- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
И аз това се чудя!Първоначално написано от Functional1Neighbour
![]()
Е , не всеки има възможност винаги да яде пици и т.н , но пък вафлите са "лапаш нещо , гълташ нищо".. все пак всеки сам избира за себе си.
^ Точно. Аз съм си избрала да ям вафли, но като се има предвид, че няма да изям 100 вафли, а 1 и половина - 1 за обяд и половинка за вечеря. Така, че няма да няма нещо много калорично.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
В форума на БГ мама има тема за рецепти за 90 дневната диета и примерни менюта. За 3 ден - Въглеходратен може да се яде също
Примерно меню:
1. Питка с мед и орехи;
2. Филийка със сладко;
3. Лютеница;
4. Макарони със захар.
Тези неща (поне за мен) са по достъпни и тях ще ям, когато нямам възможност да си купувам пица, пасти и т.н.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
аз пък се чудя защо при положение, че имате да сваляте килограми, въобще ще става въпрос за вафли
имам чувството, че някои хора са на 90-дневната само заради момента, в който могат да ядат нещо 'забранено'
^ Както казах по - горе нямам възможност (финансова) да си позволявам всичко. Колкото и да искам да ям точно по указанията, не винаги ще мога. Не всеки има тази финансова възможност.
ама аз не казвам, че съм я имала, когато съм я държала)
т'ва не значи, че трябва да са вафли. един шоколад е по-добре от вафла, особено ако е натурален
^ Когато имам възможност ще си купувам шоколад. А уначе през другите въглехидратни дни ще ям
1. Филийка със сладко;
2. Лютеница;
3. Макарони със захар.
Най - верояно ще са първите две възможности, а отвреме на време макарони. Тези храни бяха посочени в форума на БГ мама, значи би трябвало да се позволени.
Аз пък смятам, че 99% от всички тия диети са абсолютна глупост, ей сега ще седна да му мисля всеки ден за белтъчини и въглехидрати, и да си готвя специално.
Да не говорим за диетите тип 1 ден - кило сирене, 2 ден - кисело мляко, 3-ти 10 яйца и т.н. и след 10 дена чудо - 5 кила по-малко. Или гладуването с течности (което и аз съм правила) - пълно безумие.
Най-лесният и ефективен начин да отслабнеш, е просто да намалиш драстично храните, които всички знаем кои са, да наблегнеш на плодове/зеленчуци, да не се тъпчеш, и това да ти стане постоянен начин на хранене.
Иначе няма смисъл - ще си 2-3-5-10 месеца на "диета", но ако някога започнеш да си се храниш както допреди, никога няма да постигнеш постоянен ефект.
От утре съм на 90 дневната диета.
Издържах няколко дена на диетата на Боряна и после се отказах.Голям глад е това.
Е,нямах почти никакви резултати.
Кви са тия 90дневни диети днеска царевица утре боб сряда ще излетиш за луната с боба от предния ден![]()
Правете НВД и не ви трябва нищо повече за да сваляте КГ, с вашите зеленчуци и плодове... И само със стоене пред компа няма да стане спортувайте![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз мисля да повторя диетата на Боряна , но чак август.
Не знам как не можете да издържите .. на мен ми е толкова лесно..![]()
Нито чувствам глад , нищо..
На мен пък ми омръзна..Първоначално написано от Colouring
Предпочитам да си спортувам и да се храня умерено. Край с диетите!
![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Аз ще дам 1 съвет:Преди всяко хранене пийте по 2 чаши вода,редувайте един ден минерална,един ден чешмяна и не пийте нищо по време на хранене и след хранене.
И аз от днеска съм на нея.Момичета препоръчайте ми нещо по-диетично за въглехидратния ден.Прочетох горните коментари,ама с тия макарони...Първоначално написано от iiordanova
Някакви други предложения?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Мерси!А марка някаква?За бисквити само Житен дар се сещам!Първоначално написано от zoreto
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^ И аз не я изкарах. Вечерта към 6 си хапнах малко сирене и отиде....
О , да ! Тези с овесените ядки са страхотни.Първоначално написано от zoreto
Препоръчвам ги! ((:
ммм, ще ви споделя една рецепта за диетичен сладкиш, но естествено не бива да се прекалява с него!!!
2 яйца, 1ч.ч захар, която заменям с 2.5 супени лъжици течен подсладител, 1ч.ч кисело мляко, в което е разбито едно пакетче (10г) бакпулвер, 1/4 ч.ч мазнина или 90г масло(само това му е недиетичното на сладкиша :Д ), 2 ч.ч овесени трици/тричево брашно или 2ч.ч пълнозърнесто брашно (аз го правя с триците), 1 супена лъжица какао, плодове по избор, да са поне 2 вида, ванилия
. яйцата се разбиват с подсладителя.При непрекъснато бъркане се прибавя киселото мляко с бакпулвера, след това мазнината, ванилията, триците/брашното и се бърка до получаването на хомогенна смес. Сместа се разделя на две равни части и в едната се прибавя какаото и се бърка до хомогенизиране. В тава (около 30см диаметър) се изсипва бялата част на тестото. Отгоре се нарежда единя вид плод, нарязан на парченца (аз го правих с вишни). Изсипва се и какаовата част.Отгоре се нарежда и втория вид плод, отново нарязан на парченца(при мен кайсии). Пече се на 150-160 градуса за около 20-25мин, след което се покрива с фолио, защото иначе загаря отгоре и се пече още около 10 мин. Следете си печенето, защото различни фурни - различно пекът
Искам да попитам дали след като свърши диетата мога да се върна към сготвеното вкъщи, като не ям по - много и без хляб?