- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Здравейтеее момичета,кой утре ще кара лунната с мен ??![]()
азПървоначално написано от chocolatedidi
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Може ли дами кажете за колко г/д сте ги взели, защото все забравям да погледна в някои мазагини колко струват. Ест., че цените ще са различни във всеки магазин, но да знам някаква цена, за да се ориентирам. Аз сега искам да направя списък с нещата, които ми трябват и г/д колко пари ще стрват, за да си направя сметка.Първоначално написано от zoreto
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
В магазините на CBA са по 99 стотинки. За Търново става въпрос. На всяко място са с различна цена , приготви си към левче.Първоначално написано от anitapz93
^ Много са евтини, мислех си, че ще са около 2 лв. Иначе мерси за инфото.![]()
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Аз нямаше да правя диети амаа ... хванах се да направа диетата на боряна и утре ми е последния 10ти ден за сега съм -3,5 кг .![]()
titinkaa колко кг свали от тази диета
1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
и има ли някакъв ефект ,защото реших да я пробвам,че с тия яйца в диетата на боряна не мога да ги издържа ?
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Свалих 3кг,и не съм си ги върнала.Първоначално написано от uBeTy
Искам да питам от кои плодове и зеленчуци се отслабва най мн ,, то е ясно че от всички но кои са най малко калорични и изгарят мазнините ?
Съдбата помага на смелите !
А колко дни я спазва ?Първоначално написано от titinkaa
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Еми само 6-те дена,след това не съм я спазвала.Първоначално написано от uBeTy
^Ставаше ли ти лошо по време на диетата или беше нормално..смсисъл лесно ли се кара?
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Зимата бях на диета - яко праскане на ябълки и кисело мляко и почти нищо друго, да ме пита човек защо...Първоначално написано от anitapz93
![]()
Та, заради тази ми простотия ми забраниха фитнеса и трябваше да започна да се храня нормално.
Почнах да си ям готвеното вкъщи - пиле с картофи, грах, фасул, леща и тн. Без хляб де, понеже не обичам. И виж ти какво стана - отслабнах още повече, без дори да го искам.Ако се страхуваш да не напълнееш... обядвай каквото има сготвено, че да изразходиш енегрията, а вечерта хапни една салатка, която няма да ти даде кой знае какво за изразходване и няма да напълнееш. И плодове можеш да си хапваш. Сладко също. Лято е - сладоледа е един от най - нискокалоричните десерти. Няма да надебелееш, ако хапнеш един сладолед.
I still have feelings...
you are my passion.
^ Мерси за съвета. Като свърши сезона на красавиците и доматите се връщам към сготвеното вкъщи и няма да ям хляб.
Не ми ставаше лошо,ама с 300 зора я изкарах,гледах повече да ям,смисъл,че например картофи и хапвах по често и така се залъгвах и изкарах.Първоначално написано от RedJeans
hora pomognete mi... zna4i na 14 godini sum, visoka sum 1.70m i teja 54 kilograma. predi 4 meseca bqh 51kg, a predi 5 bqh 48kgmolq vi, kajete nqkva dieta s koqto za 1-2 sedmici da svalq 3-4 kg pone. zna4ii eto o6te ne6to za men: 3 puti v sedmicata treniram tenis za 2-3 4asa, hodq na fitnes za 1-2 4asa vseki den i vsqka ve4er karam kolelo za... mii ddz... 2-3 4asa, no qvno ne moga da svalq izli6nite kilca bez dieta. Predi bqh dosta slaba i sega ot burzoto ka4vane sa mi se poqvili dori strii (ujasss)... 4akam va6ite suveti
![]()
...SmiLe todAy aNd toMorRow =]
На предишната страница бяха написани диети за бързо отслабване
Първоначално написано от eminemfenka
daa ms... 4udeh se samo dali da sum na proteinovo-vitaminnata ili na tazi na borqna, no mislq da probvam s borqna, za6toto e po-prosta i po-lesno moga da q spazvamms mnogo
![]()
Успех с диетата!![]()
ReNityYy,на 14г. си и ако трябва да спазваш диети,то е изкл. да правиш такива като на Боряна.Диетата е твърде гадна за твоя подрастващ организъм,а и се развиваш в момента,и тея качени 6кг са от пубертета.За 1,70см височина си си добре.
ne sum kazala 4e sum zle, a i ne iskam mn. Stava vupros za 3-4 kg koito qsno vijdam kude sa mi se lepnali. Poneje ne sa mn kilca, puk i nqmam namerenie da se izmu4vam dulgo vreme iskam nqkakva dieta za po-burzo, taka 4e da ne svikvam s malkoto hrana i da ne se polu4i yo-yo efekt. Su6to taka mislq da spazvam dietata 5-7 dena, ne pove4e
Аз си мислех да карам само на домати, краставици, кис. мляко и варени картофи, но нещо не става. Вкъщи готвиха йартоф с пиле, утре мусака и няма начин да не ям. И много ме е яд.![]()
Аз тука за 4-5 дена,ям по мн малко на ден и съм свалила 2кг.![]()