.
Отговор в тема
Страница 5 от 49 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1217
    а попринцип, ако си карам на бъркани яйца, омлети и салатки ще отслабна ли

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Имам няколко коментара към последните страници.
    1. Разделното хранене действа и не е трудно защото можеш да си ядеш всичко. Отслабва се бавно но сигурно. Най-важното е да се спазват часовете между храненията!!!
    2. Аз тежа сууупер много но не ми личи и всички ми дават поне 10кг по-малко (дори като искат да ме обидят хахах). Всичко си е до структура .
    3. Аз най-после започнах Дюкан. Режима е подходящ за хора които непрекъснато им се яде и искат да си дъвчат нещо без да се чувстват виновни после. Сваля св сравнително бързо (поне в началото) и ако човек има време (и пари) може да яде доста разнообразно (рецепти: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ ). Тези които имат да свалят малко (5-6кг) може да пробват режима 2/8 или 3/7. Аз ще карам 5/5 а ако ми стане трудно 1/1.

Мойто меню за днес е:
    Закуска: Проспана
    Обяд: Омлет с пилешка шунка
    Следобедна закуска: Кисело мляко с ленено семе (трици ще си купя в петък)
    Вечеря: Пилешка пържола

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Днес ми е първият ден от 90-дневната диета.
    За закуска ядох само една ябълка
    За обяд : две филийки със сирене
    Следобед : ябълка
    За вечеря ще ям пържени яйца
    Много се ядосвам, че ядох две вафли (ама ще гледам вече да не си нарушавам диетата)

Здр ето ме и мен !Днес пак се премерих и съм -2 кг за два дни дано упре нещо ми отчете повече кантара
    А искам да попитам zoreto Защо отслабва като гледам снимката ти си супер слаба недей си разваля организма Колко си висока и колко тежиш ми е интересно

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    Здр ето ме и мен !Днес пак се премерих и съм -2 кг за два дни дано упре нещо ми отчете повече кантара
    А искам да попитам zoreto Защо отслабва като гледам снимката ти си супер слаба недей си разваля организма Колко си висока и колко тежиш ми е интересно
    Не го ползвам като диета бе хора, а като режим за хранене. Кисока съм 165-67 и съм 43 (бях) та сега не знам колко точно съм ,но съм по-малко защото бях болна. Не си развалям организна -това отдавна го направих и сега гледам да ям поне като хората не да се тъпча с боклуци ,знам ,че не ми се лепи нищо ,но се замислям какво си причинявам като изям какво ли не

Плодов ден ми е
    Станах късно хапнах в 12:00 един грейпфрут , после към 15:30 череши и сега 17:50 пак грейпфрут . към 19 или 20:00 ще хапна още един

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Плодов ден ми е
    Станах късно хапнах в 12:00 един грейпфрут , после към 15:30 череши и сега 17:50 пак грейпфрут . към 19 или 20:00 ще хапна още един
    как ядеш цял ден грейпфрути? Аз не ги тача особено ,ако се мина да изям в седпицата 1 е цяло чудо пък знам ,че са полезни ама

Мега фен
    Град
    София
    Ей, Сандри! Браво за диетата, че си я почнала отначало. Аз за Дюкан нямам нерви, а и месо вече не ям. От когато се видяхме последно, съм свалила сигурно 5-6 кила

Град
    Германия
    Ей Марийче супер! Ами аз се претеглих днеска и бях 2кг повече и направо лошо ми стана . Дали от противозачатъчните, дали защото ще ми идва и задържам вода не знам.. Ама реших че не може така . Аз си бях решила че ще отслабвам още от миналата седмица ама като нямах промяна в кг нямах и толкова голям стимул.
    Аз съм решила че ще си готвя и ще ям и много риба, рачешки рулца, ще ползвам повече подправки.. Така няма да ми писне толкова бързо (надявам се).

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Искам да отслабна и съм на неопределена диета ии менюто ми днес беше:

Преди да отида на китара, не се сдържах и изпих една глътка кола =D
    Към 4 ядох една филийка черен хляб, 2 яйца, малко кашкавал и шунка.
    След това тичах доста и пия много вода.
    Сега не съм гладна, най-много да изям едно кисело мляко преди 9 =]

Ами хайвера е калоричен, нали?

Град
    Германия
    Хора ако нямате да сваляте много и не можете да спазвате дълго една диета просто минете на разделно хранене. Пак ще си ядете каквото искате и дори количествата няма да ограничавате. Толкова е по-просто отколкото да си измисляте сами някакви режими и диети и само да се измъчвате. Разделното хранене е като 90-дневната само че още по-лесно.

shupishup
    100 грама Хайвер червен - 250 Kcal
    100 грама Хайвер черен - 250 Kcal
    http://icothink.blogspot.com/2008/06/100.html

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Хора ако нямате да сваляте много и не можете да спазвате дълго една диета просто минете на разделно хранене. Пак ще си ядете каквото искате и дори количествата няма да ограничавате
    Замислих се и за този вариант-РХ наистина е добър избор и човек се чувства свеж като репичка,докато си я спазва тази диета
    Но има една малка подробност-доколкото знам се закусва с плодове,а за мен това определено е проблем,защото гледам да вечерям в 5-6 часа и сутринта съм доооста изгладняла

Затова сега реших да спазвам балансиран режим,който се основава на РХ,но с включена закуска(въглехидратна)
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Германия
    Наистина човек се чувства свеж и здрав . Аз като съм чела по други форуми не всички спазват това с плодовете до обяд. Аз лично нямах проблем защото по принцип не съм много гладна сутрин. Най-важното е да се спазват часовете между храненията. Аз лично си ядях колкото си искам даже ми се е случвало да се натъпча но ако изчакам 3-6
    часа (зависи какво съм яла) на другия ден кантара е мръднал надолу или си стои. Докато съм била на разделно хранене не ми се е случвало да качвам освен когато не съм изчаквала достатъчно между храненията. Сега като сваля няколко кг с Дюкан (просто става по-бързо а имам доста да свалям) пак ще мина на този режим.

Мега фен Аватара на Colouring
    Скумрия на скара подходяща ли е за диета?
    А утре ще ми се наложи да си взема нещо от магазина набързо за обяд.. някакви предожения?Направо не знам..бейк роуз?

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Скумрия на скара подходяща ли е за диета?
    А утре ще ми се наложи да си взема нещо от магазина набързо за обяд.. някакви предожения?Направо не знам..бейк роуз?
    За каква диета става дума?

Мега фен Аватара на Colouring
    Мой си режим.
    Доста ограничавам яденето,спрях хляба,сладкото,газирано,те тено..абе,както си му е редът.

Ами стига да не е много солене ,не знам колко е мазна тази риба ,но попринцип бибата е богата на омега 3 и 6 масни киселини

Мега фен
    Град
    София
    Сандри, не е от диетата. Момичета правят високо мазнинни диети и пак свалят, а ти с Дюкан дето всичко е лайт няма да свалиш...от МЦ ти е 100% и аз качвам по 2кг. Не е от хапчетата, да знаеш.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Мой си режим.
    Доста ограничавам яденето,спрях хляба,сладкото,газирано,те тено..абе,както си му е редът.
    след като си решила да се ограничаваш забрави за Бейк Ролс-а Въглехидрати+мазнини-сигурен начин да се "обзаведеш" с допълнително тлъстинки,ако не изразходваш...
    за рибата-идеята не е лоша,няма знашение дали е скумрия или хек-подходяща е за режими
    иначе можеш да си вземеш от магазина кисело мляко полезно е,няма мн калории и засища
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Германия
    А Марийче аз така и така си бях решила че искам да свалям и това че кантара показа повече ми дойде като добър стимул. С Дюкан ми е най-добре да свалям. Разделното хранене ми е по-скоро за поддържане на кг. Пък и напоследък го бях зарязала и него от липса на време и гладен мъж вкъщо който нямаше търпение да чака 1 час да му готвя .

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А Марийче аз така и така си бях решила че искам да свалям и това че кантара показа повече ми дойде като добър стимул. С Дюкан ми е най-добре да свалям. Разделното хранене ми е по-скоро за поддържане на кг. Пък и напоследък го бях зарязала и него от липса на време и гладен мъж вкъщо който нямаше търпение да чака 1 час да му готвя .
    На мъжо една шкембе чорба да беше направила, както разбрахме, той я обича

Сега покрай изпитите по- бързо ще свалиш

Град
    Германия
    Мда Лошотийке и аз на това се надявам. Много поздрави от Йенс.

За да не е спам добавям към менюто ми за днес 2 парченца пилешка шунка с малко котидж чийз.

Плодов
    Закуска: чреши.
    Обяд: 2 ябълки.
    Вечеря: 2 ябълки.

Абе за въглехидратния може ли ягоди с течен шоколад или сметана?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Германия
    -1,100кг

За днес не знам... Закуската я проспах малко...
    Та сигурно ще ям:
    Кисело мляко с ленено семе
    Пържола (може да й направя млечен сос)
    Пълнени парченца шунка с котидж чийз, Екскуиза и подправки (може и някой варен белтък да добавя но по принцип не ми се ядат айца днеска)
    Ако ми се дояде сладко ще хапна изцедено кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.

Другата седмица ще има повечко разнообразие. Намерих супер рецепти за рулца от раци, скариди, десерти... Ама сега нямам продукти и чак в събота ще пазарувам.

Белтъчен ден
    Закуска: 1 Грейпфрут - 9 ч.
    Обяд: 4 кебапчета (пилешки) + салата( домати и краставички ) - 12 ч.
    Вечеря : риба на скара ( най-вероятно без салата , ще видим , ако ми се яде )

slun4ice , може ли да кажеш рецепти за десертите ?Във въглехидратните дни може да си правим .

ПП: Правя си сега чай от стръкове на глухарче Ще видим дали е вярно за това относно метаболизма .Аз и грейпфрути ям , пък да видим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си