.
Отговор в тема
Страница 36 от 49 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1217
    Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Здравейте момичетаа .. :P Аз изкарах още 5 дни от диетата на Боряна, този път по-стриктно и свалих около 4-5 килограма сигурно .. не знам не съм се мерила, но има много голям резултат .. мноого съм щастливаа .. Тъкмо другия месец ще ходя на море и ще изглеждам добрее ..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от Devotion
    знам че не е по темата и много съжалявам за което но някой ще може ли да ми даде линк с pump it up само без замунда че не мога от там!!! Мерси предварително
    http://dox.bg/files/dw?a=2c499c88ed

Град
    Sin City
    Fr3eGiRl поздарвления, че си се справила и че има ефект! Искам да попитам за Витаминно-Протеинова Диета дали може да се яде кислео мляко (като протеинов компонент)?

Здравейте от понеделник и аз ще съм на диетата на Боряна , надявам се да даде резултат , защото единия свален килограм от 90 дневната (при мен 34 дневната ) се върна сигурно е било само вода както и да е някой изкарал ли е 10те дни или поне няколко и какви резултати е постигнал ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

и извинявайте забравих да ви попитам захранването след диетата , какво представлява търсих в интернет , но никъде не открих информация

Цитирай Първоначално написано от Fr3eGiRl
    Здравейте момичетаа .. :P Аз изкарах още 5 дни от диетата на Боряна, този път по-стриктно и свалих около 4-5 килограма сигурно .. не знам не съм се мерила, но има много голям резултат .. мноого съм щастливаа .. Тъкмо другия месец ще ходя на море и ще изглеждам добрее ..
    Бравооо и аз имам същите резултати като теб 4-5 някъде ! днес ми е 8 ден и като ги свърша ще пиша резултати ! Ти спря ли я или ще я караш цялата и кой ден ти е ?

Здравейте, имам да питам нещо и мисля, че тук мога да го направя, за да не правя нова тема. Значи от известно време съм спряла всякакви бързи храни, напитки и т.н., деинственото, което ям от така наречените боклуци е сладкото. Та отслабнах колкото искам и си задържах теглото, като в това време и спортувах. Обаче наскоро имаше един период, в който имах страшно много ходене, и въпреки че тогава единственият спорт беше това ходине и пак си хапвах сладко и т.н., отслабнах и станах още повече под нормата(преди не бях дебела, просто имах нужда от малко отслабване и стягане). Та сега и цикълът ми закъснява и искам да кача много малко и да стана килограмите, които бях преди това скорошно отслабване. Обаче не знам как. Смисъл искам да продължа да си спортувам, да си ям както си ядох преди, обаче ме е страх, че ако почна да спортувам, ще отслабна още певече. А сегаме е страх, че ако не спортувам, ще кача мазнина, ще ми се образува целулит и по-точно ще напълнея не както искам. И ся какво да правя??? За информация не съм свалила чаак толкова много- за десетина дни 2 кг+-0,5.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Здравейте, имам да питам нещо и мисля, че тук мога да го направя, за да не правя нова тема. Значи от известно време съм спряла всякакви бързи храни, напитки и т.н., деинственото, което ям от така наречените боклуци е сладкото. Та отслабнах колкото искам и си задържах теглото, като в това време и спортувах. Обаче наскоро имаше един период, в който имах страшно много ходене, и въпреки че тогава единственият спорт беше това ходине и пак си хапвах сладко и т.н., отслабнах и станах още повече под нормата(преди не бях дебела, просто имах нужда от малко отслабване и стягане). Та сега и цикълът ми закъснява и искам да кача много малко и да стана килограмите, които бях преди това скорошно отслабване. Обаче не знам как. Смисъл искам да продължа да си спортувам, да си ям както си ядох преди, обаче ме е страх, че ако почна да спортувам, ще отслабна още певече. А сегаме е страх, че ако не спортувам, ще кача мазнина, ще ми се образува целулит и по-точно ще напълнея не както искам. И ся какво да правя??? За информация не съм свалила чаак толкова много- за десетина дни 2 кг+-0,5.
    Цикъла от 2-3 кг не ти закаснява... може да е от топлото
    А можеш да продължиш да си хапваш по здравословни неща но в по голямо количество - не се ограничавай. Можеш да ядеш храни дето са здравословни но калорични като сурови ядки, месо - свинско или телешко ако обичаш.
    Яж повече протейни и спортувай И сега е лято хапвай сладолед на 2-3 дни, и ще си ги качиш тези килогриами, не са много а пък и няма да си отпусната ако спортуваш и ще се харесваш повече :п
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    хора много тъпо....
    бях ви казала че не се чувствам добре в кожата си ... вече знам че е от стреса на който съм подложена в момента... работа , учене , приятел и на всичко тря отдавам време...
    Обувам си еи сега късите шорти който си купих преди месец и ми бяха по краката , сега хлопат много ....
    точно сега когато не ми се одслабва и тн организма ми слабее
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Едва ли ти закъснява от това. По - скоро от рязката промяна в климата. Или , ако си била под стрес.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    хора много тъпо....
    бях ви казала че не се чувствам добре в кожата си ... вече знам че е от стреса на който съм подложена в момента... работа , учене , приятел и на всичко тря отдавам време...
    Обувам си еи сега късите шорти който си купих преди месец и ми бяха по краката , сега хлопат много ....
    а аз се мъча да напълнея, и при мен ефекта е обратен
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

^ аз пък опитвам си запазя кг , ама и аз некво свалям ми се струва ;dd
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

добре бе, аз съм на Боряна от днес
    и още не съм яла, в смисъл.. аз по принцип имам апетит, а с'я направо се чудя как ще ги изям тия две кисели млека
    ебати :д

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от vanilievisez
    добре бе, аз съм на Боряна от днес
    и още не съм яла, в смисъл.. аз по принцип имам апетит, а с'я направо се чудя как ще ги изям тия две кисели млека
    ебати :д
    по добре се насили и изяй поне 1 и 1/2 ,защото и диетата си е доста строга според мен .Или може би си прекалено мотивирана

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    хора много тъпо....
    а аз се мъча да напълнея, и при мен ефекта е обратен
    аз не смятам да напълнявам , просто ми е странно как от нищото свалих
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

А има ли значение на колко пъти се изяжда храната примерно киселите млека може ли да се разделят двете кофички на 4 чаши и така на четири пъти , а не на два пъти , защото нали иначе като се приема храна много на рядко и метаболизмът се забавя ?

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    А има ли значение на колко пъти се изяжда храната примерно киселите млека може ли да се разделят двете кофички на 4 чаши и така на четири пъти , а не на два пъти , защото нали иначе като се приема храна много на рядко и метаболизмът се забавя ?
    През деня общо 2 кофички-няма значение как.
    Nobody keeps a secret...

Момичета днес ми е 9 ден утре финал

Цитирай Първоначално написано от LavAzza
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    През деня общо 2 кофички-няма значение как.
    мерси

някой ще сподели ли резултати от Боряна, да се амбицирам малко, че видях само едно мнение :Д
    аз съм на зеленчуци днес и въобще не ми се ядат, а съм доооста гладна

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Fr3eGiRl поздарвления, че си се справила и че има ефект! Искам да попитам за Витаминно-Протеинова Диета дали може да се яде кислео мляко (като протеинов компонент)?
    Да,можеш,млякото е протеин.

искам да попитам няколко въпроса тук , защото иначе няма кой да ми каже .. значи
    след като нямам МЦ нито раста на височина , нито гръдната обиколка нали ?
    ии още нещо - пушенето забавя или забързва метаболизма ?
    ще съм мн благодарна ако отговорите ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    искам да попитам няколко въпроса тук , защото иначе няма кой да ми каже .. значи
    след като нямам МЦ нито раста на височина , нито гръдната обиколка нали ?
    ии още нещо - пушенето забавя или забързва метаболизма ?
    ще съм мн благодарна ако отговорите ..
    забавя
    Имало едно време..

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Да,можеш,млякото е протеин.
    Мерси.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си