- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
нямам търпение да захладнее малко,за да почна няква диета,щото тоя гъз трябва да се смъкне,а в летните дни не може без минимум една бира![]()
иначе гледам да ям само праскови и грозде,ама... не се получава много.
И аз така.Първоначално написано от guinessgirl
В момента съм се отпуснала супер много, особено с бирите хах и трябва да се стегна вече.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
За 1 месец отслабнах с 6 килограма.Беше бавно но до сега не съм качила нищо...Това стана с много движение и спорт.Ядях всичко но ограничавах:пърженото,мазн ото,тестяното и сладкото.Хапвах от това което готвеше майка ми..но по-малко и без хляб.Това е.Според мен няма смисъл да си съсипвам организма с тези диети.Но вие се решавате все пак...![]()
![]()
![]()
От 1 юли до днес съм отслабнала с 4 кг., като се има предвид, че през това реме много рядко да съм яла хляб (най - много 5 филийки), 5 банички съм яла, един път в макдоналдс ядох мак меню, сготвено вкъщи - и това ми бяха изкушенията. Иначе през останалото време съм яла краставици и домати като салата (без олио и оцет), сирене, кислео мляко, татарор, варени картофи и това е. така, че бавно и славносъм сваляла килограми. Не ме устройва много резултата, но поне е сигурен.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Става ли на Диетата на Боряна да ям обикновенна Активия?
Някой правил ли е Pump it up(не стана със спорта)?Какъв е резултата-стягана и отслабване или само отслабване и за колко време?
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
За Активията може. Една жена беше споменала в друг форум, че е яла Активия по време на диетата на Боряна.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Някой спазвал ли е http://www.hubavotialo.com/2009/12/1...5%D1%82%D0%B0/? Има ли ефект и след приключването й имало ли е йо-йо ефект?
Имам един въпрос - как да направя така, че да намаля широчината на ханша? Проблема не е че имам коремче или нещо такова просто искам да съм '' по - тясна '' ако ме разибрате, и не само в ханша но и малко по- нагоре.. Дали това ще стане чрез диета или чрез специали упражнения?
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
^ Ако ти е такава структурата и имаш по - едър кокал няма как да стане.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз съм я спазвала,свалих 4.5кг за 10-те дни,и не съм си ги върнала,правих я януари месец тая година.Първоначално написано от anitapz93
titinkaa, мерси!![]()
Дам права си.То ако е такава структурата и няма кво да сваляш от ханша си личи-просто ще можеш да напипаш кокалите и да видиш, че няма кво да се сваля.Поне аз съм така...Първоначално написано от j_adore2
От утре на започвам Витаминно - протеинновата диета. След тази диета почвам диетата на Боряна. Само, че няма да правя 5-я ден (месото). Така, че ще ми се получат 8 дена.
Мерси за съвета, ще го направя. Два-три дена ще си почина.
И на мен ми изглежда като голям глад, ама искам да получа някакъв ефект малко по - бързо и за това ще я направя.
и аз съм така,ама от ханша надолу-дупе, бедра. Ще пробвам с яко спорт-колело,бягане,въже,Pump it up, плодове в промишлени количества и ограничения на мазно,сладко,пържено.Първоначално написано от ferit0
а за твоя случай- аз намерих това- http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/
Примерно меню за витаминно протеиновата диета Става ли?:
7:00 : Половин кофичка кисело мляко
9:30 : Домат
12:00 : Малко сирене
14:30 : Краставица
17:00 : Половин кофичка кисело мляко
19:30 : Домат
Аз в 19:30 мога да не ям, но се притеснявах за киселото мляко, защото се чудех дали може да се яде.