- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Мале тая диета на Боряна е ужасна! Как може толкова малко количество храна....ужас...вие ще умрете от глад бе, осъзнайте се малко. По-добре правете 90-дневната...бавно става, но пък казват, че резултата се задържа и не е толкова сложна самата диета.
Аз искам да сваля 3кг., но само със спорт...Почнах да плувам, все още обаче ям адски много и ще се опитам да огранича, ще правя Pump it up и дано има ефект от цялата работа!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Момичета, не разбирам за какво се тормозите с диети,наистина.
Всичко може да стане само и единствено със спорт.
Защо трябва да подтискате апитита си и да рискувате здравето си?
Знам, че според вас е лесно да се говори така, но ми повярвайте като казвам,че няма абсолютно никакъв смисъл от диети. Така или иначе, не можете да ги пазите вечно и без някакъв правилен режим,движение и спорт .. килограмчетата пак ще се върнат.
Иначе.. изборът е ваш, дано наистина постигнете ефект и намерите границата.
Аз нз как издържат по 10 дена на тая диета,на мен още на пърия ден ми стана лошо и я спрях и повече и не съм се опитвала да я почвам.Първоначално написано от gabi_94
добре, че е жега и не ми се яде..![]()
![]()
от утре ще тичам![]()
Имало едно време..
aзз днеска .. доста опесках нещатата с диетата .. ядох 1 кисело мялко няколко картофчрта и сладолед .. ужас ..ма не мога и тва си е ..
![]()
![]()
![]()
Оф аз ще почна пак диетата на Боряна с нея свалям доста и бързо , а после си ги запазвам килограмите . Ще я съчетая с спорт , а и тази жега благоприятства за намаления ми апетитдано до 15 септември успея да сваля колкото съм си наложила
![]()
If I played you like a toy?
Аз останах много доволна от диетата на Боряна.
Нито бях отпаднала , нито ми ставаше лошо. Свалих 3 / 4 кг за 5 дни , не съм си ги върнала.
Другата седмица мисля да я повторя тоест (26 до 30 юли).
йей, току-що правих тае бо и се чувствам страхотно, и някак не ми се стори толкова дълго, както преди:Д
Свалила съм 2 кг. за 19 дниНе са много, но все пак са нещо. А като се има предвид, че не съм спазвала някоя диета от кряй до край. Ограничила съм се от хляб и сладко (само на рд-то ядох непозволени неща като джоб, пица, вафла и паста).
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Аз пък сега съм в цикъл и се чудя дали да не я почна диетата на Боряна или като ми свърши..![]()
Най-добре изчакай да ти приключи цикъла. Тази диета си е живо мъчение. И аз в момента съм в такова състояние и ям като вълк.Първоначално написано от Colouring
![]()
Браво!Първоначално написано от titinkaa
![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Ти сериозно ли свали толкова много за толкова кратко времеПървоначално написано от iiordanova
Аз днес започнах една диета от една книга.Да видим дали ще има резултати...А и спортувам естествено![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
с коя диета? искам подробности, моляПървоначално написано от iiordanova
![]()
Имало едно време..
Да , но аз и ходих , и ходя на плуване и то малко или много се отразява.Първоначално написано от ImTheBest
диетата на БорянаПървоначално написано от YouMakeMeSmile
^ Диетата на Боряна е голямо мъчние, но пък си заслужава ефекта. Някой ден трябва да намеря сили, за да мога да я направя.
Аз се отказах от диетата след като видях резултатаПървоначално написано от titinkaa
за 7 дни - 1.3 кг нещо не ме устройва много
ще си карам със спорт и това е
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Ее жалко.Успех все пак.Първоначално написано от uBeTy
![]()
Значи.. Имам една книга - Диетите на звездите (Д-р Анна Ром) и в края на книгата има една много.. Интересна диета. "Еърфорс" или Диетата на Американските Астронавти (НВД).. Също така е известна като "Точковата диета". В книгата пише, че с нея за 5 седмици може да се свалят до 12 кг. Не знам дали някой е писал за нея - не ми се разглеждаха всички страници. Все пак ако има някой заинтересован да каже. Ще препиша от книгата диетата (сега не ми се пише, че е малко дългичко..)![]()
аз искам да сваля поне 7-8 килцаЗапочнах диетата но сами първите 3 дни. После нещо се поотпуснах.. :Д:Д май май трябва да се постарая повечко..
ПС: Бях пуснала коментара в първата тема, за което много съжалявам >< не видях другите..
Една приятелка правеше една точкова диета,която също се наричаше и протеинова.Беше нещо от сорта - първата седмица има право да яде по 5 точки на ден като кренвиршите са 0 точки,а пък една ябълка е 10 примерно.Наистина отслабна 4-5 кг,но после от тази липса на витамините от плодовете имаше проблеми с бъбреците.Първоначално написано от babbynatty
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
За тази точкова диета ли става въпрос? http://bglog.net/Zdrave/11509