Как да вляза във форма за две седмици ,, трябва да сваля около 10 кг [-o<
Съдбата помага на смелите !
Макар че има другите теми които ще ти помонят аз ще ти кажа как..
Първо колко си висока и колко тежиш?
За мойте 1'58 съм 54..Звучи много но със спорт и диета съм във форма..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
пффф. сложна работа
11220_1
за две седмици единствено със една щилка ако те поорежа може да смъкнеш толкова.Първоначално написано от DesSsi
Няма начин да смъкнеш толкова.
напълно подкрепям това мнениеПървоначално написано от Rounder
здраволовно наи много 7кг да свалиш за една седмича
Ъм, ако сваля 7 кг на седмица, за две стават дори 14, а не 10.![]()
Та... няма как. Просто... да се сбъркаш, няма как. Аз принудително отслабнах с 5.5 кила, но това беше седмицата след като ми извадиха сливиците и можех да ям само плодови млека и сладолед + течности - наистина нищо друго.
Ако можеш да гладуваш - давай, въпреки че е страшно вредно... Всъщност защо искаш да свалиш 10 кила?
ми с тая диета на Боряна дали няма да стане ?![]()
Мацка, за съжаление няма да се получи само за 2 седмици.Почти всеки човек сваля 10 киограма за 1-2 месеца.В повечето случаи за 2 месеца.А за 2 седмици повече от 3-4, максимум 5 няма как да свалиш.Ми ако искаш пробвай диетата на боряна,но може да си съсипеш организма с нея![]()
http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...B5%D0%B9%D0%BB Тази диета майка ми я прави вече трети път.Не е с гладуване и трябва стриктно да се спазва.за 2 седмици се свалят 8 кг.![]()
Само забравих да кажа че менюто от първата седмица се повтаря и втората.Смисъл каквото имаш да ядеш първата това имаш и за втората
моме,всеки е с различен метабоизъм,не всеки ще свали 8 кг. може и нищо да не свали и да няма ефект,тъи че не го пиши така сигурно.Първоначално написано от gerityySUN
xux .. според мен с гладуване нищо няма да стане ,, трябва да си ограничаваш от сладкото и от мазните храни ии да си движиш .. гледай да използваш по-малко автобус .. ще видиш,че и ти ще се чувстваш чудесно![]()
![]()
Искаш да отслабнеш или просто килцата ти изглеждат много, дори и да не изглеждаш дебела?![]()
Най-добрия вариант е да спортуваш до припадък.![]()
Сега аз пробвам нещо. Аз имам около...да речем 2 седмици. Ако успея да отслабна ще ти кажа. Тъй като и аз ще се опитам да сваля долу-горе същите килограми.![]()
скачай на въже .. бягай .. повече плодове и зленчуциаз например мн обичам грейпфрути .. на ден ям по 2-3 големи ..
мн са полезни и като изям един не ми се яде сладко .. иначе аз съм свикнала на всяко ядене за десерт да има нещо шоколадово .. което не е мн здравословно нито за зъбите,нито за организма
smile-it's the second best thing you do with your lips
какво е това нещо, което пробвашПървоначално написано от stelkastel
![]()
![]()
Чета "Как да вляза във форума за две седмици?"![]()
Не може да се свали толкова килограми, просто не е здравословно. После може да качиш двойно повече. Ако правиш такива диети и тренираш до припадък то пък ще си много преуморена защото от диетите ще ти е забранена някаква храна, която дава енергия за физическо натоварване. Ще се чувстваш като убита и няма да имаш сили за нищо. Накрая ще ти писне от всичко ще се нахвърлиш на "забранените" храни и хоп ето го йо-йо ефекта. Друго минусче е, че ще ти се получат стрии паласки и т.н. от бързото отслабване.
Започни да тренираш, подбирай храните които ядеш и така лека по лека ще забележиш промяна. Дори и да нямаш възможност за фитнес или тичане или колело, упражнявай се вкъщи. Аеробика, каланетика едни много добри начини да си подържаш тялото винаги във форма.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Ако за 2 седмици свалиш 10 кг. първо ще хванеш стрии,а после ще влезеш в болница![]()
Моделите за 1 месец след раждане влизат в форма,а ти направо...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
с диета и спорт![]()
Невъзможни са тия 10 килограма за толкова малко време.Не се надявай.
Ами аз не съм на някаква строга диета, но определено се ограничавам. Най-вече от сладкото. Аз съм от онези хора, които не могат да ядат ''в ограничени количества, но от всичко''. Така че изобщо не започвам. Ходя да бягам, скачам на въже, Pump it up /ей, и аз се научих вече/. Но от днес тръгнах на фитнес и когато не ходя/което ще е най-много 2 пъти в седмицата/ ще правя гореизброените неща. Но...за съжаление, мисля, че няма да успея да сваля 8-9, най-много 5-6. Но се надявам да не се получи после ''йо-йо'' ефект, тъй като аз съм решила да свалям още и до 15 юни поне ще тренирам. Нищо сложно като програма - само трябва да се изпълнява. И важното е да имаш време - аз съм 12 клас и завърших, така че цял ден само чета и бягам.
![]()
![]()
И ходи бягаи ала бала упражнения.Диета е бягаи те от тука по-мързеливата диетасамо диети знаете
![]()
И по-здравословно хапваи плодове зеленчуци.![]()