.
Отговор в тема
Страница 47 от 49 ПървиПърви ... 3743444546474849 ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1217
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Добре ти е менюто,а и хапни млякото вечерта.

аз съм на 14 /по4ти / 171 68 кг
    принципно имам много здрава костна система / абе бая ми тежат кокалите- / но все пак имам какво да отслабвам най-ве4е дупето и бедрата коя диета е добре да запо4на според вас имам то4но 1 седмица докато тръгна на море и искам спешно да отслабна даже и след това малко килограми да си върна не е толкова фатално ще ги смъкна ама по бавни4ко

Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    аз съм на 14 /по4ти / 172 68 кг
    принципно имам много здрава костна система / абе бая ми тежат кокалите- / но все пак имам какво да отслабвам най-ве4е дупето и бедрата коя диета е добре да запо4на според вас имам то4но 1 седмица докато тръгна на море и искам спешно да отслабна даже и след това малко килограми да си върна не е толкова фатално ще ги смъкна ама по бавни4ко
    не е подходящо да спазваш диети, но диетата на Боряна + много спорт може да те постегне.

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    аз съм на 14 /по4ти /
    не е подходящо да спазваш диети, но диетата на Боряна + много спорт може да те постегне.
    ем аз всеки ден играя по един 4ас каланетика от края на юни някъде но от 1-2 дена съм спряла тъй като съм в цикъл
    ина4е коя е диетата на боряна

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html
    мерси

Отслабнах от диетата на Боряна 3 кг(за 5 дена) сега почвам Витамино-протеиновата диета.Ето примерно мен'(кажете си мнението-дали става)
    Банан,сирене,краставица,си ене,домат,сирене
    Много обичам сирене и вкъщи има само банани(от плодовете)
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    От днес съм на диетата на Боряна.Само че ще разменя дните.
    Днес ще ми е зеленчуков.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Днес попаднах на "Диетата на Цветелина"
    някой от тук пробвал ли я е :P

ето и какво представлява:

1 ден - млечни продукти
    1 ден - зеленчуци
    3 ден - пилешко месо
    4 ден - плодове без банани
    5 ден - телешко месо
    6 ден - риба
    7 ден - вси4ко без тестени и захарни продукти

Мега фен
    FACEPALM.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Днес попаднах на "Диетата на Цветелина"
    някой от тук пробвал ли я е :P

ето и какво представлява:

1 ден - млечни продукти
    1 ден - зеленчуци
    3 ден - пилешко месо
    4 ден - плодове без банани
    5 ден - телешко месо
    6 ден - риба
    7 ден - вси4ко без тестени и захарни продукти
    Хм, изглежда доста интересна !
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен
    ^ Изглежда доста ТЪПА.

ще използвам тази тема да попитам, понеже ми се ще малко по-бързо да смъкна кг и за това ако пазя 90 дневната и след нея не се храня стриктно разделно а просто се храня здравословно без теста, пържено, сладко и още др работи ще има ли йо-йо ефект

Цитирай Първоначално написано от ri41
    ще използвам тази тема да попитам, понеже ми се ще малко по-бързо да смъкна кг и за това ако пазя 90 дневната и след нея не се храня стриктно разделно а просто се храня здравословно без теста, пържено, сладко и още др работи ще има ли йо-йо ефект
    Мисля, че всичко ще е ок ако спортуваш пък съм сигурна, че резултатите ще са страхотни. Аз лично мн. харесвам джогинга

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от darksunset
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Мисля, че всичко ще е ок ако спортуваш пък съм сигурна, че резултатите ще са страхотни. Аз лично мн. харесвам джогинга
    Споко,нищо няма да качиш.

знаете ли кви впечеатления имам аз, всички онези момичета които постоянно говорят за диети и ги спазват сваля някой друг килограм и след тва пак си го връщат и след тва пак нова диета и така до без край и в крайна сметка пак са си дебели, а тези които просто се ограничават от вредните храни отслабват и запазват теглото си, вярно е, че не става толкова бързо колкото с някоя диета но пък е сигурно и знаеш, че ако утре ти се прияде нещо спокойно ще си вземеш и ще си хапнеш без да напълнееш, щото една моя фр пазеше няква диета от която като я наруши качва по 500 гр и дори повече,само нещо сладко и то за ден, че няма смисъл от екстремни диети просто трябва да си изградите хранителни навици, а ако много обичате вредни храни пак си хапвайте но по малко

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    ri41, права си. Диетите са ефикасни, но след като приключването на една диета ако не направиш правилно захранване ще се върнат свалените килограми. Но ако се изгради здравословен режим на хранене и ако се добави спорт ще се получат отлични резултати и няма да има йо йо ефект.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен
    ^ Аре не говорете, без да знаете. От здравословното хранене също се получава йо-йо ефект. Нали 4 месеца ядях само здравословни неща и само да хапнех нещо по-нездравословно, почвах да качвам.
    Майката му е спорт + всякакви храни, но по малко и умерено.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    ^ Аре не говорете, без да знаете. От здравословното хранене също се получава йо-йо ефект. Нали 4 месеца ядях само здравословни неща и само да хапнех нещо по-нездравословно, почвах да качвам.
    напълно съм съгласна с теб, уж ям здравословно - ама хапна ли 2-3 - 4 дена по- нездравословна храна веднага качвам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

по принцип ако прекаля и аз качвам но пък аз качвам много бавно и също така свалям бавно и това по-скоро ме радва

Град
    Sin City
    То естествено ще се качи, ако се яде НЕздравословни храни! Кой е казвал, че мазните и тестени храни са били полезни?
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен
    Добре, пробвай да ядеш цял живот само здравословни храни, и хапка не си опитвай от останалите...
    Аре не говори, без да знаеш.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    не че нещо ама ти се тъпчеше
    какво е това половин хляб салами луканки шоколади снаксове и това само за 1 ден
    сама си го направи , не подлъгваи хората .

Хранете се със зеленчуци и месо , ориз и яйца и всички важне и прости храни . Не баници , снаксове и прочие .
    Какво очаквате да отслабнете и после да можете да се тъпчите ли ?
    Това е като един виц . За алкохолика дето сметнал колко ще спести ако не пие и как с тези пари може да се напие яко .
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Sin City
    Добре, пробвай да ядеш цял живот само здравословни храни, и хапка не си опитвай от останалите...
    Аре не говори, без да знаеш.
    Не съм казала,че цял живот не трябва да се яде неща, които влизат в категория забранение неща. но все пак какво очаквате? Да ядете често забранени неща - баници, пици и всики видове бързи закуски, хляб, вафли, сладки неща, тестени неща, а после да искте да сте слаби. Това не става ей така. Иска се ограничение. Да се яде много рядко нещата в "забранената категория".

а относно до спорта и аз не го обичм и съм мързелива, ама като си поставя цел и ща не ща няма как, малко на инат ама пък после след тренировка се чувствам по-добре някакси не мога да го обясня, трудно е до като започна, голямо канене се каня ама няма как, иначе ще бъда отпусната и ще имам целулит нищо, че може да съм слаба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си