- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Нека кажа и моята "история" с диетите. Била съм само на 90-дневната.. за около месец свалих 6кг. Не знам защо, може би ми е омръзнало, но я спрях. Сега започнах да ям само чисти храни. Спорт: сутрин- бягане и скачане на въже, следобяд: Pump it up, като не винаги го правя (към 4-5 пъти в седмицата).. От самосебе си свикнах закуската винаги да ми е половин кофичка кисело мляко+овесени ядки, краставица и ленено семе. Към 12, 1 часа ям салата+каквото е готвено (фасул, леща, супа, варени картофи, ориз и т.н.)+ленено семе. Вечерята ми е не по късно от 6 и пак е като обяда, но в по-малки количества.
Вече не искам да ям вредни храни. Даже като ги видя и нямам желание да ям от тях.. Така си ми е добре и откакто почнах (2 седмици г/д) съм свалила 2кг.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
иее хора , да ви се похваля ..
апетита ми или лакомията - по скоро второтовече почва да отслабва .. научих се да ям както трябва,но проблемът ми с корема още си седи , няям търпение гинеколожката да дойде от почивка и да ми даде онези хормони
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ммм, ако тези хоримони за предизвикване на цикъл, не им се радвай толкова. Те предизвикват нечовешки апетит и познай какво следва от там. Аз по-миналата година свалих 10-12кг в рамките на 5-6 месеца, но ми спря цикъла и трябваше да пия хормони, и заради тях качих пак 5-6кг без да се усетя грам. И после, веднага щом ги спрях апетита ми намаля и смъкнах каченото от самосебе сиПървоначално написано от tamarichka
. Но, ако са такива хормони - много внимавай с храненето
![]()
tamarichka
не разбирам какво се случва с теб ...
до скоро качваше сега сваляш после какво ?
Сега според мен недей бърза да сваляш , защото само ще се прецакаш още повече
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
silver_moon - а за какъв период качи тези 5-6 кг ..![]()
HexGirl - еми то и аз не бих искала но от моята лакомия вече .. станах 53 кг а сега както ми казаха на мен , като ми дойде МЦ представам си кво ше стане ..![]()
silver_moon
сестра ми е пила такива хормони 6 месеца и каза че не е напълняла .. това не е ли въпрос на организъм или ?![]()
tamarichka ,
ми да, има го и това с организма, но на повечето хора им действа напълняващо. Опитай се, ако имаш като мен този апетит, да не му се поддаваш. Аз тогава си мислех, че няма да му се поддам, ма... Хубавото беше, че после си свалих каченото без проблеми или диети. Иначе ги качих тези 5-6кг за около 2 месеца
а ти какъв хормон ще пиеш, името знаеш ли му?
Здр и от мен! днес ми е 5 ден от диетата не я спязвям много стриктно защото си хапвах вчера и оня ден по 1-2 ябълки!Днес ще карам на плодове защото месо не обичами утре ще се кача на кантара! Успех на всички !
![]()
Като заговорихте за хормонални хапчета и аз искам да ви кажа нещо.
Преди месец два ходих с една пр до мойта гинеколожка,че тя има кисти и не й идва,и й предписа хормонални хапчета,и тая мойта пр я попита дали се пълнее от тях,защото така е чувала,и лекарката й каза,че не се пълнее от съвременните хапчета,но преди години се е пълнеело от тях.Та тая мойта пр сега ги пие и не е качила нищо.
От много фактори зависи дали ще напълнеете от хормоните. Аз като пих за първи път противозачатъчни не качих нищо а сестра ми качи 2-3кг като се има предвид че пиехме едни и същи и тя е много по-слаба и неподдатлива на напълняване от мен. Преди няколко месеца като ги почнах пак първите 2 месеца качих 2кг от нищото. И ок 2кг не са много но адски ми личаха.После ги спрях поради здравословни причини но по принцип знам че след третия месец тия 2-3кг които се качват в началото изчезват от само себе си.
![]()
Ужас с тези хапчета дали и аз сега като отида няма да ме сложат на хапчета а между другото да сте чували че помагат за окосмяването и аз много се притеснявам да не кача защото сега сваля а ако ги кача ще полудея!
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм чувала някой да се е окосмил от противозачатъчни. Преди време това е бил един от страничните ефекти но в днешно време не се случва май. Нека все пак не изместваме темата. За противозачатъчните има достатъчно инфо в разделите за здравни проблеми и секс.
Хора супер странно ми е .. всички ми казват , че съм си добре но аз се чувствам дебела в последно време .....
Не мога да разбера на какво се дължи
Шапкарю .....
Здравейте и от мен.
От вчера съм на диетата на Боряна.
Вчера обаче вместо 2 кофичи изядох само 1.
Днес съм на зеленчуци. На мен днес ми е най-гадния ден.![]()
Дано успея да издържа до петък диетата. За сега държа фронта.
^ А аз днес всичко оплесках. Утре започвам наново. Дано да успееш до петък да издържиш.
Ти си си повече от добре даже. Дори си много слаба. Според мен е на психическа основа. Пази сеПървоначално написано от HexGirl
.
просто не се чувствам добре в кожата си ... и не знам как да го поправяПървоначално написано от slun4ice
нямам намерение да диетувам , нямам време нито сили за това в момента ...
Въпросат е как да се накарам да се харесвам
Шапкарю .....
^ Не знам дали ще помогне ,но прочети някоя книга на такава тема.
Книгите на Луиз Хей са много въздействащи.
Точно противозачатъчните намаляват окосмяването и понякога ги предписват именно заради това. Обаче после спрат ли се...
Уау някой е чувал за Луиз Хей. Наистина книгите й много ми помогнаха когато бях на 15-16 защото и аз не се чувствах добре в кожата си. Прочела съм "Излекувай живота си" сигурно дестина пъти и въпреки това продължавам да откривам нови неща. Наистина може би някоя книжка ще ти помогне.
![]()
Успехххх аз утре ще се отчета за 5 дни какъв е резултата!Първоначално написано от iiordanova
![]()
![]()
На мен ми е най-трудно на яйцата сега си мислиш че ще ти е най-трудно зеленчуците но не е така повярвай!![]()
![]()
Затова аз на картофите ядех и ябълки а на яйцата да не говорим направо мъчение!
![]()
![]()
![]()
Еми то организма се изтощава мила и има доста гладдддПървоначално написано от iiordanova
![]()
![]()
поне при мен де дано не е при теб така ! А между другото как изкара на 1 кофичка мляко
![]()
![]()
Лесно , аз попринцип почти не ям ..И не изпитвах никакъв глад.
Дано успея с яйцата ..