.
Отговор в тема
Страница 48 от 49 ПървиПърви ... 38444546474849 ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1217
    имам въпрос .
    тъи като бях 39 кг и чрез здравословно хранене станах около 47 . . за 3 месеца и повече . . въпреки че последния месец се освиних яко със сладките работи . . и станах 48 кг . . радвам се за това ,въпреки че повечето ще ми кажат че съм неква луда да се кефя на толко килограми ,но преди наистина приличах на някъв скелет ии .. няма да коментирам
    отриха ми че имам остър гастрит ,твърде късно .. и в момента трябва да спазвам една диета , която ядеш неограничено но от определени храни - хората,които имат гастрит знаят за какво говоря ..
    таа накратко въпросът ми е , след като свърши тази 4 месечна диета .. и почна да се храня със сладки и вредни храни + да спортувам 1-2 пъти в седмицата .. ще кача ли много или ?!
    мерси на този който прочете този роман и ми отговори :]
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен
    Според мен пък от здравословното хранене няма йо-йо ефект...
    Откакто се помня се храня здравословно(най-вече по настояване на нашите ,от малка),но естествено се случва да ям и някои "вредни " неща ( напр. обичам бисквити Закуска,като съм на гости и т.н.),но и грам не качвам,всичко е в количеството...ако се натъпчеш като прасе ,с извинение, дори и здравословни неща да изядеш,ще качиш...поне така мисля ...

ох, 54 кг съм. Искам да сваля още 4, само 4 и няма повече да се тормозя. Работата ми изисква много физическо натоварване, но с храненето ми е трудно. Сега ще ровя из нета, пък дано намеря нещо като за мен.
    Имало едно време..

От утре съм пак на диетата на боряна ако някой я прави да пише ! Успех на всички!

Супер фен Аватара на zoreto

няма да качих повече от 2 кг, аз съм гастрит , обаче правих тая диета само 1 месец ,защото не беще толкова зле работата,но и сега внимавам каква храна ям ,защото много неща не ми понасят и много ме боли после.Та само вснимавай, да не прекаляваш после със сладкото,защото може да ти дразни

Голям фен Аватара на DesSsi
    Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    От утре съм пак на диетата на боряна ако някой я прави да пише ! Успех на всички!
    и аз от утре я почвам
    Съдбата помага на смелите !

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Какво мислите за това:
    http://generalfresh.com/SlimCllasic_MusliBar.html

Според вас полезна ли са? И стават ли за диети? Според мен не ми се вярва да нямат никаква захар, но ..... не знам. Не съм яла.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

^Пише,че нямат добавена захар,но 100% имат някаква друга иначе ще е бахти гадното

Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Мега фен
    Хахахахахахах, убивате ме, честно. Простотията по хората ходи...
    Ти НОРМАЛНА ЛИ СИ, да питаш дали нещо подобно е здравословно? Не, не, не, убивате ме.
    И какво от това, че няма захар, има хиляди други подсладители, които са 200 пъти по-вредни от захарта.
    Ооох.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Хахахахахахах, убивате ме, честно. Простотията по хората ходи...
    Ти НОРМАЛНА ЛИ СИ, да питаш дали нещо подобно е здравословно? Не, не, не, убивате ме.
    И какво от това, че няма захар, има хиляди други подсладители, които са 200 пъти по-вредни от захарта.
    Ооох.
    за това не знам ама съм яла корни без захар и е пълна помия+ тва е много много калорично, да бях си взела една вафла

пречи ли да пия кафе без захар и чай при диетата на Боряна

^ не мисля ,че пречи

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    пречи ли да пия кафе без захар и чай при диетата на Боряна
    Виждам че и ти си я почнала ! Колко кг си и колко си висока ? На мен днес ми е 2 ден и за сега върви добре!Успех ти пожелавам и да можеш да пиеш кафе и чай колкото повече течности толкоа по добре!

най - ефикастната диета в живота ми

Сутрин: половин грейпфрут преди тренировка (не консумирайте грейпфрут в случай, че приемате лекарства, понеже той е единственият плод в света, който блокира разграждането в черния дроб на приетите лекарства и не позволява тяхното отделяне от организма); 20 минути велоергометър, 5 минути гимнастика, 85 коремни преси, 20 повдигане на таза, 3х20 повдигане на краката на 45 градуса, 20 на степер с всеки крак; 4/5 супени лъжици мюсли с обезмаслено прясно мляко; 40 минути ходене пеша

Обяд: задушени зеленчуци с ориз или риба на скара + салата от зеле и моркови; 40 минути ходене пеша

Следобед: по желание - гимнастика/йога/тай чи; 1 морков; горски плодове (без боровинки); зелен чай

Вечеря: препечена филийка със сирене + 1 домат (по желание 1/2 яйце); 40 минути велоергометър; 40 минути въртене на обръч; 20 коремни преси

* През целия ден пийте много вода (2/3 литра)
    * Ходете колкото се може повече пеша. За една приятна разходка от 6 часа по магазините с приятелки губите близо 3 килограма.

Както виждате с този режим може да сваляте и по 2-3 килограма на ден. Какво остава за една семица?
    Тази програма е много приятна. Не изпитвате глад и заедно с това отслабвате и оформяте тялото си!
    !!!!!! [size=24]свалих 8 кг за една седмица [/size] и не изпитвах никакав глад решила съм да ми стани начин на живот

Re: най - ефикастната диета в живота ми

Цитирай Първоначално написано от kotka155

Както виждате с този режим може да сваляте и по 2-3 килограма на ден. Какво остава за една семица?
    [size=18]
    Ти добре ли си ?

Re: най - ефикастната диета в живота ми

Цитирай Първоначално написано от vampireee
    Цитирай Първоначално написано от kotka155

[size=18]
    Ти добре ли си ?
    + ?
    Имало едно време..

не може да свалиш 2-3 кг на ден, то е труднода свалиш 1 кг пък за 3 да не говорим.Много е малка за куската в това меню (казвам го като активно спортуващ човек) С тоя 'режим' освен много яка мускулна тресна друго няма да постигнеш. Какво е това натоварване?? преди ядене ,след ядене?? Тялото не може да издържи на толкова тормози за това сваля.Ако свалиш 1 кг на ден ще е само от потта дето ще си я върнеш само след 1 литър вода и като се замислиш к'во става : хапваш ,колкото да не умреш, хабиш енергия като за 2ма и отслабваш като терориш тялото си. Това нещо след третия ден ще ти изпие всичката налична сила и ще започнеш да се чудиш какво още и още да си хапнеш за да се възстановиш поне малко.Тренировките са много за един ден,а храната е малко за тия тренировки + това вечер не е хубаво да се правят много упражненя ,защото пречат на съня.Сега 100 коремни или клякания е друго дет не отнема повече от 15 мин ,ама това 40 мин обръч и още работи мнен

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Естествено,че си свалила,то храната ти е много малко,а движението много,аз тва ако го ям на ден ще умра от глад,а и 8кг за седмица са многооо.Аз 6кг за 3 месеца свалих с толкова усилия,а ти за седмица 8.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Ти правиш по 4-5 часа на ден упражнения .. Не се натоварвай чак толкова и не се лишавай от толкова храна,за да няма после олеле.Ти сигурно изразхорваш по 4000 калории на ден,а приемаш 1000 най - много
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Охх, хора, сега бавно, но славно си свалям. Гладна съм през почти цялото време,ям си стабилно сутрин, обед, следобедна закуска и лека вечеря, но след час-два пак огладнявам. Постоянно мисля за храна. Постянно! В момента пак съм гладна,ама адски гладна, но няма да си позволя нищо, освен вода, защото е вечер, иначе бих си направила айран. Имам чувството, че нищо няма да стане. Че ще си остана с тези килограми - 47.6 на 156см (да, знам, ниска съм, но не съм расла от 2-3г и сигурно ще си остана ниска). А искам да съм поне 45, ако може 43-44 - най-добре. Целта ми се вижда толкова далече...
    Сега в петък имам РД и едновремено много ми се яде и торта, и всичко, и имам чувството, че това всичкото ще ми се лепне на задника и отново ще се събудя на следващата сутрин 50кг както миналия месец. Направо не знам. Даже не знам защо го написах това. Не е нужно да го четете.
    I wanna be a billionaire so fucking bad
    Buy all of the things I never had
    I wanna be on the cover of Forbes magazine
    Smiling next to Oprah and the Queen!

Есенна диета - 5 кг. за седмица
    Понеделник
    Закуска – кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, 1 круша
    Обяд – зеленчукова супа, 1 круша
    Вечеря – печена тиква –на корем

Вторник
    Закуска -– кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, 1 круша
    Обяд – картофена салата (варени картофи с копър, олио и лимонов сок)-350гр.
    Вечеря- грозде на корем

Сряда
    Закуска - кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, 50 гр. Фъстъци –печени, не много солени
    Обяд- зеленчукова супа, 50 гр. Стафиди
    Вечеря – шопска салата с една препечена филия

Четвъртък
    Закуска - кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, печена тиква 300гр.
    Обяд- грозде на корем
    Вечеря- варени картофи с копър – 500гр. (само със сол)

Петък
    Закуска - кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, 1 кофичка кисело мляко
    Обяд- 50 гр. Лешник, 1 круша
    Вечеря – печена тиква на корем

Събота
    Закуска - кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, 100гр. Грозде
    Обяд- 50 гр. Бадем, 1 ябълка
    Вечеря- Зеленчукова супа, 1 филия хляб

Неделя
    Закуска - кафе (по желание), чаша (250гр.)топла вода, 1 ябълка
    Обяд- Зеленчукова супа
    Вечеря –картофена салата -350 гр.

Какво мислите за тази диета ?

а и хубаво ли е да се пие топла вода ии през коя част от деня ?

аз съм по навита да правя диетата с овесени ядки поне тях много обичам

Мега фен Аватара на iiordanova
    да , хубаво е .. сутрин на гладно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    да , хубаво е .. сутрин на гладно
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си