- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
90-дневната не действа много според мен
тая на Боряна си е мъчение, иначе се сваля горе-долу
аз сега съм на Дюкан![]()
![]()
Днес ми е втори ден от Скарсдейл и кантара ме показа с още 500 грама по-малко.За два дена свалих 1.4кг![]()
Офф хора май имам някакъв проблем...
Като ям нещо и започвам да изпитвам някаква вина...дори и 1 краставица да изям,която дефакто няма кой знае колко калории пак ми става гадно.
Все си мисля,че тая краставица ще ми се лепне някъде.
Когато започне да ми става много лошо от глад,изяждам примерно 1 варено яйце и след това-отново тъпото чувство.
Не знам какво да направя.Имало е дни,в които горе-долу гледам да карам на по-малко въглехидрати и вредни неща,а имам и дни,в които се тъпча...бисквити,филии с маргарин/масло...
Тъпото е че си мисля,че каквото ям ще ми се лепне,а аз искам и трябва да сваля няколко кг.
Сорри,ако е станало дълго,но тези неща от доста време ме тормозят.
Звучи като начална фаза на анорексия, честно казано.
Храната е полезна за тялото ти и ти е необходима. Запомни го и си го повтаряй редовно.
Ох погледнах 'Диетата на Боряна', по която сте се зарибили 90 % .. Пълна глупост е това според мен. Изобщо не е здравословно така![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от Colouring
![]()
да много лошо е хайде млеката са добре защото още не си се изтощила ама яйцата на мен ми става лошо направо незнам как пак ще карам през този ден хич ме нямашеее !
![]()
![]()
Успех ти пожелавам и аз ще я започна тези дни пък ще видим!
![]()
Да,знам че е така...опитвам се да си го повтарям...но понякой път е трудно.Все пак мисля,че ще успея.Нищо,че от време на време направо ми се драйфа,но НЕ го правя,защото знам че НЕ трябва.Първоначално написано от ThroughStruggle
Благодаря!
Хубаво е, че осъзнаваш проблема. Все пак, бих те посъветвала, ако започнеш да усещаш, че губиш в "битката", да потърсиш помощта на лекар, или най-малкото да споделиш с родителите си.
Няма защо.
titinkaa как вървят нещата с диетката ?Можеш ли да се похвалиш с още хубави резултати ?Аз днеска я наруших малко с 1 хапка
![]()
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
момичета .. мисля от утре да пробвам с диетата на боряна .. трябва ми да сваля около 10 кг го 1-ви юли.. знам 4е е невъзможно но поне някаква част от тях .. та вискоа съм 170 и съм 68 кг .. какво мислите за диетата .. ? някой койото я е пробвал .. да спдели резулататите .. ;Д![]()
![]()
![]()
![]()
Ами той 1-ви Юли одавна мина
ммм и аз мисля утре отново да почна диетата![]()
snowwwww671 в по предно мнение, бях споделила че за 2 дена отслабнах с 3 кг ( с диетата на Боряна ) , така че явно е възможно да се смъкнат толкова килограми. Но според мен не е особенно полезно, ама щом се налага![]()
1 август .. сори ( : смис объркала съм се,..
а да се налага чак не се налага .. ама море ала бжала .. и ме е страх да не ги кача двойно килограмите след това ..![]()
![]()
След диетата е хубаво да минеш на разделно хранене, за да не стане йо-йо ефект, а не да почнеш да се плюскаш като невидяла. И много, мнооого спорт момиче.
Ай успех с диетата. Ако я почнеш, ще даваш отчет за колко време колко кг си свалила ;д![]()
да да да .. от утре я почвам и ще видим какво ще стане ..мерсии (( :
да.. (( : айде и ти ще споделяш резултати![]()
![]()
не ви ли е трудна диетата на Боряна? на мен ми се струва мъчение.. аз от понеделник почвам да тичам, мъчат ме 4 килограма и искам да ги сваля, много искаммене се ме мъчи нещо с тия килограми, ту свалям, ту качвам.. абе ще тичам, ще ям плодове, зеленчуци и кисело мляко и ще видим кво ще стане. Или ще припадна на третия ден, или не
![]()
Имало едно време..
Мда, трудна е.. Аз колкото и да се опитвам не мога да я направя.. по време на последния ми опит на втория или третия ден кръвното ми спадна ааадски мнг ии припаднах .. ии не смятам да пробвам отноовоПървоначално написано от YouMakeMeSmile
От утре започвам диетата на Скарсдейл.. някакви отзиви?![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Хайде тези,които са на Боряна да дават отчетУспех
![]()
Аз съм на диетата на Скарсдейл вече 6 ден , titinkaa също ама нещо се загуби.Първоначално написано от CreamCookie
Много е приятна диетата,не оставаш гладен oпитай я ако искаш няма да сгрешиш.
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
uBeTy ми добре върви,вчера свалих още 100гр и днес още 100гр по-малко ме показа кантара за тея дни откакто съм я почнала съм свалила общо 1.6кг![]()
При теб как върви?![]()
![]()
Първоначално написано от uBeTy
Айде днеска първи ден..Наистина е много по-приятна от тази на Боряна, много ми харесва... Ще видим резултатите, успех на всички !
![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
и първи ден на боряна .. толкова много да ми се яде нещо различно от кисело мляко .. направоо ..ноо да се надяваме че ще издържа .., за сега съм на положин кофичка млякоо ..
![]()
![]()