- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
^ И аз така мисля, но все пак да попитам. За 19 дена без да ям хляб (имаше 2-3 случая, в които ядох, но все пак това за 19 дена е като нищо) бях отслабнала с 2 кг. Но сега ме е страх след диетата като почна да си хапвам по малко сготвено да не си върна кг-та, които ще сваля.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
^ Много ти благодаря!![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
А според Вас, ако не ям хляб, сладко, банички, пици, джобове и всички такива неща, които ги правят навън - бързи закуски, не ям пържени неща - картофи, тиквички, яйца - всичко пържено, а ям например леща, фасул, мусака, картофена супа, грах и други сготвени неща ще отслабна ли?
За сега ще ям зеленчуци, но за по - нататък, но когато отмине сезона на доматите и краставиците искам да почна да ям отново сготвеното вкъщи. Но ест. няма да ям в големи количества и няма да ям хлб, но не искам да надебеля, а да отслабна и за това питам.
Според мен е възможно, ако ядеш сготвени супи да отсбанеш, но както каза да ядеш по - малко и без хляб. Гледай да не ядеш вафли, мазни неща, пици и т.н. Ще има случай, които ще можеш да си позволиш, но все пак да не е често.
От няколко месеца съм спряла диетата си и вече се храная повече и си позволявам повче неща, но карам много колело и понеже седя на село скачам на въже. Отслабнах колкото исках и не искам повече. Но откакто съм спряла диетата отслабнах още с около 3 килограма. Страхувам се че ще продължавам да слабея без причина. Моля пишете какво мислите по въпроса и ако може дайде нещо като хранителен режим за поддържане на теглото.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Според мен, когато достигнеш идеалното тегло за тялото ти или по - друг начин казано, когато тялото вече не може да слабее повече ще спреш да сваляш килограмите и ще се задържиш на тях - няма да сваляш.
Тъй като за деня на варивата искам да си купя ГРАХ и ЦАРЕВИЦА в консерва, искам да попитам дали са готови направо за ядене или трябва да ги сготвя?
Мерси за инфото. Пожелавам ти успех. Аз за сега я спирам диетата. Мисля докато у нас имаме краставици и домати да ям и от началото на сепрември да започна отново 90 дневната диета.
Според вас с колко може да се отслабне, ако цял месец се яде:
За закуска: таратор
За обяд и вечеря: Краставица и домат със сирене?
И аз така съм чувала, че няма да има ефект, защото организма ще започне да черпи вещества от храната - от слатата. Но аз имам много кг. за сваляне. 90 дневната диета мислех да я правя в началото на септември, но явно пак ще я почвам след някой друг ден.
И аз мисля да си купувам онези бисквитки,ако ги намеря. Би трябвало да ги има, но не съм обръщала внимание в кои магазини ще ги има. На 4 тъй, като ще имам възможност да ям пица. ще я почна диетата от утре. Иначе като прави предишния път имаше ли някъв ефект?
+1, аз съм така на едни килограми съм въпреки, че се ограничавам много , но не свалям...Свалях до едно време.Първоначално написано от anitapz93
Здравейте.Имам проблем с килограмите.Трябва да отслабна 13-15 кг.Може ли да ми препоръчате диета,която да не трае повече от 1 месец.Искам от диетата да сваля 5-10 кг,а аз ще се запиша да спортувам и от там 5-10 килограма.И ако може диетата да е простичка(смисъл да ти казват какво да ядеш,а не да си избираш,защото не ме бива в това :/).
Благодаря,че прочетохте и предварително,че помагате =)
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Първоначално написано от RedJeans
Диетата На Боряна
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Също и тази диета може да я повториш няколко пъти : свалят се 3,4 кг.
1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
ла-ла-ла
Може ли 2-рата да се повтори 3 пъти?Ама като минат 6-те дена и после си продължавам отначало ли или с почивка?Някой правил ли я е,за да потвърди ефекта на тази диета?Първоначално написано от eminemfenka
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Може да я повтаряш колкото искаш , но стига да има почивка.. На мен лично на 2рата ми стана много зле.. но има и доста добри отзиви ..Първоначално написано от RedJeans
Ами тази с 6те дена , можеш да я повториш .. и със и без почивка![]()
Титинка я е карала, може не я да попиташ
![]()
ла-ла-ла