.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Крем, гел за бръснене, лосион за тяло

Моля ви, препоръчайте ми някакъв крем, който мога да използвам след бръснене, защото понякога ми се образуват някакви червени точици или петънца, нещо такова. И всъщност има ли ефект от тези кремове? Чувала съм добри отзиви за Здраве Бочко, на Нивея един син. Добри ли са наистина?

И един въпрос за гела за бръснене-той за какво по-точно служи? Тъй като досега като се бръсна използвам душ гел и си ми е добре, но може би с гел ще има по-добръ ефект. Ако може и някакъв гел да ми препоръчате.

И последното ми питане е за лосион за тяло. Искам някой, който прави кожата по-мека, по-гледка, но по възможност без мирис. Някакви предложения?

Имам още един-два въпроса и си ги задавам тук.
    Ползвали ли сте на Нивея тоиз рол-он, който рекламират Calm&Care и наистина ли успокоява кожата след бръснене? А този Double Effect ефектът му наистина ли е бръснене по-рядко?

И за лака за коса-по-силната фиксация повече ли вреди на косата?

Благодаря ви предваритлено.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    И аз използвам душ гел като се бръсна и си ми е добре,така че продължавай в този дух. А за лосион за тяло, който не мирише. Имаше един син на Балеа

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Има един душ гел на ФА с кокос - страхотен е

Моля ви, чакам още отговори.

Момичета, моля ви помогнете ми , че утре най-накрая трябав да си взимам разни неща.
    Най-вече ме интересува за кремчетата, онези рол-они и дезедоранти и геловете за бръснене.

става въпрос за бръснене на подмишници или?
    аз не разбирам много, обаче гелът не е ли нещо подобно на пяната за бръснене
    иначе за след бръснене - бочко
    за тези рол-они не мога нищо да кажа, не съм ги ползвала
    а за спрей за тяло - влизаш в някоя аптека или магазин за козметика (ремедиум, DM etc.) и си питаш.
    а за лака не знам, съжалявам

Мерси. Иначе да,за подмишниците говоря.
    И все пак,чакам още отговори.
    А тези кремове Здраве,Бочко,Нивея има ли проблем,ако се използват почти всеки ден под мишниците?

Между другото това ли са те?
    http://magazin-kozmetika.com/images/...object_320.jpg
    http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/2373.JPG

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Мерси. Иначе да,за подмишниците говоря.
    И все пак,чакам още отговори.
    А тези кремове Здраве,Бочко,Нивея има ли проблем,ако се използват почти всеки ден под мишниците?

Между другото това ли са те?
    http://magazin-kozmetika.com/images/...object_320.jpg
    http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/2373.JPG
    Това са кремовече,продполагам ,че нищо няма да стане ако се ползват всеки ден

Цитирай Първоначално написано от PsychoBitchFromHell
    Има един душ гел на ФА с кокос - страхотен е

впрочем много искам да си купя някакъв лосион за тяло с кокос като този душ гел на Фа - аромата е невероятен! някой знае ли дали има такива ?

Re: Крем, гел за бръснене, лосион за тяло

Моля ви, препоръчайте ми някакъв крем, който мога да използвам след бръснене, защото понякога ми се образуват някакви червени точици или петънца, нещо такова. Крем Здраве , изсушава пъпчиците.

И един въпрос за гела за бръснене-той за какво по-точно служи? Тъй като досега като се бръсна използвам душ гел и си ми е добре, но може би с гел ще има по-добръ ефект. Ако може и някакъв гел да ми препоръчате. По-лесно плъзгане на бръснача по кожата,т.е. по-гладко бръснене.Баща ми ползваше един на Gillete (съжалявам,ако не съм го написала правилно-Жилет),разликата м/у гела и пяната е че си слагаш гела и го разтъркваш и става на пяна (поне на баща ми беше такъв),и съм го ползвала за краката,и е много по-лесно и по-гладко.

И последното ми питане е за лосион за тяло. Искам някой, който прави кожата по-мека, по-гледка, но по възможност без мирис. Някакви предложения?Аз ползвам Не мирише много,но много хидратира кожата.

За другите въпроси , не мога да ти помогна.

Мега фен Аватара на KumchoValcho

аз препоръчвам олио за тяло на Джонсън, кожата става много мека и не ти се образуват червени точици аз сам голям фен на олиото, но има и много добри лосиони и млека за тяло. Нивеа има много такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си