.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    -Мия я 3-4 пъти седмично.
    -Шампоан,балсам и маска.
    -Кристали
    -Серуми,гелчета за изправяне.
    -Суша я с четка и сешоар.
    -Доизправям с преса.
    - Когато е влажно времето пръскам лак или с вакса.
    -Подстригвам я 1 месечно попринцип,общо взето се старая да и запазя формата.

Супер фен Аватара на dead_princess
    мия я 2-3 пъти седмично
    -шампоан и маска
    -кристали с ленено семе
    и преди да я изправя слагам
    антитермална течност, серум за блясък и след това пак кристали и лак

мия я два пъти в седмицата(с шампоан ест.) слагам и кристали и според настроението ми я изправям със сешуара или си я къдря с ролки, плитки или с квото там ми хрумне даже и бира пробвах само дето ми са изправи вместо да са накдри

Мега фен Аватара на iiordanova
    - мия я 2 - 3 пъти в седмицата с шампоан
    - ползвам маска
    - кристали използвам , но не винаги
    - избягвам да я суша , но понякога се налага ;д
    - ползвам преса , не всеки ден
    - лак слагам , но не прекалявам
    и това е .. май
    [/i]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мия я 3-4 пъти на седмица с шампоан и балсам.После я суша със сешоар.Рядко използвам преса.И всяка седмица и слагам маска.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

мия я по 4пъти в седмицата - само с шампоан
    от време на време я суша със сешоар
    а и понякога я изправям с пресата

честно казано не и обръщам много много внимание
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Супер фен Аватара на zoreto
    Мия я 2-3 в седмицата със шампоан, ползвам само стимулант на Икаров, лак и такива ползвам 1-2 годишно, в нас е вързана или пусната,в залата прибрана ,а на училище всякак само да не ми пречи най често ходя с клечки и и махам връхчетат всеки месец

Мия я всеки ден.. Слагам балсам.. Изправям я.. Топирам я.. и я боядисвам през 2 седмици..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Голям фен
    мия я 3 пъти в седмицата, слагам и шампоан, кристали когато се сетя, маски рядко, суша я с сешоар и я изправям с пресата.
    Хора много , Човеци малко !

Голям фен Аватара на shutUp
    мия я през ден със шампоан + балсам
    слагам серум
    не я суша, или изправям с пресата
    плета я на плитки или я оставям да седи както си иска
    понякога домашни маски си бъркам
    скоро трябва да я скъся

Мия я 2-3 пъти седмично(по често 3 пъти)
    Със шампоан я мия(логично ) и много рядко и слагам балсам или маска или кристали.Реша я разбира се .Иначе като третиране нищо не я оравя, тъй като косата ми цъвти много лесно.Много рядко я суша със сешоар.

къпя с шампоан,слагам рядко от тия маски със змииски масла и тем подобни,суша със сешоара и туй то (:
    през 1-2 месеца я боядисвам..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Мия я всеки ден.. Слагам балсам.. Изправям я.. Топирам я.. и я боядисвам през 2 седмици..
    и аз я мия всеки ден,много топирване изправяне..когато се излиза ..боядисвам се когато се покажат корените

Супер фен Аватара на galu6a
    къпя я когато се измърси различно само шампуан нищо друго
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Къпя се всеки ден с шампоан. Не използвам балсам, маски и т.н.
    Не използвам преси, сешоари, лак, не я топирам, седи си перфектно сама

Mия я два пъти седмично със шампоан/балсам/маска, като преди това задължително седя няколко часа ( а най-добра цяла нощ :Д) с някаква маска с масло, след като я измия - розова/хининова вода.
    Единственото вредно нещо, с което си тормозя косата е сешорът, иначе е глезена. :Р

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Аз моята я мия около 3 пъти в седмицата, винаги с шампоан и балсам. Подсушавам с кърпа и й слагам една бърза маска, след 15-20мин я отмивам с вода. Пак подсушавам с кърпа, хининова вода в корените, повечето пъти я суша със сешоар и после винаги я изправям с преса и пръскам лак. Понякога я чупя с пяна.

Къпя я в сряда и в неделя,като през 1-2 недели правя маска.След къпането суша с топла хавлия.Връзвам я на шнола и когато я пусна си е на идеални букли.Изправям я рядко,а за сушенето със сешоар само за спешни случаи.Слагам често кристали.И балсам,понякога ;д

Мия си косата през ден. Слагам и кристали и балсам без измиване да не пада боята . изправям я всяка сутрин пр си и вафли в корените

Голям фен
    Къпя я 2 или 3 пъти в седмицата,не слагам балсам,оставям я сама да си изсъхне,ходя при фризьорката да ми прави сешоар (от време на време) !

еми обичайното : мия я 3 п0някога 4 пъти в седмицата .. суша с сешоар .. не я изправям с преса к0сата си ми е права .. реша я п0 3 пъти на ден .. и х0дя на фризиор веднъж в месеца, п0някога и през 2 месеца .. п0някога си правя мн0го готини прически когато съм на р0жден ден, имен ден, бал или свадба .. а п0някога си правя прическа пр0сто така

Хора,вредно е да си я къпете толкова често в седмицата,да не говорим всеки ден.. Аз лично я къпя 2 пъти в седмицата,нито ми се омазнява,нито нищо. Плюс това използвам специални маски за коса,и я изправям.
    Only u! <3

Мега фен Аватара на vagarious
    Мия я 3 пъти в седмицата с шампоан,после балсам или маска(всеки път), сега й слагам ампули, а преди хининова вода.Също и кристали, но скоро не съм, защото свършиха и все забравям да си купя.Суша я със сешоар - понякога слагам пяна и я къдря с дифузера, а понякога я изправям със сешоара, за да ми е по-лесно после с пресата за изправяне и след това за обем.Топирвам и слагам лак.А когато си знам, че никъде няма да излизам- с нищо не я третирам.Само сешоар-а.Грижа си се за нея.А и вече не е руса и това си оказа влияние. Харесвам си косата.
    Big or small, lies are lies!

- мия я през ден - два с шампоан ..
    - слагам й серум за сухи краища + хининова вода ..
    - маски си правя през седмица ..
    - суша я със сешоар, но по - често използвам преса след като изсъхне + спрей за предпазване на косата при сушене + лак за коса ..
    - от време на време слагам и балсам за лесно разресване ..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    къпя я три пъти в седмицата
    суша я много рядко със сешоар
    реша се и я връзвам
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си