.
Отговор в тема
Страница 49 от 49 ПървиПърви ... 394546474849
Резултати от 1 201 до 1 217 от общо 1217
    Какво мислите за разделното хранене. Утре мисля да прегледам статиите за разделно хранене и да проуча нещата по - добре и скоро време да я почвам разделно хранене.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Депресия- действа безотказно...от 2 дена съм сдухана... като гледам и уикенда ще съм така. За понеделник може да съм -2/ -3 кг...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

От утре и аз започвам 90-дневната.Тежа 57/176см и искам да стана 50-51.За около месец колко горе-долу килограма се свалят?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    От утре и аз започвам 90-дневната.Тежа 57/176см и искам да стана 50-51.За около месец колко горе-долу килограма се свалят?
    ти си луда според мен си перфектна

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    ти си луда според мен си перфектна
    на същото мнение съм

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Разделното хранене е хубаво,ама след време ти писва да делиш храната на групи,поне аз бях така докато бях на 90-дневната,вече 3-я месец и си виках няма ли да свърши най накрая.

Повече от фен
    аз пък от два дена съм болна някаква такава... ии тежа 54 кг и съм висока 170 .. апък искам да стана 45 - 50 кг.... таа тъй с тази липса на апетит за колко време мислите, че ще сваля килограмите
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Предложете ми диета с която да сваля 5кг за месец някъде,може и за по-малко. Тежа 50 кг и съм висока 1.60

Момичета кат0 ви чета коментарите ви се чудя как искате да сваляте килца ... да си 170/60 е перфектно е може да имаш сланинки но ще са п0чти незабележими и е п0 д0бре 0тк0лк0т0 да си к0жа и к0сти Аз имам да свалям окол0 10 кг сигурно .. иска ми се д0 15.09 да сваля п0не п0лувината ще ми преп0ръчате ли няк0я диета, н0 без 90 дневната .. аз п0гледнах диетата на Боряна .. ет0 я и нея :

1 ден : 2 к0фички кисел0 мляк0
    2 ден : зеленчуци на к0рем
    3 ден : 5 сварени карт0фа
    4 ден : 5 твърд0 сварени карт0фа
    5 ден : 800 гр варено месо без сол / телешко или пилешко /

... ии за 10 ден сваляш 8-9 кг .. малк0 мн0жкк0 ми изглежда 10 дена, н0 след кат0 прибавиш каране на к0лели или разх0дки п0 30 мин, м0же и к0ремни преси и т0 става вечее .. на мен диетата ми изглежда д0бра - не т0лкова трудна, н0 пък не е и лесна .. вие к'в0 ще кажете ?

Цитирай Първоначално написано от addiTo
    Момичета кат0 ви чета коментарите ви се чудя как искате да сваляте килца ... да си 170/60 е перфектно е може да имаш сланинки но ще са п0чти незабележими и е п0 д0бре 0тк0лк0т0 да си к0жа и к0сти Аз имам да свалям окол0 10 кг сигурно .. иска ми се д0 15.09 да сваля п0не п0лувината ще ми преп0ръчате ли няк0я диета, н0 без 90 дневната .. аз п0гледнах диетата на Боряна .. ет0 я и нея :

... ии за 10 ден сваляш 8-9 кг .. малк0 мн0жкк0 ми изглежда 10 дена, н0 след кат0 прибавиш каране на к0лели или разх0дки п0 30 мин, м0же и к0ремни преси и т0 става вечее .. на мен диетата ми изглежда д0бра - не т0лкова трудна, н0 пък не е и лесна .. вие к'в0 ще кажете ?
    на мен тая диета не ми допада, много ми е строга, но ако имаш волята и трябва да свалиш около 10 кг е идиална.

Искам да ви попитам ядките полезни ли са наистина, защото така съм чела, а онзи ден гледам на пакетчето-над 60 гр мазнини . И кои видове са най-подходящи за режим на хранене?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

[/i]
    От утре започвам това, но вместо месо ще ям риба...направо тези дни се чувствам като някакъв плондер...
    Дано има ефект
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Искам да ви попитам ядките полезни ли са наистина, защото така съм чела, а онзи ден гледам на пакетчето-над 60 гр мазнини . И кои видове са най-подходящи за режим на хранене?
    полезни са нищо ,че има 60 гр мазнини ,но са или омега3 или омега 6 ,които не можа тялото само да си набави ,пък и няма да изядеш едно пакетче на едни ядене, а си раздели на морций,пък и не ядеп всеки ден ядки

Цитирай Първоначално написано от billytalent

[/i]
    От утре започвам това, но вместо месо ще ям риба...направо тези дни се чувствам като някакъв плондер...
    Дано има ефект
    Аз също я правя ! Успех ти пожелавам? Колко си висока и колко тежи? също и до колко искаш да стигнеш?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мерси и на тебе (:
    Иначе съм 1.78/56-7 кг. някъде, нз точно колко кг. искам да сваля, просто като се погледна в огледалото да се харесвам, а сега не мога да се гледам.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    полезни са нищо ,че има 60 гр мазнини ,но са или омега3 или омега 6 ,които не можа тялото само да си набави ,пък и няма да изядеш едно пакетче на едни ядене, а си раздели на морций,пък и не ядеп всеки ден ядки
    Мерси. А кои ядки са най-добрият избор?
    billytalent, на мен килограмите ти ми звучат добре, но ти си знаеш.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Мерси. А кои ядки са най-добрият избор?
    Ами аз най-обичам и предпочитам сурови бадеми и сурово кашу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си