- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Здравейте момичетаа .. :P Аз изкарах още 5 дни от диетата на Боряна, този път по-стриктно и свалих около 4-5 килограма сигурно .. не знам не съм се мерила, но има много голям резултат .. мноого съм щастливаа .. Тъкмо другия месец ще ходя на море и ще изглеждам добрее ..![]()
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
http://dox.bg/files/dw?a=2c499c88edПървоначално написано от Devotion
Fr3eGiRl поздарвления, че си се справила и че има ефект!Искам да попитам за Витаминно-Протеинова Диета дали може да се яде кислео мляко (като протеинов компонент)?
Здравейте от понеделник и аз ще съм на диетата на Боряна , надявам се да даде резултат , защото единия свален килограм от 90 дневната (при мен 34 дневната ) се върна сигурно е било само вода както и да енякой изкарал ли е 10те дни или поне няколко и какви резултати е постигнал ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
и извинявайте забравих да ви попитам захранването след диетата , какво представлява търсих в интернет , но никъде не открих информация![]()
Бравооо и аз имам същите резултати като тебПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
4-5 някъде !
![]()
![]()
днес ми е 8 ден и като ги свърша ще пиша резултати ! Ти спря ли я или ще я караш цялата и кой ден ти е ?
![]()
![]()
![]()
Здравейте, имам да питам нещо и мисля, че тук мога да го направя, за да не правя нова тема. Значи от известно време съм спряла всякакви бързи храни, напитки и т.н., деинственото, което ям от така наречените боклуци е сладкото. Та отслабнах колкото искам и си задържах теглото, като в това време и спортувах. Обаче наскоро имаше един период, в който имах страшно много ходене, и въпреки че тогава единственият спорт беше това ходине и пак си хапвах сладко и т.н., отслабнах и станах още повече под нормата(преди не бях дебела, просто имах нужда от малко отслабване и стягане). Та сега и цикълът ми закъснява и искам да кача много малко и да стана килограмите, които бях преди това скорошно отслабване. Обаче не знам как. Смисъл искам да продължа да си спортувам, да си ям както си ядох преди, обаче ме е страх, че ако почна да спортувам, ще отслабна още певече. А сегаме е страх, че ако не спортувам, ще кача мазнина, ще ми се образува целулит и по-точно ще напълнея не както искам. И ся какво да правя??? За информация не съм свалила чаак толкова много- за десетина дни 2 кг+-0,5.
Цикъла от 2-3 кг не ти закаснява... може да е от топлотоПървоначално написано от BlackkStar
![]()
А можеш да продължиш да си хапваш по здравословни неща но в по голямо количество - не се ограничавай. Можеш да ядеш храни дето са здравословни но калорични като сурови ядки, месо - свинско или телешко ако обичаш.
Яж повече протейни и спортувайИ сега е лято хапвай сладолед на 2-3 дни, и ще си ги качиш тези килогриами, не са много а пък и няма да си отпусната ако спортуваш и ще се харесваш повече :п
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
хора много тъпо....
бях ви казала че не се чувствам добре в кожата си ... вече знам че е от стреса на който съм подложена в момента... работа , учене , приятел и на всичко тря отдавам време...
Обувам си еи сега късите шорти който си купих преди месец и ми бяха по краката , сега хлопат много ....
точно сега когато не ми се одслабва и тн организма ми слабее![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Едва ли ти закъснява от това. По - скоро от рязката промяна в климата. Или , ако си била под стрес.Първоначално написано от BlackkStar
а аз се мъча да напълнея, и при мен ефекта е обратенПървоначално написано от HexGirl
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ аз пък опитвам си запазя кг , ама и аз некво свалям ми се струва ;dd
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
добре бе, аз съм на Боряна от днес
и още не съм яла, в смисъл.. аз по принцип имам апетит, а с'я направо се чудя как ще ги изям тия две кисели млека
ебати :д
аз не смятам да напълнявам , просто ми е странно как от нищото свалихПървоначално написано от mynichka
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
абе, мотивирана съм, ама все пак ;д
едното го изядох, довечера другото :д
А има ли значение на колко пъти се изяжда храната примерно киселите млека може ли да се разделят двете кофички на 4 чаши и така на четири пъти , а не на два пъти , защото нали иначе като се приема храна много на рядко и метаболизмът се забавя ?
През деня общо 2 кофички-няма значение как.Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
Nobody keeps a secret...
Момичета днес ми е 9 ден утре финал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мерсиПървоначално написано от LavAzza
![]()
някой ще сподели ли резултати от Боряна, да се амбицирам малко, че видях само едно мнение :Д
аз съм на зеленчуци днес и въобще не ми се ядат, а съм доооста гладна
Да,можеш,млякото е протеин.Първоначално написано от anitapz93
искам да попитам няколко въпроса тук , защото иначе няма кой да ми каже .. значи
след като нямам МЦ нито раста на височина , нито гръдната обиколка нали ?
ии още нещо - пушенето забавя или забързва метаболизма ?
ще съм мн благодарна ако отговорите ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мерси.Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....