ще си задържиш теглото. Въпроса е че след диета повечето хора се хвърлят на храната като невидели и после обвиняват диетолозите. Аз лично не мога да се съглася че трябва да се яде на всеки 2 часа но има хора на които им е удобно и се чувстват добре така. Всеки трябва да си намери режима който му приляга и да си го спазва ама без да се отказва.

ами аз нямам какво да си задържам ама ми се стори интересно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз лично не мога да се съглася че трябва да се яде на всеки 2 часа но има хора на които им е удобно и се чувстват добре така.
    Аха, аз ако не ям през 3 часа освирепявам от глад, боли ме стомаха, къркорят ми червата. Но аз ям много малки количества. 5-6 вилици или лъжици и вече ми става тежко. Сипвам си в салатна малка чиния и едва го изяждам. Сосове ям с лъжица без хляб. За това огладнявам и често. За това толкова ми тежи да се съобразявам да се приберат всички, за да седнем на масата. Ако не се храня следобед от 5 часа вече изпитвам необуздан глад (обядвам 12-1 най-късно).

Голям фен Аватара на Ankh
    Накой тук пие ли това с канелата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си