- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
То ще издържиш е ясно , но трябва да ядеш по-вече.Първоначално написано от mynichkaweshtica
Защото после ще има йо-йо ефект. Ще свалиш килограмите , но после ще ги върнеш.
Първоначално написано от iiordanova
Ами дам..ще трябва и после да се съобразявам с това постепенно да увеличавам храната.. но за сега се чуствам добре..
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
То и аз се чувствам добре , когато не съм яла цял ден.
Наистина!Даже и повече време да не ям .. пак ми е добре. Знам го от опит. ;д Моя организъм е така ..
А ти спортуваш ли , упражнения нещо ?
Ами всъщност нямам представа, но не ми се чакаше повече и затова взех мерки. просто исках коремът ми да си е нормален и да се чувствам пак добре.Първоначално написано от tamarichka
![]()
Еми днес ми е първи ден и не съм правила нищо, но от утре почвам да тичам..Първоначално написано от iiordanova
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
>>Някой прави/л ли разделното хранене?
>>След колко време д/г се отслабва(знам,че е индивидуално,но поне >>ориентировъчно)?
>>Онези упражнения последнователно 10 дни или например може през ден?
>>Според вас от 5 дневната диета(на Боряна) има ли йо-йо ефект след това?
Разделното хранене не е диета и ако го правиш като такава то йо-йо ефекта е гарантиран. Аз и майка ми сме го правили но в последствие тя се отказа а аз реших че не е режима за мен.
Отслабването зависи от това колко кг си и колко имаш да сваляш. По принцип не очаквай повече от 0,500кг на седмица.
ВСЯКА диета има йо-йо ефект ако не последва захранване и промяна на хранителните навици.
Аз съм си режимна но в момента имам гости от червен бряг и съм ПЗ дни та по-скоро плюсчета отбелязвам. Поне не са големи и знам че е само вода. Доста хора забелязват вече че съм поотслабнала което ме радва.
За днес:
Заксука: Кисело мляко с трици
Обяд: Пилешка пържола + салата с малко котидж чийз
Междинно: Желенце и капучино
Вечеря: Салата с котидж чийз
Тя е 10-дневна. И до колкото съм чела и получавала отзиви - не, но трябва да спазваш известно време захранването.Първоначално написано от MichellePhan
Какво е това т.нар "захранване"?Първоначално написано от slun4ice
Захранването е период от време в който включваш малко по малко храните които не си приемала по време на диетата. През този период се учиш и да контролираш количвствата и се отучваш от тъпченето. Захранването трае горе-долу колкото и самата диета. След диетата и захрнването се минава на умерено и здравословно хранене. Няма как да направиш диета, да се върнеш към стария си начин на хранене и да очакваш да няма йо-йо ефект.
http://fitnesinstruktor.com/%D0%B7%D...5%D1%82%D0%B0/
Ох , дойде ми МЦ.![]()
Ама не се отказвам , бягах сутринта.![]()
По-късно ще скачам на въже и ще си изтегля някое видео от руския торент.
Мерси многоПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
Днес започвам мислех да се премеря но ми дойде МЦ от което съм страшно доволна защото миналия месец много ми закъсня и се тъпчех като .. то не че тези дни не се де
![]()
но утре ще се премера сигурно успех на всички !
![]()
а само да добавя че свалих 7 кг с 90 дневната за 1 месец но оттогава минаха 2 месеца в който съм качила само 2 кг и то ту ги сваля ту ги кача така че ако свалям по бавно да не се отчайвате а да продължавате защото всеки сваля различно!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вчера изкарах водния ден с 5 литра вода и днес когато се премерих резултата за целия месец беше 1 кг, малко е честно казано очаквах 2-3 , но пак е нещо , промяната е в сантиметри и това ме кара да продължа с пълни сили и втория месец
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Aгррррррррр ..![]()
tamarichka вече не си единствената с подут корем.
Ама моя е зареди МЦ. Дойде ми и съм доста подута. Може вече да си вманиачавам.. , ама тц.
Искам да ми свърши , за да мога да виждам реален резултат върху себе си.
![]()
Днес ми беше картофения ден .. :P Ии .. понеже днес ни беше завършването и всички искаха да ходим в McDonald's ии аз се радвам, че минах само с един малък шейк ..Знам, че си наруших диетата ама не трябва да се цепя от колектива..
![]()
А иначе изядох 3 картофа за сметка на шейка ..![]()
А между другото забелязах, че съм по-слаба ..Дънките ми са по-свободнии .. Корема ми е по-малък и съм отслабнала малко в краката..
Много съм щастлива .. !!
А момичета при вас как върви диетата..?! :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
^ Аз чакам ти да я завършиш , за да кажеш колко долу-горе си отслабнала , краен резултат върху корем , крака , талия ..
Иначе аз до сега бягах.
Менюто ми за ВЧЕРА :
Закуска - нямаше
Обяд - салата
Вечеря - 2 варени картофа и салата
Вчера само съм бягала , защото като съм неразположена ме боли корема.![]()
Fr3eGiRl .. май ще започвам диетата от понеделник.
До сега четох мнения за диетата. И се стимулирах да я започна.![]()
От понеделник я започвам , има ли други с мен ?![]()
И на мен ми се иска да я почна от понеделник, ама все още се чудя, защото преди като бях я почнала не издържах първия ден с тия гадни млека..Първоначално написано от iiordanova
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
^ на мен пък с млеката ми е лесно, понеже много обичам.. ама дните с яйцататам не мога ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ Ее, при мен пък е обратното![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ами то млякото е един ден , ще издържим.Първоначално написано от viksit0y
![]()
На мен ми беше трудно с млякото и със зеленчуците. Аз се радвах, че ще съм на зеленчуци ама то ти става едно безвкусноо ..Днес съм на яйца и ще видим какво ще направя ..
Още не съм яла мисля да си ги оставя за по-късно ..
На всички, които я почват им пожелавам много успех!!
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
а от тези упражнения има ли ефект и кога се забелязва ?Първоначално написано от iiordanova
Съдбата помага на смелите !
При тази диета на Боряна, вместо варени картофи мога ли да ги заместя с картофено пюре?
едва ли. в картофеното пюре има млякоПървоначално написано от anitapz93