- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво си правите на косите ?
-Мия я 3-4 пъти седмично.
-Шампоан,балсам и маска.
-Кристали
-Серуми,гелчета за изправяне.
-Суша я с четка и сешоар.
-Доизправям с преса.
- Когато е влажно времето пръскам лак или с вакса.
-Подстригвам я 1 месечно попринцип,общо взето се старая да и запазя формата.
мия я 2-3 пъти седмично
-шампоан и маска
-кристали с ленено семе
и преди да я изправя слагам
антитермална течност, серум за блясък и след това пак кристали и лак![]()
мия я два пъти в седмицата(с шампоан ест.) слагам и кристали и според настроението мия изправям със сешуара или си я къдря с ролки, плитки или с квото там ми хрумне
даже и бира пробвах
само дето ми са изправи вместо да са накдри
![]()
- мия я 2 - 3 пъти в седмицата с шампоан
- ползвам маска
- кристали използвам , но не винаги
- избягвам да я суша , но понякога се налага ;д
- ползвам преса , не всеки ден![]()
- лак слагам , но не прекалявам
и това е .. май [/i]
мия я по 4пъти в седмицата - само с шампоан
от време на време я суша със сешоар
а и понякога я изправям с пресата
честно казано не и обръщам много много внимание![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Мия я всеки ден.. Слагам балсам.. Изправям я.. Топирам я.. и я боядисвам през 2 седмици..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
мия я 3 пъти в седмицата, слагам и шампоан, кристали когато се сетя, маски рядко, суша я с сешоар и я изправям с пресата.
Хора много , Човеци малко !
мия я през ден със шампоан + балсам
слагам серум
не я суша, или изправям с пресата
плета я на плитки или я оставям да седи както си иска![]()
понякога домашни маски си бъркам
скоро трябва да я скъся
Мия я 2-3 пъти седмично(по често 3 пъти)
Със шампоан я мия(логично) и много рядко и слагам балсам или маска или кристали.Реша я разбира се
.Иначе като третиране нищо не я оравя, тъй като косата ми цъвти много лесно.Много рядко я суша със сешоар.
къпя с шампоан,слагам рядко от тия маски със змииски масла и тем подобни,суша със сешоара и туй то (:
през 1-2 месеца я боядисвам..
и аз я мия всеки ден,много топирване изправяне..когато се излиза ..боядисвам се когато се покажат коренитеПървоначално написано от uBuTo
![]()
къпя я когато се измърси различно само шампуан нищо друго
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Къпя се всеки ден с шампоан. Не използвам балсам, маски и т.н.
Не използвам преси, сешоари, лак, не я топирам, седи си перфектно сама![]()
Mия я два пъти седмично със шампоан/балсам/маска, като преди това задължително седя няколко часа ( а най-добра цяла нощ :Д) с някаква маска с масло, след като я измия - розова/хининова вода.
Единственото вредно нещо, с което си тормозя косата е сешорът, иначе е глезена. :Р
Аз моята я мия около 3 пъти в седмицата, винаги с шампоан и балсам. Подсушавам с кърпа и й слагам една бърза маска, след 15-20мин я отмивам с вода. Пак подсушавам с кърпа, хининова вода в корените, повечето пъти я суша със сешоар и после винаги я изправям с преса и пръскам лак. Понякога я чупя с пяна.
Къпя я в сряда и в неделя,като през 1-2 недели правя маска.След къпането суша с топла хавлия.Връзвам я на шнола и когато я пусна си е на идеални букли.Изправям я рядко,а за сушенето със сешоар само за спешни случаи.Слагам често кристали.И балсам,понякога ;д
Мия си косата през ден. Слагам и кристали и балсам без измиване да не пада боята . изправям я всяка сутрин пр си и вафли в корените
Къпя я 2 или 3 пъти в седмицата,не слагам балсам,оставям я сама да си изсъхне,ходя при фризьорката да ми прави сешоар (от време на време) !
еми обичайното : мия я 3 п0някога 4 пъти в седмицата .. суша с сешоар .. не я изправям с преса к0сата си ми е права .. реша я п0 3 пъти на ден.. и х0дя на фризиор веднъж в месеца, п0някога и през 2 месеца .. п0някога си правя мн0го готини прически когато съм на р0жден ден, имен ден, бал или свадба .. а п0някога си правя прическа пр0сто така
![]()
Хора,вредно е да си я къпете толкова често в седмицата,да не говорим всеки ден..Аз лично я къпя 2 пъти в седмицата,нито ми се омазнява,нито нищо. Плюс това използвам специални маски за коса,и я изправям.
![]()
Only u! <3
Мия я 3 пъти в седмицата с шампоан,после балсам или маска(всеки път), сега й слагам ампули, а преди хининова вода.Също и кристали, но скоро не съм, защото свършиха и все забравям да си купя.Суша я със сешоар - понякога слагам пяна и я къдря с дифузера, а понякога я изправям със сешоара, за да ми е по-лесно после с пресата за изправяне и след това за обем.Топирвам и слагам лак.А когато си знам, че никъде няма да излизам- с нищо не я третирам.Само сешоар-а.Грижа си се за нея.А и вече не е руса и това си оказа влияние.Харесвам си косата.
![]()
Big or small, lies are lies!
- мия я през ден - два с шампоан ..
- слагам й серум за сухи краища + хининова вода ..
- маски си правя през седмица ..
- суша я със сешоар, но по - често използвам преса след като изсъхне + спрей за предпазване на косата при сушене + лак за коса ..
- от време на време слагам и балсам за лесно разресване ..
![]()
къпя я три пъти в седмицата
суша я много рядко със сешоар
реша се и я връзвам
Всеки ден ми е екзистенциална криза.