.
Отговор в тема
Страница 46 от 49 ПървиПърви ... 364243444546474849 ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1217
    Град
    Wonderland
    нямам търпение да захладнее малко,за да почна няква диета,щото тоя гъз трябва да се смъкне,а в летните дни не може без минимум една бира

иначе гледам да ям само праскови и грозде,ама... не се получава много.

Супер фен Аватара на Jaune
    ти пък си супер

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    нямам търпение да захладнее малко,за да почна няква диета,щото тоя "задни части" трябва да се смъкне,а в летните дни не може без минимум една бира

иначе гледам да ям само праскови и грозде,ама... не се получава много.
    И аз така.
    В момента съм се отпуснала супер много, особено с бирите хах и трябва да се стегна вече.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

За 1 месец отслабнах с 6 килограма.Беше бавно но до сега не съм качила нищо...Това стана с много движение и спорт.Ядях всичко но ограничавах:пърженото,мазн ото,тестяното и сладкото.Хапвах от това което готвеше майка ми..но по-малко и без хляб.Това е.Според мен няма смисъл да си съсипвам организма с тези диети.Но вие се решавате все пак...

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    От 1 юли до днес съм отслабнала с 4 кг., като се има предвид, че през това реме много рядко да съм яла хляб (най - много 5 филийки), 5 банички съм яла, един път в макдоналдс ядох мак меню, сготвено вкъщи - и това ми бяха изкушенията. Иначе през останалото време съм яла краставици и домати като салата (без олио и оцет), сирене, кислео мляко, татарор, варени картофи и това е. така, че бавно и славно съм сваляла килограми. Не ме устройва много резултата, но поне е сигурен.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Става ли на Диетата на Боряна да ям обикновенна Активия?
    Някой правил ли е Pump it up(не стана със спорта )?Какъв е резултата-стягана и отслабване или само отслабване и за колко време?
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Sin City
    За Активията може. Една жена беше споменала в друг форум, че е яла Активия по време на диетата на Боряна.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Град
    Sin City
    Някой спазвал ли е http://www.hubavotialo.com/2009/12/1...5%D1%82%D0%B0/? Има ли ефект и след приключването й имало ли е йо-йо ефект?

Имам един въпрос - как да направя така, че да намаля широчината на ханша? Проблема не е че имам коремче или нещо такова просто искам да съм '' по - тясна '' ако ме разибрате, и не само в ханша но и малко по- нагоре.. Дали това ще стане чрез диета или чрез специали упражнения?
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^ Ако ти е такава структурата и имаш по - едър кокал няма как да стане.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Някой спазвал ли е http://www.hubavotialo.com/2009/12/1...5%D1%82%D0%B0/? Има ли ефект и след приключването й имало ли е йо-йо ефект?
    Аз съм я спазвала,свалих 4.5кг за 10-те дни,и не съм си ги върнала,правих я януари месец тая година.

Град
    Sin City
    titinkaa, мерси!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    anitapz93,моля!

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    ^ Ако ти е такава структурата и имаш по - едър кокал няма как да стане.
    Дам права си.То ако е такава структурата и няма кво да сваляш от ханша си личи-просто ще можеш да напипаш кокалите и да видиш, че няма кво да се сваля.Поне аз съм така...

Град
    Sin City
    От утре на започвам Витаминно - протеинновата диета. След тази диета почвам диетата на Боряна. Само, че няма да правя 5-я ден (месото). Така, че ще ми се получат 8 дена.

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ не е ли по-добре след едната диета да си починеш поне 2 дни? Така мисля ,че много ще се натовариш (само съвет)

Град
    Sin City
    Мерси за съвета, ще го направя. Два-три дена ще си почина.

щото много ще ти се събере, пък и тая Боряна не ми вдъхва никакво доверие, малко като японското чудо (то е най-гадното нещо де съм пробвала)

Град
    Sin City
    И на мен ми изглежда като голям глад, ама искам да получа някакъв ефект малко по - бързо и за това ще я направя.

по добре само на салати определен брой дни,щото може да се натъпчаш със салата ,но е ниско калорична и ако са повечко дни тялото привиква и няма как да не свалиш, поне няма да си гладна като на боряна

Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Имам един въпрос - как да направя така, че да намаля широчината на ханша? Проблема не е че имам коремче или нещо такова просто искам да съм '' по - тясна '' ако ме разибрате, и не само в ханша но и малко по- нагоре.. Дали това ще стане чрез диета или чрез специали упражнения?
    и аз съм така,ама от ханша надолу-дупе, бедра. Ще пробвам с яко спорт-колело,бягане,въже,Pump it up, плодове в промишлени количества и ограничения на мазно,сладко,пържено.
    а за твоя случай- аз намерих това- http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/

Град
    Sin City
    Примерно меню за витаминно протеиновата диета Става ли?:

7:00 : Половин кофичка кисело мляко
    9:30 : Домат
    12:00 : Малко сирене
    14:30 : Краставица
    17:00 : Половин кофичка кисело мляко
    19:30 : Домат

Примерно меню за витаминно протеиновата диета Става ли?:

7:00 : Половин кофичка кисело мляко
    9:30 : Домат
    12:00 : Малко сирене
    14:30 : Краставица
    17:00 : Половин кофичка кисело мляко
    19:30 : Домат
    ами на мен добре ми изглежда ,защото има хранения често

Град
    Sin City
    Аз в 19:30 мога да не ям, но се притеснявах за киселото мляко, защото се чудех дали може да се яде.

Аз в 19:30 мога да не ям, но се притеснявах за киселото мляко, защото се чудех дали може да се яде.

по-добре яж в 19 :30,за да н е ти се забавя метаболизма , е как няма да може да с яде мляко, ако погледнеш реално ,ще видиш,че млякото ти е основната храна за деня + някакво малко парче сирене ,което е нищо.Ако много те притеснява млякото хапвай 0,1%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си