Не е точно същия,но такъв тип.(Марката е различна) и се чудя как може да се махне,защото е страшно нелепо.Както и да е де.Няма да обяснявам защо съм в това положение.Просто ми трябва решение на проблема.На опаковката пише:"Коректор на ацетонова основа",ако това има значение...
Пробвай със спирт да го махнеш,или търкай със сапарчето за тяло,може и да падне с него.Ако не падне тогава нямам й наидея с кво може да падне.Другия вариант е с разредител за боя.
Пробвах със спирт-не става.На всичкото отгоре имам и под и над нокътя и ще разваля и маникюри и всичко Кофти ситуация...Ще пробвам с лакочистител,но ако не станеее....Пак ще пиша за резултати
Ще се махне от самосебе си. Мий си по-често ръцете.
Виж, пак е добре, че е на ръцете ти, не на дрехите. Дънките на една приятелка още пазят спомена от моя коректор.
ше си преебеш телефона накрая. пък ако е черен, тъмносин или нещо от сорта, с тоя лакочистител на такива яки избелели петна ще стане... успех в начинанието.
ами не знам. преди време се случи така, че за минута си оставих памучето с лакочистител върху дистанционното и на другия ден се радвах на такъв тип петънце.