.
Отговор в тема
Страница 9 от 49 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1217
    не бе не във вбокс или ютуб :Д
    Те са си 2-3 филма от по час (да кажем). Имаше ги в замунда, само че не мога да ги открия нещо. Не се сещам как ги бяха кръстили.
    Let the psycho plays with you...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Мислех си да започна 90дневната диета, НО свикнала съм да ям много, доста много. Не мисля, че ще издържа от обяда до вечерята. Предложете някоя диетка с по-често хапване и да не е нищожно. Бях мернала една такава, но сега не я намирам.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    tamarichka
    Познато ми е това с ненаяждането(от личен опит при това). Както спортувам и се движа сууупер много огладнявам.Но ако имаш повече занимания през деня не се сещаш за ядене.Дори да имаш хубаво тяло се опитвай да не ядеш мноого че ти се разширява стомахът;а това не ило полезно. Синдромът на черната дупка няма да продължи през целият ти живот - спокс. При повечето хора става така когато са в тийн-възрастта.Но ако си от по-лакомничките може и да продължи почти цял живот - воля трябва.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    За сега с 90-дневната всичко върви добре,не свалям на кг,а на сантиметри,бях на село 2 дена и ми казаха че съм отслабнала. в четвъртък ми е втория воден.Ще я спазвам до края пък после съм решила една друга да почвам.

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Искам да попитам за Витаминно - Протеиновата диета, вместно месо мога ли да ям варени картофи?

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    За сега с 90-дневната всичко върви добре,не свалям на кг,а на сантиметри,бях на село 2 дена и ми казаха че съм отслабнала. в четвъртък ми е втория воден.Ще я спазвам до края пък после съм решила една друга да почвам.
    Вече нямам търпение да видя твои снимки усещаш ли резултат по дрехите? Предполагам,че да. Събирай пари за нови

Здравеите , утре започвам 90 дневната и съм решена да я изкарам цялата има ли някои които да я почва на първи ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

А при 90дневната диета може да се включат и междинни хранения, нали?

Междинни хранения: Могат да са плодове или салата, плодови сокове, като се спазва условието за минимално време между храненията.

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Здравеите , утре започвам 90 дневната и съм решена да я изкарам цялата има ли някои които да я почва на първи ?
    Аз я почвам, но от днес.. Доста съм се надъхала.. дано да не се предавам..
    В очите ми няма блясък, защото не те виждам! На устните ми няма усмивка, защото не те целуват! Но сърцето ми не е празно, защото в него си ти!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cyclops
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Вече нямам търпение да видя твои снимки усещаш ли резултат по дрехите? Предполагам,че да. Събирай пари за нови
    Еми по дрехите се усеща ама така иначе не си личи много,аз даже имам чувството,че изобщо не си личи,да съм свалила нещо.На снимки не си личи нищо,освен ако за тоя 1 месец дето ми остава не сваля някой килограм,за д ами проличи.Пък и нямам снимки от преди диетата и няма да има как да ви кача предишна снимка,само в завършен вариант след диетата.Иначе пари съм събрала към 500лв за дрехи

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Днес ми е 4-ти плодов ден от 90-дневната,направо не мога да повярвам,че не съм прегрешила до сега.
    Ще се опитам да я изкарам до първият воден ден,а и нямам нужда да свалям много кг.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от Le0paRdkaa
    Аз я почвам, но от днес.. Доста съм се надъхала.. дано да не се предавам..

И аз ще я почвам от утре,също решена да я изкарам до края ;д

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    -1,6kg

За днес менюто е:
    Закуска: Намазах 2 четвъртинки от тричава питка с Екскуиза, сложих шунка и 1 кисела краставичка на тънки резенчета и затворих като сандвич. Супер вкусно!
    Обяд: Май няма да има защото късно закусвах но може да хапна 1-2 рачешки рулца
    Следобедна закуска: Същото като закуската
    Вечеря: Риба тон в собствен сос

Днес започвам втория цикъл от диетата.Вчера водния , днес белтъчен
    Закуска : Проспана
    Обяд: Пилешка супа + салатка със сирене
    Вечеря : Същото

Голям фен
    Аз почвам наново диетата,защотото бях я спряля за 2 седмици !
    От утре почваме ! =D>

Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Аз почвам наново диетата,защотото бях я спряля за 2 седмици !
    От утре почваме ! =D>
    И аз я почвам утре.

Белтъчен
    Закуска: проспана.
    Обяд: пилешко + домат и краставица.
    Вечеря: същото.

Понеже никой не ми отговори ще питам пак.
    Може ли да се яде ягоди със течен шоколад през въглехидратния?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Здравейте , приятелки !

Мисля, че тук е правилната тема за въпроса ми и дано !!
    Искам диета..абе нe диета.. незнаам ..лобще не съм в час с диетите и тези простотии ,но знам какво искам Таа .. аз съм момиче , на 14 години, 171 см. , 52 кг. Корема ми е слаб, хубав, може би, но не е такъв >>>> http://prikachi.com/files/1624851R.jpg <<< незнам как точно да го обесня. Дълъг или нещо такова. Знаете ли как да постигна такъв корем ..? Споделете, плс ;pp
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Много се радвам ,че се събрахме толкова много да я караме от първи само един въпрос в белтъчния ден може ли да се яде супа от лапат или спанак примерно с една филийка пълнозърнест хляб ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    Карлово
    В плодовият ден на 90-дневната,по-колко пъти на ден ядете аз май днес прекалих с плодовете?!

Хора, аз не съм за диети... как в топа топличко време да излезеш с приятели и да не хапнеш сладолед, а? Никаква воля нямам. И като знам, че съм свикнала да ям по половин голяма кутия сладолед на ден...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    В плодовият ден на 90-дневната,по-колко пъти на ден ядете аз май днес прекалих с плодовете?!
    През 2 часа,зависи в колко ти е първото ядене,ако е в 10 до 20:00 са ти 5 яденета

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    Искам да попитам за Витаминно - Протеиновата диета, вместно месо мога ли да ям варени картофи?

Град
    Карлово
    Мерси,първото ми ядене беше много рано,но няма нищо ще ям по-късно 1 ябълка.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не съм запозната с диетата но картофите не са протеини а въглехидрати така че не мисля че са разрешени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си