.
Отговор в тема
Страница 44 от 49 ПървиПърви ... 34404142434445464748 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1217
    Супер фен Аватара на zoreto
    Ами мисля,че ще можеш ти няма да ядеш в промишлени оличества така ,че аз проблем не виждам

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    ^ И аз така мисля, но все пак да попитам. За 19 дена без да ям хляб (имаше 2-3 случая, в които ядох, но все пак това за 19 дена е като нищо) бях отслабнала с 2 кг. Но сега ме е страх след диетата като почна да си хапвам по малко сготвено да не си върна кг-та, които ще сваля.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

не ми се вярва да си ги върнеш ,давай смело даже по добре ще е на
    обяд да си хапраш сготвеното дори и с 1 филийка хляб , а вечер салата,мляко и нещо по-леко и никакви грижи няма да имаш

Град
    Sin City
    ^ Много ти благодаря!
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

няма защо

А според Вас, ако не ям хляб, сладко, банички, пици, джобове и всички такива неща, които ги правят навън - бързи закуски, не ям пържени неща - картофи, тиквички, яйца - всичко пържено, а ям например леща, фасул, мусака, картофена супа, грах и други сготвени неща ще отслабна ли?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Ако се храниш здравословно ще отслабнеш дори понякога може да си позволиш нещо сладичко или каквото ти се прииска,наблягай на плодове и зеленцуци ,салати сега тъкмо им е сезона

За сега ще ям зеленчуци, но за по - нататък, но когато отмине сезона на доматите и краставиците искам да почна да ям отново сготвеното вкъщи. Но ест. няма да ям в големи количества и няма да ям хлб, но не искам да надебеля, а да отслабна и за това питам.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Sin City
    Според мен е възможно, ако ядеш сготвени супи да отсбанеш, но както каза да ядеш по - малко и без хляб. Гледай да не ядеш вафли, мазни неща, пици и т.н. Ще има случай, които ще можеш да си позволиш, но все пак да не е често.

От няколко месеца съм спряла диетата си и вече се храная повече и си позволявам повче неща, но карам много колело и понеже седя на село скачам на въже. Отслабнах колкото исках и не искам повече. Но откакто съм спряла диетата отслабнах още с около 3 килограма. Страхувам се че ще продължавам да слабея без причина. Моля пишете какво мислите по въпроса и ако може дайде нещо като хранителен режим за поддържане на теглото.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Град
    Sin City
    Според мен, когато достигнеш идеалното тегло за тялото ти или по - друг начин казано, когато тялото вече не може да слабее повече ще спреш да сваляш килограмите и ще се задържиш на тях - няма да сваляш.

Град
    Sin City
    Тъй като за деня на варивата искам да си купя ГРАХ и ЦАРЕВИЦА в консерва, искам да попитам дали са готови направо за ядене или трябва да ги сготвя?

Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Тъй като за деня на варивата искам да си купя ГРАХ и ЦАРЕВИЦА в консерва, искам да попитам дали са готови направо за ядене или трябва да ги сготвя?

царевицата е говова,прегполагам и граха е така
    и аз почвам 90 девната отново

Град
    Sin City
    Мерси за инфото. Пожелавам ти успех. Аз за сега я спирам диетата. Мисля докато у нас имаме краставици и домати да ям и от началото на сепрември да започна отново 90 дневната диета.

Град
    Sin City
    Според вас с колко може да се отслабне, ако цял месец се яде:
    За закуска: таратор
    За обяд и вечеря: Краставица и домат със сирене?

ще отслабнеш 1вата седница макс, после тялото ще спре да отслабва за да се предпази понеше това не е достатъчна храна и само ще си развалиш организна,не си струва. По-добре за закуска плод или мюсли ,за обяд месце нещо ,пък вечер си хапвай салата

Град
    Sin City
    И аз така съм чувала, че няма да има ефект, защото организма ще започне да черпи вещества от храната - от слатата. Но аз имам много кг. за сваляне. 90 дневната диета мислех да я правя в началото на септември, но явно пак ще я почвам след някой друг ден.

ем аз за 2ри път ще я почвам ,1вия път беше 1 месец горе долу
    и сега понеже искам както мин година от 1 ви август без сладко(изкарах 6 месеца) и реших направо да я почвам пак,а за въглехидратните дни ще му мисля бисквиткис мюсли нещо такова

Град
    Sin City
    И аз мисля да си купувам онези бисквитки,ако ги намеря. Би трябвало да ги има, но не съм обръщала внимание в кои магазини ще ги има. На 4 тъй, като ще имам възможност да ям пица. ще я почна диетата от утре. Иначе като прави предишния път имаше ли някъв ефект?

ами аз аз принцупно съм доста слаба и почнаха за ми стърчат кокалите ,обаче като правя този вид разделно хранене се чувсвам много добре

Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Според мен, когато достигнеш идеалното тегло за тялото ти или по - друг начин казано, когато тялото вече не може да слабее повече ще спреш да сваляш килограмите и ще се задържиш на тях - няма да сваляш.
    +1, аз съм така на едни килограми съм въпреки, че се ограничавам много , но не свалям...Свалях до едно време.

Здравейте.Имам проблем с килограмите.Трябва да отслабна 13-15 кг.Може ли да ми препоръчате диета,която да не трае повече от 1 месец.Искам от диетата да сваля 5-10 кг,а аз ще се запиша да спортувам и от там 5-10 килограма.И ако може диетата да е простичка(смисъл да ти казват какво да ядеш,а не да си избираш,защото не ме бива в това :/).
    Благодаря,че прочетохте и предварително,че помагате =)
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Здравейте.Имам проблем с килограмите.Трябва да отслабна 13-15 кг.Може ли да ми препоръчате диета,която да не трае повече от 1 месец.Искам от диетата да сваля 5-10 кг,а аз ще се запиша да спортувам и от там 5-10 килограма.И ако може диетата да е простичка(смисъл да ти казват какво да ядеш,а не да си избираш,защото не ме бива в това :/).
    Благодаря,че прочетохте и предварително,че помагате =)

Диетата На Боряна

ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Също и тази диета може да я повториш няколко пъти : свалят се 3,4 кг.

1ден:варени картофи
    2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
    3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
    4ден:кисело мляко или извара
    5ден:риба или пиле (може и двете)
    6ден:плодове
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    ...

Диетата На Боряна

ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Също и тази диета може да я повториш няколко пъти : свалят се 3,4 кг.

1ден:варени картофи
    2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
    3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
    4ден:кисело мляко или извара
    5ден:риба или пиле (може и двете)
    6ден:плодове
    Може ли 2-рата да се повтори 3 пъти?Ама като минат 6-те дена и после си продължавам отначало ли или с почивка?Някой правил ли я е,за да потвърди ефекта на тази диета?
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Може ли 2-рата да се повтори 3 пъти?Ама като минат 6-те дена и после си продължавам отначало ли или с почивка?Някой правил ли я е,за да потвърди ефекта на тази диета?
    Може да я повтаряш колкото искаш , но стига да има почивка.. На мен лично на 2рата ми стана много зле.. но има и доста добри отзиви ..

Ами тази с 6те дена , можеш да я повториш .. и със и без почивка

Титинка я е карала , може не я да попиташ
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си