- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
не бе не във вбокс или ютуб :Д
Те са си 2-3 филма от по час (да кажем). Имаше ги в замунда, само че не мога да ги открия нещо. Не се сещам как ги бяха кръстили.
Let the psycho plays with you...
Мислех си да започна 90дневната диета, НОсвикнала съм да ям много, доста много. Не мисля, че ще издържа от обяда до вечерята. Предложете някоя диетка с по-често хапване и да не е нищожно. Бях мернала една такава, но сега не я намирам.
tamarichka
Познато ми е това с ненаяждането(от личен опит при това).Както спортувам и се движа сууупер много огладнявам.Но ако имаш повече занимания през деня не се сещаш за ядене.Дори да имаш хубаво тяло се опитвай да не ядеш мноого че ти се разширява стомахът;а това не ило полезно.
Синдромът на черната дупка няма да продължи през целият ти живот - спокс. При повечето хора става така когато са в тийн-възрастта.Но ако си от по-лакомничките може и да продължи почти цял живот - воля трябва.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
За сега с 90-дневната всичко върви добре,не свалям на кг,а на сантиметри,бях на село 2 дена и ми казаха че съм отслабнала.в четвъртък ми е втория воден.Ще я спазвам до края пък после съм решила една друга да почвам.
Искам да попитам за Витаминно - Протеиновата диета, вместно месо мога ли да ям варени картофи?
Вече нямам търпение да видя твои снимкиПървоначално написано от titinkaa
усещаш ли резултат по дрехите? Предполагам,че да. Събирай пари за нови
![]()
Здравеите , утре започвам 90 дневната и съм решена да я изкарам цялата има ли някои които да я почва на първи ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
А при 90дневната диета може да се включат и междинни хранения, нали?
Междинни хранения: Могат да са плодове или салата, плодови сокове, като се спазва условието за минимално време между храненията.
Аз я почвам, но от днес..Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
Доста съм се надъхала.. дано да не се предавам..
![]()
В очите ми няма блясък, защото не те виждам! На устните ми няма усмивка, защото не те целуват! Но сърцето ми не е празно, защото в него си ти!![]()
Еми по дрехите се усеща ама така иначе не си личи много,аз даже имам чувството,че изобщо не си личи,да съм свалила нещо.На снимки не си личи нищо,освен ако за тоя 1 месец дето ми остава не сваля някой килограм,за д ами проличи.Пък и нямам снимки от преди диетата и няма да има как да ви кача предишна снимка,само в завършен вариант след диетата.Иначе пари съм събрала към 500лв за дрехиПървоначално написано от cyclops
![]()
Днес ми е 4-ти плодов ден от 90-дневната,направо не мога да повярвам,че не съм прегрешила до сега.
Ще се опитам да я изкарам до първият воден ден,а и нямам нужда да свалям много кг.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от Le0paRdkaa
И аз ще я почвам от утре,също решена да я изкарам до края ;д
-1,6kg![]()
За днес менюто е:
Закуска: Намазах 2 четвъртинки от тричава питка с Екскуиза, сложих шунка и 1 кисела краставичка на тънки резенчета и затворих като сандвич. Супер вкусно!
Обяд: Май няма да има защото късно закусвах но може да хапна 1-2 рачешки рулца
Следобедна закуска: Същото като закуската
Вечеря: Риба тон в собствен сос
Днес започвам втория цикъл от диетата.Вчера водния , днес белтъчен
Закуска : Проспана
Обяд: Пилешка супа + салатка със сирене
Вечеря : Същото
Аз почвам наново диетата,защотото бях я спряля за 2 седмици !Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
От утре почваме ! =D>
Белтъчен
Закуска: проспана.
Обяд: пилешко + домат и краставица.
Вечеря: същото.
Понеже никой не ми отговори ще питам пак.
Може ли да се яде ягоди със течен шоколад през въглехидратния?
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Здравейте , приятелки !![]()
Мисля, че тук е правилната тема за въпроса ми и дано !!
Искам диета..абе нe диета.. незнаам ..лобще не съм в час с диетите и тези простотии ,но знам какво искамТаа .. аз съм момиче , на 14 години, 171 см. , 52 кг. Корема ми е слаб, хубав, може би, но не е такъв >>>> http://prikachi.com/files/1624851R.jpg <<< незнам как точно да го обесня. Дълъг или нещо такова. Знаете ли как да постигна такъв корем ..? Споделете, плс ;pp
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Много се радвам ,че се събрахме толкова много да я караме от първисамо един въпрос в белтъчния ден може ли да се яде супа от лапат или спанак примерно с една филийка пълнозърнест хляб ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
В плодовият ден на 90-дневната,по-колко пъти на ден ядетеаз май днес прекалих с плодовете?!
Хора, аз не съм за диети... как в топа топличко време да излезеш с приятели и да не хапнеш сладолед, а?Никаква воля нямам.
И като знам, че съм свикнала да ям по половин голяма кутия сладолед на ден...
![]()
През 2 часа,зависи в колко ти е първото ядене,ако е в 10 до 20:00 са ти 5 яденетаПървоначално написано от billytalent
![]()
Мерси,първото ми ядене беше много рано,но няма нищо ще ям по-късно 1 ябълка.![]()
Не съм запозната с диетата но картофите не са протеини а въглехидрати така че не мисля че са разрешени.Първоначално написано от anitapz93
![]()