- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Депресия- действа безотказно...от 2 дена съм сдухана... като гледам и уикенда ще съм така. За понеделник може да съм -2/ -3 кг...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
От утре и аз започвам 90-дневната.Тежа 57/176см и искам да стана 50-51.За около месец колко горе-долу килограма се свалят?![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
ти си луда според мен си перфектнаПървоначално написано от rachel_billson
![]()
Разделното хранене е хубаво,ама след време ти писва да делиш храната на групи,поне аз бях така докато бях на 90-дневната,вече 3-я месец и си виках няма ли да свърши най накрая.
аз пък от два дена съм болна някаква такава... ии тежа 54 кг и съм висока 170 .. апък искам да стана 45 - 50 кг.... таа тъй с тази липса на апетит за колко време мислите, че ще сваля килограмите
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Предложете ми диета с която да сваля 5кг за месец някъде,може и за по-малко. Тежа 50 кг и съм висока 1.60
Момичета кат0 ви чета коментарите ви се чудя как искате да сваляте килца ... да си 170/60 е перфектно е може да имаш сланинки но ще са п0чти незабележими и е п0 д0бре 0тк0лк0т0 да си к0жа и к0стиАз имам да свалям окол0 10 кг сигурно .. иска ми се д0 15.09 да сваля п0не п0лувината
ще ми преп0ръчате ли няк0я диета, н0 без 90 дневната .. аз п0гледнах диетата на Боряна .. ет0 я и нея :
1 ден : 2 к0фички кисел0 мляк0
2 ден : зеленчуци на к0рем
3 ден : 5 сварени карт0фа
4 ден : 5 твърд0 сварени карт0фа
5 ден : 800 гр варено месо без сол / телешко или пилешко /
... ии за 10 ден сваляш 8-9 кг .. малк0 мн0жкк0 ми изглежда 10 дена, н0 след кат0 прибавиш каране на к0лели или разх0дки п0 30 мин, м0же и к0ремни преси и т0 става вечее .. на мен диетата ми изглежда д0бра - не т0лкова трудна, н0 пък не е и лесна .. вие к'в0 ще кажете ?![]()
на мен тая диета не ми допада, много ми е строга, но ако имаш волята и трябва да свалиш около 10 кг е идиална.Първоначално написано от addiTo
Искам да ви попитам ядките полезни ли са наистина, защото така съм чела, а онзи ден гледам на пакетчето-над 60 гр мазнини. И кои видове са най-подходящи за режим на хранене?
От утре започвам това, но вместо месо ще ям риба...направо тези дни се чувствам като някакъв плондер...Първоначално написано от addiTo
Дано има ефект
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз също я правя ! Успех ти пожелавам? Колко си висока и колко тежи? също и до колко искаш да стигнеш?Първоначално написано от billytalent
Мерси и на тебе (:
Иначе съм 1.78/56-7 кг. някъде, нз точно колко кг. искам да сваля, просто като се погледна в огледалото да се харесвам, а сега не мога да се гледам.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мерси. А кои ядки са най-добрият избор?Първоначално написано от zoreto
billytalent, на мен килограмите ти ми звучат добре, но ти си знаеш.![]()