.
Отговор в тема
Страница 25 от 49 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1217
    Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    е нали за 1 година е свалила над 10 кила. Тва ако не е отслабване, не знам... много изчанчени възгледи имат някои от вас
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на Ankh
    Толкова сте смешни отстрани като започнете така да нападате хората. Дебел задник имала и т.н.,вие защото сте Мис Съвършенство.
    Не всеки се старае да изглежда като анорексичка,а и до колкото виждам по-мненията и,момичета е отслабнало доста.
    А и много неща зависят от структурата на човек,може просто да е по-едра.

искам да попитам ориз със тиквички на фурна много ли е вредно смисъл калорично и т.н.

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Ама въпроса е, че нея я мързи. Докато си е пльоснала дебелия задник пред компютъра няма да отслабне!
    Ебаси злобата, ебаси чудото ! Нямам думи просто. Гледай си твоето тяло. Аз пък ти казвам, че много момичета не спортуват и въпреки всичко имат хубави фигури и/или отслабват без спорт.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ама въпроса е, че нея я мързи. Докато си е пльоснала дебелия задник пред компютъра няма да отслабне!
    И да ми е дебел гъза,теб кво те засяга.Гледай си себе си,и тва че тука съм споделила,не значи,че трябва да ме нападаш,щото до скоро и ти мрънкаше за твоето тяло.Дай да не се обиждаме,щото никой не е съвършен.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Момичета , нека прекратим всякакви спорове.

Менюто ми днес :
    Закуска - проспана
    Обяд - голяма салата
    Междинно - ябълка
    Вечеря - пилешка пържола на скара и салата
    А от физическа активност - бягане около 1 час , 1 ниво Джилиън и скачане на въже около 1 час

((:

съжалявам , че се мешам в спора .. но просто спрете да се карате , в това няма смисъл .. титинка си е решила така и така ще направи и мога да ви кажа че вероятно не е от това че спортува - поне аз така мисля ..
    зимата когато отслабнах със близо 15 кг не съм имала никаква физическа активност , смисъл зима е .. ако някой отиде да тича на стадиона просто е луд или просто такава и е фигурата ,или е наследствено или пък има хормонален дисбаланс .. това е моето мнение нз как вие ще реагирате на него , но честно казано не ми и пука ..

та да не е спам аз пак продължавам да се боря със моя стомах : ужасно подут е пробвах всичко ,топла вода , да се храня по малко и по често , да не ям кисело мляко и бобови и всякакви храни който подуват стомаха просто не става .. какъв може да е проблема ? неразбирам .. а вече ми писна да пия и хапчета , защото все пак цял живот не мога да го правя ,просто не е хубаво ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova

Менюто ми днес :
    Закуска - проспана
    Обяд - голяма салата
    Междинно - ябълка
    А от физическа активност - бягане около 1 час , 1 ниво Джилиън и скачане на въже около 1 час

((:
    Може ли линк за сваляне

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan

Менюто ми днес :
    Закуска - проспана
    Обяд - голяма салата
    Междинно - ябълка

((:
    Може ли линк за сваляне
    http://dox.bg/files/dw?a=43af836e7c
    Това е първо ниво , прави се 10 дни.

Супер фен
    Мерси Ами други нива има ли?

Да , второ и трето (:

Супер фен
    Има ли някой навит да бяга(за Варна)?

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Днес ми е първият ден от диетата на Боряна.. Днес съм само на кисело мляко .. Умирам от глад, но щом издържах до сега, значи ще успея и до утре .. Стискайте ми палции .. !! Хайде отивам да правя Йога .. Утре съм на зеленчуци и пак ще пиша.. :P
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

може ли някой да отг на моя въпрос ?
    наистина мн съм се отчаяла .. и да добавя :не съм била в цикъл от много дълго време ..

"Много дълго време" ? Колко .. долу-горе ?

йохо хо, я по- спокойно малко. ква злоба, кви 5 лева. епа, дебела е, мързи я, истината и това, съжалявам. аз за моето тяло мога да си стеням колкото си искам, не съм казала нито, че съм съвършена, нито че си го харесвам.
    Имало едно време..

Голям фен Аватара на DesSsi
    Да , второ и трето (:

може ли линк за второ и трето ии да кажеш те по колко дни се правят ?
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    йохо хо, я по- спокойно малко. ква злоба, кви 5 лева. епа, дебела е, мързи я, истината и това, съжалявам. аз за моето тяло мога да си стеням колкото си искам, не съм казала нито, че съм съвършена, нито че си го харесвам.
    Я наистина по-леко с обидите и злобата. Не знам чии снимки си гледала но Титинка е най-много пълна. В никакъв случай не е дебела.

Тамаричка наистина от колко време не ти е идвало? Спомням си че ти бях казала да спреш за известно време киселото мляко но явно не е помогнало. При какви лекари си ходила и какво казват?

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Оо, много благодаря за линка с упр на Джилиян
    аз ги правех по- рано около 1 месец по ю-тюб, но го изтриха оттам. За един месец имаше супер резултати по корема, ръцете и издържливостта. После като го махнаха ми стана едно мъчно
    Но сега пак мога да ги правя Благодаря!!!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Хора .. не издържах .. Емии то не е лесно на 2 кисели млека да се кара .. като се има предвид, че едното не го изядох , защото направо от тва кисело мляко огладнявам повече.. По-лесно ми е направо нищо да не ям отколкото кисело мляко .. Иии да ви кажа, че прегреших с 3 пилешки хапки и една краставицаа .. ноо като не съм изяла едното кисело мялко .. Мислите ли, че е същото.. Смисъл дали е същото по калории.. все едно съм изяла и другото кисело мляко вместо хапките и краставицата ..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Голям фен Аватара на DesSsi
    Цитирай Първоначално написано от Fr3eGiRl
    Хора .. не издържах .. Емии то не е лесно на 2 кисели млека да се кара .. като се има предвид, че едното не го изядох , защото направо от тва кисело мляко огладнявам повече.. По-лесно ми е направо нищо да не ям отколкото кисело мляко .. Иии да ви кажа, че прегреших с 3 пилешки хапки и една краставицаа .. ноо като не съм изяла едното кисело мялко .. Мислите ли, че е същото.. Смисъл дали е същото по калории.. все едно съм изяла и другото кисело мляко вместо хапките и краставицата ..
    ми не съм сигурна дали по калории са еднакви но няма да ти навреди пилешкото с краставицата ,, даже добре че си хапнала
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То не е до калориите, а до разделното хранене и съставките, които не са едни и същи в пържените хапки, краставицата и кислеото мляко.
    Но не се притеснявай...нормално е. Но за мен диетата е нечовешка.
    По принцип мразя и кисело мляко, и варени картофи (само на салата обичам) и самото количество храна е малко. Издържах я 2 дни без прегрешения, на 3-ия просто се отказах..не издържах..

еми значи , да това със киселото мляко не помогна наистина .. не ми е идвало от близо 6 месеца .. ходих на гинеколог - преглеждаха ме и ми казаха че щом се храня нормално трябва да ми дойде , а ако не ми дойде до септември ще ме тъпчат със хормони храня се от два месеца нормално ,даже може да се каже и ненормално . .имам апетит голям все едно винаги съм в цикъл и ми е подут постоянно корема .. хапна ли нещо просто веднага се подува

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Ами аз исках да мина 1-вия ден, защото ми се струваше най-труден .. Утре няма да ми е толкова трудно .. Зеленчуци обичам да ям .. Мама сега ми е купила 3 краставици,чушки и домати за утре .. Така, че съм се заредила и ще се опитам утре без прегрешения .. А пък после деня на картофите направо ще ми се струва, че съм се натъпкала сигурно .. 4 и 5-тия ден също не ме притесняват .. Мисля, че ще се справя.. ако я повторя после пак .. колко килограма мислите, че ще сваля.. В сайта от, който я взех пишеше, че се свалят 7-8-9 килограма .. Някой пробвал ли я е? И какъв резултат постигнахте? :P

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Я наистина по-леко с обидите и злобата. Не знам чии снимки си гледала но Титинка е най-много пълна. В никакъв случай не е дебела.

Тамаричка наистина от колко време не ти е идвало? Спомням си че ти бях казала да спреш за известно време киселото мляко но явно не е помогнало. При какви лекари си ходила и какво казват?
    ай сиктир
    Имало едно време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си