.
Отговор в тема
Страница 35 от 49 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1217
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не забравяйте че не е полезно да се ядат много жълтъци. Аз като си правя бъркани яйца примерно слагам само 1 цяло яйце и още 2 белтъка.

Ами за 1 ден май няма да е голям проблем да се ядат само яйца ! То при японско чудо се ядат всеки тен!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз просто напомням Японското чудо е ужасно нездравословно и една от причините е точно прекалената консумация на цели яйца. Белтъци си яжте колкото щете. Чух за някаква която била на Дюкан и изяла 10 яйца за един ден . Как не се е отровила не знам .

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Майка ми днес и е последния воден от 90-дневната диета,ще я изчакам да си почине няколко дена,защото искам да почвам Скарсдейл,та да го започнем двете с мама,да не се разминаваме.

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    tamarichka ,
    ми да, има го и това с организма, но на повечето хора им действа напълняващо. Опитай се, ако имаш като мен този апетит, да не му се поддаваш. Аз тогава си мислех, че няма да му се поддам, ма... Хубавото беше, че после си свалих каченото без проблеми или диети. Иначе ги качих тези 5-6кг за около 2 месеца
    а ти какъв хормон ще пиеш, името знаеш ли му?

нем , просто ми каза че ако до септември не ми дойде [ въпреки че ми се струва вече че докато не ги изпия няма да ми дойде , втълпявам си .. ддз ] ще ми предизвика МЦ със хормони .. друго нищо не каза

btw: аз нямам апетит , почти никога не съм гладна .. ноо хапна ли и една хапка почва се "лакомията ми "
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    [quote="tamarichka"]
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    tamarichka ,

btw: аз нямам апетит , почти никога не съм гладна .. ноо хапна ли и една хапка почва се "лакомията ми "

Същата история при мене :Х Един вид се разяждам. Е, то си е казано, че апетитът идва с яденето. Аз от нач. на пролетта до сега съм отслабнала 6 кг. с ограничения през ден общо взето, но в крайна сметка имаше приятен ефект ^^. Иска ми се още толкова да смъкна, но сега ще си почина. Всъщност имам намерение да свалям другите чак догодина, така се чувствам.
    Най- важното е да не се прекалява и това важи за всяка сфера на живота според мене.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

здрасти,на всички диетуващи :Д
    мога ли и аз да се влюча в групичката ви ?

Защото аз съм 169 висока и тежа 59 кг наистина не се харесвам и мисля да почна някакъв режим !!
    Някакви предложения ? Нооо..да не е строга диета ,защото не мога да ги спазвам точно и да им ставам роб!.. смис един ден да купувам спец риба зеленчуци и тн. а на следващия нещо съвсем различно или какво и да е било от тоя сорт .. мерси предварително
    ПС: преди време правих диетата на Боряна :първия ден изядох само половин кофичка мляко,стана ми лошо и се отказах о.О ..
    ПС2 : успех на всички и соррии за дългия пост :Д
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

бях прочела някъде , ноо незнам в коя страница и тема беше точно .. относно 90 дневната ,че можело в плодовия ден да се яде и зеленчуци .. така ли е или съм се объркала нещо . ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    бях прочела някъде , ноо незнам в коя страница и тема беше точно .. относно 90 дневната ,че можело в плодовия ден да се яде и зеленчуци .. така ли е или съм се объркала нещо . ?
    Така е.Може.

Супер фен Аватара на zoreto
    Аз да питам тук,че и без това се обсъжда може ли да кажете нещо ефективно за изгаряне на подкожна мазнина само да не включва бягане и плуване , че и в двете съм много зле ,защото имам плочки ,а пък са покрити с мазнина и не се виждат.Естествено и преавилен хранителен режим ще включа към всичко това, коремни и тн. Просто да предложите нещо / вид спорт за изгаряне на подкожните мазнини,все пак цяло лято имам да се занимавам.
    Мерси предварително

Здр и от мен минах първите 5 дни от диетата на Боряна! Незнам колко бях но някъде към 61 даже може и 62 незнам точно а днес като се премерих 57 направо неможах да повярвам ! Усех на всички който искат да я правят!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    Здр и от мен минах първите 5 дни от диетата на Боряна! Незнам колко бях но някъде към 61 даже може и 62 незнам точно а днес като се премерих 57 направо неможах да повярвам ! Усех на всички който искат да я правят!
    E , браво !
    А къде отслабна най-много ? Корем , бедра , дупе , лице .. ?
    Имаше ли прегрешения по време на диетата ?

Аз съм 3-ти ден.
    Остават ми 2 дена.

Еми комплексно е много се радвам че и лицето ми отслабва прегрешения значи последните дни си хапвах и плодове защото ми става лошо иначе ябълка или нещо подобно! Браво на теб че до тук си стигнала не се отказвай и ще имаш резултати аз последните дни на крачка да изям нещо сладко обаче някак се сдържах затова ядех плодовете дано да я издържа до края! А при мен е лошото че ако изям нещо няма да се спра до там ще ям и още

А ти колко си висока и колко тежиш!

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    ^ Браво, много се радвам, че си постигнала резултат.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    Еми комплексно е много се радвам че и лицето ми отслабва прегрешения значи последните дни си хапвах и плодове защото ми става лошо иначе ябълка или нещо подобно! Браво на теб че до тук си стигнала не се отказвай и ще имаш резултати аз последните дни на крачка да изям нещо сладко обаче някак се сдържах затова ядех плодовете дано да я издържа до края! А при мен е лошото че ако изям нещо няма да се спра до там ще ям и още

А ти колко си висока и колко тежиш!
    Т'ва за диетата на Боряна ли говориш,че си свалила 6кг?!

Да за нея ! Обаче не са 6 а са 5 или 4 защото днес ме показа 57 !

Град
    Sin City
    И аз почнах доста плодове да ям по време на диетата на Боряна, но дано да има ефект, както при silviq8888.

Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    И аз почнах доста плодове да ям по време на диетата на Боряна, но дано да има ефект, както при silviq8888.
    Ъъъ много плодове не ям !!!!!! Ям по 1 -2 най-много ябълки защото ми прилошава!

Град
    Sin City
    ^ Като казах, че ям по много плодове, имах предвид, че от вчера почнах да ям по някой плод. Вчера ядох 2 ябълка, днес 4 кайсии и за това казах много плодове.

Здр момичета ! Днес ми е зеленчуков ден! :P :P :P Успех на всички в отслабването!

Град
    Пловдив
    Не съм на диета от 6 дена пък днес кантара ме показа минус 600гр,като се има предвид,че всичко си хапвам,но в умерени количества.

Град
    Sin City
    ^ Браво ! Значи си късметлийка, щом като си похапваш от всичко и си свалила.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не съм на диета от 6 дена пък днес кантара ме показа минус 600гр,като се има предвид,че всичко си хапвам,но в умерени количества.
    Бравооо това може би се дължи ,че я изкара цялата 90-дневна то пише ,че ако свалиш още 3 кг през времето в което вече не си на диета значи метаболизма ти се е нормализирал! Шапка ти свалям! А аз сега като я свърша тази ще се върна на 90 -дневната защото сигурно ще има още да свалям!

Град
    Пловдив
    Ще си почина до неделя включително и мисля от понедленик да почна диетата,защото някъде в началото на август ще ходя на море и искам да сваля до тогава още някой килограм.

знам че не е по темата и много съжалявам за което но някой ще може ли да ми даде линк с pump it up само без замунда че не мога от там!!! Мерси предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си