- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Не си нахалнаПървоначално написано от Colouring
![]()
еми въртях колело защото като почнах да отслабвам мама кача че трябва и нещо да спортувам и ми купи колело
![]()
А аз искам да стана 49 ! висока съм 162-3 някъде ! Ами ти?
![]()
Значи 6-дневната диета е...
1 ден-варени картофи
2 ден-зеленчуци
3 ден-печено пиле без кожата
4 ден-кисело мляко
5 ден-риба или пиле(печени)
6 ден-плодове
Двете ми се виждат сходни.Но по ми допада тази на Боряна.
titinkaa ти сега колко кг си?
Не коментирам за килограмите си,защото има хора тук които мн обичат да се заяждат с мен,и не искам това да е повод пак да се разправям с тях.Първоначално написано от Carmen_Kass
т'ва не е лошоПървоначално написано от YouMakeMeSmile
за колко време мислиш да го правиш?
иначе аз мисля да направя лунната, че така и така е днес..
едит:90-дневната не е много ефикасна впрочем
спазвах си я стриктно 2 месеца и ефектът беше 3 кг, които после ми се върнаха, отделно една съученичка я изкара 3 месеца и пак горе-долу същото..
Мамка му.. май се отказвам от 90 дневната.
От утре на Боряна.Някой с мен?
Уау![]()
заформя се групичка която ще прави тази диета
![]()
На мен утре ми е ден на яйцата
![]()
дано да го изкарам защото ми е най-труден от всички!
![]()
![]()
Хайде успех на всички който я правят и който ще я правят е и на другите де
![]()
![]()
![]()
Здравейте, и аз съм се решила да почна вече сериозно....защото не е на добре работата...![]()
.И тъй първо ще пробвам с онази диета дето се яде до 16:00
Нз само менюто как ще е
А днес ядох в 14:30 : филия типов хляб, салата от домати само със сол...и телешки салам около 200 гр
![]()
Има много да се сваля..
![]()
![]()
![]()
...
Пожелавам успех на всички , който са решили да правят диетата на Боряна, аз продължавам с 90 дневната , въпреки че днеска ми прилоша ама аз си бях виновна че не закусих
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
На мен ще ми е най - трудно първия ден. Аз като знам колко бързо огладнявам. Едвам ще издържа, но някакси трябва да успея, защото КГ. няма да се свалят отсамосебе си...
Спокс,няма да се даваме.И аз от утре съм на "Боряна".Първоначално написано от anitapz93
И аз се чудя как ще издържа първия ден, както мразя кисело млякоПървоначално написано от anitapz93
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
В друг форум прочетох,че някаква го заменила с Активия с мюсли и плодове.И също имало ефект при нея.Първоначално написано от viksit0y
Да, и аз го прочетох, ама се чудя дали наистина да пробвам с активиите.Първоначално написано от Carmen_Kass
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
^ Щом при тази жена е имало ефект с Активия, опитайте с нея.
Според мене по-добрия вариант е киселото мляко с малко(ама наистина малко) захар или мед вътре.Защото Активия-та не е мляко,а е млечно-кисел продукт(така пише на опаковката)Първоначално написано от viksit0y
От друга страна 2 млека(400гр стандартна опаковка) са около 800 калории. 2 Активии (290 гр едната) са пак горе-долу толкова.По-добре иди и сравни количестовото въглехидрати и мазнини и на 2-та вида и сама прецени![]()
Да питам диетата на Боряна за колко време се прилага?
Искам да махна 7-10 кг
10 дни !Първите 5 ги повтаряш!
Пише че се свалят 8-9 кг но при всеки е различно! Някой и 10 сваля някой по малко!
Дано да има и при мен такъв едект, който се пише, че се получава след края на диетата 8-9кг. И дано да си личи, че наистина съм ги свалила.
Колко си висока и колко тежиш!Първоначално написано от anitapz93
![]()
Искам да сваля около 15-16кг. и за това мисля да направя диетата 15 или 20 дена - зависи от резултатите.Първоначално написано от anitapz93