- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Не забравяйте че не е полезно да се ядат много жълтъци. Аз като си правя бъркани яйца примерно слагам само 1 цяло яйце и още 2 белтъка.
Ами за 1 ден май няма да е голям проблем да се ядат само яйца ! То при японско чудо се ядат всеки тен!![]()
![]()
Аз просто напомнямЯпонското чудо е ужасно нездравословно и една от причините е точно прекалената консумация на цели яйца. Белтъци си яжте колкото щете. Чух за някаква която била на Дюкан и изяла 10 яйца за един ден
. Как не се е отровила не знам
.
Майка ми днес и е последния воден от 90-дневната диета,ще я изчакам да си почине няколко дена,защото искам да почвам Скарсдейл,та да го започнем двете с мама,да не се разминаваме.![]()
Първоначално написано от silver_moon
нем , просто ми каза че ако до септември не ми дойде [ въпреки че ми се струва вече че докато не ги изпия няма да ми дойде , втълпявам си .. ддз ] ще ми предизвика МЦ със хормони .. друго нищо не каза![]()
btw: аз нямам апетит , почти никога не съм гладна .. ноо хапна ли и една хапка почва се "лакомията ми "![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
[quote="tamarichka"]Първоначално написано от silver_moon
Същата история при мене :Х Един вид се разяждам. Е, то си е казано, че апетитът идва с яденето. Аз от нач. на пролетта до сега съм отслабнала 6 кг. с ограничения през ден общо взето, но в крайна сметка имаше приятен ефект ^^. Иска ми се още толкова да смъкна, но сега ще си почина. Всъщност имам намерение да свалям другите чак догодина, така се чувствам.
Най- важното е да не се прекалява и това важи за всяка сфера на живота според мене.![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
здрасти,на всички диетуващи :Д![]()
мога ли и аз да се влюча в групичката ви ?
Защото аз съм 169 висока и тежа 59 кг![]()
наистина не се харесвам и мисля да почна някакъв режим !!
Някакви предложения ? Нооо..да не е строга диета ,защото не мога да ги спазвам точно и да им ставам роб!.. смис един ден да купувам спец риба зеленчуци и тн. а на следващия нещо съвсем различно или какво и да е било от тоя сорт .. мерси предварително
ПС: преди време правих диетата на Боряна :първия ден изядох само половин кофичка мляко,стана ми лошо и се отказах о.О ..
ПС2 : успех на всички и соррии за дългия пост :Д![]()
![]()
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
бях прочела някъде , ноо незнам в коя страница и тема беше точно .. относно 90 дневната ,че можело в плодовия ден да се яде и зеленчуци .. така ли е или съм се объркала нещо . ?![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Така е.Може.Първоначално написано от tamarichka
Аз да питам тук,че и без това се обсъжда може ли да кажете нещо ефективно за изгаряне на подкожна мазнина само да не включва бягане и плуване , че и в двете съм много зле,защото имам плочки ,а пък са покрити с мазнина и не се виждат.Естествено и преавилен хранителен режим ще включа към всичко това, коремни и тн. Просто да предложите нещо / вид спорт за изгаряне на подкожните мазнини,все пак цяло лято имам да се занимавам.
Мерси предварително![]()
Здр и от мен минах първите 5 дни от диетата на Боряна! Незнам колко бях но някъде към 61 даже може и 62незнам точно а днес като се премерих 57
![]()
![]()
направо неможах да повярвам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
! Усех на всички който искат да я правят!
![]()
![]()
E , браво !Първоначално написано от silviq8888
А къде отслабна най-много ? Корем , бедра , дупе , лице .. ?
Имаше ли прегрешения по време на диетата ?
Аз съм 3-ти ден.
Остават ми 2 дена.![]()
Еми комплексно е много се радвам че и лицето ми отслабва![]()
![]()
прегрешения значи последните дни си хапвах и плодове защото ми става лошо иначе
![]()
ябълка или нещо подобно! Браво на теб че до тук си стигнала не се отказвай и ще имаш резултати аз последните дни на крачка да изям нещо сладко обаче някак се сдържах затова ядех плодовете
![]()
дано да я издържа до края!
![]()
А при мен е лошото че ако изям нещо няма да се спра до там ще ям и още
![]()
![]()
![]()
А ти колко си висока и колко тежиш!![]()
![]()
^ Браво, много се радвам, че си постигнала резултат.![]()
Т'ва за диетата на Боряна ли говориш,че си свалила 6кг?!Първоначално написано от silviq8888
Да за нея ! Обаче не са 6 а са 5 или 4 защото днес ме показа 57 !![]()
И аз почнах доста плодове да ям по време на диетата на Боряна, но дано да има ефект, както при silviq8888.![]()
Ъъъ много плодове не ям !!!!!! Ям по 1 -2 най-много ябълки защото ми прилошава!Първоначално написано от anitapz93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Като казах, че ям по много плодове, имах предвид, че от вчера почнах да ям по някой плод. Вчера ядох 2 ябълка, днес 4 кайсии и за това казах много плодове.
Здр момичета ! Днес ми е зеленчуков ден! :P :P :P Успех на всички в отслабването!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм на диета от 6 дена пък днес кантара ме показа минус 600гр,като се има предвид,че всичко си хапвам,но в умерени количества.![]()
![]()
^ Браво ! Значи си късметлийка, щом като си похапваш от всичко и си свалила.![]()
Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
Бравооо това може би се дължи ,че я изкара цялата 90-дневна то пише ,че ако свалиш още 3 кг през времето в което вече не си на диета значи метаболизма ти се е нормализирал! Шапка ти свалям!
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз сега като я свърша тази ще се върна на 90 -дневната защото сигурно ще има още да свалям!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си почина до неделя включително и мисля от понедленик да почна диетата,защото някъде в началото на август ще ходя на море и искам да сваля до тогава още някой килограм.![]()
знам че не е по темата и много съжалявам за което но някой ще може ли да ми даде линк с pump it up само без замунда че не мога от там!!! Мерси предварително![]()