.
Отговор в тема
Страница 40 от 49 ПървиПърви ... 30363738394041424344 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1217
    Супер фен Аватара на gabi_94
    Мале тая диета на Боряна е ужасна! Как може толкова малко количество храна....ужас...вие ще умрете от глад бе, осъзнайте се малко. По-добре правете 90-дневната...бавно става, но пък казват, че резултата се задържа и не е толкова сложна самата диета.
    Аз искам да сваля 3кг., но само със спорт...Почнах да плувам, все още обаче ям адски много и ще се опитам да огранича, ще правя Pump it up и дано има ефект от цялата работа!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Момичета, не разбирам за какво се тормозите с диети,наистина.
    Всичко може да стане само и единствено със спорт.
    Защо трябва да подтискате апитита си и да рискувате здравето си?
    Знам, че според вас е лесно да се говори така, но ми повярвайте като казвам,че няма абсолютно никакъв смисъл от диети. Така или иначе, не можете да ги пазите вечно и без някакъв правилен режим,движение и спорт .. килограмчетата пак ще се върнат.

Иначе.. изборът е ваш, дано наистина постигнете ефект и намерите границата.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Мале тая диета на Боряна е ужасна! Как може толкова малко количество храна....ужас...вие ще умрете от глад бе, осъзнайте се малко. По-добре правете 90-дневната...бавно става, но пък казват, че резултата се задържа и не е толкова сложна самата диета.
    Аз искам да сваля 3кг., но само със спорт...Почнах да плувам, все още обаче ям адски много и ще се опитам да огранича, ще правя Pump it up и дано има ефект от цялата работа!
    Аз нз как издържат по 10 дена на тая диета,на мен още на пърия ден ми стана лошо и я спрях и повече и не съм се опитвала да я почвам.

добре, че е жега и не ми се яде..
    от утре ще тичам
    Имало едно време..

aзз днеска .. доста опесках нещатата с диетата .. ядох 1 кисело мялко няколко картофчрта и сладолед .. ужас .. ма не мога и тва си е ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Оф аз ще почна пак диетата на Боряна с нея свалям доста и бързо , а после си ги запазвам килограмите . Ще я съчетая с спорт , а и тази жега благоприятства за намаления ми апетит дано до 15 септември успея да сваля колкото съм си наложила
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз останах много доволна от диетата на Боряна.
    Нито бях отпаднала , нито ми ставаше лошо. Свалих 3 / 4 кг за 5 дни , не съм си ги върнала.
    Другата седмица мисля да я повторя тоест (26 до 30 юли).

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Свалила съм 2 кг. за 19 дни Не са много, но все пак са нещо. А като се има предвид, че не съм спазвала някоя диета от кряй до край. Ограничила съм се от хляб и сладко (само на рд-то ядох непозволени неща като джоб, пица, вафла и паста).
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз пък сега съм в цикъл и се чудя дали да не я почна диетата на Боряна или като ми свърши..

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Аз пък сега съм в цикъл и се чудя дали да не я почна диетата на Боряна или като ми свърши..
    Най-добре изчакай да ти приключи цикъла. Тази диета си е живо мъчение. И аз в момента съм в такова състояние и ям като вълк.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Colouring

По-добре не си прави експерименти с тялото докато си в цикъл.

Град
    Пловдив
    Минус 1.9кг за 6 дни

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Минус 1.9кг за 6 дни
    Браво!
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Голям фен Аватара на ImTheBest
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Свалих 3 / 4 кг за 5 дни , не съм си ги върнала.
    Ти сериозно ли свали толкова много за толкова кратко време

Аз днес започнах една диета от една книга.Да видим дали ще има резултати...А и спортувам естествено
    Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.

с коя диета? искам подробности, моля
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от ImTheBest
    Ти сериозно ли свали толкова много за толкова кратко време

Аз днес започнах една диета от една книга.Да видим дали ще има резултати...А и спортувам естествено
    Да , но аз и ходих , и ходя на плуване и то малко или много се отразява.

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    с коя диета? искам подробности, моля
    диетата на Боряна

Град
    Sin City
    ^ Диетата на Боряна е голямо мъчние, но пък си заслужава ефекта. Някой ден трябва да намеря сили, за да мога да я направя.

Минус 1.9кг за 6 дни
    Аз се отказах от диетата след като видях резултата за 7 дни - 1.3 кг нещо не ме устройва много ще си карам със спорт и това е
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от uBeTy
    Минус 1.9кг за 6 дни
    Аз се отказах от диетата след като видях резултата за 7 дни - 1.3 кг нещо не ме устройва много ще си карам със спорт и това е
    Ее жалко.Успех все пак.

Значи.. Имам една книга - Диетите на звездите (Д-р Анна Ром) и в края на книгата има една много.. Интересна диета. "Еърфорс" или Диетата на Американските Астронавти (НВД).. Също така е известна като "Точковата диета". В книгата пише, че с нея за 5 седмици може да се свалят до 12 кг. Не знам дали някой е писал за нея - не ми се разглеждаха всички страници. Все пак ако има някой заинтересован да каже. Ще препиша от книгата диетата (сега не ми се пише, че е малко дългичко..)

аз искам да сваля поне 7-8 килца Започнах диетата но сами първите 3 дни. После нещо се поотпуснах.. :Д:Д май май трябва да се постарая повечко..

ПС: Бях пуснала коментара в първата тема, за което много съжалявам >< не видях другите..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от babbynatty
    Значи.. Имам една книга - Диетите на звездите (Д-р Анна Ром) и в края на книгата има една много.. Интересна диета. "Еърфорс" или Диетата на Американските Астронавти (НВД).. Също така е известна като "Точковата диета". В книгата пише, че с нея за 5 седмици може да се свалят до 12 кг. Не знам дали някой е писал за нея - не ми се разглеждаха всички страници. Все пак ако има някой заинтересован да каже. Ще препиша от книгата диетата (сега не ми се пише, че е малко дългичко..)
    Една приятелка правеше една точкова диета,която също се наричаше и протеинова.Беше нещо от сорта - първата седмица има право да яде по 5 точки на ден като кренвиршите са 0 точки,а пък една ябълка е 10 примерно.Наистина отслабна 4-5 кг,но после от тази липса на витамините от плодовете имаше проблеми с бъбреците.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от babbynatty
    Една приятелка правеше една точкова диета,която също се наричаше и протеинова.Беше нещо от сорта - първата седмица има право да яде по 5 точки на ден като кренвиршите са 0 точки,а пък една ябълка е 10 примерно.Наистина отслабна 4-5 кг,но после от тази липса на витамините от плодовете имаше проблеми с бъбреците.
    Проблеми с бъбреците се получават от много протеини, а не от липса на витамини

Град
    Sin City
    За тази точкова диета ли става въпрос? http://bglog.net/Zdrave/11509

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си