- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво си правите на косите ?
мия я през 1-2 дена.
слагам шампоан и отмивам по 2 пъти ... от малка така съм си свикнала просто ..![]()
след това балсам. (разресва се по - лесно.)
суша с кърпа, обръщам се надолу с главата, слагам пяна за обем и суша така.
преди слагах кристали ама сега ме мързи.![]()
и хининова вода слагам от време на време, просто сега няма нужда.![]()
преса ползвам рядко, защото е права и с пресата освен да се накъдря или да се направя на вафлички друго не правя.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Мия я 3 или 4 пъти в седмицата със шампоан; като е много изтощена слагам и маска;слагам спрей за лесно разресване;слагам едно розово против изгаряне от сешоара и пресата;суша я нормално без дифузер;слагам и кристали и понякога я изправям или я къдря
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Ами кво правя, къпя я 3 пъти в седмиццата, слагам и шампоан, чат пат балсам и излизамслагам си кърпат като арабка, разхождам се из стаята и после я суша и една четка и си изправям бретона .
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
мия си косата всеки ден, като използвам шампоан и балсам. суша я, колкото да не е влажна със сешоар, но понякога я оформям с кръгла четка. изправям я с пресата, колкото да не стърчи. рядко я тупирам/къдря. фиксирам с малко лак. и отново започнах да я боядисвам.
Мия я 3 пъти в седмицата с шампоан, суша я със сешоар само зимата и то не всеки път, попринцип я суша с кърпа колкото да не капе, пръскам с Gohnson's Baby спрей за лесно разресване без отмиване и я сресвам и после я оставям пусната![]()
Преса използвам най- много 2 пъти на 3 месеца и още толкова маша
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Мия я 2 пъти в седмицата
Веднъж в седмицата слагам Хининова вода![]()
Два пъти в месеца -- травитаминол
и понякога я изправям
слагам кристали от време на време![]()
Мия я 2-3 пъти в седмицата
Балсам-Не Шампоан против пърхот
Маска-мн рядко
Кристали-По някога
Слагам хининова вода+хининов шампоан когато се сетя![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Всеки ден я мия, особено лятото, тогава и повече от веднъж на ден може. Когато е топло не използвам сешоар. През един-два дни ползвам и хининова вода. Изправям я с пресата всеки ден и слагам лак за коса, а ако си играя с машата или нещо такова, слагам и пяна за коса като основа. Маски, балсами и кристали ползвам много рядко. ;д
Мия я 2 пъти в седмицата или повече,след това я изсушавам като и слагам разни спрейчета,изправям я и правя вафлички в корените.
Mия я с шампоан и балсам през два дни. Понякога използвам спрей за лесно разресване. Оставям я сама да изсъхне,но само през лятото.Изправям я по няколко пъти в месеца. За тези които я изправят всеки ден на 20 ще са плешивисамо за информация
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Моята косица я мия 2,3 пъти в седмицата, а лятото всеки ден(плажове, басейни). Слагам балсам и понякога маска. Суша я, а после изправям...
Момче съм.
До тая сутрин бях с дълга коса - дълъг бритон,бакембарди и отзад дълга,отгоре къса. Миех си я 5 пъти някъде в седмицата (може и 6 не знам),но днес се постригах 3 номер и сигурно 2-3 в седмицата ще я мия само... Тя ми е супер къса.. http://www.bgstar.eu/forum/download/...1228200201.jpg
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Аз моята много я третирамм...
мия я по 2 пъти в седмицата с много шампоан (за да се отмие хубаво лака), слагам балсам (повече, че мн се заплита), ползвам стимулант на Икаров и едно спрейче за блестяща коса на gliss, когато бързам суша със сешоар, изправям с преса (всеки ден), и с вафлички в корените, топирам по много ;д и слагам мн лак за коса ..общо взето е това, а и пия едни витамини за нея ;д...
но смятам да си взема хининова вода, тривитаминол и кристали![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
3-4 пъти се къпя шампоан+балсам
плитки преса нещто (какво се сетя)сешоар
слагам пяна кристали и лак още някакви работи. ( какво побарам)
мия я през ден (много е капризна) 2х шампоан .. балсам не слагам
суша я най-често със сешоар (липса на време пък и я поизправям)
с пресата изправям стърчащото или пък цялата, зависи от времето и настроението ми
![]()
Мия я 2-3 пъти в седмицата. Слагам адски много шампоан, за да падне лака. Изправям горния пласт всеки ден, понякога и по 2 пъти.Тупирам го всеки ден, понякога правя вафлички в корените. Долния пласт го връзвам. И слагам по многооо лак.
Трябва да си купя кристали и балсам.
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Мия я почти всеки ден с шампоан и балсам.Ако бързам за някъде я суша със сешоар,иначе я оставям да си съхне,а и си слагам кристали.
мия я 2-3 пъти в седмицата с шампоан балсам или маска слагам само когато се сетя рядка я суша със сешоар по често я съша като я трия с хавлията-така бухва понякога слагам и пяна
мия си косата през ден-два, слагам шампоан(логично е някак), балсам, но не всеки път, суша първо с кърпа, после със сешоар
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Мия я два пъти в седмицата с шампоан. Винаги ползвам балсам. Суша я със сешоар и я изправям с преса от време на време. Използвам кристали.
Няма да отварям нова тема, затова ще пиша тук - моля ви, предложете ми някаква ежедневна прическа. Омръзнало ми е да ходя с едни и същи. Преди известно време се подстригах и сега косата ми не е особено дълга - това ми пречи за по-"интересни" прически. Нямам си и на идея какво да я направя.
Мия си косата веднъж в седмицата
Използвам предимно маски
Кристали слагам рядко
Много често я пръскам със спрей
къпя я 2-3 пъти седмично ако имам време я оставям да изсъхне ако не-със сешуар ии веднага щом исъхнее я правя на вафлички в корените преди да изляза я топирам ии мн лак за коса случва се да си слагам ии коса(треси) иии обшо взето това е аа и когатоо се е начупила я изправям ама тва рядко защото тя е права :P
Силвето
![]()
![]()
През ден -два я мия, след тва ако не ме мързи я суша ии накрая я изправям ( ако ми се спи сутрин само я връзвам)
Мия я през ден и си я оставям да си изсъхне самичка. Ползвам шампоан, а балсам трябва да си купя в скоро време. И също така си я реша често. Т'ва е
)
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Мия я 3 пъти седмично със шампоан,суша я със сушоара и после я изправям с пресата,като слагам лак за коса.![]()