.
Отговор в тема
Страница 42 от 49 ПървиПърви ... 32383940414243444546 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1217
    Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    За Лунната диета: Диетата трябва да се започне в момента, в който Луната навлезе в една от четирите си фази и да продължи едно денонощие.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

ЕЕ много се извинявам новолуние ли било пълнолуние ли толкова съм го гледала мерси за инфото все пак ще се пробвам да я направя

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    ЕЕ много се извинявам новолуние ли било пълнолуние ли толкова съм го гледала мерси за инфото все пак ще се пробвам да я направя

и аз ,че неска ядох като на прасето майка му

Супер фен Аватара на j_adore2
    Днес ми щукна да съм на лунна диета прегледах лунният календар утре е новолуние . Я дайте пвоече инфо , колко продължава 1 ден ли повече ли ? И кой я е спазвал?
    От 26.07 - 04:37:40 започва пълнолунието и е 24 часа.Аз знам че през това време не трябва нищо да се яде,пък колко е вярно ....
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Лунната диета абсурд да издържа, от утре почвам диетата на Боряна. Пожелайте ми късмет !

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Град
    Sin City
    ^ Дано да се справиш! Ще съм на лунната диета и ще се опитам да издържа без да ям нищо. Ще видим дали ще успея.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Град
    Градът на скучаещите милионери
    И аз днес лунувам.Пък от утре съм на Боряна.

За сега с доста ограничаване за 1 седм. смъкнах на сантиметри,но не знам дали и на кг,защото нямам под ръка кантар.

Голям фен
    Здравейте момичета,от днес съм на Боряна,но аз мисля от време на време да хапвам плод,защото искам 2-3 кг да сваля,пък съм и с много ниско кръвно и ме е страх да не ми стане нещо

Добре заопочвам ..Днес мога да пия фрешове, вода ( каквато си искам) , чай с мед ( което няма да пия) Поне 2-3 литра трябва да изпия , тъй че се захващам с една халба на татко за бира от 500 мл и почвам 4 - 6 такива трябва да изпия днес. Пречистват се бъбреците и организма от токсините . Сега станах от сън преди половин час някъде иии не ми се яде нищо. След сън съм така .

Искам да питам за 90 дневната може ли да се ядат овесени ядки и ако да.. кога
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Град
    Sin City
    ^ ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН:
    През този ден е позволено, ако не издържате само на плодове, да консумирате ядки и семена, но в ограничено количество - 25-30 грама, като ядките и семената не са осолени или карамелизирани.

Отказах се това си е нагласено нашите все едно ме дебнат кога ще искам да съм на диета и вземат любимите ми изкушения и нещица ужас

Град
    Sin City
    И аз имам няколко въпроса за 90-дневната диета.

За ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА Варена царевица може ли да се яде?

За ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН Мога ли да ям вафли?

Град
    Sin City
    Отказах се това си е нагласено нашите все едно ме дебнат кога ще искам да съм на диета и вземат любимите ми изкушения и нещица ужас
    Позната история. И при мен е същото. Като се има предвид, че майка ми все ми казва да не ям вредни неща, а все ме кара като излезем да се черпим пица, баница, джоб, вафли-абе все вредни неща. И...няма начин да откажа - все пак ги обичам

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    И аз имам няколко въпроса за 90-дневната диета.

За 2 ден мисля , че НЕ можеш , защото царевицата е въглихидрат.
    А за вафлите .. не знам , не е здравословно , по-добре изяж един сладолед от колкото вафла.

^ Царевицата се яде точно във втория ден. http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    За 2 ден мисля , че НЕ можеш , защото царевицата е въглихидрат.

Напротив може. Царевица може да се яде .карала съм 90 дневната и знам от личен опит

Град
    Sin City
    ^ аха мерси за отговорите.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз я карах 90 дневната , но не съм яла .. четох в бг-мамма , че там не ядяли някои ..
    Както си решиш , не мисля ,че малко царевица ще е толкова калорична.

Град
    Sin City
    Аз ще ям само един ден царевицата, вмисъл първият ми ден Бобов ден няма да мога да ям нито картофи, нито ориз или нещо такова и затова мисля да си купя 2 царевици и да ям за обяд и вечеря. Следващите ми пъти ще ям варени картофи.

Не спазвам диети, но следя темата и се чудя...защо по дяволите почти всяко момиче решило да спазва 90-дневната диета като стане въпрос за въглехидратния ден се нахвърля на вафлите, бисквитите и сладкишите и изобщо пада голямото тъпкане?!

Град
    Sin City
    Нахвърлям се на вафлите, защото нямам какво друго да ям. Нито пица, спагети, торти или пасти мога да си позволя да си купя всеки път или да си направя! Вафлите са ми единственото нещо, което мога да ям през този ден.

А и повечето момичета обичат изключително много сладко.И тъй като това е единствения ден в който могат да си хапнат го правят. Не е важно колко ядете ,а това вечерята да е половината от това на обяд. Относно 90днвената...

Голям фен Аватара на Barbie47
    И аз съм на лунната днес. Не съм хапвала нищо и мисля, че ще издържа. Изпих 2 литра чай, 2 чаши сок и 2 чаши вода, но има още време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си