- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Амии ако искаш може само да си ги намачкаш ..Първоначално написано от anitapz93
ама без мляко масло и такива работи .. Аз картофите си ги варя и им слагам сол и това е ..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
а правите ли някакви упражнения по време на диетата на Боряна ?
Съдбата помага на смелите !
Амии аз правих Йога .. :PПървоначално написано от DesSsi
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Ахамз, мерси за отговора!Първоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
titinka .. къде се изгуби ? Липсваш тука .. с полезни съвети.
Само дано не си се засегнала от коментарите ни..
Хайде , пиши .. какво следва след 90 дневната. ((:
бобов
закуска:проспана
обяд:2 пълнени чушки с ориз , 1 филия
междинно : 2 ябълки
вечеря:1 пълнена чушка , половин филия
само да попитам някой правил ли е онези филмчета с упражненията Level 1 ,2 ,3 и имат ли ефект , защото съм решила и аз да започна от утре![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
При мене най- добър ефект оказа 2-ро ниво. Супер добре е измислено, не спираш да се натоварваш. Видим ефект (стягане) се получи след по- малко от месец![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
благодаряПървоначално написано от FlowerPower
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Някой знае ли нискокалорична диета. в смисъл аз не мога да се храня повече затова ми трябва просто някакъв режим тъй като не съм сигурна че моят е правилен а и искам да сваля 4-5 кг.
11220_1
много се извинявам, че ще задам повтарящ се въпрос, но не помня дали в тази или друга тема съм чела това което ми трябва, а бързам и не ми се търси:
та проблема ми е следния: попринцип ходя на плуване - само за стягане и сваляне на коремче, но вчера ми дойде и сега 4-5 дена няма как да ходя, а неискам да спирам кардиото за толкова време. Та бях чела, че някои правят кардио упражнения от клипчета от замунда, освен тае бо-то на били бланк имаше и още нещо, та ще съм много благодарна на този, който даде едно линкче към това нещо (непомня какво беше)![]()
http://www.evropea.com/niskokalorich...tslabvane.htmlПървоначално написано от zwezda88
http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...B5%D1%82%D0%B0
http://www.kirilt.com/dieti/dieti7.htm
Ако се разровиш в GOGLE ще видиш и други диети.Първоначално написано от zwezda88
![]()
А при диетата на Боряна, ако не правя 5-я ден (5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)) ще има ли някакъв ефект? Тъй като не ям месо, затова не искам да го правя 5 ден.
Aмии би трябвало да има ефект .. :P Направии диетата както е описана и после ще се радваш на добре резултати ..Първоначално написано от anitapz93
![]()
Аз днес трябваше да съм на месото, но не съм, защото си оплесках диетата ..Вчера ходих на премиерата на Затъмнение ..
Обаче с една приятелка си купихме пуканки и кола ..
Развалих си диетата и сега се самонаказвам .. пак съм на мляко ..
И се чудя дали утре да продължа със зеленчуци и както е по план диетата от начало или да си изям месото?? Вие как мислите, че по-добре..?!
![]()
^ Aу , ще те убивам.Исках да видя резултат върху корема .. след цялата диета. Шегувам се , няма да те убивам.
![]()
От понеделник я започвам и аз.![]()
Да се надявам , че ще се раадвам на добри резултати.
Здравейтеее! Приемате ли нови членове?
Аз попринцип не съм на някаква точно определена диета.По-скоро гледам да си ограничавам храната.Преди наистина се тъпчех много и то все с гадни храни.
Но най-накрая и на мене ми дойде акъла в главата,че не може така.
От няколко дена съм си намалила храната.Сигурно до 1000-1100к.Гледам да са протеини и белтъци и много малко въгл.(може би има известна прилика с нисковъглехидратната,само че аз ям и плодове)
За 4-5 дена спазване определено има резултат.Поне по дрехите си личи.Не съм се мерила.
ПС: 164 см/64 кг-искам да ги докарам първонач.до 57 кг
ПС2: Извинявайте,за мноооого дългия пост.
Здравейте и от мен мацки! ..![]()
Значи съм от 4 дена на мой си някакъв режим и свалих 2 кг.. Много искам да постигна идеалните за мен 52 ..![]()
![]()
![]()
Само че не правя никаки упражнения, мисля от утре да почна и с тях..
Имам колан за отслабване, мисля и него да ползвам..![]()
Много се чудя дали да не почна някоя определена диета или да го карам на този моя си режим..![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти...,,
Амии съжелявам ..Първоначално написано от iiordanova
Просто не можах да не си купя пукнакии и кола за филма ..
Ноо диетата определено действа..!! Пожелавам ти късмет и да не я нарушаваш като мен ..
Хайде аз днес съм на мляко и обещавам, че ще издържаа!!
![]()
Плззз,сподели какъв е твоя режим?Първоначално написано от PiNkHeLl
^ Все пак ти е простено , гледала си адския филм!И аз щях да ходя да го гледам , ама имах гости.
![]()
PiNkHeLl .. ти сега колко кг си? И какъв е режима ти ? (;
Carmen_Kass .. добре дошла и ти!
((:
Carmen_Kass , здравей .. пожелавам ти късмет в свалянето на килограми и да пишеш как върви .. !1![]()
PiNkHeLl , здравей и на теб .. Явно добър режим си си измислила щом сваляш така .. :P Продължи с него щом действа .. Пиши как върви ..!!![]()
преди 8745 години бях пуснала една снимка от миналото море и бях обещала да пусна снимка как съм сега.обаче не е по бански,а от едно събиране на класа на Бачково,където реших малко да се попека![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6180713_n.jpg
като си купя нов бански ще се снимам и ще има преди-след![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче