- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво си правите на косите ?
Нека и аз като момче да сложа един коментар.
1.Мия я всеки ден сас шампоан
2.Слагам кристали
3.Изправям я с преса
Мия си косата всеки ден с шампоан (head & shoulders с мента или един друг шампоан на Лореал).
Не използвам балсам. Вместо това си слагам маската Lorys с плодовете или със змийско мляко.
Подсушавам с кърпа за около 5 мин. и си слагам спрей за коса от Ейвън.
После слагам и кристали на биофарма.
Суша със сешоар и изправям с пресата.
Не си правя много често маски, като се има впредвид колко много си горя косатаОбикновено всяка сeдмица си слагам от маската Lorys и стоя така около 1 час.
Понякога си слагам от стимуланта за коса Икаров и хининова вода Милва.
Втривам си в косата едни капсули (Герикапс). Много са хубави.Те са хранителна добавка, но са просто течен витамин А и Е. Стават също и за една много хубава маска за лице.
Ами това е![]()
мия си косата 3-4 пъти в седмицата
суща я с сешоар
изправям я
правя и вафлички
топирвам я
и дооформям
понякога кристали на краищата
Мия я през ден, сменям шампоаните редовно. След това слагам кристали и суша. Изправям я после, ако искам.
Иначе си правя маски и си слагам балсам, но рядко. 1 - 2 в седмицата, примерно.
Мия си косата 2-3 седмично.След това си я изсушавам с сешоар,изправям и ако не ме мързи си правя вафлички.
Взимаш един кичур коса и гребен за топиране и в корените енергично решиш с движения нагоре и надолу, докато стане заплетено! Слагаш лак и прематаш кичура от другата стана, така с няколко кичура, изчакваш няколко минути да засъхне лака и връщаш кичурите в старата позиция! Хубаво става като имаш и отдолу вафлички от преса olee kajete mi kak po to4no stava pls na4i vaflite trqbva da gi napravi6 predi topiraneto i posle da gi topira6 i kak krqbva da gi napravi6 za da ne ti se razdelq kosata otgore na p1t.. posle za sresvaneto nqma problem kajete mi pls![]()
![]()
Мия си косата 2 пъти в седмицата(с шампоан на Лореал).Използвам балсам за коса на Wash and Go.Изправям я мн рядко вече,сигурно към 1-2 пъти в месеца.Понякога я къдря с пяна.
Суша я със сешоар след всяко миене на косата.Използвам и кристали за коса.Доскоро си правих и маска за коса с тривитаминол,използвах и хининова вода.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Момче?Първоначално написано от goShee
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Мия я през ден със Selsun, много съм доволна от него. Балсам вече не ползвам, подстригах се доста и не ми се заплита. Преди я връзвах, различни кокове и т.н,сега като е къса с пяна, четка за топиране и сешоар, за да постигна такъв ефект http://images2.fanpop.com/images/pho...-1982-2560.jpg и всеки месец краища, много й се радвам късичка, много се разнообрази![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Къпя се през два дена... Слагам си Head and shoulders с мента.. После балсам за златисти отблясъци(пълна простотия за мен..) Излизам засушавам с кърпата, връзвам на опашка тип кок.. Чакам да изсъхне пускам косата.. Изненадаа станала е къдрава
Бодвам два пръста за обем ии излизам
ПС - Ето снимка http://www.prikachi.com/files/1610154C.jpg
Злеташка е ама си личи косата..![]()
Мия я 2-3 пъти в седмицата с шампоан за боядисана коса на Гаринер. Понякога използвам и маска на Лорис. След баня я попивам с кърпа и слагам балсам без отмиване пак на Лорис. Напоследък не използвам сешоар. Боядисвам я през около 2-3 месеца. Изправям я кажи-речи всеки ден.
И това е.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Мия я два, рядко три пъти седмично със Лореал 5 Рипеър.
Винаги слагам маска Лорис със змийско мляко или балсама на Лореал от същия вид като шавпоана. Ако не ме домързи и двете.
Пръскам я с един лосион на Рубела, за да е предпазена от пресата.
Изправям я всяка сутрин, обикновено и правя и вафлички, но не винаги.
Понякога я тупирам, следователно ползвам лак за коса.
В отделни случаи и маша или пяна.
Първоначално написано от Sunshin3
Аз забравих да спомена, че преди да я изсуша напълно й слагам L'oreal Hot Liss и понякога(доста рядко) кристали.![]()
Мия си косата 3 пъти седмично, рядко слагам маска,суша я.След като я изправя, което около 2, най-много 3-пъти в седмицата, и слагам вафлички, леко я топирам ии това е, общо взето.
Ох,аз и правя мноого неща![]()
Мия я през ден и слагам маска на Gliss,или балсама им против цъфтене.
След това я пръскам със спрей против цъфтене и не я суша със сешоар.
Понякога я къдря с бира.
Абе как си задържате косите прави по няколко дена бе? Моята и с пяна, лак, вакса и всякакви други глупости права НЕ стои. А ако е влажно времето... макс 5-10мин и вече е страшно начупена.![]()
Мия я 2-3 пъти седмично.
Маска - 1 път месечно.
Само шампоан ( някой път и балсам, зависи)
Преса и сешоар - рядко.
Връзвам я така, че да е къдрава после докато се изсуши![]()
мия я 2-3 пъти седмично
използвам серум за сухи краища
някой път и течна вакса
това е![]()
някой път я суша със сешоар, но повечето пъти сама се суши![]()
+1 The same !!Първоначално написано от Sunshin3
![]()
иначе .. мия я по 2-3 пъти в седмица, балсам НЕ използвам .. суша я, изправям я задължително .. ако не това, тогава я правя на плитки и спя така, а на сутринта е някаква вълнообразна ;дд![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
3-4 пъти в седмицата си я мия с шампоан,балсам и понякога си правя маска ...
после изправям я с преса,правя я на вафлички и я топирам ....
Аз гледам горе-долу да си щадя косата,но...не успявам.![]()
-мия я 2-3 пъти седмично;
-с шампоан и балсам, през седмицата й слагам:подхранваща маска, хининова вода, стимулант, серум за изглаждане
-когато я суша слагам кристали и някакви капсули за предпазване;
-правя й "бани" с лавандулово етерично масло и някакви масажи на скалпа с кокосово масло;
-къдря я или я изправям почти всеки ден, когато ме мързи--вафлички;
-топирам я рядко, но като го правя слагам лак за коса;
-от време на време слагам пяна за къдрици и изсужавам с дифузер.
Как успявате да си миете косите 2-3 пъти в седмицата?Аз моята не мога да издържа и 2 дни без да я измия..Просто става адски гадна, знам, че е вредно ама...
Не мога без да я измия, става гадна, мазна.. Бляя
Мия я през ден(понякога и всеки ден)Слагам й балсам, изправям я рядко..
Мия я няколко пъти в седмицата... с шампоан и балсам (иначе много трудно се сресвам, защото косата ми е много гъста... )... не я суша със сешоар , само след като изляза от банята леко с кърпата я подсушавам и я оставям сама да изсъхне... всеки ден я изправям или я къдря.. когато я изправя си правя обем и слагам много лак... ;p