- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
А да верно че така беше при теб. Ти беше казвала но бях забравила. Ами много се надявам като ти дойде да мине и подуването. Опитай се да се храниш разделно известно време. Има хора на които стомаха им реагира зле на комбинации от сорта на месо с картофи. Четох някъде че по-правилно е да не се смесват киселини с протеини тоест месо с кисело зеле примерно. Може да пробваш... Сестра ми имаше една приятелка на която й се подуваше корема от една хапка. Просто каквото и да хапне веднага се издуваше а беше слаба. Нямаше здравословни проблеми освен че пиеше противозачатъчни. Трябва да ти кажа че и аз като пиех корема ми беше нон стоп подут а от както ги спрях си е нормален... Не знам дали може да има връзка но пък е възможно като спреш хормоните да ти мине и подуването..![]()
Нали знаеш, че всеки организъм е различен и тези 8-9 килограма няма да ги свали всеки.Първоначално написано от Fr3eGiRl
10 дни са, скоро ще разбереш. Макар че като си на диета и имам чувството, че денят ми не минава...
![]()
Ох, иска ми се и аз да я почна...поне 5 дни, ама не мога, навсякъде изкушения..Вкъщи майка ми и баща ми си готвят вкусни неща, купуват сладко, навън като излизам с приятели все сме по заведения и все се яде, макар че там се удържам с една салата само.. ;д Но като съм си вкъщи, скуката ме кара да ям. Днес поне ядох доста по-малко и скачах на въже...
Първоначално написано от Goddess
Ох.. и при мен е така .. Аз знаех, че мама днес ще прави пилешки хапки и си казах, че няма да ям .. ама какво да се прави опитах ги ..Знам, че са 10 дни и скоро ще разбера, но просто нямам търпение ..
Понеже по принцип нямам много воля за такива работи, но сега изведнъж си казах, че я почвам.. :P Аз и 5 дни да я правя като видя, че има резултати ще намеря воля за още 5 .. просто сега като не виждам още резултатите и ми е по-трудно ..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Аз се радвам, че нямам кантар. Понякога е много обсебващо и разочароващо ако няма резултати още в началото. А то е нормално.
Аз поне за тези 2 дни, в които я спазвах, килограми не знам дали съм свалила, едва ли, но поне коремът ми не беше подут...Абе, хванала си се на хорото, давай. Ще се радвам да успееш, ще ми послужиш за пример и стимул да я почна и аз...не ме предавай.![]()
То и аз нямам кантар ..Първоначално написано от Goddess
Обещавам ти ще издържа ..
няма да те предам ..
хайде лека нощ
утре пак ще пиша как е минало със зеленчуците .. :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Първоначално написано от slun4ice
опитвала съм още от отдавна разделното хранене , просто при мисълта че няма хляб на масата просто не ми се яде нищо .,,може би като ги спра ще съм по добре ,..
и да споделя нещо , официално си изхвърлям кантара !почнах пак да се вманиачавам , а не искам да мина през същите проблеми както преди и който още ги имам ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Така .. аз съм раннобудна днес! Досега бягах в парка ..
Някой искаше второ и трето ниво на Джилиън.
Ето второ :
http://dox.bg/files/dw?a=556fc76d45
Прави се 10 дни , след като е минало първото ниво.
Ето трето :
http://dox.bg/files/dw?a=67ec33681b
Прави се 10 дни , след като е минало второ ниво.
Общо излизат трите нива за 30 дена.
Успех с упражненията.
Вълшебна сии!!!Първоначално написано от iiordanova
![]()
![]()
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
И аз от днес съм на диетаа.. Премерих се и съм 61 кг.. Целта ми е да стана поне 50..Имам адски много работаа.. и то до началото на учебната годинаа..
само 2 месецаа.. но се надявам да успеяя..
След малко ще си направя тетрадка, в която ще записвам всичко което съм яла през деня.. упражненията който съм правилаа.. калорийте, абсолютно всичко.. Дано така да успявам да се ограничавам..
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
Момичета и аз я почвам от утре! Трудна е! на пръв поглед е лесна обаче не е ! Аз искарах 5 дни на нея и незнам колко кг свалих но определено беше голяма разлика в корема абе изобщо имаше разлика но само 5 дни издържах и то с големи зорове :P :P От утре ще гледам да изкарам повече ако и вие я карате да се подрепямеПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
![]()
![]()
Успех
![]()
![]()
![]()
А колко си висока ? ((:Първоначално написано от mynichkaweshtica
Хубаво е , че пишеш поне да се подкрепяме взаимно. (:
Първоначално написано от tamarichka
Може да ти се подува стомаха , ако си алергична към глутен зачетох се и има много хора които са алергични и изобщо не подозират . Алергията се изразява в това ,че имаш силна непоносимост към всякакви изделия с пшеничен пройзход : тестено , бира и тн . алергичните често са с подут корем , някои дори изпитват болки в стомаха след прием на храна със съдържание на глутен . Най-лесната проверка дали си алергична е като спреш всичко направено от пшеница , хмел , ориз , жито и тн . за 3 месеца след като минат и хапнеш нещо с такива съставки и те заболи стомаха или се подуе значи си алергичнадано да съм ти помогнала .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
еми честно казано бях спряла да ям тестени изделия като хляб , ориз и тези който съдържат глутен както виждам за около 3-4 месеца докато бях на моята "хубава" диетаи вероятно е заради това като се замисля .. но това означава ли че за да съм сигурна трябва да си направя изследвания или нещо подобно ? ии занапред трябва да изключа тези храни от списъка си ?
![]()
Тамаричка : Не знам дали бъркам, но имаш проблем с подут корем + липса на цикъл ли??
Ако е така двете неща са свързани. Подутият корем със сигурност е заради липсата на цикъл. И аз нямах известно време преди време и коремът ми беше нон стоп подут и не се чувствах добре като цяло.
не бъркаш , ам на теб след калко време ти дойде , колко продължи да си без цикъл и в резултат на какво си нямала !?
btw: май много нахална и досадна ставам със тези мой въпроси . .![]()
Не си нахална , спокойно. Та нали за това е форума.Първоначално написано от tamarichka
И аз мисля , че ти е подут корема зареди цикъла. При това ти нямаш цикъл вече 6 месеца! Но след като вече се храниш редовно и нормално .. очаквай го.
ами аз пиех противозачатъчни и след като ги спрях нямах цикъл сигурно 6 месецатотално ми се бяха разбъркали хормоните и с всеки изминал месец се чувствах все по-зле и по-зле. в смисъл коремът ми беше подут, цялостно се чувствах подута, задържах доста вода и накрая вече и свят ми се виеше
накрая гинекологът ми предписа хапче за предизвикване на цикъл. Дойде ми и веднага заприличах на човек
после един месец пак нищо и накрая всичко си се върна на мястото от само себе си. Сега вече съм добре и всичко е наред.
silviq8888 , пожелавам ти късмет .. като свършиш първия ден пиши .. :P а ето как изкарах днес зеленчуковия си ден:
като се прибрах към три и половина ядох: тиквички на скара (без никаква мазнина и сосове ) и няколко кръгчета лук на скарата. :P
По-късно може да изям някоя краставица или домат .. :P
Първоначално написано от cyclops
разбирам , а без хапчето което са ти предписали не е помогнало така ли ? да не очаквам скоро резултати ..![]()
Менюто ми днес :
Закуска - нямаше
Обяд - пилешка пържола на скара , салата
Вечеря - 2 варени яйца , салата и сирене
.. днес ядох малко , ама просто нямам апетит!![]()
Физическата ми активност - бягане и скачане на въже
Аз през целия ден ( след 1 часа ) съм само на китайски ориз с пиле. Но тъй като вече го изядох, яденето ми приключи.![]()
По принцип се придържам към 90-дневната уж, но съм казала, че няма да я спазвам съвсем стриктно. Каквото стане...
Fr3eGiRl, нямам търпение да ти свърши диетата или поне да минат 5-те дни, за да видя резултат..![]()
Fr3eGiRl и аз нямам търпение .. искам да видя дали има резултат не по килограми , а по корема , че на мен ми е малко проблемна зона.![]()
Ако кажеш , че има .. ще я пробвам другата седмица!![]()
Хайде , давай .. ще успееш и после ще се радваш на супер телце!
Добре значи ще видим накрая .. :P За сега като се гледам не мога да преценя .. майка ми казва, че като че ли ми е малко по-слаб корема .. По принцип до сега трябваше според диетата да съм свалила 1-2 килограма ..Да се надяваме, че наистина е така .. :P
163 m съм висока.. Днес минах само на 2 сварени яйца и 1 домат с малко сирене.. надявам се да издържа до утре.. мине ли днес натам ще е по-лесно..Първоначално написано от iiordanova
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
Първоначално написано от mynichkaweshtica
Браво !! :P Мисля,че това е добре за днес ..![]()