.
Отговор в тема
Страница 7 от 49 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1217
    Цитирай Първоначално написано от loovvvee
    дали ще мога за 1 месец да отслабна доста имайки предвид, че съм на диета и спорувам супер много
    например поне 1 размер на дъбките да смаля?
    не ми казвайте да си мислила зимата.... мислила съм, и тогава съм била на диети, но 3 месеца ббях болна и нямаше как да стане....
    Зависи колко разбираш под доста първо колко си висока и колко тежиш до колко искаш да стигнеш!

Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    дали ще мога за 1 месец да отслабна доста имайки предвид, че съм на диета и спорувам супер много
    например поне 1 размер на дъбките да смаля?
    не ми казвайте да си мислила зимата.... мислила съм, и тогава съм била на диети, но 3 месеца ббях болна и нямаше как да стане....
    Зависи колко разбираш под доста първо колко си висока и колко тежиш до колко искаш да стигнеш!
    висока съм 175 и съм около 66 кг
    най вече искам да стопя бедрата и паласите...
    става въпрос за 5-6 кг
    преди за около месец свалих 8 някъде и то с по-малко спорт от сега и с доста прегрешения, ама сега като около година постоянно карам на диети и не знам ще стане ли номера....

иначе спорувам много, тичам на стадиона, колело, пилатес понякога и волейбол-всеки ден + 90 дневната

Еми мисля че ще стане прави повече упражнения !Би ли качила снимка ако нямаш нищо против да видиме дали въоще имаш да сваляш или просто трябва да се стегнеш!

нямам снимка .. : (
    но наистина имам много за сваляне.. най-вече бедрата

може ли дда ми препоръчате упражнения за ръце освен гирички, защото нямам, а с колелото не става

Здравейте. Мойта диетка е за НАПЪЛНЯВАНЕ. Сега ще почиваме 5 дена и искам да кача 3-4-5 кг, няма значение колко Мога да ям по цял ден Иначе сега съм 175 висока и 53кг. тежка Попринцип никога не качвам, такава си ми е структурата, бърз метаболизъм и т.н. НО вярвам, че ако ям по цял ден, няма как да не кача. Така, ето какво ще правя. Ще имам по 2 закуски, обилни, както винаги. 1 обяд, един следобяд, после пак следобяд, после вечеря и вечерта, преди лягане пак. Всичките пъти ще си е голямо ядене Искам да питам как трябва да ям, смисъл в еднакви часове, или напротив - в различни. Няма значение къде ще качвам - корем, крака, мозък, квото ще, все ми е тая Ще ям тестено, пия по 2литра вода на ден, ако трябва повече-казвайте. Абе, ако имате идеи, споделете Мерси

Мега фен Аватара на iiordanova
    Някой може ли да качи pump it up в dox.bg , защото моята замунда не е активна..?

здравеите и от мен искам да си стегна малко тялотоо и имам мазнинки мъничко..ее трябва да изчезнат.. за диета не си и помислям защото според мен няма смисъл щот след като я приключа пак ще си ги кача щото няма да пропусна да с се натъпкам ноо се ограничавам в храненето почнах сутрин на активия и гледам да ям плодове и зеленчуьи..домати краставици .. сирене...гледам да пия повечко вода илии моляко ( оообииичааамм млякооо ) и така..гледам да рпавя упражнения за корем и бедра които видях в космополитан тъъ успех на тезии които започват с диета..но тя не е за мне..искам да попитам и вас какви упражнения правите за да сии постегнете тялото скачането на въже дали помага?

P.S. ии една малка тайна от мен ...ако много ви се хапва сладолед..си замразете банани на парченца след малко ще го пробвам ноо бързам да кажа и на останалите за малката таина която cosmo. ми издаде УСПЕЕЕХ

Цитирай Първоначално написано от lusytooo
    здравеите и от мен искам да си стегна малко тялотоо и имам мазнинки мъничко..ее трябва да изчезнат.. за диета не си и помислям защото според мен няма смисъл щот след като я приключа пак ще си ги кача щото няма да пропусна да с се натъпкам ноо се ограничавам в храненето почнах сутрин на активия и гледам да ям плодове и зеленчуьи..домати краставици .. сирене...гледам да пия повечко вода илии моляко ( оообииичааамм млякооо ) и така..гледам да рпавя упражнения за корем и бедра които видях в космополитан тъъ успех на тезии които започват с диета..но тя не е за мне..искам да попитам и вас какви упражнения правите за да сии постегнете тялото скачането на въже дали помага?

P.S. ии една малка тайна от мен ...ако много ви се хапва сладолед..си замразете банани на парченца след малко ще го пробвам ноо бързам да кажа и на останалите за малката таина която cosmo. ми издаде УСПЕЕЕХ
    Тва последното с банана е малко тъпичко, защото банана е плод , който не се препоръчва за диети, поради високото му съдържание на въглехидрати.Но ти си знаеш.Иначе ето ти една идея ако ще правип слладолед с банан-един белтък от яйцето (суров)го смесваш с един банан и го мелиш на миксер докато не се получи пяна.Като стане пяна мушкаш в купичка и в фризера Не съм пробвала, но е яко.

Иначе като говорим за сладолед ето какво направих аз сега.Една зелена ябълка я настъргах и сложих 1 белтък.Това го пасирах доакто стане пенлива смес.Сложих в малко бурканче и след това в фризера.Утре ще го хапна и ще кажа яко ли е.Поне с ябълка е подходящо за диети.А и забравих да кажа, че ябълката е белена.Сега се замислих дали да не сложа половин ванлия, но нз може и да не сложа.Другия път сигурно.

Не съм на диета, но просто не ямпържено,тестяно и т.н. и гледам да ограничавам някои храни.Въпросът ми е сиреното подходящо ли е за режим и т.н.?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
    Здравейте. Мойта диетка е за НАПЪЛНЯВАНЕ. Сега ще почиваме 5 дена и искам да кача 3-4-5 кг, няма значение колко Мога да ям по цял ден Иначе сега съм 175 висока и 53кг. тежка Попринцип никога не качвам, такава си ми е структурата, бърз метаболизъм и т.н. НО вярвам, че ако ям по цял ден, няма как да не кача. Така, ето какво ще правя. Ще имам по 2 закуски, обилни, както винаги. 1 обяд, един следобяд, после пак следобяд, после вечеря и вечерта, преди лягане пак. Всичките пъти ще си е голямо ядене Искам да питам как трябва да ям, смисъл в еднакви часове, или напротив - в различни. Няма значение къде ще качвам - корем, крака, мозък, квото ще, все ми е тая Ще ям тестено, пия по 2литра вода на ден, ако трябва повече-казвайте. Абе, ако имате идеи, споделете Мерси
    Радвай се на струстурата си и спортувай.Яж само когато ти се яде-тъпо е да се тъпчеш по цял ден и не е полезно.Храни се с калорична храна и пак повтарям - спортувай - така можеш да качиш мускулна маса.Съмнявам се че искаш да качиш сланини.Ако не става просто приеми че си имаш такава структура - продължавая да се храниш здравословно и да спортуваш и така ...

...
    скачането на въже дали помага?
    помага
    Можеш също да караш колело;да бягаш.. Ролерите също са отличен начин хем за забавление - хем за стягане на тялото.Спортувай редовно - това е най-важното за постигането и поддържането на стегната форма.

...
    Въпросът ми е сиреното подходящо ли е за режим и т.н.?
    да - не пропускай да ядеш сирене ! Всеки подрастваш трябва да включи млечни продукти в дневното си меню. Съветвам те да не си взимаш нискомаслено сирене - яж си нормално сирене ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Не съм на диета, но просто не ямпържено,тестяно и т.н. и гледам да ограничавам някои храни.Въпросът ми е сиреното подходящо ли е за режим и т.н.?
    Да, подходящо е.А и е полезно.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Някой може ли да качи pump it up в dox.bg , защото моята замунда не е активна..?
    http://dox.bg/files/dw?a=4199679354
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

може ли дда ми препоръчате упражнения за ръце освен гирички, защото нямам, а с колелото не става

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    лицеви опори

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Преди малко се теглих на кантара.. за около 4 дена съм отслабнала с 2 кг Интересното е , че не карам диета .. ям квото си искам, просто вървя пеша до училище и явно ми се отразява

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    http://dox.bg/files/dw?a=4199679354
    Златна си !

Някой да знае, колко е максималното здравословно отслабване на месец? Чувала съм, че е 3-4 кг, ама не мога да приема, че за различните килограми е еднакво...

Мега фен Аватара на Infinity
    В последния брой на Космополитън пишеше , че най-здравословно е
    2 кг. на месец, ноо.... не знам , на мен малко ми се вижда.
    До 4-5 кг. би трябвало да е добре.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Имам въпрос към тези,които са на 90-дневната...какво обядвате във въглехидратният ден,преди ядеех спагети,пица,фурнети,но сега не искам това.Някакви предложения
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от changess
    Някой да знае, колко е максималното здравословно отслабване на месец? Чувала съм, че е 3-4 кг, ама не мога да приема, че за различните килограми е еднакво...
    Ми и аз съм чувала , че до 5 кила е добре.Но много зависи от човека.Ако е няква хърбава и кльощава и свали 5 килограма за месец, то това е много за нея, докато ако е много дебела 5 килограма са добре, но може и малко да са, а ако е при някоя нормална са около 3-4.При всеки е различно.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Имам въпрос към тези,които са на 90-дневната...какво обядвате във въглехидратният ден,преди ядеех спагети,пица,фурнети,но сега не искам това.Някакви предложения
    Аз ям сладолед или натурален ЛЗ.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    лицеви опори
    а който не може?

аз имам проблем .. каквото и да ям не се чуствам сита ,все едно нищо не съм яла .. ям картофи,хляб,спагети и изобщо тези храни който трябва най-мн да се заситиш от тях , аз все едно нищо не съм яла ..
    какво трябва да направя ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    аз имам проблем .. каквото и да ям не се чуствам сита ,все едно нищо не съм яла .. ям картофи,хляб,спагети и изобщо тези храни който трябва най-мн да се заситиш от тях , аз все едно нищо не съм яла ..
    какво трябва да направя ?
    Просто стомаха ти явно е свикнал вече да яде овечко и сега нямаш наяждане, все пак и си във възраст в която се развиваш и растеш.А и щом искаш да напъняваш си яж колкото си искаш щом можеш... Все пак щом не можеш да се заситиш с нищоз, значи можеш да ядеш много.Ами яж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си