- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблемче с микрофона...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Такам.. В началото микрофона ми работеше перфектно. После около 1 месец не си говорех по него, и онзи ден се опитах, но не стана. Показва ми, че е включен, но когато говоря не се чува. Помислих, че проблема е в микрофона и онзи ден си взех друг. Но и с него същаща работа.. Показва ми, че е включен, но не се чува какво говоря. Рових се из много теми.. Да си оправя настройките. Но не намерих решение. Бихте ли ми помогнали? Благодаря!
Ами аз имах такъв проблем ама на лаптопа. Погледни си в настроиките и там тр да имаш настройки и за микрофонаПогледни дали е усилен
при мен тва беше проблема ;d
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Навсякъде чета някакви неща от рода.. Да, ама проблема е там, че аз нямам тая опция зя микрофона `отметка на Mute за микрофона. Ако микрофона не е в списъка, меню Options -> Properties, в прозореца слагаш отметка на микрофона`...Control Panel -> Sound and Audio Devices и горе страница Audio. В първото поле (Sound playback) кликаш бутона Volume и слагаш отметка на Mute за микрофона. Ако микрофона не е в списъка, меню Options -> Properties, в прозореца слагаш отметка на микрофона и потвърждаваш с OK.
Имаш ли допълнителен софтуер за аудиото или си само с мениджърите на Windows? Realtek audio manager предполагам че трябва да имаш ако си с по-новичък компютър.
Мда.. Имам го т`ва Realtek audio manager.. А за 1-вото изречение.. Въобще незнам за к`во става въпрос

Офф и аз съм така и не знам как да го оправаа