- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване и стягане за минимално време
Преди около 2 седмици прочетох тука една темичка за стягане на тялото и отслабване и започнах да правя упражнения, всеки ден си ги правя и наистина има подобрение но много бавно ставаТа въпросът ми е ако упражнението трябва да се повтаря например 25 пъти а аз го направя 70 това би ли ускорило процеса и били ми навредило
Ако не става така предложете някоя по интензивна програма, аз съм готова на всякакви мъчения не съм мързелива
Мерси предварително
Ако отведнъж почнеш да правиш по толкова много упражнения, ще имаш мускулна треска и натрупана млечна к-на в мускула... После няма да можеш да го правиш към седмица.![]()
Еми бавно става, така е! Що не се сети зимата?
Ама не аз не го правя тва само защото сега идва лятото... Просто след като започнах упражнения искам веднага нещата да се получатЯвно все още съм с детското си мислене
И аз искам всичко да стане за колкото се може по - малко време - да се отърва от всички излишни килограми и мазнини, но за жалост не става ей така - от нищото. Така че се иска постоянство - ходи да бягаш, да правиш някакви упражнения вкъщи, не яж по - много и вредни неща и ще получиш ефекта и то по - бързо (ако си редовна).
веднага нищо не става
аз моите излишни кила ги свалих за много месеци с много тренировки и промяна в храненето
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Така си е!Първоначално написано от HexGirl
Еми добре, мерси за компетентните отговориЩе продължа с упражненията и бягането
![]()
Успех! Дано да си постигнеш желаната цел!Първоначално написано от gret4ety
![]()
трябва постоянство , не увеличавай от веднъж примерно както каза от 25 на 70 , защото ще получиш мускулна треска ипосле сума ти време нищо няма да можеш да правиш , най-добре през ден два си ги увеличавай ама плавно не се насилвайуспех пожелавам ти бързи резултати
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
а дали ще можеш да ми дадеш линкче към тази тема или да ми кажеш ти какви тренировки правиш или каква диета спазваш тъй като и аз имам нужда от стягане....
http://vbox7.com/play:c500421d
ето това е много добро! !