- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Ами да мисля, че е тази.. Но в моята книга пише, че пред 1-вата седмица дневно се ядат от 0 до 5 точки, 2-рата седмица от 5 до 10, 3-та седмица от 10 до 15, 4-та седмица от 15 до 20 и 5-тата седмица от 20 до 25 точки.. Така всеки може сам да си състави дневно меню с помощта на табличката в която пише коя храна колко точки е..![]()
![]()
http://www.evropea.com/tochkova_dieta.html Ето я тази диета, за която става въпрос и в книгата (би трябвало да е тази вече). Но в този таблица и в таблицата в посочения в предишния ми коментар таблица, цифрите за храните са различни (или поне за някои).
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
ами да точно тази е, която имам аз..![]()
От утре съм решила да започвам диетата на Боряна и то сериозно. Само, че ще направя малки промени. Няма да правя 5 ден (не ям месо), а утре ще ям варени картофи, 2 ден ще ми са яйцата, 3 ден - зеленчуците, а 4 - кис. мляко и така отначало.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Аз съм на диетата на Боряна от днес.Още не съм почнала млеката,ама ей сега отивам и сигурно ще изям едното.
Обаче се чудя нещо.Убедена съм,че на яйца един ден няма да издържа.И без това не са ми една от храните,които ям често иии просто.. не ми се мисли.Та,мога ли да ги заменя да кажем с плодове?Вмесно един ден на яйца-да го направя плодов.Друг вариян е вместо яйца да повторя един от другите дни-да кажем мляко.Какво мислите?
Аз диетата я спрях,нз що ама нещо ми омръзнаха тея диети,и мисля да почивам от тях известно време,докато пак не ме прещрака нещо в главата и да почна диета.Ама то гледам сега да не правя диети,щото след 2-3 седмици ще ми вадят сливиците и ще съм 2 седмици на сокчета,вода и сладолед,и ще сваля от там.
^Гарантирам ти, че няма да са 2 седмициНа мен септември ми ги извадиха и преди това и аз си мислих, че доста време няма да мога нищо да хапна, но да ти кажа много по-бързо минава. На 3-тия ден можех да ям супа с надробен на ситно хляб, болеше, но си ядях. А как така лятото ще ти ги вадят, попринцип трябва да е по-хладно
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Днес ми беше деня с яйцата. Изядох 3 яйца, но и 2 вафли.Много се ядосвам, че ги изядох, но няма връщане назад.
Така, искам да остлабна. Все се кана да почна диета и така и не го правя. Висока съм 163 и тежа 49 кг. (ето ви и снимка - http://prikachi.com/images/196/2356196u.jpg ) . Искам да отслабна с 5 килогмара, за около 2-3 седмици. Моля, дайте ми някъкви предложения за диета. Благодаря предварително
.
Мисля,че не ти трябва диета. Повече ще ти послужи нещо за стягане на коремчето. Като спорт и бягане редовно..Първоначално написано от Inn0cenCe
Оф, пак некви бъгави шматки :ДПървоначално написано от Inn0cenCe
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Здр виждам че много момичета искат да опитат диетата на боряна! Ако имате воля я опитайте ако не просто не се мъчете но гледам че пишете че това не ядете променяте дните и после се почва защо не отслабвам и така нататък! затова си дайте малко воля за да има резултати ! Аз съм много доволна от нея! Хайде успех все пак са 10 дни и btw някой беше питал за плодовете аз също го смених деня с месото с плодове!![]()
А това момиче където пише че иска да свали 5 кг просто нямам думи !Ти си толкова слаба![]()
къде ще сваляш ? А колкото до корема прави по 60 коремни всеки ден и за 1 месец ще има огромен резултат ! Дано съм ти помогнала!
![]()
E,не се озорвай много.. 100 като за цял ден са ти напълно достатъчни.Първоначално написано от Inn0cenCe
Напротив, със 100 на ден нищо няма да стане. Така 100 сутрин и 100 вечер е добре за начало. По нататъка прави по 150 сутрин и вечер и постепенно ще се изчисти. И кардио!!!
Еми то зависи колко си голям,колкото си по-голям на години толкова по трудно минава,аз сега съм на 17 и половина,дори питах лекаря и той вика не си мисля,че за 2-3 дена ще ти мине,все пак не си малко дете.Ми лятото ще ми ги махат,щото не искаме да чакаме,щото сливиците вече ми създават проблеми,започнаха и ставите да ме болят,и да се задушавам,щото са се уголемили,и доктора не иска да ме чака до есента,щото и лятото може да се махат и дори е по -хубаво,щото има още топло време през,което организма може да се възстанови,а зимата като е променливо времето и може орг. ми да отслабне и да получа пневмония или бронхит.И другото заради,което не искаме чакаме,е щото както е тръгнало със ставите и задушаването може и да ме удари в сърцето,и не искам да рискувам да стане белята и тогава да се сетя да ги махам,другото е,че тая година от 7 месеца от 6 от тях съм болна и все антибиотици пия,вече и те оказват влияние върху стомаха ми,не искам да си прееба орг. за тва боли не боли ще търпя,за мое добро е.Та така и в Либия ги махат лятото,то там е все топло де по 40 градуса.Първоначално написано от LovelyGirl
И аз бях на 17, когато ми ги махнахаНаистина е малко по-бавно възтановяването, но както ти казах след 2-3 дни ще можеш да ядеш кашички. Разбира се за твърда храна малко повече се чака. Важното е да пиеш наистина МНОГО течности, въпреки че много ще те боли
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
един въпрос за диетата на Боряна
Пъврия ден за кислото мляко може ли да е з мюсли или овесени трици или е задължително без?
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
1ви ден на Боряна - издържах го .. 1 кисело мляко + 3 панички таратор..![]()
![]()
Винаги,като тръгна да спазвам нещо , започват в нас да преобладават любимите ми вкусотийки ..
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
LovelyGirl,е аз знам,че може и пюрета да ям и пасирани супи и неща,пък твърда храна след 2 седмици чак.![]()
Днес ми щукна да съм на лунна диета прегледах лунният календар утре е новолуние . Я дайте пвоече инфо , колко продължава 1 ден ли повече ли ? И кой я е спазвал?
Може би е ставало въпрос,но не успях да открия.. Какво е захранването след диетата на БОРЯНА ? И г/д колко време продължава.. 10х![]()
ла-ла-ла
И мен това ме вълнува - захранването. Но няма значение дали ще е след диетата на боряна или друга. Аз повече се вълнувам дали мога да се върна към нещата, които се готвят вкъщи след края на диетата?
Утре започва пълнолунието а не новолуние !Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми може да се спазва 3 дни то има много в интернет за това и аз утре ще я правя!Успех!
![]()
![]()
![]()