- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Аз мислех това да ми е за вечеря-сладолед и малко натурален ЛЗ,за обяд най-вероятно ще ям малко спагети със сос.Първоначално написано от StreetFame
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да ви попитам: Значи аз съм момче, на 16 години висок съм 1.75 и тежа 85 кг., нормално ли е?![]()
Mи ако имаш много мускули е нормално, защото ще е мускулна маса, но ако са сланини значи си леко дебел.Първоначално написано от iliapo
Ето тук сметни, аз го сметнах на тебе и ми излиза , че си с наднормено тегло.
http://www.specializingfoods.com/gup...p?lng=bg&pg=34
Първоначално написано от foreverr
е да засега няям оплаквания , но просто ме е страх да не си остана така за цял живот ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Както ти бях казала преди няколко страници в темата, минала съм през същото като теб. И също имах този период, в който сякащ на мястото на стомаха ми имаше яма. Просто толкова дълго си се ограничвала, че сега просто не можеш да се наситиш на храната. За мен проблема е чисто психически. Запитай се дали след като вече си се нахранила (т.е.. изяла си една порция, която не трябва да е малка все пак качваш) чувстваш чисто физически глад или просто се храниш по инерция. Това не е глад ами нещо като лакомия нз и аз точно как да го обясня. Надявам се разбраш какво има впредвидПървоначално написано от tamarichka
![]()
Днес ми е първият 29 - воден ден. Вчера ми беше плодов и бях изяла един грейпфрут и и еда купичка с ягодки. Утре мисля да си направя салата и ще сложа сирене , нали ще ми е белтъчен.![]()
Правя pump it up .Вчера за първи път го направих цялото , но на почивки .Днес пак ще го направя .
Ммм да питам за въглехидратния ден , относно кус-кус .Сетих се преди няколко дена за него , като малка толкова го обичах.Предполагам, че е за въглехидратен ден,но трябва да е без сирене нали ?!
да , кус-кусът е макаронено изделие, значи въглехидрат : ) ,и да без сиренето , въпреки че така не е мн вкусно![]()
пхахахахаха човек даде ми идея какво да обядвам Кус КусПървоначално написано от tamarichka
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Съветче: след като изядеш една порция. Спри и почини 15-20минути и виж дали ще си още гладна. Обикновено организмът разбира със заксненение дали храната му е достатъчно. АКо след 20 минути си още гладна хапни още нещо и пак почини, но не се тъпчи и яж бавно.Първоначално написано от tamarichka
Здр и от мен! аз нещо се поотпуснах този месец защото МЦ страшно ми закъсня и ядях ужасно много но вече ми дойде и мисля пак да вляза в ритъм !За протокола За 1 месец на 90 дневната свалих 7 кг и станах 60
![]()
при полужение ,че си хапвах стабилно! После както казах се отпуснах и пак започнах да ям много и не се ограничавах хапвах сладки неща абе каквото се сетите и това в продължение на около месец
![]()
но за мое голямо учудване днес се качих и кантара ме изкара 61 кг само 1 кг съм качила за около месец при яко плюскане! е и тренирах де карам колело (което мама ми купи
![]()
) и съм страшно доволна! От днес съм на една друга диета и ще пиша за резултатите след като я свърша дано да има ефект от нея!
За тези който се чудят дали да започнат 90 -дневната искам да кажа въобще да не се колебаят хем ще си хапват хем ще свалят !Успех милички в отслабването!
Показва ми че трбва да съм от 65-71кг.![]()
Първоначално написано от HexGirl
с плодчета и прясно мляко е супер ..![]()
мен ми се провали кус кусванетоПървоначално написано от tamarichka
![]()
ама утре смятам тва да закуся , ама аз си го правя със сиренце и препечени трошици хляб
Шапкарю .....
И на мен ми се яде сеганай-вкусен е с много захар и сирене
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
да ама така да ти хрупка нали захарта оххххПървоначално написано от Ankh
ама много калорично и я пропускам захарта![]()
а някой ял ли е фиде сварено като кус кус с много сирене и масло мега яко е
Шапкарю .....
Мдааа,аз винаги добавям разтопено маслоПървоначално написано от HexGirl
![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
ммм със фиде не съм пробвала , но помня една съученичка го ядеше сурово еи така![]()
Е как сурово бе ?!![]()
Значи сега казвайте какво да правя със моя кус-кус. Без сирене не съм го яла, но дали ще е хубаво ?
момичета, искам да започна диета, но не знам каква, защото работя в ресторант и тъй като съм най- малката готвачките само повтарят "направете на детето картофки, на детето тортичка, на детето количка"какво да правя? Искам да започна 90 дневната, но не знам как ще се справям в работата. Когато съм до късно ям сутрин и на обяд и вечер нямам време, прибирам се уморена и си лягам, на другия ден ям двойно. Имам нужда да сваля 5 килограма, искам да тичам не само между масите
дайте ми съвет
![]()
Имало едно време..
Айде от днеска съм отново на Дюкан и се надявам да не ме провали пак нещо че съм си напълнила хладилника като за последно![]()
Менюто ми днес:
Закуска: Кисело мляко с трици и ленено семе
Обяд: Пилешки гърди с кисели краставички и малко лук приготвени в тиган (без мазнина)
Вечеря: Рачешки рулца с пълнеж от котидж чийз, Екскуиза и подправки
Аз го ям със захар, пак е вкусно :ДПървоначално написано от MimiKalcheff93
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ох , я да питам
тае бо или пъмп ит ъп е по - добре да правя
ии , по - голям ли е ефектът ако увивам проблемнтите си места в такива като торбички , дето закуските , козунаците и др ги опаковат в тяx ;DD
абе хора кви бяха тези клипчета за стегнат корем, дупе и крака ... беше някаква поредица ?! Пробвах с търсачката ама безуспешно. Вършеха ми чудесна работа, но ми преинсталираха компа и се затриха :Х Някой ако се сеща да постне линк, ще съм благодарна.
Let the psycho plays with you...
Първоначално написано от Dopeass
http://vbox7.com/play:c500421d ?!