- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Биг Брадър Фемили
Е, какво ще кажете..?
Мен лично много ме радва формата, защо обичам да гледам хорския сеир.. Пълни малоумници.. Изпълват ме отвсякъде..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
неструваш ти майна, супер есамо качанови в краен случеи кузмови
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
точно пък ако спечелят Качанови това ще бъде или защото всичко е нагласено или защото българският народ е достигнал върха на деградацията си...
само Кузмови стават, всички други са боклуци... а и ония старите и те стават
--Лудите, лудите - те да са живи!
даа след участието им в цената на истината вече съм твърдо за Кузмови, Веско рлззПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
Кузмови![]()
още от началото съм за тях [!]
относно Качанови...![]()
заклевам се дори незнам как още са в играта.
особено пък Давид не мога да понасям,
тцтцт толко е противен,че.....................![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
ще изглежда нагласено, ако спечелят Качанови защоto всички го предусещата да видим довечера кво ще направат с Генчеви
![]()
Днеска, като гледах рекламата за любвницата на Антоний..Пълен смяхНаправили са го само, за да останат Качанови и така Антоний да излезе, като лошия съпруг. Ама иначе на Норка и канят бащата, да гледаме драми и горкия Давид дето трябвало да му дадем парите, защото той заслужавал..
Моля ви се..Не знам как има такива будали да гласуват за тея малоумници. Иначе аз съм за Кузмови и Генчеви.
![]()
от сега нататък съм или за Кузмови, или за Стефанови (и тези старчоците не са лоши, де)![]()
а за формата- голяма селяния.. ама може би точно заради това има висока гледаемост ;дд
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
може би няма да спечелят Качанови, обаче съм почти 100% сигурна, че всеки път като са номинирани хората не искат да ги спасяват, обаче ББ ги оставя щото им правят шоу![]()
![]()
то пък и едно шоу де... пълна простотия...
мда, колкото по-прости хора има (а те ги избират интриганти и некадърници), толкова по-голяма гледаемост ше има... ако имаше нормални семейства, нямаше да има разпри=>нямаше да има гледаемост=>нямаше да има смисъл от предаването (не че ся има голям смисъл де)... тъпотия
Малко просташко ми се струва, но когато нямам какво да правя, го гледам.
Иначе ме кефят Ели и Веско.![]()
Вафла..
парад на глупостта и сеира![]()
Пълни палячовци.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Идиоти пълни, но може да се каже че го гледам редовно... За никой не съм!
Чипеви и Кузмови ! само те ме кефят..
другите са бозаджии..усобено Ицо![]()
Marshall Mathers
Крачанови напуснахаааааааааааааааа! Ураааааа!Най-сетне цирка свърши.
![]()
Чао чао Качановии- много ви здраве..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
ее деба те чуха че се самняваме че е нагласени и да не им се развали репутацията на шоуто и ги изгониха![]()
ся вече си няям идея кой ше спечели
Е напуснаха ли тея най-накрая. Стига го е унижавала тая.Аз само един път гледах Биг Брадър истината със семейство Генчеви. Така просто не бях се смяла.
Егати сеира, и сего го следя. Те коментарите на Веско са един път.
Иначе сеир, колкото искаш, смеха е гарантиран. Иначе най-много си харесвам сем. Чипеви и съм за тях.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
йееее Качанови ги няма![]()
Кузмови рулз !!!!![]()
.....
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Е след като зрителите се усетиха за непрекъснатото толериране на Качанови се наложи да ги изгонят. Нямам любимци, но го гледам редовно защото се смея на хорската простотия![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?