- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
uBeTy,ми на мен днес ми е първи ден,на обяд си наруших диетата,щото неочаквано отидох на плаж и нямаше как да си нося пилето и доматите с мен,но вечерята е спазих.![]()
^ нищонали не ти е 4,5 ден сега започваш,споко.
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
^М да,утре (да не се каня) ама ще го спазя както трябва.![]()
От утре съм на диетата на Боряна(най-накраяяяяяяяя) + фет бърнър(мостра е и са само 20 капсули)+кардио с ролери
здравеите,
мисля да започна 90 дневната диета скоро (след съботно напиване)
мацките които са е пробвалии ще могат ли да ми кажат какво постигнаха или ако имате снимки още по-добре![]()
мерсии предварителноо
Да ви се похваля,днес ми е втори ден от диетата на Скарсдейл и сутринта кантара показа минус 900гр![]()
^ Браво за резултата!А да те попитам някакви упражнения или нещо друго правиш ли ти ?
М не,нищо не правя,само разходки насам натам.Днес имаше ли минусчета на кантара?Първоначално написано от uBeTy
![]()
Ами аз нямам кантар вкъщи, а се меря от време на време като отида при баба миПървоначално написано от titinkaa
,понеже само там ме мери точно и сигурно ще се премеря отново чак след края на диетата.
добре, според вас на Дюкан може ли обезмасленото мляко да се замени с нискомаслено? става въпрос и за прясно, и за кисело, 'щото обезмаслено в нас няма в момента, а и не мога да си представя к'ва боза е :/
според мене може...това 0,1% става.Първоначално написано от vanilievisez
Аз с тая Борянина диета няма да се разбера и затова го карам по някакъв си мой начин.
Сутринта пих едно кафе( без захар и мляко)
14ч. ядох таратор( мляко,краставица,вода и малко сол)
16ч- 1 капуса фет бърнър
17ч-тараторрр
Аз така и не мога да се откажа от сладкото.![]()
Днес ще си наруша диетата, защото има РД и е ядосвам, но поне днес да си похапна каквото поискам, а утре пак лишения.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
ти беше на диетата на Боряна нали? Колко кг смъкна общо и поздравления за упоритосттаПървоначално написано от silviq8888
![]()
БлагодаряПървоначално написано от vampireee
еми да 7 кг май но последния ден не го направих
![]()
и много се ядосвам защото пак почнах да хапвам много
![]()
![]()
и мисля да я повторя защото с това ядене съм качила някое и друго кило
![]()
ако я правите не правете моята грешка да ядете след това като невидели!
![]()
![]()
![]()
^Е,супер..а можеш ли да кажеш сега колко килограма си и колко си висока.Браво за резултатите.Явно си доволна..предполагам са видими.
Аз заради цикъла имам ОГРОМЕН апетит..обаче като ми свърши мисля да я почна.. не знам дали ще издържа,ама ми трябват няколко килогрмата по-надолу,че за моретоо...![]()
Значи аз първо бях на 90 -дневната от нея свалих 7 кг бях 67Първоначално написано от Colouring
![]()
![]()
и станах 60 за 1 месец после 2 месеца си хапвах стабилно но за моя радост 2 кг качих
![]()
И после някъде бях 61-2 и започнах на боряна след първите 5 дни ме показа 57 през 2-рите 5 дни издържах само 3 без прегрешения и бях 56 но 4 и 5 ден ги оплесках и пак започнах да ям!
![]()
![]()
И сега мисля пак да я започна защото наистина действа и да ВИДИМИ са аз преди не ги виждах но мама постоянно ми казваше много си отслабнала а аз не но сега като качих пак сигурно 2-3 кг забелязах веднага
![]()
![]()
! Висока съм 162 искам да стана 48-9 ! А ти колко си висока и колко тежиш? и само да добавя че аз повече ядех от позволето тоест от позволената храна но в по големи количества така че ако омжеш да я оздържиш ще имаш страхотни резултати ! Успех а от кога мислиш да я започнеш?
![]()
![]()
![]()
Ами,аз преди известно време дори бях писала,че я започвам и издържах първия ден,но после бях на няколко рд-та ии..![]()
Иначе сега преди да ми дойде ми се яде много и имам голям апетит и сигурно тия дни трябва да ми дойде.Та,като ми свърши веднага я почвам.Мисля,че ще издържа.
А относно височината и килогрматите-ами,да ти кажа-не знам. ;д Тука имаме кантар,уж е нов,обаче не е верен.Висока съм около 173 и може и да съм 63-64 кг... нямам представа честно казано.Обаче се вижда,че трябва да се сваля.
И понеже не мисля да я почвам по време на цикъл,съм решила като ми свърши..
А ти някакви упражнения правиш ли?Или само мързелуваш и гладуваш.![]()
Еми въртя колелоПървоначално написано от Colouring
![]()
а за упражнения нямам сили
![]()
и коремни правя ( защото мама беше против диетите ако не тринирам поне нещо минимално
![]()
![]()
) Еми ти трябва май много малко кг да смъкнеш както си и висока а колко искаш да станеш? А ти ще тренираш ли нещо?
![]()
Ами аз..Не знам дали изглежда,че имам много или малко за сваляне,но аз виждам,че се нуждая.Не знам колко кг искам да махна,а просто искам веднъж завинаги да се харесам.Ей сега за морето,ако мога да смъкна някой килограм и после като се върна продължавам с някакъв режим докато не постигна желаните резултати.Общо взето мисля тази година да се понапъна,че за другото лято вече да съм готова.Има много време,знам,но.. все пак.Та,така де.. преди морето ще я направя тази Боряна и после ако остане още някой ден ще си го кареам на мой си режим,може и на 90 дневната..след морето продължавам с нещо,обаче не съм го измислила какво.
И да,мисля да правя упражнения,обаче малко ми е чудно с тия две кисели млека или с тия 5 яйца на ден дали ще имам сили...![]()