- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
За нищо.Първоначално написано от anitapz93
![]()
рискувам .. от утре почвам диетата на Боряна .. като трябва ще припадам ;х само да отслабна че ми писна да се гледам таква![]()
много грешно мислиш.. това си е мъчение според мен.. по- добре спортувай, тичай, яж повече плодове и зеленчуци, изключи вредните храни и ще има резултат. не се тормози..Първоначално написано от bonbonche005
Имало едно време..
Аз в сряда почвам Скарсдейл,щото утре го дават за тежък ден и не е хубаво да се почват диети.
Днес .. както всеки друг ден без неделя тренирах триразово.. Ех, някой ден ще умра на стадиона ми се струва![]()
Тръгнах добре с храната:
закуска: филия черен хляб + домат
обяд: пилешко варено + филия черен хляб и резен кашкавал
вечеря: Fitness Nestle Natural купичка с мляко
иии преди малко се наядох с бонбонки и сладолед ..
Толкова бях изморена след упражненията, дето се морих 1 час, че хаха
Ааа и се снимах и съм мега доволна от прогреса си, погледнете:
1. http://i25.tinypic.com/fa5y81.jpg цяла
2. http://i29.tinypic.com/2r6jixe.jpg в мрака леко![]()
3. http://i30.tinypic.com/30a5nxk.jpg нещо като бицепц .. хихи
ОФ, изказах се .. олекна миБлагодаря за вниманието (:
Running is my drug and I am overdosed ..
мм браво DarkKiss) аз може само да си мечтая за такова тяло :Д
DarkKisss , плочките ти се уникални яки,аз ся уж правя плочки ама не съм стигнала кой знае колко далеч.Понеже разбираш искам да те питам кажи нещо,което топи подкожна мазнина (спорт/упр) ,защото имам плочки ама са покрити и не се виждат.Ако може да не е бягане и плуване,че и в двете съм много зле,ама смятам от утре да бягам в квартала (да опитвам поне) та нещо , с което ще си помогна за изгарянено на мазнинките.Храня се здравословно ,старая се без хляб и сладко.Та какво може да ми препоръчаш за лятото ,защото като съм на училище съм всеки ден в залата и нямам проблеми обаче лятото няма зала и застоявам ,макар че правя упражнения вкъщи![]()
благодаря ти предварително![]()
Благодаря (:
Ами Зоре, скачай на въже .. Трябва ти кардио, за да топиш подкожна мазнинка .. Тичане, колело, въже ..
Даркис,когато и да ти видя снимките все ми се струва,че все по оформени и по оформени ти стават плочките.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Някой да знае какво е захранването след диетата на Боряна?
И при мен е такова положението.Първоначално написано от zoreto
От време на време карам колело,сега ще се заема по-сериозно с въжето.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
О, благодаря ти .. Имах нужда да го чуя, че сама не мога да определя и си мисля, че все нещо липсва .. (:Първоначално написано от titinkaa
От утре съм на Витаминно-протеиновата диета. След като минат 10 дена ще си почина седмица като ям сутрин таратор, а за обяд краставици и домати. След тази седмица се поватря - 10 дена Витаминно-протеиновата диета, седмица красавици и домати и така 2-3 пъти, докато не достигна желания ефект. Даже може да го правя докато почна даскало. Всъщото време ходя сутрин да бягам, понякога правя по няколко скачания с важе и клякания. Това са ми физ. упражнения. Скоро време ще почвам да карам колело, но трябва да ми се напомпат гумите, но не знам кога ще стане това.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
та за днес
закуска нямаше
тичах около 15-20 мин
обяд
120гр спагери и салата
30мин pump it up последните 2 част (бързата и където са коремните)
отделно 240 коремни за различните мускули
малко разтягане (да не губя форма лятото)
вечеря: салата и 2 препечени филийки пълнозърнест хляб
щях да карам колело ама заваля![]()
От днес съм на диетата Скарсдейл.После ще ви пиша менюто.![]()
На мен днес ми е 2рия ден от тази диета.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Ее супер,тъкмо имам с кой да си говоря за диетата.Много се радвам,как изкара вчера,днес показа ли те по- малко кантара?!Първоначално написано от uBeTy
![]()
![]()
От днес съм на Витаминно-протеиновата диета и като по чудо не си хапнах нещо, което не е позволено в диетата. Много се изкушавах от сготвеното вкъщи, но се въздържах.![]()
![]()
![]()
![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
;д бравооо на всички
та вчера почнах Диетата на Боряна
менюто за вчера ми беше : обяд - чаша прясно мляко
вечеря : 1 кофичка кисело мляко ( вечерята ми е в 17:30 )
Втори ден : обяд - 2 корнишона,1 домат и чушка пълна със сиренце
вечеря - същото
+ това вечер правя Pump it up![]()
надявам се да изкарам 10 дена така .. а ако ги изкарам , след това мисля да почна разделно хранене за да не напълнея отново![]()
titinkaa и аз се радвам че не съм самасупер ги изкарах тия дни изобщо не огладнявах между обяда и вечерята,много те засища диетката и вече съм - почтиии 1кг
![]()
.При теб как върви ?
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=