.
Отговор в тема
Страница 39 от 49 ПървиПърви ... 29353637383940414243 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1217
    90-дневната не действа много според мен
    тая на Боряна си е мъчение, иначе се сваля горе-долу
    аз сега съм на Дюкан

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес ми е втори ден от Скарсдейл и кантара ме показа с още 500 грама по-малко.За два дена свалих 1.4кг

5ти ден
    Резултат : -2 кг.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Офф хора май имам някакъв проблем...

Като ям нещо и започвам да изпитвам някаква вина...дори и 1 краставица да изям,която дефакто няма кой знае колко калории пак ми става гадно.
    Все си мисля,че тая краставица ще ми се лепне някъде.
    Когато започне да ми става много лошо от глад,изяждам примерно 1 варено яйце и след това-отново тъпото чувство.

Не знам какво да направя.Имало е дни,в които горе-долу гледам да карам на по-малко въглехидрати и вредни неща,а имам и дни,в които се тъпча...бисквити,филии с маргарин/масло...
    Тъпото е че си мисля,че каквото ям ще ми се лепне,а аз искам и трябва да сваля няколко кг.

Сорри,ако е станало дълго,но тези неща от доста време ме тормозят.

Звучи като начална фаза на анорексия, честно казано.
    Храната е полезна за тялото ти и ти е необходима. Запомни го и си го повтаряй редовно.

Град
    На стадиона за бягане.
    Ох погледнах 'Диетата на Боряна', по която сте се зарибили 90 % .. Пълна глупост е това според мен. Изобщо не е здравословно така
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Ами аз..Не знам дали изглежда,че имам много или малко за сваляне,но аз виждам,че се нуждая.Не знам колко кг искам да махна,а просто искам веднъж завинаги да се харесам.Ей сега за морето,ако мога да смъкна някой килограм и после като се върна продължавам с някакъв режим докато не постигна желаните резултати.Общо взето мисля тази година да се понапъна,че за другото лято вече да съм готова.Има много време,знам,но.. все пак.Та,така де.. преди морето ще я направя тази Боряна и после ако остане още някой ден ще си го кареам на мой си режим,може и на 90 дневната..след морето продължавам с нещо,обаче не съм го измислила какво.
    И да,мисля да правя упражнения,обаче малко ми е чудно с тия две кисели млека или с тия 5 яйца на ден дали ще имам сили...
    да много лошо е хайде млеката са добре защото още не си се изтощила ама яйцата на мен ми става лошо направо незнам как пак ще карам през този ден хич ме нямашеее ! Успех ти пожелавам и аз ще я започна тези дни пък ще видим!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Звучи като начална фаза на анорексия, честно казано.
    Храната е полезна за тялото ти и ти е необходима. Запомни го и си го повтаряй редовно.
    Да,знам че е така...опитвам се да си го повтарям...но понякой път е трудно.Все пак мисля,че ще успея.Нищо,че от време на време направо ми се драйфа,но НЕ го правя,защото знам че НЕ трябва.
    Благодаря!

Хубаво е, че осъзнаваш проблема. Все пак, бих те посъветвала, ако започнеш да усещаш, че губиш в "битката", да потърсиш помощта на лекар, или най-малкото да споделиш с родителите си.

Няма защо.

titinkaa как вървят нещата с диетката ?Можеш ли да се похвалиш с още хубави резултати ? Аз днеска я наруших малко с 1 хапка
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

момичета .. мисля от утре да пробвам с диетата на боряна .. трябва ми да сваля около 10 кг го 1-ви юли.. знам 4е е невъзможно но поне някаква част от тях .. та вискоа съм 170 и съм 68 кг .. какво мислите за диетата .. ? някой койото я е пробвал .. да спдели резулататите .. ;Д

Голям фен
    Ами той 1-ви Юли одавна мина

ммм и аз мисля утре отново да почна диетата

snowwwww671 в по предно мнение, бях споделила че за 2 дена отслабнах с 3 кг ( с диетата на Боряна ) , така че явно е възможно да се смъкнат толкова килограми. Но според мен не е особенно полезно, ама щом се налага

1 август .. сори ( : смис объркала съм се,..
    а да се налага чак не се налага .. ама море ала бжала .. и ме е страх да не ги кача двойно килограмите след това ..

След диетата е хубаво да минеш на разделно хранене, за да не стане йо-йо ефект , а не да почнеш да се плюскаш като невидяла. И много, мнооого спорт момиче.

Ай успех с диетата. Ако я почнеш, ще даваш отчет за колко време колко кг си свалила ;д

да да да .. от утре я почвам и ще видим какво ще стане .. мерсии (( :

То и аз от утре ще я почна :д явно ще сме двете

да.. (( : айде и ти ще споделяш резултати

не ви ли е трудна диетата на Боряна? на мен ми се струва мъчение.. аз от понеделник почвам да тичам, мъчат ме 4 килограма и искам да ги сваля, много искам мене се ме мъчи нещо с тия килограми, ту свалям, ту качвам.. абе ще тичам, ще ям плодове, зеленчуци и кисело мляко и ще видим кво ще стане. Или ще припадна на третия ден, или не
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    не ви ли е трудна диетата на Боряна? на мен ми се струва мъчение.. аз от понеделник почвам да тичам, мъчат ме 4 килограма и искам да ги сваля, много искам мене се ме мъчи нещо с тия килограми, ту свалям, ту качвам.. абе ще тичам, ще ям плодове, зеленчуци и кисело мляко и ще видим кво ще стане. Или ще припадна на третия ден, или не
    Мда, трудна е.. Аз колкото и да се опитвам не мога да я направя.. по време на последния ми опит на втория или третия ден кръвното ми спадна ааадски мнг ии припаднах .. ии не смятам да пробвам отноово
    От утре започвам диетата на Скарсдейл.. някакви отзиви?
    once i'm under your skin you're begging me for more,
    you'll get addicted to this but baby you've been more,
    don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..

Голям фен
    Хайде тези,които са на Боряна да дават отчет Успех

Цитирай Първоначално написано от CreamCookie
    Мда, трудна е.. Аз колкото и да се опитвам не мога да я направя.. по време на последния ми опит на втория или третия ден кръвното ми спадна ааадски мнг ии припаднах .. ии не смятам да пробвам отноово
    Аз съм на диетата на Скарсдейл вече 6 ден , titinkaa също ама нещо се загуби. Много е приятна диетата,не оставаш гладен oпитай я ако искаш няма да сгрешиш.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    uBeTy ми добре върви,вчера свалих още 100гр и днес още 100гр по-малко ме показа кантара за тея дни откакто съм я почнала съм свалила общо 1.6кг
    При теб как върви?

Цитирай Първоначално написано от uBeTy
    Цитирай Първоначално написано от CreamCookie
    Аз съм на диетата на Скарсдейл вече 6 ден , titinkaa също ама нещо се загуби. Много е приятна диетата,не оставаш гладен oпитай я ако искаш няма да сгрешиш.

Айде днеска първи ден.. Наистина е много по-приятна от тази на Боряна, много ми харесва... Ще видим резултатите, успех на всички !
    once i'm under your skin you're begging me for more,
    you'll get addicted to this but baby you've been more,
    don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..

и първи ден на боряна .. толкова много да ми се яде нещо различно от кисело мляко .. направоо .. ноо да се надяваме че ще издържа .., за сега съм на положин кофичка млякоо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си