- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Ааа, не, тея 4 кебапчета ме убиха.![]()
![]()
и мен наистина ми се струват доста за диета ..Първоначално написано от PinkFloydSound
да не е спам аз си карам на плодове и зеленчуци тия дни
Ами MimiKalcheff93 аз съм на Дюкан така че десертчетата ще са белтъчни. Иначе ето тук гледах аз рецепти. http://dukanskirecepti.wordpress.com...%D0%B8-%D0%BF/
Абе след като ми писне 90 дневната ,мог ли да се храня пак така разделно ,но да започвам с стабилна закуска (най-много ядене),после обяда да е наполовина и вечерята 1-2 плода? Сега идва мн натоварен месец за мен и ще ми трябва доста сила .Тоест измествам диетата с едно хранене напред и ще си сменя часовете.Целта ми е да не смъквам повече килограми, пък да се храня разделно ?
slun4ice , добре благодаря.Значи няма да стант за нашите въглехидратни дниНо мерси отново .
Успех с твоята диета.Като приключа с 90 дневната може да пробвам тази на която си ти .
А до другите две момичета и относно обяда .Нито знаете грамаж нито нищоКакто и да е
Мм изтеглих си Pump it , предполагам ,че сте го тренирали , я кажете доволни ли сте?
MimiKalcheff93 е то не се слага захара... Не става ли за белтъчните дни да си направите някакво кремче с подсладител?![]()
Аз не те съветвам да пробваш Дюкан. Едва ли имаш много за сваляне а режима не е лесен.Да не говорим че не е полезен за подрастващи. 90-дневната е сравнително здравословен режим на хранене защото е на базата на разделното хранене. Съветвам те да почнеш него след диетата защото ще ти е по-лесно а и е здравословно.
Ами аз вече карам цял месец на 90 дневнатада видим какво ще стана ей сега правих 30 мин от това pump it
за белтъчния незнам аз гледам от на мамите сайта там има рецепти и какво може за моя режим
![]()
Така,тъй като съм на 90-днвната като теб ще ти кажа, като съвет,че е позволено 1 филийка и то пълнозърнест хляб и само във въглехидратен ден,и другото е че ПЪРЖЕНОТО е напълно забранено.Първоначално написано от anitapz93
ПРосто съвет ти давам,защото ако имаш повечко за сваляне,с тва ядене няма да свалиш почти нищо.А и другото е,че между храненията не се яде каквото и да е,освен ако не си много много много гладна.
Мазнинен ден ли, кво се води![]()
закуска: две кюфтенца с домат
междувременно ябълка
обяд: свинска пържолка с домат
вечеря: две кюфтенца със зеле и един морков
zoreto, попринцип обядът трябва да е "по-обилен", както викаш, а вечерята .. извинявай 1-2 плода, като добавиш средно 8 часа спане, как ще оставиш организмът си на два плода?
вчера прегреших с една малка филийка със сирене,ама..какво да се прави..
иначе за днес:
закуска-кафе без захар(че иначе нямаше да мога да си седя на краката..както не съм спала цяла вечер,ама т'ва е друга тема ;д)
обяд-две парчета риба на скара,две чушки,портокал
вечеря-таратор,портокал
спорт:
20 минути скачане на въже
40 минути въртене на два обръча
![]()
ооф я ми препоръчайте нещо за вечеря хем леко хем наяждащо?![]()
Хора,аз от утре мисля да се захващам с 90-дневната...Мислех си,че мога да си карам на мой режим,но нещо не ми се удава...![]()
Много съм неорганизирана и ми куца мотивацията,затова трябва да имам разчетено и точно меню ако искам да сваля нещо(пък то едни 5 кила има.които си плачат за смъкване)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не разбирам какво си ми написала?Първоначално написано от zoreto
![]()
То и аз като си чета изречението си се смея на словореда.![]()
Радвам се, че се разбрахме поне.![]()
Хей
Вече втори ден спазвам неопределена диета. Днес менюто ми беше:
9 ч. - Нестий с лимон
11 ч. - Момичето до мен си ядеше най-нахално шоколад в часа.. даде ми едно парче T.T
13 ч. - Същото момиче ми предложи хапка от мазния и дюнер ! Консумирах една хапка. ;D
15 ч. - 1 филия черен хляб с шунка, нарязана краставица с оцет и половин кисело мляко
19 ч. - Един час тичане с дъъъълги почивки ;D
20:30 ч. - Банан и остатъка от киселото мляко.
ии пия много вода =)
вече съм -700 гр.![]()
Утре е пълнолуние и имам намерения да пия само вода и чай. Някой спазва ли лунната диета?![]()
за два месеца свалих 5кг с 90 дневнта без никакви усилия и с малко прегрешенияя![]()
сега продалжавам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
http://www.astrohoroscope.info/dieti.htmПървоначално написано от shupishup
3ти ден неопределена диета:
8 ч. - един чист шоколад, имах изпит и всички около мен ядоха, за това и аз си взех, но не съжалявам =D
13 ч. - 2 препечени филии черен хляб едната със сирене, другата с шунка, сварих си и 2 яйца ама не ми се ядяха и ги изхвърлих
правех ето тези упражнения към 30 мин - http://vbox7.com/play:a10884b6 ,
били много ефикасни =D
довечера ще потичам и за вечеря ще ям салата.
p.s.: мерси Черинка, явно съм гледала някакъв друг календар![]()
Оф а аз вчера и днеска бях в болница а утре и други ден съм у родителите на годеника ми.. С две думи провалих си диетата![]()
От неделя ще се отчитам пак.![]()
Лолл.. От сайта, който slun4ice пусна, излиза, че днес съм на 334 Kcal - 50гр. печени фъстъци, 2 краставици.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Кой сайт ???
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
дали ще мога за 1 месец да отслабна доста имайки предвид, че съм на диета и спорувам супер много
например поне 1 размер на дъбките да смаля?
не ми казвайте да си мислила зимата.... мислила съм, и тогава съм била на диети, но 3 месеца ббях болна и нямаше как да стане....