.
Отговор в тема
Страница 24 от 49 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1217
    Супер фен
    Диетата на Боряна

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз имам още 1 седмица и съм водна за трети път и приключвам диетата.
    браво на теб какъв е резултата ?
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zarety
    Аз имам още 1 седмица и съм водна за трети път и приключвам диетата.
    браво на теб какъв е резултата ?
    Еми минус 6кг до тук.В петък другата седмица ми е последния воден,след това ще си почина няколко дена,без да се тъпча,ще си ям нормално и след това ще почна диетата Скарсдейл.Имам книгата с точната диета и ще я спазвам.

Здравейте,момичета. Браво на всички за постигнатите резултати,а на тези,които сега почват-не се отказвайте.Ама вие всички сте много слабички бе,аз ако бях на тези килограми нямаше да съм на диетка.Похвално.Такам....аз почнах Дюкан февруари някъде и не знам колко точно кг съм била,защото нямах кантар вкъщи-беше ме страх да се притегля ... най-вероятно съм била около 100,че и над ... гнусно,знам ... Ама аз съм си виновна,така че...Както и да е - бях на Дюкан един месец и свалих около 12 килограма.След това отидох малко в Лондон и се оядох ... хахаха ама хубавото е,че качих нищо,защото предполагам обикаляне,работи...след това се върнах и нещо ми беше много трудно да почна пак.знаете как е ,като се спре.Преди бала свалих още 4-6 килца леко с гладуване,но после пак си ги върнах и след това отново си хапвах спокойно.И така всеки ден си казвам от утре и после пак нищо ... Най-накрая си казах,ама я се спри-моренце идва,ала-бала .... и от четири дена съм на диетка,като бях близо 89 килограма .... ноуу гоод.Сега съм 85,2 кг.Доволно свалям засега.Не съм на Дюкан,защото той много ми тежеше накрая вече,когато бях в дните без зеленчуци и сега е трудно-лято е,бабини носят плодове,зеленчуци,по-добре да се възползвам оттях,не обратното.Нали ? Сега си хапвам плодове,зеленчуци,млако "Култура",едни гадни пържолки на "Шестица" и рачешки рулца,като доста се ограничавам в количеството.Хах,ям много пъпеш,обаче,не го знам доколко е полезно,но ми е много вкусно.Иначе си хапвам ябълки,нектарини,каисии,ди я и от зеленчуците-доматки и краставички на салатка със соев сос и оцет.И от време на време ако много ми се яде нещо по-така-обикновенни солетки с кисело мляко...страшна комбинация знам .... Но пък ми е вкусно.Вчера хапнах пъпеш и после пържолка с доматче и соев сос.Днес не съм хапвала още,но имам зелени ябълки и ако искам нещо солено-рачешки ролца.Не ми е трудно да ям малко,защото така свалям наистина бързо-понякога до един кг на ден и това много ме мотивира.Просто гледам да не скучая,че тогава мисля за храна най-много.И това е общо взето .... правя кормени преси по 100 и на степера по половин час.Зная,че е малко,но засега предпочитам да свалям и после вече да стягам ... е как мислите,добре ли е ?
    ~ A girl should be two things:classy and fabulous. - Coco Chanel <3

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    dreamyyy, браво, имаш воля. Колко си висока и на колко години си бтв ? И колко искаш да свалиш всъщност ?
    А коремни преси е излишно да правиш, тъй като те стягат мускулите под мазнините...и не ги топят. Няма смисъл. По - добре тичай и скачай на въже.

Goddess,мерси. Ами почти на 19 години съм и съм около 169 някъде,не знам точно и аз.ами мисля си,че искам да стигна до 70 килограма и после да почна някоя по-нормална диетка.аз 15 килограма може да ги свалиа за около 20-24 дена,но знам,че е вредно така,затова стигна ли някакво не чак толкова слонско тегло ще почна нещо по-плавно и по-полезно.да волята я имам,почна ли,не се отказвам,на мен трудното ми е докато се реша да почна.дам аз тичам през ден на един стадион ... е по-скоро баскетболно игрище зад блока ... ама онзи ден някакви цигани се въртяха там и така набързо ги избягах 20 обиколки.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Браво, възхищавам се на такива хора...Какви килограми свалят, а аз с едни 5-7 не мога да се справя...никаква воля нямам просто...

хей,нормално е да свалям толкова бързо.то на такива прашески килограми как няма.а като има малко да сваляш,става по-бавно.не е толкова до волята а до това,че като съм на диета просто се чувтсвам по-добре,по-доволна от себе си и примерно като разглеждам ел или козмо и си мисля еее тези хубави дрешки скоро ще мога да ги нося .... смешно е знам,ама така се мотивирам.хихих.отивам да поскачам малко на въже.

Град
    Пловдив
    Браво за волята И аз съм такава,че трудно почвам,но почна ли после като спра и имам чувството,че още съм на диета
    Имам свалих 6кг,имам да свалям още 10-12кг,ще гледам до август месец с диетата на Скарсдейл да ги сваля,защото ще ходя на моренце и искам да съм по слаба

Браво за волята И аз съм такава,че трудно почвам,но почна ли после като спра и имам чувството,че още съм на диета
    Имам свалих 6кг,имам да свалям още 10-12кг,ще гледам до август месец с диетата на Скарсдейл да ги сваля,защото ще ходя на моренце и искам да съм по слаба
    уоу, пич, трябват ти коремни преси. много! Не се засягай, просто само с диета нищо не става. Чудиш се защо си свалила за 3 месеца само 6 килограма.. аз с 90 дневната миналата година за 1 седмица свалих 5 килограма + много тичане и преси и си ги запазих. Смисъл, прави по 50 преди лягане и няма да се познаеш до морето.

п.п. http://www.youtube.com/watch?v=Jgr6pHgquoY
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на galu6a
    как ще свалиш само 6 кг бе не е ли мн малко
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Пловдив
    Еми само 6 кг са,и аз тва се чудя,че са малко за толкова мн време,но тва е резултата.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Човек пишеш тук от толко много време през цялото време спазваш някакви режими но ти всъщност само се залъгваш .
    Няма да свалиш тези кила по този начин не разбра ли ....
    Не обичала спорта а да се тресеш като вървиш обичаш така ли ?
    Грубо е да ама много яко се залъгваш !
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    titinka .. така е съжелявам , че ще го кажа и аз!
    Вярно е , че не всеки обича спорта.
    Преди 2 години тръгнах на плуване. Въобще не исках , не обичах спорта , беше ми гадно , скучно нещо .. НО след като тръгнах на плуването всичко се промени. Заобичах спорта , то просто става като ежедневна част от твойте дневни задължения. И е приятно .. сега много се радвам , че се научих да плувам и развих цялото си тяло към положителна насока.
    Сега бях спряла плуването , но не занимарих спорта. Скачам на въже , бягам когато мога , правя Pump it up или някое друго клипче.
    Спорта е много важно нещо , ще го разбереш , ако започнеш да спортуваш. Даже ще си казваш " Ех , защо не съм тръгнала по-рано!? "
    спорт + хранителен режим = стегнато и красиво тяло без излишни мазнини

titinka,браво и на теб.
    Хах,всички за морето искаме да сме вталени.^
    Иначе каква е тази диета на Скарсдейл?Интересно ми е,а и за после да си имам режим някакъв.

Супер фен Аватара на Glamour92
    От утре ще гледам да си спазвам балансиран режим.Проблема ми е,че вечер и след тренировка апетита ми става неудържим.Сега уж в жегите се поукроти,но има още какво да се желае
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на cyclops
    Може и да не е само заради спорта. Титинка виж си хормоните , наистина...както вече го говорихме може да е от това

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Такам .. знчи аз утре почвам диетата на Боряна .. :P Първия ден ми се струва малко труден , но мисля, че ще се справя .. Преди около една година бях на диета и свалих всички излишни килограми, но сега съм си върнала 6-7 от тях и трябва пак да ги сваля.. Утре ще пиша дали съм спазила диетата ..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Човек пишеш тук от толко много време през цялото време спазваш някакви режими но ти всъщност само се залъгваш .
    Няма да свалиш тези кила по този начин не разбра ли ....
    Не обичала спорта а да се тресеш като вървиш обичаш така ли ?
    Грубо е да ама много яко се залъгваш !
    Както в по предните ми мнения писах,че общо за тази година от ограничения съм свалила приблизително 11-12кг.И колкото и да ми говорите за спорт едва ли някога ще почна.Мислих само лятото да почна да бягам,но едва ли ще ми остава време,защото ходя на работа,така че не остава време за спорт.най-вероятно проблема ми е в хормоните,както с други жени и момичета съм говорила.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    проблема ти е че се самозаблуждаваш ....
    търсиш си оправдания за всичко
    и това го казвам абсолютно чистосърдечно
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

аабее хормони..... аз пък искам да полетя, ама нещо не става. Сигурно ми требват крила
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на cyclops
    Когато напълнях преди известно време се оказа именно хормонален дисбаланс. Предписаха ми лечението и си свалих килата от раз - без диети, без спорт.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И без спорт може. Все едно хората които поради заболяване не могат да спортуват са все дебели . Аз имам тежка форма на астма и само да се затичам да си хвана трамвая и вече се задушавам. От първи клас не съм играла физическо и не съм тичала пък като ядях умерено си бях слаба. Килограмите ми идват от много ядене и стрес а не от неспортуване. Отличен пример за това че се отслабва и без спорт са жените във форума на бгмама които са свалили по минимум 20кг с Дюкан. Естествено че е добре да има някаква физическа активност но ако някой няма възможност не е правилно да го обиждате и да му казвате че се самозаблуждава. Аз за случая на Титинка си казах мнението още преди.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    От 90 дневната отслабнах 7кг,без никакви усилия,а имах и прегрешения няколко дни да речем 5-6 не съм била изобщо режимна.Доволна съм,сега продължавам до моретооо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ама въпроса е, че нея я мързи. Докато си е пльоснала дебелия задник пред компютъра няма да отслабне!
    Имало едно време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си