.
Отговор в тема
Страница 8 от 49 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1217
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Имам въпрос към тези,които са на 90-дневната...какво обядвате във въглехидратният ден,преди ядеех спагети,пица,фурнети,но сега не искам това.Някакви предложения
    Аз ям сладолед или натурален ЛЗ.
    Аз мислех това да ми е за вечеря-сладолед и малко натурален ЛЗ,за обяд най-вероятно ще ям малко спагети със сос.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Да ви попитам: Значи аз съм момче, на 16 години висок съм 1.75 и тежа 85 кг., нормално ли е?

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от loovvvee
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от loovvvee
    може ли дда ми препоръчате упражнения за ръце освен гирички, защото нямам, а с колелото не става
    лицеви опори
    а който не може?
    ми прави ги така да кажа 'половинки' тоест колената ти опират в пода и си с кръстосани глезени

Цитирай Първоначално написано от iliapo
    Да ви попитам: Значи аз съм момче, на 16 години висок съм 1.75 и тежа 85 кг., нормално ли е?
    Mи ако имаш много мускули е нормално, защото ще е мускулна маса, но ако са сланини значи си леко дебел. Ето тук сметни, аз го сметнах на тебе и ми излиза , че си с наднормено тегло.
    http://www.specializingfoods.com/gup...p?lng=bg&pg=34

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    аз имам проблем .. каквото и да ям не се чуствам сита ,все едно нищо не съм яла .. ям картофи,хляб,спагети и изобщо тези храни който трябва най-мн да се заситиш от тях , аз все едно нищо не съм яла ..
    какво трябва да направя ?
    Просто стомаха ти явно е свикнал вече да яде овечко и сега нямаш наяждане, все пак и си във възраст в която се развиваш и растеш.А и щом искаш да напъняваш си яж колкото си искаш щом можеш... Все пак щом не можеш да се заситиш с нищоз, значи можеш да ядеш много.Ами яж

е да засега няям оплаквания , но просто ме е страх да не си остана така за цял живот ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    аз имам проблем .. каквото и да ям не се чуствам сита ,все едно нищо не съм яла .. ям картофи,хляб,спагети и изобщо тези храни който трябва най-мн да се заситиш от тях , аз все едно нищо не съм яла ..
    Просто стомаха ти явно е свикнал вече да яде овечко и сега нямаш наяждане, все пак и си във възраст в която се развиваш и растеш.А и щом искаш да напъняваш си яж колкото си искаш щом можеш... Все пак щом не можеш да се заситиш с нищоз, значи можеш да ядеш много.Ами яж

е да засега няям оплаквания , но просто ме е страх да не си остана така за цял живот ..
    Както ти бях казала преди няколко страници в темата, минала съм през същото като теб. И също имах този период, в който сякащ на мястото на стомаха ми имаше яма. Просто толкова дълго си се ограничвала, че сега просто не можеш да се наситиш на храната. За мен проблема е чисто психически. Запитай се дали след като вече си се нахранила (т.е.. изяла си една порция, която не трябва да е малка все пак качваш) чувстваш чисто физически глад или просто се храниш по инерция. Това не е глад ами нещо като лакомия нз и аз точно как да го обясня. Надявам се разбраш какво има впредвид

Днес ми е първият 29 - воден ден. Вчера ми беше плодов и бях изяла един грейпфрут и и еда купичка с ягодки. Утре мисля да си направя салата и ще сложа сирене , нали ще ми е белтъчен.
    Правя pump it up .Вчера за първи път го направих цялото , но на почивки . Днес пак ще го направя . Ммм да питам за въглехидратния ден , относно кус-кус .Сетих се преди няколко дена за него , като малка толкова го обичах.Предполагам, че е за въглехидратен ден,но трябва да е без сирене нали ?!

да , кус-кусът е макаронено изделие, значи въглехидрат : ) ,и да без сиренето , въпреки че така не е мн вкусно

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    да , кус-кусът е макаронено изделие, значи въглехидрат : ) ,и да без сиренето , въпреки че така не е мн вкусно
    пхахахахаха човек даде ми идея какво да обядвам Кус Кус
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на cyclops
    Съветче: след като изядеш една порция. Спри и почини 15-20минути и виж дали ще си още гладна. Обикновено организмът разбира със заксненение дали храната му е достатъчно. АКо след 20 минути си още гладна хапни още нещо и пак почини, но не се тъпчи и яж бавно.

Здр и от мен! аз нещо се поотпуснах този месец защото МЦ страшно ми закъсня и ядях ужасно много но вече ми дойде и мисля пак да вляза в ритъм ! За протокола За 1 месец на 90 дневната свалих 7 кг и станах 60 при полужение ,че си хапвах стабилно! После както казах се отпуснах и пак започнах да ям много и не се ограничавах хапвах сладки неща абе каквото се сетите и това в продължение на около месец но за мое голямо учудване днес се качих и кантара ме изкара 61 кг само 1 кг съм качила за около месец при яко плюскане! е и тренирах де карам колело (което мама ми купи ) и съм страшно доволна! От днес съм на една друга диета и ще пиша за резултатите след като я свърша дано да има ефект от нея! За тези който се чудят дали да започнат 90 -дневната искам да кажа въобще да не се колебаят хем ще си хапват хем ще свалят !Успех милички в отслабването!

Показва ми че трбва да съм от 65-71кг.

Цитирай Първоначално написано от HexGirl

с плодчета и прясно мляко е супер ..

Град
    niderlandia

с плодчета и прясно мляко е супер ..
    мен ми се провали кус кусването
    ама утре смятам тва да закуся , ама аз си го правя със сиренце и препечени трошици хляб
    Шапкарю .....

Голям фен Аватара на Ankh
    И на мен ми се яде сега най-вкусен е с много захар и сирене
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    да ама така да ти хрупка нали захарта охххх
    ама много калорично и я пропускам захарта
    а някой ял ли е фиде сварено като кус кус с много сирене и масло мега яко е
    Шапкарю .....

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    да ама така да ти хрупка нали захарта охххх
    ама много калорично и я пропускам захарта
    а някой ял ли е фиде сварено като кус кус с много сирене и масло мега яко е
    Мдааа,аз винаги добавям разтопено масло
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

ммм със фиде не съм пробвала , но помня една съученичка го ядеше сурово еи така

Е как сурово бе ?!
    Значи сега казвайте какво да правя със моя кус-кус. Без сирене не съм го яла, но дали ще е хубаво ?

момичета, искам да започна диета, но не знам каква, защото работя в ресторант и тъй като съм най- малката готвачките само повтарят "направете на детето картофки, на детето тортичка, на детето количка" какво да правя? Искам да започна 90 дневната, но не знам как ще се справям в работата. Когато съм до късно ям сутрин и на обяд и вечер нямам време, прибирам се уморена и си лягам, на другия ден ям двойно. Имам нужда да сваля 5 килограма, искам да тичам не само между масите дайте ми съвет
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Айде от днеска съм отново на Дюкан и се надявам да не ме провали пак нещо че съм си напълнила хладилника като за последно

Менюто ми днес:
    Закуска: Кисело мляко с трици и ленено семе
    Обяд: Пилешки гърди с кисели краставички и малко лук приготвени в тиган (без мазнина)
    Вечеря: Рачешки рулца с пълнеж от котидж чийз, Екскуиза и подправки

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Е как сурово бе ?!
    Значи сега казвайте какво да правя със моя кус-кус. Без сирене не съм го яла, но дали ще е хубаво ?
    Аз го ям със захар, пак е вкусно :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен
    ох , я да питам
    тае бо или пъмп ит ъп е по - добре да правя

ии , по - голям ли е ефектът ако увивам проблемнтите си места в такива като торбички , дето закуските , козунаците и др ги опаковат в тяx ;DD

абе хора кви бяха тези клипчета за стегнат корем, дупе и крака ... беше някаква поредица ?! Пробвах с търсачката ама безуспешно. Вършеха ми чудесна работа, но ми преинсталираха компа и се затриха :Х Някой ако се сеща да постне линк, ще съм благодарна.
    Let the psycho plays with you...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    абе хора кви бяха тези клипчета за стегнат корем, дупе и крака ... беше някаква поредица ?! Пробвах с търсачката ама безуспешно. Вършеха ми чудесна работа, но ми преинсталираха компа и се затриха :Х Някой ако се сеща да постне линк, ще съм благодарна.

http://vbox7.com/play:c500421d ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си