.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Нека и аз като момче да сложа един коментар.

1.Мия я всеки ден сас шампоан
    2.Слагам кристали
    3.Изправям я с преса

Мия си косата всеки ден с шампоан (head & shoulders с мента или един друг шампоан на Лореал).
    Не използвам балсам. Вместо това си слагам маската Lorys с плодовете или със змийско мляко.
    Подсушавам с кърпа за около 5 мин. и си слагам спрей за коса от Ейвън.
    После слагам и кристали на биофарма.
    Суша със сешоар и изправям с пресата.
    Не си правя много често маски, като се има впредвид колко много си горя косата Обикновено всяка сeдмица си слагам от маската Lorys и стоя така около 1 час.
    Понякога си слагам от стимуланта за коса Икаров и хининова вода Милва.
    Втривам си в косата едни капсули (Герикапс). Много са хубави.Те са хранителна добавка, но са просто течен витамин А и Е. Стават също и за една много хубава маска за лице.
    Ами това е
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

мия си косата 3-4 пъти в седмицата
    суща я с сешоар

изправям я

правя и вафлички

топирвам я

и дооформям

понякога кристали на краищата

мия я всеки ден,
    разрошвам я само...
    много рядко я къдря (:

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Мия я през ден, сменям шампоаните редовно. След това слагам кристали и суша. Изправям я после, ако искам.
    Иначе си правя маски и си слагам балсам, но рядко. 1 - 2 в седмицата, примерно.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Мия си косата 2-3 седмично.След това си я изсушавам с сешоар,изправям и ако не ме мързи си правя вафлички.

Re: Какво си правите на косите ?

Взимаш един кичур коса и гребен за топиране и в корените енергично решиш с движения нагоре и надолу, докато стане заплетено! Слагаш лак и прематаш кичура от другата стана, така с няколко кичура, изчакваш няколко минути да засъхне лака и връщаш кичурите в старата позиция! Хубаво става като имаш и отдолу вафлички от преса olee kajete mi kak po to4no stava pls na4i vaflite trqbva da gi napravi6 predi topiraneto i posle da gi topira6 i kak krqbva da gi napravi6 za da ne ti se razdelq kosata otgore na p1t.. posle za sresvaneto nqma problem kajete mi pls

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Мия си косата 2 пъти в седмицата(с шампоан на Лореал).Използвам балсам за коса на Wash and Go.Изправям я мн рядко вече,сигурно към 1-2 пъти в месеца.Понякога я къдря с пяна.
    Суша я със сешоар след всяко миене на косата.Използвам и кристали за коса.Доскоро си правих и маска за коса с тривитаминол,използвах и хининова вода.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от goShee
    Нека и аз като момче да сложа един коментар.

1.Мия я всеки ден сас шампоан
    2.Слагам кристали
    3.Изправям я с преса
    Момче?
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Мия я през ден със Selsun, много съм доволна от него. Балсам вече не ползвам, подстригах се доста и не ми се заплита. Преди я връзвах, различни кокове и т.н,сега като е къса с пяна, четка за топиране и сешоар, за да постигна такъв ефект http://images2.fanpop.com/images/pho...-1982-2560.jpg и всеки месец краища, много й се радвам късичка, много се разнообрази
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на diksi
    Къпя се през два дена... Слагам си Head and shoulders с мента.. После балсам за златисти отблясъци (пълна простотия за мен..) Излизам засушавам с кърпата, връзвам на опашка тип кок.. Чакам да изсъхне пускам косата.. Изненадаа станала е къдрава Бодвам два пръста за обем ии излизам
    ПС - Ето снимка http://www.prikachi.com/files/1610154C.jpg
    Злеташка е ама си личи косата..

Град
    Roma, Italia
    Мия я 2-3 пъти в седмицата с шампоан за боядисана коса на Гаринер. Понякога използвам и маска на Лорис. След баня я попивам с кърпа и слагам балсам без отмиване пак на Лорис. Напоследък не използвам сешоар. Боядисвам я през около 2-3 месеца. Изправям я кажи-речи всеки ден.
    И това е.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Мия я два, рядко три пъти седмично със Лореал 5 Рипеър.
    Винаги слагам маска Лорис със змийско мляко или балсама на Лореал от същия вид като шавпоана. Ако не ме домързи и двете.
    Пръскам я с един лосион на Рубела, за да е предпазена от пресата.
    Изправям я всяка сутрин, обикновено и правя и вафлички, но не винаги.
    Понякога я тупирам, следователно ползвам лак за коса.
    В отделни случаи и маша или пяна.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Аз моята я мия около 3 пъти в седмицата, винаги с шампоан и балсам. Подсушавам с кърпа и й слагам една бърза маска, след 15-20мин я отмивам с вода. Пак подсушавам с кърпа, хининова вода в корените, повечето пъти я суша със сешоар и после винаги я изправям с преса и пръскам лак. Понякога я чупя с пяна.

Аз забравих да спомена, че преди да я изсуша напълно й слагам L'oreal Hot Liss и понякога(доста рядко) кристали.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мия си косата 3 пъти седмично, рядко слагам маска,суша я.След като я изправя, което около 2, най-много 3-пъти в седмицата, и слагам вафлички, леко я топирам ии това е, общо взето.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ох,аз и правя мноого неща
    Мия я през ден и слагам маска на Gliss,или балсама им против цъфтене.
    След това я пръскам със спрей против цъфтене и не я суша със сешоар.
    Понякога я къдря с бира.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Абе как си задържате косите прави по няколко дена бе? Моята и с пяна, лак, вакса и всякакви други глупости права НЕ стои. А ако е влажно времето... макс 5-10мин и вече е страшно начупена.

Супер фен
    Мия я 2-3 пъти седмично.
    Маска - 1 път месечно.
    Само шампоан ( някой път и балсам, зависи)
    Преса и сешоар - рядко.
    Връзвам я така, че да е къдрава после докато се изсуши

мия я 2-3 пъти седмично
    използвам серум за сухи краища
    някой път и течна вакса
    това е

някой път я суша със сешоар, но повечето пъти сама се суши

Абе как си задържате косите прави по няколко дена бе? Моята и с пяна, лак, вакса и всякакви други глупости права НЕ стои. А ако е влажно времето... макс 5-10мин и вече е страшно начупена.
    +1 The same !!

иначе .. мия я по 2-3 пъти в седмица, балсам НЕ използвам .. суша я, изправям я задължително .. ако не това, тогава я правя на плитки и спя така, а на сутринта е някаква вълнообразна ;дд
    Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
    you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

3-4 пъти в седмицата си я мия с шампоан,балсам и понякога си правя маска ...
    после изправям я с преса,правя я на вафлички и я топирам ....

Аз гледам горе-долу да си щадя косата,но...не успявам.
    -мия я 2-3 пъти седмично;
    -с шампоан и балсам, през седмицата й слагам:подхранваща маска, хининова вода, стимулант, серум за изглаждане
    -когато я суша слагам кристали и някакви капсули за предпазване;
    -правя й "бани" с лавандулово етерично масло и някакви масажи на скалпа с кокосово масло;
    -къдря я или я изправям почти всеки ден, когато ме мързи--вафлички;
    -топирам я рядко, но като го правя слагам лак за коса;
    -от време на време слагам пяна за къдрици и изсужавам с дифузер.

Как успявате да си миете косите 2-3 пъти в седмицата? Аз моята не мога да издържа и 2 дни без да я измия..Просто става адски гадна, знам, че е вредно ама... Не мога без да я измия, става гадна, мазна.. Бляя
    Мия я през ден(понякога и всеки ден) Слагам й балсам, изправям я рядко..

Мия я няколко пъти в седмицата... с шампоан и балсам (иначе много трудно се сресвам, защото косата ми е много гъста... )... не я суша със сешоар , само след като изляза от банята леко с кърпата я подсушавам и я оставям сама да изсъхне... всеки ден я изправям или я къдря.. когато я изправя си правя обем и слагам много лак... ;p

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Anushkaa
    +1 The same !!
    При мен става супер права и стои докато не я изкъпя отново само когато отида на фризьор и ми направи прав сешоар. Иначе и аз си се мъча с пресата самичка и стои 2-3 часа най-много и пак се накъдря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си