.
Отговор в тема
Страница 3 от 49 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1217
    Утре ми е въглехидратен .Мога ли сутритна да пия кафе със захар към 8-9 часа ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Утре ми е въглехидратен .Мога ли сутритна да пия кафе със захар към 8-9 часа ?
    Може.

Здравейте и от мен.. Аз мисля от утре да почна ето тази диеткаа..

http://www.hubavotialo.com/2009/12/1...3%D0%B5%D0%BB/

Дано да има ефект..
    В очите ми няма блясък, защото не те виждам! На устните ми няма усмивка, защото не те целуват! Но сърцето ми не е празно, защото в него си ти!

Супер фен Аватара на zoreto
    ^като видях менюто за първия ден и се сетих за японското чудя с тея яйца ужас.Иначе не знам може и да е ефикасна ,но зависи от организма ти

Незнам мацки.Аз вече нямам доверие на тия диети за по седмица -две максимално и още малко и си с 10 килограма по-малко.БЯх на диетата на боряна , само че направих две седмици а не една и чак едно нищо.Нищо не смъкнах само вода и после пак я върнах.Незнам за сега съм доволна от 90-днвената .... Стискам ви палци дано при вас има усппех.А аз днес се теглих и съм 55.500 и от няколко дена се въртя около тия килограми и започвам да се ядосвам и изнервям...

Мега фен Аватара на Colouring
    Aз ей сега си направих упражненията.
    20 минути бягане на място(знам,че звучи нелепо,ама.. )
    20 минути въртене на обръч(всъщност 2 обръча)

след това към 17:30-18:00 ще последва вечеря-салата от маруля и яйце
    ии час-час и половина след това
    половин час скачане на въже
    и някакви упражнения сега ще си намеря за корем..ако имате предложения-моля,давайте..ще са ми необходими упражнения за корем,паласки също

Здравейте от 1 юни и аз ще съм на 90 дневната диета искам да ви попитам нещо относно нея значи в белтъчния ден може ли да се пие между храненията примерно чаша прясно мляко или кисело , защото бях прочела ,че пиенето на мляко се брой за отделно хранене така че , ако изпия вечерта чаша мляко значи ли че това трябва да ми е вечерята Според вас дали ще има добри резултати ако съчетая 90 дневната диета с 3 пъти седмично тае бо , 3 -4 пъти йога и 5 пъти седмично сутрешни упражнения по 1 час ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Здравейте от 1 юни и аз ще съм на 90 дневната диета искам да ви попитам нещо относно нея значи в белтъчния ден може ли да се пие между храненията примерно чаша прясно мляко или кисело , защото бях прочела ,че пиенето на мляко се брой за отделно хранене така че , ако изпия вечерта чаша мляко значи ли че това трябва да ми е вечерята Според вас дали ще има добри резултати ако съчетая 90 дневната диета с 3 пъти седмично тае бо , 3 -4 пъти йога и 5 пъти седмично сутрешни упражнения по 1 час ?
    За спорта е добре съчетанието,но не се претоварвай много.А колкото до яденето,е така както си прочела ако между закуската и обяда пиеш мляко това значи че си яла един път или обратното между обяда и вечерята.Но ако го пиеш точно преди да вечеряш и след него ядеш тогава няма проблем.Трябва да спазваш часовете между храненията.

Такааам менюто днес беше:

Закуска - проспана
    Обяд - купичка леща
    Следобедна закуска - купичка с ягоди
    Вечеря - салата ( домати/краставици ) и едно яйце (на очи , без мазнина)

Мисля след малко да подскачам на въже + разгрявката от pump it up

Мамка му утре ми е въглехидратния ден , но нещо тия дни страшен апетит ме гони и днес тая вечер след вечерята изядох две палачинки и една мекичка. Ох ужас... нищо утре така и няма да закусвам , така че ще си изгоря калориите от таз вечерното ми прегрешение.Какво мислите?

^ е всеки има дни дето му се хапва или пък от скука ,сега толкова 2 палачинки и мекичката не са кой знае какво ,утре като ти е въглехидратен ще компенсираш с изяденото тази вечер след вечера и готово .

Аз пък съм свикнала от много време да ям доста по-късно от 20 00 и сега докато свикна след 8 се залъгвам с чай дето го пия повече от 1 час но си го пия с мен ,защото някак гол ча не мо харесва

Добре . няма да си го слагам присърце тогава. Просто утре като стана няма да имам време нито за закуски нито за нищо .Първо съм на кафе , после из даскало знаменосец- асистент btw ми стискайте палци , и после вече ще имам време да хапна нещо сладко . Днеска правих едни упражнения някой беше питал за корем .Значи не е нещо кой знае какво , един приятел ми ги каза момче е , ходи си на фитнес.Значи лягаш си и все едно че караш колело вдигаш краката а ръцето до тялото долу лежат и все едно караш колело.
    А другото упражнение е лягаш и само си вдигаш краката нагоре надолу да стават перпендикулярно на тялото . И така натоварваш частта под пъпа. истинското щкембе! Успех на всички .

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Ето ви тази диета, казват че се свалят 4,5 кг за 3 дни. Използвала се в някакви болници за пациенти, които трябва да намалят теглото си преди операция, мрън, мрън.. Как мислите-дали действа? =D

Ден I

Пийте между 6 и 8 чаши вода.

Закуска: черно кафе или чай, 1 грейпфрут или сок от грейпфрут, 1 препечена филия, 1 ч.л. фъстъчено масло.
    Обяд: 1 купичка риба тон, 1 препечена филия или сирене, чай или кафе.
    Вечеря: 2 парчета каквото и да било месо, 1 купичка зелен боб, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 малка ябълка, 1 купичка ванилов сладолед.

Ден IІ

Закуска: черно кафе или чай, 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, 1 банан.
    Обяд: 1 купичка извара или 1 купичка риба тон, 5 солени бисквити.
    Вечеря: 2 кренвирша, 1 купичка броколи или зеле, 1 купичка моркови или ряпа, 1 банан, 1 купичка ванилов сладолед.

Ден IІІ

Закуска: черно кафе или чай, 5 солени бисквити, 1 парче сирене “Чедър”, 1 малка ябълка.
    Обяд: 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, кафе или чай.
    Вечеря: 1 купичка риба тон или пиле, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 купичка карфиол, 1 купичка пъпеш, 1 купичка ванилов сладолед.

Месото трябва да е варено или задушено, а зеленчуците – варени, задушени или сурови.

Само да вметна,че скоро ще забранят всякакъв вид диети в интернет и тези,които ще пазят ще полуучават специален сертификат,че могат да пазят диета.Също така ставите и костите започват да наболяват от липсата на ценни вещества,като например:витамин B1(тиамин)-образува се активен център на ензимите,витамин B2(рибофлавин)-липсата ми води до задържане на растежа и поражение на кожата и очите.Витамин B6(пиродоксин)-липсата му води до гърчове.Витамин B12-богати са бъбреците и черния дроб,има важно значение за узряването на кръвните телца. Витамин B15(пангамова киселина)-засилва използването на кислород от клетките и спомага за окислението на алкохола в организма.Витамин PP(никотинамит)-авитаминоза довежда да диария дерматит и нарушение в психиката-деменция.Пантеонова коселина-важна за химичните превръщания в организма-авитаминоза на тази коселина води до задържане на растежа,побеляване на косите,анемия,най-добре се набавя чрез РАЗНООБРАЗНАТА ДИЕТА.Фолиева киселина-недостига води до нарушаване на кръвообразуването,задържа узряването на кръвни телца в костния мозък и преминаването им в кръвния поток,в резултат на това се развива анемия и левкопения(намалено количество на бели кръвни телца в кръвта).Холин-отговаря за нормалната обмяна на мазнините и фосфолипидите,проницаемос та на капилярите и чупливостта на стените(само през стените на каполярите е възможна обмяната на веещества в тялото).Витамин P(витамина на проницаемостта)-липсата му води до чупливост стените на капилярите.Витамин D-важен за костите и скелета,при недостига му се развива рахит.Витамин B-регулира метаболизма в нервните клетки и мускулните клетки.Витамин E-отговорен е за нормалното развитие на репродуктивните клетки и за плода в утробата на майката.Витамин K-произвежда се в дебелото черво и е един от 12 фактори за съсирването на кръвта.Витамин A-играе важна робя в зрението в развитието и в доброто състояние на кожата(богати на вит А са морковите и рибеното масло).

Това са само някои от важните вешества,които трябва да се поемат задължително от организма.Набавят се с разнообразна диета и не трябва да се пренебрегват,богати са на различни вещества на белтъчини на въглехидрати мазнини витамини вода минарални соли и др.Помислете дали си стурва да си прецаквате организва заради слабо тяло а слабото тяло е белег за недостихг на ценни вещества

PS:ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ КНИГА ПО БИОЛОГИЯ
    ПО ВРЕМЕ НА СИП,НО НЕ ЗНАМ КАК СЕ КАЗВА.ДОСТОВЕРНА Е

Човек не обича истински, ако не обича вечно.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    С риск да получа уроци по здравословно хранене ше ви помоля за съвет.
    Аз си спазвах една диета.много полезна но без ефект.Харесвам си тялото но имам някои недостатъци.Като например бедрата и дупето.
    На 1 юни съм на басейн с целия ми клас и искам да си "оправя" фигурата.Та ако можете да ми препоръчете някоя диета за сваляне на 3-4 или 5 кг, ,и какво точно да спортувам.Горе-долу така http://www.swimwearboutique.com/images/inca-110-b.jpg ..Знам че ще ви се строря "леко" куха,но просто искам съвет..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Въглеххидратен ден
    Закуска : нищо само два сока Капи портокал
    Обяд : ядох към 11 после няма да мога таа хапнах едни поники и два сандвича с домат и шунка или нещо такова беше
    Вечера: мисля нещо сладко
    ПП: хялаба е бял такъв трябва днеска

Голям фен
    Въглеххидратен ден
    Закуска : нищо само два сока Капи портокал
    Обяд : ядох към 11 после няма да мога таа хапнах едни поники и два сандвича с домат и шунка или нещо такова беше
    Вечера: мисля нещо сладко
    ПП: хялаба е бял такъв трябва днеска
    "хялаба е бял такъв трябва днеска" - Хаха не е задължително,даже е препоръчително да е черен или пълнозърнест! Не го яж тоя бял хляб !

Напротив написах, че ми е въглехидратен ден днес.Така ,че ... бял! Аз така правя , чела съм го така и съм говорила и с момичета , които я спазват диетата отдавна. Вече ми 22 ден от диетата.Обаче май не..тия дни трябва да ми идва уж...може за това така незнам .Утре ми завършва шестата 4ка и после седмата се стягам без прегрешения ,че тая 6тата все нещо имаше.Незнам...

Момичета вчера мина супер :P :P днес кантара ми показа -2 кг Много съм щастлива ! Успех и на Вас!

Голям фен
    Напротив написах, че ми е въглехидратен ден днес.Така ,че ... бял! Аз така правя , чела съм го така и съм говорила и с момичета , които я спазват диетата отдавна. Вече ми 22 ден от диетата.Обаче май не..тия дни трябва да ми идва уж...може за това така незнам .Утре ми завършва шестата 4ка и после седмата се стягам без прегрешения ,че тая 6тата все нещо имаше.Незнам...
    Казах че е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО а не - Задължително !

Т'ва пък бял хляб да ядеш в диета е баси тъпото - се едно не спазваш диета :Д:Д
    То ти за т'ва сигурно не сваляш много о.О

Ама се едно, като нямаш воля и си мислиш, че ще стане ей така, си яж белия хляб по 2 сандвича
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    И аз ще я почна от тогава просто,за да си съставя поне някакви навици за храненето също с много спорт :}

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Т'ва пък бял хляб да ядеш в диета е баси тъпото - се едно не спазваш диета :Д:Д
    То ти за т'ва сигурно не сваляш много о.О

Ама се едно, като нямаш воля и си мислиш, че ще стане ей така, си яж белия хляб по 2 сандвича
    То си е моя работа нали ?! Как мисля и какво правя си я моя работа , не твоя .Ясно!? Не е твоя! Аз колко свалям не те засяга нито по пряк нито по косвен начин , тей че си гледай себе си.Не съм ти искала мнението тей че, ако обичаш си го запази за себе си..
    Все тая няма споря с такива...дето не си заслужават дори времето ми .
    Не чети какво пиша и аз няма да чета постовете ти и готово .
    Айде със здраве ..

ee какво взехте да нападате MimiKalcheff93 ? Искала е бял хляб - яла е, к'во толкова се ежите.Вас ка'т не ви изнася яжте друг хляб пък и въглехидратен ден и е .По-добре ли ще е да се натъпче с някви сладки неща дето освен бялото брашно (дет ви трови живота) има и олио,някво смотано какао ,захар и всякакви други лайна?

Ай аз да не говоря за "пълносърнестия бляб, типовия и грахам" ,че майка работи във фурна и всичко друго има вътре ама не и зърна ,камоли пълнозърнесто или ръжено брашно

Що пък да не го коментирам, т'ва е форум
    Коментирам, щото като чета тука к'во става и ти като почнеш да се лигавиш - 'Ама аз ядох т'ва, ама ми е простена, ама пък и т'ва ядох, ама и то ми е простена' и после мрънкаш как не сваляш о.О
    Ми как искаш да сваляш като не спазваш диетата. Ама човек да ви каже нещо за добре и всички като гъски се изреждате да викате о.О
    Аз като искам за добро да кажа нещо, почвате да мърморите, че не е моя работа.
    Стой си тогава така :Д

П.С. И се пише 'тЪй'
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си