- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Мила трябва да почиваш между нея поне аз така мисля защото организма свиква с храната и става по бавно а пък ти имаш да сваляш много не искам са те обидя! Така че мисла че ще свалиш около 10 кг при първото изпълниние! А колко искаш да станеш? аз бих ти препоръчала първо да опиташ 90 дневната и да свалиш от нея кг пък тогава да опиташ на боряна но ти си знаеш!![]()
Искам да стана 50кг. А доколото 90 дневната диета-просто нямам финансовата възможност да си позволявам да си купувам плодове, да си купувам продукти, за да мога да ям всички неща, кото трябва да ям през определените дни.
Успех ти пожелавам !Първоначално написано от anitapz93
Ще се подкрепяме всички момичета
Дано постигнем желаните резултати!
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля от сряда да започвам Скарсдейл,зависи вторник кво ще стане с лекарката,кво ще каже и тогава ако нямам нищо,ще почна тая диета.
Какво представлява тази диета!Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
Аз реших.
Ще си карам на май режим,не мога така по-строго определена диета да действам.
Днес се храних сравнително добре.
Дано и следващите дни е така.
Искам до началото на август промяна!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
днес ми е първия ден от 90 дневната , дано има резултат ..
закуска:ябълка
обяд:омлет,филия хляб,домат
следобяд: нектарина,кафе
вечеря: прибрах се в 9 и нещо затова ядох 1/2 ябълка и пих чай ..
според вас ще смъкна ли някой кг ?![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^ .. добре де, едно не мога да разбера при теб. Начи първо си свалила некви килограми и стана бахти клечката, не се хареса и реши, че трябва да 'напълнееш' малко, за да заприличаш на нормален човек. Са, к'во стана не знам, искаш да сваляш о.О
Не ти ли дойде акъла след тия работи ??
о.О
Чисто и просто те питам що се съсипваш?! (въобще не искам да съм груба или да прозвуча заядливо).
+ т'ва сигурно си 15-16 някъде о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чакай малко сега,ти ще сваляш ли или .... щото в 90-дневната не се яде така,до обяд е добре,но следобяд кви са тия нектарини и ябълка за вечеря,в 90-дневната няма такива хранения,ти направо си го изкарала плодов ден.Ако искаш да свалиш е трябвало следобяд да не ядеш и вечерта да е пак омлет(половината).Първоначално написано от tamarichka
Еми тва е диета,която се спазва 2 седмици за сваляне и още 2 седмици за поддържане и запазване на теглото.Отслабва се до 9кг,като през поддържането има вероятност да се свалят още 1-2кг.Яде се по много,не е глад.Имам книгата,в която е оригиналната диета и отделно са написани нещата които могат да се ядат когато си във фаза поддържане и съответно нещата които не може да се хапват.Ще ви я напиша тая диета,но ще ми трябва минимум час два докато ви я напиша със всички подробности.Първоначално написано от silviq8888
ем дам , ама ако трябваше да вечерям трябваше да е към 9 и половина . .![]()
искам поне 48 кг - в момента 53 .. аа и да си създам някъв режим на хранене , защото в момента се тъпча като ,меко казано "прасе" ..
въъъ , и аз съм като теб , но искам да съм към 45 .. абе искам краката ми да се стопят малко .. (Първоначално написано от tamarichka
ще следя темата ;D
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Такааааамм .... ми аз от оня ден спрях сякви вредни храни (тестено, мазно ала бала) ии съм на зеленчуци главно.
В момента съм 52 и съм висока 163-4, искам да стана 48-49, не съм дебела, но съм отпуснатаи определено не се харесвам ииии почвам да тичам сутрин около 45 минути.... да се надяваме без почивки ммм коремни преси, скачане на въже
бля бля. Но лошото е че съм ГОЛЯМ мързел
Преди се хранех много зле... сутрин нищо в училище нещо мазно вредно, като се прибера нищо не ям, вечерта в 10 ям и се тъпча при тва , сега вече след 7 не ям и се ми е много добре.
Ммм след около 10 дни почвам и на фитнес да ходя + всичко дето правя горе, искам и на плуване да ходя (обожавам да плувам) и някъв друг спорт искам да почна да тренирам...
иии такаСтискайте палци
![]()
днеска ядох:
сутринта 9:30 - мюсли с кисело мляко
към 3 - зеленчуци на жар
и така ако може някой да отг , ако всеки ден няма да мога да вечерям половината от обяда - няма да сваля или няма да си задържа кг ? и също , знам че някъде пишеше че може да има следобедна закуска :така ли е или не е ?
проблема на нас подрастващите ..ние ,че се тъпчеме с взе възможни мазнотиийки и сладки слид това когато ни стане тежко осъзнава меч, искаме да ме слаби ии почваме да гладувами.. Казвам ние защото аз съм абсолютно по същия начин..ии знаете ли кое след тооооолкова хиляди диети и гладувание ..е важното е да ядеш по 6 пъти на ден.. през около 3 часа.. след 7 никво ядене.. закуската задължително.. и спорт..това е А ако искаш и по.големи резултати си се ограничаваш от сладко тестено мазно и т.н. Това е което мога да кажа..
Ако не ядеш за вечеря половината от обяда, просто ще свалиш по-бавно, но няма проблем ако ти писне едно и също и друго от позволените храни да ядеш. Следобедна закуска може да се яде, но трябва да се съобразяваш със съответните часове, през които се яде в деня и все пак да не е кой знае колко обилна.Първоначално написано от tamarichka
Попринцип сутрин имам голям апетит (не само сутрин...), само мисля за ядене и няма начин да не закусвам, но днес явно имам късмет, защото нямам апетит. Това ми е в полза, защото това ме възпира да ям и мога да издържа до обяд. Дано през целия ден да имам липса на апетит, за да мога да издържа на 2 кофички кисело мляко.
Добро утро и от мен! Настройли ли сте се за диета![]()
вчера направих един гаф е то май не е точно гаф изядох една ябълка дано много не ми се отрази !
днес съм на яйца а утре ще го заменя месото с плодове защото не обичам месо ! Хайде успех
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от oasis
мерси , важното ми е да си запазя после кг и да се науча как да се храня .. а за следобедната закуска :някакъв малък плод ,защото до вечеря издивявам от глад хд![]()
Днес съм на мляко.
За сега нищо не съм хапнала,защото станах преди малко.![]()
1 ДЕН
Закуска: 1/2 грейпфрут. Ако не се намира заменете с плод според сезона.
1 филия протеинов хляб, добре препечена, но без масло
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана).
Обяд: Студено месо (по ваш избор, да бъде тънко нарязано, без мазнини, може телешко, пуешко, пилешко)
Домати- обелени и нарязани
Кафе/чай/диетична сода
Вечеря: Риба или други морски храни
Смесена салата без ограничение на зеленчуците
1 препечена филия протеинов хляб
Грейпфрут или друг сезонен плод
Кафе/Чай
2 ДЕН
Закуска:1/2 грейпфрут. Ако не се намира заменете с плод според сезона.
Обяд:Плодова салата,всякаква комбинация от плодове,колкото искате
Кафе/Чай
Вечеря:Голямо говеждо кюфте,домати,маруля,целина, маслини,краставица
Кафе/Чай
3 ДЕН
Обяд:Салата от риба тон или сьомга(с отцедена мазнина) с лимон или оцет
Грейфрут,пъпеш или сезонен плод
Кафе/Чай
Вечеря:Печено агнешко,нарязано на филийки(с отстранена тлъстина)
Салата от маруля,домати,краставици,ц лина
Кафе/Чай
4 ДЕН
Обяд:2 яйца,приготвени по желание,без мазнина,нискомаслено сирене,тиквички,домати,1 филия протеинов хляб,препечена
Кафе/Чай
Вечеря:Пилешко,печено на грил,скара или фурна(с отстранена кожа и мазнина),колкото искате.Голяма порция спанак,зелени чушки или зелен фасул
Кафе/Чай
5 ДЕН
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана)
Обяд:Сирене,различни видове,спанак,колкото искате,1 филия протеинов хляб,препечена
Кафе/Чай
Вечеря:Риба,комбинирана салата от всякакви зеленчуци,колкото искате,1 филия протеинов хляб,препечена
Кафе/Чай
6 ДЕН
1 филия ръжен хляб, добре препечена, но без масло
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана)
Обяд: Плодова салата колкото искате
Кафе/Чай
Вечеря:Печено пилешко,салата от домати,грейфрут или сезонен плод
Кафе/Чай
7 ДЕН
1 филия ръжен хляб, добре препечена, но без масло
Обяд:Пилешко месо,домати,моркови,грейфр т или сезонен плод
Кафе/Чай
После за втората седмица повтаряте същото меню още 7 дни и стават 14 дни.
ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА ДИЕТАТА
1.Яжте точно каквото е определено.Не заменяйте с друго.
2.Не пийте никакви алкохолни напитки.
3.Между храненията яжте единствено моркови.Можете да ядете колкото желаете.
4.Единствените позволени напитки са:чисто кафе,обикновено или безкофеиново;чай;газирана вода;и диетична сода.
5.Приготвяйте салатите си без мазнина,майонеза и други калорични салатни сосове.Използвайте единствено лимон или оцет.
6.Яжте зеленчуците без масло,маргарин или други мазнини;може да използвате лимонов сок.
7.Месото,което употребявате,трябва да бъде крехко(без мазнини);отстранете всички видими мазнини преди хранене.
8.Не е необходимо да ядете всичко изброене,но не го заменяйте и не добавяйте нищо друго.Трябва да спазвате посочените комбинации.
9.Никога не претоварвайте стомаха си.Когато се почувствате заситени,СПРЕТЕ!
10.Не оставяйте на диетата повече от 14 дни.
ДИЕТА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ТЕГЛОТО-2 СЕДМИЦИ
СПИСЪК С ПРЕПОРЪКИ
-не повече от две филии хляб дневно
-никаква захар-само заместители
-никакви картофи,спагети или подобни нишестени храни
-никакви млечни мазнини
-никакви бонбони и десерти,освен плодове или желатинови десерти без захар
-ограничете приема на алкохол до 40мл концентриран алкохол или 220мл нискокалорична бира;никаква тъмна или обикновенна бира
-моркови и целина могат да се ядат по всяко време
СПИСЪК С НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗАБРАНИ!
1.Не употребявайте захар-само заместител
2.Не използвайте сметана
3.Не използвайте пълномаслени мляко;употребявайте обезмаслено или нискомаслено,но умерено.
4.Не яжте сладолед,замразено мляко,замразен крем,плодов сироп или всякакви замразени продукти,съдържащи захар и млечни мазнини.
5.Не яжте кейкове,пайове,бисквити,же ета със захар,конфитюр,сладко.
6.Не яжте бонбони или шоколад.
7.Не яжте картофи,опиз,сладки картофи,ямс,боб,бакла,авока до.
8.Не яжте спагети,макаронени изделия,юфка,и други тестени продукти.
9.Не яжте маденици,консервирано месо,салам,тлъсто месо.
10.Не яжте сладки десерти,приготвени със захар;можете да използвате желатинови десерти без захар,с различни аромати.
11.Не добавяйте трежки сосове,майонеза и други.
12.Не използвайте масло,маргарин,олио,бекон,м азнина за пържене,всякаква мазнина за готвене или под формата на сосове и пастети.
13.Не яжте фъстъчено масло.
14.Не яжте повече от две филии хляб дневно-за препоръчване е протеинов хляб,препечен.
РАЗРЕШЕНИ ХРАНИ И НАПИТКИ В ДИЕТАТА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ТЕГЛОТО
1.Алкохолни напитки
2..Всякакви нетлъсти меса-телешко,свинско,шунка.
3.Пилешко и пуешко
4.Всякаква риба
5.Всички видове черупчести водни животни,скариди,миди,и др.
6.Яйца,приготвени по всякакъв начин(не повече от 3 на седмица),без масло и маргарин,олио.Само с разтворим пилешки бульон.
7.Всички видове сирена
8.Супи,консоме,бульони.
9.Зеленчуци
10.Плодове
11.Плодови и зеленчукови сокове-само натирални.
12.Ядки-кашу,орехи
13.Хляб
14.Желета,конфитюри и сладка без захар
15.Зелени салати
16.Напитки,горещи или студени-колкото желаете
17.Подправки-кетчуп,горчица,туршия,масл ни.
18.Билки и подправки по ваш вкус.
Това е диетата Скарсдейл.Сваля се до 9кг,зависи от организма на всеки човек.
brokeninside13 мога ли да те помоля да качиш твоя снимка защото аз съм висока колкото теб някъде и искам да видя как стоят килограмите знам че при всеки е различно но горе долу!![]()
![]()
![]()
Утре ми е 2 ден от диетата на Боряна и вместо зеленчуци ще ям варени картофи, тъй като ще имаме гости и без това ще варим картофи реших да ги разменя дните, а 3 ден - зелечунци. Би трябвало да няма значение, че ще разменя дните.