- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
е нали за 1 година е свалила над 10 кила. Тва ако не е отслабване, не знам... много изчанчени възгледи имат някои от вас![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Толкова сте смешни отстрани като започнете така да нападате хората. Дебел задник имала и т.н.,вие защото сте Мис Съвършенство.
Не всеки се старае да изглежда като анорексичка,а и до колкото виждам по-мненията и,момичета е отслабнало доста.
А и много неща зависят от структурата на човек,може просто да е по-едра.
искам да попитам ориз със тиквички на фурна много ли е вредно смисъл калорично и т.н.
Ебаси злобата, ебаси чудото ! Нямам думи просто. Гледай си твоето тяло. Аз пък ти казвам, че много момичета не спортуват и въпреки всичко имат хубави фигури и/или отслабват без спорт.Първоначално написано от YouMakeMeSmile
И да ми е дебел гъза,теб кво те засяга.Гледай си себе си,и тва че тука съм споделила,не значи,че трябва да ме нападаш,щото до скоро и ти мрънкаше за твоето тяло.Дай да не се обиждаме,щото никой не е съвършен.Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Момичета , нека прекратим всякакви спорове.
Менюто ми днес :
Закуска - проспана
Обяд - голяма салата
Междинно - ябълка
Вечеря - пилешка пържола на скара и салата
А от физическа активност - бягане около 1 час , 1 ниво Джилиън и скачане на въже около 1 час
((:
съжалявам , че се мешам в спора .. но просто спрете да се карате , в това няма смисъл .. титинка си е решила така и така ще направи и мога да ви кажа че вероятно не е от това че спортува - поне аз така мисля ..
зимата когато отслабнах със близо 15 кг не съм имала никаква физическа активност , смисъл зима е .. ако някой отиде да тича на стадиона просто е лудили просто такава и е фигурата ,или е наследствено или пък има хормонален дисбаланс .. това е моето мнение нз как вие ще реагирате на него , но честно казано не ми и пука ..
та да не е спам аз пак продължавам да се боря със моя стомах : ужасно подут е пробвах всичко ,топла вода , да се храня по малко и по често , да не ям кисело мляко и бобови и всякакви храни който подуват стомаха просто не става .. какъв може да е проблема ? неразбирам .. а вече ми писна да пия и хапчета , защото все пак цял живот не мога да го правя ,просто не е хубаво ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Може ли линк за свалянеПървоначално написано от iiordanova
![]()
http://dox.bg/files/dw?a=43af836e7cПървоначално написано от MichellePhan
Това е първо ниво , прави се 10 дни.
МерсиАми други нива има ли?
Има ли някой навит да бяга(за Варна)?
Днес ми е първият ден от диетата на Боряна..Днес съм само на кисело мляко ..
Умирам от глад, но щом издържах до сега, значи ще успея и до утре ..
Стискайте ми палции .. !!
Хайде отивам да правя Йога ..
Утре съм на зеленчуци и пак ще пиша.. :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
може ли някой да отг на моя въпрос ?![]()
наистина мн съм се отчаяла .. и да добавя :не съм била в цикъл от много дълго време ..
йохо хо, я по- спокойно малко. ква злоба, кви 5 лева. епа, дебела е, мързи я, истината и това, съжалявам. аз за моето тяло мога да си стеням колкото си искам, не съм казала нито, че съм съвършена, нито че си го харесвам.
Имало едно време..
Първоначално написано от iiordanova
може ли линк за второ и трето ии да кажеш те по колко дни се правят ?
Съдбата помага на смелите !
Я наистина по-леко с обидите и злобата. Не знам чии снимки си гледала но Титинка е най-много пълна. В никакъв случай не е дебела.Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Тамаричка наистина от колко време не ти е идвало? Спомням си че ти бях казала да спреш за известно време киселото мляко но явно не е помогнало. При какви лекари си ходила и какво казват?
Оо, много благодаря за линка с упр на Джилиян![]()
аз ги правех по- рано около 1 месец по ю-тюб, но го изтриха оттам. За един месец имаше супер резултати по корема, ръцете и издържливостта. После като го махнаха ми стана едно мъчно
Но сега пак мога да ги правя![]()
Благодаря!!!
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Хора .. не издържах ..Емии то не е лесно на 2 кисели млека да се кара .. като се има предвид, че едното не го изядох , защото направо от тва кисело мляко огладнявам повече.. По-лесно ми е направо нищо да не ям отколкото кисело мляко ..
Иии да ви кажа, че прегреших с 3 пилешки хапки и една краставицаа ..
ноо като не съм изяла едното кисело мялко .. Мислите ли, че е същото.. Смисъл дали е същото по калории.. все едно съм изяла и другото кисело мляко вместо хапките и краставицата ..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
ми не съм сигурна дали по калории са еднакви но няма да ти навреди пилешкото с краставицата ,, даже добре че си хапналаПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
Съдбата помага на смелите !
То не е до калориите, а до разделното хранене и съставките, които не са едни и същи в пържените хапки, краставицата и кислеото мляко.
Но не се притеснявай...нормално е. Но за мен диетата е нечовешка.
По принцип мразя и кисело мляко, и варени картофи (само на салата обичам) и самото количество храна е малко. Издържах я 2 дни без прегрешения, на 3-ия просто се отказах..не издържах..
еми значи , да това със киселото мляко не помогна наистина .. не ми е идвало от близо 6 месеца .. ходих на гинеколог - преглеждаха ме и ми казаха че щом се храня нормално трябва да ми дойде , а ако не ми дойде до септември ще ме тъпчат със хормонихраня се от два месеца нормално ,даже може да се каже и ненормално . .имам апетит голям все едно винаги съм в цикъл и ми е подут постоянно корема .. хапна ли нещо просто веднага се подува
![]()
Ами аз исках да мина 1-вия ден, защото ми се струваше най-труден .. Утре няма да ми е толкова трудно .. Зеленчуци обичам да ям .. Мама сега ми е купила 3 краставици,чушки и домати за утре ..Така, че съм се заредила и ще се опитам утре без прегрешения ..
А пък после деня на картофите направо ще ми се струва, че съм се натъпкала сигурно ..
4 и 5-тия ден също не ме притесняват .. Мисля, че ще се справя.. ако я повторя после пак .. колко килограма мислите, че ще сваля.. В сайта от, който я взех пишеше, че се свалят 7-8-9 килограма .. Някой пробвал ли я е? И какъв резултат постигнахте? :P