- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Ми общо взето правя така..![]()
На закуска някой плод.. На обяд пилешка пържола и салатка ( без хляб) .. или твърдо сварени яйца и салатка.. зависи какво ми се яде, но колкото се може по-малко....
Вечерята по принцип я пропускам..
Но съм имала много прегрешавания .. За тези 4 дена почти всеки ден съм пила по 1-2 биричкии..![]()
,, Изядох и 1 шоколад..
но все пак добре е за сегаа..
Иначе сега съм 59 кг..![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти...,,
Ами и твоята диета е нещо като моята.Първоначално написано от PiNkHeLl
Сутринта бях на банан с кафе
На обяд- риба тон и салата(без сирене)
На мене проблема ми е че нямам много сила.Снощи докато тичах и щях да умраДали съм бягала и километър,но беше с доста яко темпо.
Тони , определено си отслабнала много. Снимката , която беше пускала лятото .. беше по - пухкава , в никакъв случай дебела.Първоначално написано от tonie__
Сега си страхотна.
Много ме радваш , честно! (((:
И тъй като обичам да задавам въпроси , се надявам да ми отговориш. ((:
Ти спортува ли нещо в периода , в който отслабваше?
За колко време отслабна?
Бях те питала как .. и ти каза с глад.Не може месеци да не си слагала нищо в устата си. Кажи един твой ден в какво ядене преминава.
((: Чакаме снимки с банския.
Първоначално написано от Carmen_Kass
И аз усещам, че ми е малко отпаднало, затова ще увелича постепенно малко храната и ще правя много упражнения.. бягане.. скачане на въжее..![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти...,,
не съм спортувала нищо.
и наистина е глад,поне през повечето време.
обикновено хапвам едно кисело мляко с малко хляб за целия ден,което е към 600 калории-млякото ми беше около 400 и дугото е хляб.иначе имам дни,в които не ям нищичко,само вода.случвало ми се е веднъж-два пъти да повърна,признавам сиама само в екстремни ситуации като съм яла твърде много.
та така![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Та .. колко време си така ?![]()
И аз има дни , в които изобщо нищо не ям. Само вода. И не ми е зле.
Аз като преям ми става зле.
ами така съм оттт почти година мисля.някъде след морето почнах да се стягам-абе август-септември.до сега.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Е , браво .. това е много време със страхотни резултати.
А ти как се мотивира да започнеш ?
А сега продължаваш ли да ядеш малко ?
П.С. Нахална съм , извинявай.![]()
от малка винаги съм била пълничка и просто не издържах.
продължавам,да.за времето,през което не ядох,корема ми се сви и сега и да искам не кога да ям нормално..
няма проблем,питай![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Мерси ,че отговаряш.. ((:
Какво друго да те питам ? То май не остана нещо друго ..
Ти , ако искаш добави нещо ..![]()
Разбирам те отлично аз още се чудя как изкарах 5 дни от нея но сега съм решила че ше я изкарамПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
дано де ! Днес ми е 1 ден и засега е добре !Успех на всички
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф, мразя се о.О
Продължавам да свалям, а НЕ ИСКАМ! Харесвам си се така, за к'во продължавам да свалям - на нищо не приличам. На ръцете си виждам кокалите -.-
От тая тъпа болница свалих още 2 килограма за 7 дена о.О
И сега въобще не се харесвам, обичам си се по - пухкава. А и не съм искала да свалям.![]()
Утре почвам с колелото яко каране, да се стегна и да кача малко мускулна маса поне, не да съм като .. не знам и аз о.О
Пфф
(само реших да се оплача :Д)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чакайте и аз като момче, да попитам нещоМисля да си направя нещо като моя диета
![]()
Закуска - ...
Обяд - таратор
Вечеря - картофено пюре ( само или с малко таратор )
закуската не я измислих, та аз искам това, че си го обичами всеки ден тренирам ( коремни преси и тн. ) а и скоро ще почна и футбол, такаче кажете ми някоя лека диетичка или нещо за мойта
![]()
ilko0214 - тая диета за момиче е малко, а ти като момче тряя да ядеш повече, пък ти се излагаш с някъв таратор и пюре о.О
С тая диета, аз ако бях момче, щях да умра :Д
А и ако тренираш - тогава за к'во си говорим просто о.О - ти сили от къде ше имаш - само от таратора и пюрето о.О
Излагаш се с такава лензава диета :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
не знам таратора ме радва, аз освен месо на скара друго месо не ям, инаме все пак съм 66кг. пък 163см. високПървоначално написано от smiirnoff
Аа и футбало е чак след месец
![]()
Хора,мисля да почвам 90 дневната,защото с този мой "режим" най-много да се вкарам в болница.Никаква сила не ми остана,изглеждам сива в лицето,да не говорим,че докато си измих 2 домата се изморих супер яко.
Мислех сега малко да се поизпотя с тае бо,но съм скапана.
Така,че от утре официално ме броите в 90-дневната.![]()
Винаги се провалям,когато започна някакви диети,обаче сега вече не мога да се трая и е неизбежно!
От два дена съм на 90 дневната.
за днес менюто ми беше:
закуска-диня
обяд-купа леща,салата от зеле и морков
вечеря-купичка леща,краставица
и следобед направих 20 минути скачане на въже и 40 минути въртене на два обръча..
а след малко ще се поизморя на pump it up ...
За почти два месеца трябва да сваля около 5-6 килограма,даже и повече.![]()
Иначе имам въпрос:
през плодовия ден могат ли да се ядат и зеленчуци.. да кажем-хапваш си праскова,после домат.. ии целия ден го караш на зеленчуци и плодове.
и могат ли да се ядат ядки през диетата?в кой ден?
Първоначално написано от ilko0214
така НЕ се отслабва! ти си момче, не позволявай да станеш 50 кила и да няма мускулче по теб, грозно е да имаш пилешки крака и ръце. По- добре хапвай пилешко месо, риба, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци в изобилие. Сега е сезона на дините
динята е добър приятел в диетата. Щом ще тренираш ще ти трябват сили, не може да живееш на таратор и пюре.
п.п. не се обиждай, но това е най- тъпата диета която съм чувала някогапюре и таратор
Имало едно време..
офф ,хора ( и аз да се оплача)
непрекъснато се тъпча , все едно непрекъснато съм в цикъл въпреки че не ми е идвало отдавна . .![]()
днеска реших да почвам 90 дневната - не за да отслабна или нещо подобно а да си създам някъв режим .. сутринта добре мина ядох плод - ябълка .. нооо чичо ми беше купил от любимите ми бисквити "масленки" и ми вика : айде с мен да хапнеш .. - не издържах [ аз по принцип съм си сладокусна ] .. и от тогава се тъпча като не видяла![]()
нямам търпение да ми дойде МЦ ,защото и се чуствам отпаднала и ми е подут корема ..
искам някаква мотивация хора ,защото не се издържа .. а и този стрес , ям и от него много а просто не мога да не се притеснявам . .![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Няма проблемПървоначално написано от YouMakeMeSmile
, ама чак след 1месец съм на тренировки до тогава ще съм сигурно 75кг. както карам само на пържени картофи, шишчета и други мазотии
![]()
Диетитте са до една степен ... може да свалиш и 5 и 10 и 15 килограма, но да си разпуснат и това е голям проблем...затова понякога спорта е по практичното решение.Например скачането но въже по 10 минути изгаря около 300 калории ... ако скачате на въже по 3 пъти на ден по 10 минути в продължение на 1 месец ще свалите 10 килограма, а и освен това ще се стегнете ... и ограниченията в храната ще се намалят тъй като скачане то изгаря доста кялории![]()
![]()
![]()
От понеделник съм на диетата на Боряна. Дано да издържа, защото имам голяма нужда от отслабване!
Олее.. нееее!Днес прецаках абсолютно всичко..
![]()
Наядох се като прасе.. Просто не издържах..![]()
От утре почва якото потенее! Вече не издържам..![]()
Нима е възможно?Първоначално написано от essy
--
Понеже никой не ми отговори,а слънчице е решила да ми трие поста,защото съм се цитирала.. :
В какво се състои захранването след една по-тежка диета като 'японско чудо'?
Мислех си да я направя само за седмица,ей така експериментално.. но ме е страх да не си направя нещо с такива радикални мерки. Вече доста малко ми остана за сваляне,де но все пак..
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
въглехидратен
закуска:проспана
обяд: парче кекс , 100 гр.чиизкейк
вечеря : макарони на фурна![]()
Само да ви попитам ,ако плодовия ден се направи на воден лошо ли ще е ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...