- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Дневника на една ТЪПА ЧАЛГАРКА -_-
6.30 - Събудих се.
6.32- Станах, пуснах си Ивана, оправих си бритончето и започнах да се приготвям.
6.40- Мамка му, загубила съм си чорапа на раета...
6.45 - Намерих си чорапа на раета...
7.00 - Аз и останалите емовци се чакаме пред блока да ходим на даскало. Пуснаха новия хит на Преслава.
7.02- Срещна ни една метълка. Ние- 30 човека я набихме. Велики смеееее!
7.05- Дойде сестрата на метълката. Спука ни от бой. Мразя метълитеее!
7.10- Двамата сме като нооощ и дееен... аз те гоня ти пък гоооониш мееен. Музиката на Кати е толкова депресираща! Аз съм истинско емо!!
7.15. - Влизам в час.
7.21- Даскалката ме изгони, защото се опитах да си прережа вените с бележника. Курва.
7.25- Няма пък, аз съм тру! Мамка му, тъпите дънки само се вадят от ботушите.. със Деси ше ходим на Пайнера да угасим мъката. Води ме в някоя кварталнааа кръчмааа... и поръчвааааааааай...
7.26- По пътя ритнах камък!Фак!!!Одрасках си острото връхче на ботушките,не мога да го преодолея...Мисля да отида за още дискове на Камелия,само те ми помагат в трудни моменти
7.30- Телефона ми звънна!Ужас!Братовчед ми ми е променил мелодията,чу се гадна Metallica...Приятелките ми ми казаха,че съм тъпа. Пребиха ме. Изгониха ме.Казаха,че не ставам нито за емо нито за чалгар. Плача на песента на Камелия-Залеза и зората.
8.00- Прибрах се в къщи. Отидох до кенефа,като че ли сифонът ми запя на Азис-Боли.Ох,колко боли...
8.15- Сестра ми ми каза, че ако не й оставя лака за нокти ше ме изхвърли от у нас. Тъпа метълка.
8.16- Брат ми ми каза, че ако не му оставя лака за нокти ше ме изхвърли от у нас. Тъпо емо. Той не е истинско емо! Аз съм емо и точка.
8.17- Другата ми сестра ми каза, че ако не оставя брат ми и сестра ми ше ме изхвърли от у нас. Тъпа пънкарка.
8.19- Изхвърлиха ме от у нас.
8.26- Със Ицата въртим мазни кючеци по пейките.
8.27- Ени скинари запалиха пейката.
8.28- Бягам.
8.29- Бягам.
8.30 -Шит, счупи ми се токчето! Продължавам да бягам.
8.32- Прибрах се у нас. Със Александра куфеем на 'оркестър Кристали'. Тез червени дооомати - кой ги мама разклатии
8.40-Бръкнах в хладилника да търся портокалов сок...Фак!Пак няма сок...Нищо,ще го караме на водка,дето водката там и кафето
8.42- О,не!Брат ми си е лакирал ноктите върху моето списание...Имаше интервю с Азис...Мамка му,на най-важното го е разлял..Пак не се разбра къф е...9.00 - Александра си тръгна. На деветия път уцели вратата.
9.03- Бърша кръвта на Александра от рамката на вратата.
9.05 -Плаках заради нея...емото в мен се пробуди,но нищо не пречи емо-чалгар,тъкмо да е по-интересно.
9.10 -Заспах пред вратата с парцала в ръка... горката аз.
9.12 - Вратата се отвори. Разбиха ми главата.
11.25- Събуждам се в Пирогов. Тъпата ми пънк сестра се кара с приятелките ми и се оправдава 'Ама аз от къде мога да знам, че е зад вратата?!'
11.26- Скъпите ми приятелки... донесли са ми календачета със снимки от сватбата на Азис и Китаеца!
11.27- Пуснах си Теодора. Останалите в стаята ме гледат на кръв.
11.30- Изгониха ме от болницата. Прибрах се у нас с Александра. Двете си бинтоваме главите, плачем на баладите на Борис Дали и се утешаваме взаимно.
11.45 - Я, водка!
11.45 вечерта - Ох... малко ми се губи... съдейки по белите стени и решетките на прозореца сме си изкарали добре... Ще си послушам Ивана и пак си лягам.
ЕВАЛА НА СЕСТРАТА МЕТЪЛКА!
Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l
А спри се де, 10 теми пусна за 5 мин и най-вероятно ги копираш от друг форум
axaxa нем от компа са ми бях ги запазил в архивите и реших да ги постна забавляваите се ;]
Emo C00l
ne стига че се опитвам да развеселя малко форума и ревете ;x
Emo C00l
не човек наистина спри да пускаш повече такива теми ... или поне да беше постнал всички тези неща в една ...
е то акъл се изка за тва а отностно такива неблагодарни саштества не стига че правя нещо да разн00бразя форума и да стане нещо забавно пак и се оплакват. . .
Emo C00l
не ти но виж в другите ми теми не стига че се опитвам да направя ещо за умрелия форум да се посмее някои пък и . . .
Emo C00l
ми виж колко теми пусна за има няма 5 мин. ... аз ти казах да беше ги пуснал тези неща в една тема, и тай нямаше да нервиш всички ... шото повечето теми са безсмислени ...Първоначално написано от Seraphine
нормално самия топик е за малоумни теми. . .
Emo C00l
Ай стига че ми се до*ра от теб.![]()
Спри се! Не си интересен...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми това е целта. . .леле кви сте хитриии ?_+
Emo C00l
Адски много ме дразниш ..Така и не успя да разсмееш някого ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ми то като го гледаш какъв е прост ... само може да ти се дореве.![]()
МИ НАЛИ ТВА Е ИДЕЯТА БЕ Л.ЕЛЕ КЪВ СИ ТЪП
Emo C00l
Аее баннете го най-после дее!!![]()
Първоначално написано от pamii
да ама не щото единствено аз мисля как да раздвижа малко форума като гледам в фън има 2-3 теми активни другите спят. . .извинете че исках да направя малко добро на някого няма да се повтори. . .
Emo C00l
Дамм, много го раздвижи .. Айде сега бЕгай!
Ох, Слава Богу че беше доброто ти дело, сега ще мога да спя спокойно, благодарим ти целия форум, сериозно!Първоначално написано от Seraphine
Пак заповядаите ахахахаххах лелее кви хора имааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emo C00l
Сам на себе си се чудиш... горкичкияПървоначално написано от Seraphine
![]()
Първоначално написано от Seraphine
кой набор си само ме интересува?